Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.036
- Πόντοι
- 3.656
Η μονομερής βλαπτική μεταβολή της σύμβασης είναι κάτι που ίσχυε επί 10ετίες?Λάθος κάνεις.
Προκειται για εργατικο δικαιο δεκαετιων
Η μονομερής βλαπτική μεταβολή της σύμβασης είναι κάτι που ίσχυε επί 10ετίες?Λάθος κάνεις.
Προκειται για εργατικο δικαιο δεκαετιων
ΒεβαιωςΗ μονομερής βλαπτική μεταβολή της σύμβασης είναι κάτι που ίσχυε επί 10ετίες?
Nα-ναι ... να είναι .... μάθε σωστά ελληνικά ....Νάνε καλά ο σύριζα ( αν θυμάμαι καλά )
ΕρωτημαNα-ναι ... να είναι .... μάθε σωστά ελληνικά ....
Δεν θα σε αμφισβητήσω γιατί δεν το έχω ψάξει αλλά θυμάμαι γύρω στο 18 - 19 μια τέτοια συζήτηση στην σέπε που του έλεγαν ότι μπορεί να γίνει μονομερώς τώρα πια λόγο της κρίσης κτλπ.Βεβαιως
Μήπως παρεξηγησες κατι, μηπως καταλαβες κατι λαθος.Δεν θα σε αμφισβητήσω γιατί δεν το έχω ψάξει αλλά θυμάμαι γύρω στο 18 - 19 μια τέτοια συζήτηση στην σέπε που του έλεγαν ότι μπορεί να γίνει μονομερώς τώρα πια λόγο της κρίσης κτλπ.
Μπορεί απλά να ήθελαν να τον ξεπετάξουν και να τους αδειάσουμε τη γωνιά.
Εμείς οι ζαίοι δεν ξέρουμε από ΕλληνικάNα-ναι ... να είναι .... μάθε σωστά ελληνικά ....
Θυμάμαι ότι είχε γίνει εκ περιτροπής σε κάποιον και είχε κάνει καταγγελία και πήγαμε στο σέπε και του είπε ότι γίνεται αρκεί η εταιρεία να αποδεικνύει ότι έχει πραγματικά οικονομικά προβλήματα.Μήπως παρεξηγησες κατι, μηπως καταλαβες κατι λαθος.
Αυτο που εγινε απο τον Συριζα το 2019, ήταν ότι καταργηθηκε η αναιτιωδης καταγγελια της αορίστου χρόνου. Και επανηλθε επι ΝΔ
όχι βέβαια , σχηματικά ανέπτυξα το ρητό λόγο να είναι ,,,,, να-ναι ....Ερωτημα
Στο "να'ναι"...πρέπει να μπαινει τόνος ή οχι?
Μισο λεπτο.Θυμάμαι ότι είχε γίνει εκ περιτροπής σε κάποιον και είχε κάνει καταγγελία και πήγαμε στο σέπε και του είπε ότι γίνεται αρκεί η εταιρεία να αποδεικνύει ότι έχει πραγματικά οικονομικά προβλήματα.
Αν θυμάμαι καλά αυτός τελικά είχε προχωρήσει σε δικαστήριο γιατί ζήταγε μαλακίες και έχασε με τα τσαρούχια
Τι πάει να πει αν αναιτιώδης? Αν πληρώσεις την αποζημίωση μπορείς να απολύσεις κάποιον όποτε θες. Εκτός αν έχεις ρατσιστικά κίνητρα κτλπ
αν και ευρύτερα γνωρίζω οτι οι αριστεροί είναι του χώρου της διανόησης του λόγου και της έκφρασης συμπεριλαμβανόμενου του γραπτού λόγου - αν δεν κάνω λάθος .....Εμείς οι ζαίοι δεν ξέρουμε από Ελληνικά
το πηγαίο που μου έβγαινε ήταν να γράψω ''nane kala o srz bro"
Εφάπαξ λαμβάνουν και οι του ιδιωτικού τομέα, αν πληρούν κάποιες προϋποθέσεις. Φυσικά δεν είναι χιλιάδες ευρώ όπως του δημοσίου, αλλά είναι κάτι, μια βοήθεια, ένα τελευταίο "μπόνους".Επίσης να κοπούν τα εφάπαξ σε όλους τους στρατιωτικούς. Αν είναι δυνατόν. Και σύνταξη νωρίς και 100αρικο χιλιάδες ευρώ κ μαύρη εργασία μετά...
Πλάκα κάνεις ;Ο εργοδότης αν δεν πάει καλά το μαγαζί του ,είναι υποχρεωμένος να δίνει μεγαλύτερο μισθό ανεξαρτήτως πως πάει η δουλειά του?
Ε το ίδιο λέμε αν πληρώσεις αποζημίωση μπορείς να απολύσεις όποιον θες και όποτε θες. Αυτός είναι ο λόγος που υπάρχει η αποζημίωση. Και το λογικό είναι ότι κανένας δεν μπορεί να σε υποχρεώσει να πληρώνεις κάποιον που δε θέλεις.Μισο λεπτο.
Ασφαλως η καταγγελια της αοριστου χρονου ηταν και ειναι αναιτιωδης. Αρκει να καταβαλεις την αποζημιωση.
Δηλαδη μπορεις να καταγγειλεις τη συμβαση και χωρις καμία αιτία. Εκτος αν η καταγγελία ειναι καταχρηστικη, αν εγινε δηλαδη απο λογους εκδικησης, εχθρας, εμπαθειας κλπ. Τότε θεωρειται ακυρη η καταγγελια. Ενταξει ως εδω?
Επι Συριζα, νομοθετηθηκε ότι θα έπρεπε να αναφέρεται παντα κάποιος λόγος για την καταγγελία. Και να καταχωρείται στην ΕΡΓΑΝΗ. Αυτο ισχυσε για ενα τριμηνο και καταργηθηκε απο την επομενη κυβερνηση της ΝΔ. Και ηταν βεβαια μια καταστροφικη ιδεοληπτική επιλογη του Συριζα για τους εργαζομενους. Γιατι πλεον "φακελώνονταν" στην Εργανη οι εργαζομενοι που απολυονταν, αφού ο κάθε εργοδοτης εγραφε όποια αιτία ηθελε (ανεπαρκης, κλέφτης κλπ). Τοσο κοντοφθαλμοι οι βλαμμενοι του Συριζα (η Αχτσιογλου υπουργος τότε). Θεωρουσαν οτι προστατευουν τον εργαζόμενο, αν υποχρεωνοταν ο εργοδοτης να αναγραφει μια αιτία στην απολυση.
Φυσικα. Ειναι αυτο που ονομαζεται "μονομερής μεταβολη της συμβασης" λογω "οικονομοτεχνικων λογων"
δύο πράγματα που με χαρακτηρίζουν στην κοινωνία είναι 1)ότι είμαι βαμένος συριζαίος και β) ότι προέρχομαι από τον χώρο της διανόησης και της κουλτούραςαν και ευρύτερα γνωρίζω οτι οι αριστεροί είναι του χώρου της διανόησης του λόγου και της έκφρασης συμπεριλαμβανόμενου του γραπτού λόγου - αν δεν κάνω λάθος .....
και να προσθέσω οτι η λατινογραφής έκκφρασή σου είναι απλά ..... <για τα μπάζα>
Είσαι και λίγο σπασαρχίδης, αλλά επειδή είσαι Μπόμπος ... σε συγχωρούμε όσοι έχουμε έφηβους γιούς ...δύο πράγματα που με χαρακτηρίζουν
έχε υπόψη σου ότι δεν κληρονομούν τα χρέη...κληρονομούν την εταιρεία που έχει χρέη....και αυτό αν είναι οικογενειακή αλλιώς δε ξέρω....αν η εταιρεία έχει κλείσει και τα δικαστήρια έχουν τελειώσει και τα χρωστάει ο ίδιος ο διαχειριστής τότε τα κληρονομούν...Είσαι και λίγο σπασαρχίδης, αλλά επειδή είσαι Μπόμπος ... σε συγχωρούμε όσοι έχουμε έφηβους γιούς ...
τα ίδια μυαλά έχετε ....
Καμιά αλητεία παίζει ρε Μπόμπο ;;;
Εγώ ξέρω. Αν είναι ατομική .... δεν μπορούν και να την κλείσουν !έχε υπόψη σου ότι δεν κληρονομούν τα χρέη...κληρονομούν την εταιρεία που έχει χρέη....και αυτό αν είναι οικογενειακή αλλιώς δε ξέρω...
Δεν είναι έτσι.Εγώ ξέρω. Αν είναι ατομική .... δεν μπορούν και να την κλείσουν !
Πρέπει να την ... κλείσει ... ο αποθανών !!!!!!!
Για κοινωνία κληρονόμων ..... ΤΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ .... είναι 10000€ ....
Μετά την καλησπέρα, αρχίζεις να πληρώνεις σοβαρά λεφτά .
Καμίας πουτάνας γιός , δεν σκέφτηκε ποτέ να ψηφίσει έναν γαμημένο νόμο ....
ΟΤΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ .... ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ... ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ !!!!!!
(δεν μιλάμε για νομικά πρόσωπα).