Νέα

Σάλος στο διαδίκτυο από το τραγούδι «Κολυμπάω και γαμάω» το σχολείο κατουράω του 13χρονου Καρβέλα Junior!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα company of heroes tho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
εν τω μεταξυ το βιντεο ειναι του 2019 αλλα για καποιο λογο εγινε τωρα γνωστο. Το 2019 ηταν 11 χρονων ή 13 ο γαμιας ομως; :cheesy:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
εν τω μεταξυ το βιντεο ειναι του 2019 αλλα για καποιο λογο εγινε τωρα γνωστο. Το 2019 ηταν 11 χρονων ή 13 ο γαμιας ομως; :cheesy:
Τώρα με το τικ τοκ ανεβαίνουν ξανά στην επιφάνεια τα περασμένα σκατά

• Like
Αντιδράσεις: alpula

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.617
Πόντοι
12.756
Ο κονορ ο μαγκρεγκορ; :confused:
ναι ρε φιλε αν ειναι δυνατον...τωρα μολις το εβλεπα 5 το πρωι εγινε ο αγωνας...ευχομαι να γινει καλα, να επιστρεψει και να γαμησει απο ολες τις τρυπες τον πουστρα τον πουαριε

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.911
Πόντοι
10.411
Ο κονορ ο μαγκρεγκορ; :confused:
giphy.gif

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Οταν ένα σκατό λεει στα 13 οτι γαμάει τα πάντα,στα 23 θα γαμιέται απο τους πάντες...
(Νόμος!)
Με τα φράγκα που έχει ο μπαμπάς του θα γαμαει και θα δέρνει πίστεψε με !!να είναι μόνο καλά ο μπαμπάς !!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
ναι ρε φιλε αν ειναι δυνατον...τωρα μολις το εβλεπα 5 το πρωι εγινε ο αγωνας...ευχομαι να γινει καλα, να επιστρεψει και να γαμησει απο ολες τις τρυπες τον πουστρα τον πουαριε
Έχει τελειώσει ο κονορ δυστηχος !! Έχει οστεοπενία από ότι έμαθα και αρκετά θέματα υγείας από παλιά κατάγματα και ραγίσματα !!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.617
Πόντοι
12.756
Έχει τελειώσει ο κονορ δυστηχος !! Έχει οστεοπενία από ότι έμαθα και αρκετά θέματα υγείας από παλιά κατάγματα και ραγίσματα !!
ωχ δεν το ηξερα....μακαρι ρε γαμωτο να επιστρεψει ξανα εστω μια τελευταια φορα να τον γαμησει τον Πουαριε και μετα ας σταματησει

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
ωχ δεν το ηξερα....μακαρι ρε γαμωτο να επιστρεψει ξανα εστω μια τελευταια φορα να τον γαμησει τον Πουαριε και μετα ας σταματησει
Θα τον έσκιζε αν δεν του έσπαγε ο αστράγαλος !!! Αυτό έγινε γιΑτι έριξε κλοτσιά στον δεξι αγκώνα του ποιριερ !!εκει ράγισε μολης το πάτησε έσπασε ..!!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.617
Πόντοι
12.756
Θα τον έσκιζε αν δεν του έσπαγε ο αστράγαλος !!! Αυτό έγινε γιΑτι έριξε κλοτσιά στον δεξι αγκώνα του ποιριερ !!εκει ράγισε μολης το πάτησε έσπασε ..!!
εμενα μου φανησε οτι του γυρισε οταν το πηγε προς τα πισω...κριμα ρε φιλε κριμα και εγω πιστευω τον ειχε τον μουλο τον Πουαριε...

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
εμενα μου φανησε οτι του γυρισε οταν το πηγε προς τα πισω...κριμα ρε φιλε κριμα και εγω πιστευω τον ειχε τον μουλο τον Πουαριε...
Δες το πιο καλά του ρίχνει κλοτσιά ακουμπάει στον αγκώνα του δεξιού χεριού του..και μετά μολης πατάει ναι φαινετε σαν να γύρισε αλλά είμαι 100% πως είδη είχε υποστη δυνατο ράγισμα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.617
Πόντοι
12.756
Δες το πιο καλά του ρίχνει κλοτσιά ακουμπάει στον αγκώνα του δεξιού χεριού του..και μετά μολης πατάει ναι φαινετε σαν να γύρισε αλλά είμαι 100% πως είδη είχε υποστη δυνατο ράγισμα
παω να το ξαναβαλω στο ριπλευ με εβαλες στην πριζα

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
παω να το ξαναβαλω στο ριπλευ με εβαλες στην πριζα
Δες το και θα καταλάβεις για μένα ήταν άτυχος ο κονορ !! Οκ έχει θέματα οστεοπενία παλιά κατάγματα ραγίσματα κτλ ..!!αλλα ήταν η κακιά στιγμή είμαι σίγουρος !!!!! Εδώ άντεξε με τον ναμακογεδοφ που στην ουσία πήγε να του σπάσει τον αυχένα παρά να του κάνει πνίξιμο !!!! Και το άντεξε !! Τελοσπαντον κρίμα !!για μένα έπρεπε μόνο με χερια συνεχίσει να τον μαρεση τον ποριερ έως εκεί που δεν υπαρχη αύριο αλλά ……!!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.617
Πόντοι
12.756
Οντως φιλε το ειδα και το ειπε και ο Πουαριε στο τελος οτι εγινε ζημια σε χτυπημα που πηγε να του δωσει ο Μακ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δες το και θα καταλάβεις για μένα ήταν άτυχος ο κονορ !! Οκ έχει θέματα οστεοπενία παλιά κατάγματα ραγίσματα κτλ ..!!αλλα ήταν η κακιά στιγμή είμαι σίγουρος !!!!! Εδώ άντεξε με τον ναμακογεδοφ που στην ουσία πήγε να του σπάσει τον αυχένα παρά να του κάνει πνίξιμο !!!! Και το άντεξε !! Τελοσπαντον κρίμα !!για μένα έπρεπε μόνο με χερια συνεχίσει να τον μαρεση τον ποριερ έως εκεί που δεν υπαρχη αύριο αλλά ……!!
πιστευω θα γυρισει και θα τον ξαναπαιξει παντως...θα δουμε

Awesome71

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
213
Πόντοι
21
  • Like
Αντιδράσεις: Termin

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Οντως φιλε το ειδα και το ειπε και ο Πουαριε στο τελος οτι εγινε ζημια σε χτυπημα που πηγε να του δωσει ο Μακ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

πιστευω θα γυρισει και θα τον ξαναπαιξει παντως...θα δουμε

μεταξυ μας μαγκες θα του εκλανε. Τυχερος που εσπασε τον αστραγαλο γιατι θα τον εστελνε νοσοκομειο ο αλλος. Αφου δεν του βγηκε το choke στα πρωτα λεπτα, μετα ο πουαριε τονε κοπανησε τοσο που δεν ειχε δυναμη να τον ξαναπνιξει σε αλλο ενα λαθος που εκανε. Δειτε το βιντεο καλα, τα εδωσε ολα ο κονορ και ξεμεινε νωρις απο τα μπουνιδια που αρπαξε στο πατωμα. Δυστυχως ή ευτυχως, τελος καριερας για τον Ιρλανδο, δεν παει αλλο, εβγαλε τα χοντρα λεφτα του, αφησε ενα ονομα, αλλα πλεον θα κερδιζει μονο τους τριτοτεταρτους τυπου καουμποι, αν ξαναμπει κλουβι βεβαια

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.617
Πόντοι
12.756
μεταξυ μας μαγκες θα του εκλανε. Τυχερος που εσπασε τον αστραγαλο γιατι θα τον εστελνε νοσοκομειο ο αλλος. Αφου δεν του βγηκε το choke στα πρωτα λεπτα, μετα ο πουαριε τονε κοπανησε τοσο που δεν ειχε δυναμη να τον ξαναπνιξει σε αλλο ενα λαθος που εκανε. Δειτε το βιντεο καλα, τα εδωσε ολα ο κονορ και ξεμεινε νωρις απο τα μπουνιδια που αρπαξε στο πατωμα. Δυστυχως ή ευτυχως, τελος καριερας για τον Ιρλανδο, δεν παει αλλο, εβγαλε τα χοντρα λεφτα του, αφησε ενα ονομα, αλλα πλεον θα κερδιζει μονο τους τριτοτεταρτους τυπου καουμποι, αν ξαναμπει κλουβι βεβαια
αν ξαναμπει θα ξαναμπει μονο για ρεβανς με Πουαριε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom