paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
εν τω μεταξυ το βιντεο ειναι του 2019 αλλα για καποιο λογο εγινε τωρα γνωστο. Το 2019 ηταν 11 χρονων ή 13 ο γαμιας ομως;
Τώρα με το τικ τοκ ανεβαίνουν ξανά στην επιφάνεια τα περασμένα σκατάεν τω μεταξυ το βιντεο ειναι του 2019 αλλα για καποιο λογο εγινε τωρα γνωστο. Το 2019 ηταν 11 χρονων ή 13 ο γαμιας ομως;
Ο κονορ ο μαγκρεγκορ;εσπασε ο Μακγκρεγκορ αστραγαλο φιλε ΚΑΡΑΜΑΝΗ κλαιω ακομα
ναι ρε φιλε αν ειναι δυνατον...τωρα μολις το εβλεπα 5 το πρωι εγινε ο αγωνας...ευχομαι να γινει καλα, να επιστρεψει και να γαμησει απο ολες τις τρυπες τον πουστρα τον πουαριεΟ κονορ ο μαγκρεγκορ;
Ο κονορ ο μαγκρεγκορ;
Με τα φράγκα που έχει ο μπαμπάς του θα γαμαει και θα δέρνει πίστεψε με !!να είναι μόνο καλά ο μπαμπάς !!!Οταν ένα σκατό λεει στα 13 οτι γαμάει τα πάντα,στα 23 θα γαμιέται απο τους πάντες...
(Νόμος!)
Έχει τελειώσει ο κονορ δυστηχος !! Έχει οστεοπενία από ότι έμαθα και αρκετά θέματα υγείας από παλιά κατάγματα και ραγίσματα !!ναι ρε φιλε αν ειναι δυνατον...τωρα μολις το εβλεπα 5 το πρωι εγινε ο αγωνας...ευχομαι να γινει καλα, να επιστρεψει και να γαμησει απο ολες τις τρυπες τον πουστρα τον πουαριε
ωχ δεν το ηξερα....μακαρι ρε γαμωτο να επιστρεψει ξανα εστω μια τελευταια φορα να τον γαμησει τον Πουαριε και μετα ας σταματησειΈχει τελειώσει ο κονορ δυστηχος !! Έχει οστεοπενία από ότι έμαθα και αρκετά θέματα υγείας από παλιά κατάγματα και ραγίσματα !!
Θα τον έσκιζε αν δεν του έσπαγε ο αστράγαλος !!! Αυτό έγινε γιΑτι έριξε κλοτσιά στον δεξι αγκώνα του ποιριερ !!εκει ράγισε μολης το πάτησε έσπασε ..!!ωχ δεν το ηξερα....μακαρι ρε γαμωτο να επιστρεψει ξανα εστω μια τελευταια φορα να τον γαμησει τον Πουαριε και μετα ας σταματησει
εμενα μου φανησε οτι του γυρισε οταν το πηγε προς τα πισω...κριμα ρε φιλε κριμα και εγω πιστευω τον ειχε τον μουλο τον Πουαριε...Θα τον έσκιζε αν δεν του έσπαγε ο αστράγαλος !!! Αυτό έγινε γιΑτι έριξε κλοτσιά στον δεξι αγκώνα του ποιριερ !!εκει ράγισε μολης το πάτησε έσπασε ..!!
Δες το πιο καλά του ρίχνει κλοτσιά ακουμπάει στον αγκώνα του δεξιού χεριού του..και μετά μολης πατάει ναι φαινετε σαν να γύρισε αλλά είμαι 100% πως είδη είχε υποστη δυνατο ράγισμαεμενα μου φανησε οτι του γυρισε οταν το πηγε προς τα πισω...κριμα ρε φιλε κριμα και εγω πιστευω τον ειχε τον μουλο τον Πουαριε...
παω να το ξαναβαλω στο ριπλευ με εβαλες στην πριζαΔες το πιο καλά του ρίχνει κλοτσιά ακουμπάει στον αγκώνα του δεξιού χεριού του..και μετά μολης πατάει ναι φαινετε σαν να γύρισε αλλά είμαι 100% πως είδη είχε υποστη δυνατο ράγισμα
Δες το και θα καταλάβεις για μένα ήταν άτυχος ο κονορ !! Οκ έχει θέματα οστεοπενία παλιά κατάγματα ραγίσματα κτλ ..!!αλλα ήταν η κακιά στιγμή είμαι σίγουρος !!!!! Εδώ άντεξε με τον ναμακογεδοφ που στην ουσία πήγε να του σπάσει τον αυχένα παρά να του κάνει πνίξιμο !!!! Και το άντεξε !! Τελοσπαντον κρίμα !!για μένα έπρεπε μόνο με χερια συνεχίσει να τον μαρεση τον ποριερ έως εκεί που δεν υπαρχη αύριο αλλά ……!!παω να το ξαναβαλω στο ριπλευ με εβαλες στην πριζα
Οντως φιλε το ειδα και το ειπε και ο Πουαριε στο τελος οτι εγινε ζημια σε χτυπημα που πηγε να του δωσει ο ΜακΔες το πιο καλά του ρίχνει κλοτσιά ακουμπάει στον αγκώνα του δεξιού χεριού του..και μετά μολης πατάει ναι φαινετε σαν να γύρισε αλλά είμαι 100% πως είδη είχε υποστη δυνατο ράγισμα
πιστευω θα γυρισει και θα τον ξαναπαιξει παντως...θα δουμεΔες το και θα καταλάβεις για μένα ήταν άτυχος ο κονορ !! Οκ έχει θέματα οστεοπενία παλιά κατάγματα ραγίσματα κτλ ..!!αλλα ήταν η κακιά στιγμή είμαι σίγουρος !!!!! Εδώ άντεξε με τον ναμακογεδοφ που στην ουσία πήγε να του σπάσει τον αυχένα παρά να του κάνει πνίξιμο !!!! Και το άντεξε !! Τελοσπαντον κρίμα !!για μένα έπρεπε μόνο με χερια συνεχίσει να τον μαρεση τον ποριερ έως εκεί που δεν υπαρχη αύριο αλλά ……!!
τυπε ολοι οι μεγαλοι καλλιτεχνες αναγνωριστηκαν μετα το θανατο τους
Διαχρονική η αξία του κομματιούεν τω μεταξυ το βιντεο ειναι του 2019 αλλα για καποιο λογο εγινε τωρα γνωστο. Το 2019 ηταν 11 χρονων ή 13 ο γαμιας ομως;
Θα τον έσκιζε αν δεν του έσπαγε ο αστράγαλος !!! Αυτό έγινε γιΑτι έριξε κλοτσιά στον δεξι αγκώνα του ποιριερ !!εκει ράγισε μολης το πάτησε έσπασε ..!!
Οντως φιλε το ειδα και το ειπε και ο Πουαριε στο τελος οτι εγινε ζημια σε χτυπημα που πηγε να του δωσει ο Μακ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πιστευω θα γυρισει και θα τον ξαναπαιξει παντως...θα δουμε
αν ξαναμπει θα ξαναμπει μονο για ρεβανς με Πουαριεμεταξυ μας μαγκες θα του εκλανε. Τυχερος που εσπασε τον αστραγαλο γιατι θα τον εστελνε νοσοκομειο ο αλλος. Αφου δεν του βγηκε το choke στα πρωτα λεπτα, μετα ο πουαριε τονε κοπανησε τοσο που δεν ειχε δυναμη να τον ξαναπνιξει σε αλλο ενα λαθος που εκανε. Δειτε το βιντεο καλα, τα εδωσε ολα ο κονορ και ξεμεινε νωρις απο τα μπουνιδια που αρπαξε στο πατωμα. Δυστυχως ή ευτυχως, τελος καριερας για τον Ιρλανδο, δεν παει αλλο, εβγαλε τα χοντρα λεφτα του, αφησε ενα ονομα, αλλα πλεον θα κερδιζει μονο τους τριτοτεταρτους τυπου καουμποι, αν ξαναμπει κλουβι βεβαια