Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
ξερεις τι ξυλο τρωγανε στα λαιβ;ο κιθαριστας εβγαινε με κρανος να ξες..
ξερεις τι ξυλο τρωγανε στα λαιβ;ο κιθαριστας εβγαινε με κρανος να ξες..
Χάλια φωνή.Δεν ξέρω ποιος θα ακούσει τέτοιο τραγούδι από αυτό το χαζό.Πως τσιρίζει έτσι το μαλακισμένο, λες και το σφάζουνε.
Σωστη ορθογραφια γιουρο-βύζιον"απορω γιατι δεν τους εχουν στειλει γιουροβυζιον ακομα ολους αυτους.
οταν οι χλεμπονιαρηδες, γαμαγανε ολες τις μουναρες των 90'ς.
το ΙΤΑ8 ειχε σκληρο πορνο ακομα και τα μεσημερια και για διαφημισεις επαιζε τα βιντεο κλιπ της Μαρωνης Τζινας...αυτη του τα εφαγε ολα του καναλαρχη Λεωνιδα με τις ψησταριες
σορυ manimal δεν ειδα οτι το ειχες βαλει αδερφε.
Εντελως.Τι "Παρατραγουδο" ειναι αυτο;
Με απογοητεύεις manΕ μη μου συγκρινετε τωρα τον Σιν Μποι που ναι πραγματικος μουσικος
Ε μη μου συγκρινετε τωρα τον Σιν Μποι που ναι πραγματικος μουσικος και γαμαει το καυλομουνο το αλβανεζακι τη ρινα και χουν βγαλει και αλμπουμαρα μαζι μ αυτο το αρχιδακι το κωλοπαιδακι που θελει ανελεητο ξυλο
Που σαι ρε πουστλερ! Ελειψες…Γεια σου ΠουΣτράτο μερακλή
Με το κώλο σα χωνί !!!
Αντικειμενικα παντα μιλωντας ρε τυπε μουΜε απογοητεύεις man
Σα το … ο σκυλος μου ειναι γκει…Θα καμαρώνει ο Καρβέλας, το παιδί είναι παραγωγή μηχανής επιτυχιών από τα 13
Θα ξεπεράσει τον πατέρα του σίγουρα! το "Σουζυ τσούζει" του πατέρα μοιάζει αποτυχημένη μαλακία μπροστά στο σουπερ χιτ "Κολυμπάω και γαμάω"
Σιγα μη συναντηθει και με την προεδρο!Δεν ξέρουμε αν το «Κολυμπάω και γαμαω» έχει φτάσει στα αυτιά της κυρίας Κεραμέως, αλλά μια συνάντηση της υπουργού Παιδείας με τον Καρβέλα τζούνιορ δεν θα ήταν κακή ιδέα για να ακούσει από πρώτο χέρι γιατί ένα νέο παιδί θεωρεί οτι το σχολείο στα δικά του μάτια είναι ένα πορνείο! Καμιά φορά από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια που λέει και ο θυμόσοφος λαός μας!