Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.036
- Πόντοι
- 3.656
crewΤι είναι το crue ρε ;
Ο γιός μου είναι αγγλικά ακόμη και δεν έχω άλλο Μπόμπο πρόχειρο να τον ρωτήσω τι σημαίνει στη γλώσσα σας ...
είσαι μπούμερ ρε τύπε
crewΤι είναι το crue ρε ;
Ο γιός μου είναι αγγλικά ακόμη και δεν έχω άλλο Μπόμπο πρόχειρο να τον ρωτήσω τι σημαίνει στη γλώσσα σας ...
Τωρα θα σε ρωτησει τι ειναι μπουμερcrew
είσαι μπούμερ ρε τύπε
Με τους μπογιατζήδες που βάφετε σχολεία βγαίνεις ρε ;crew
είσαι μπούμερ ρε τύπε
θες να ανοίξεις αυτή την κουβέντα πραγματικά?Επειδη ρε φιλε ο Συριζα νομοθετούσε ΜΟΝΟ μαλακίες.
Η ΝΔ μπορει να νομοθετει καποιες μαλακιες, αλλά ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
Δηάδή τις μαλακίες που διαβάζουν τα βλαμμένα στο ίντερνετ πιστεύεις δεν μπορούμε να τις διαβάζουμε και να τις μαθαίνουμε κι εμείς ;Τωρα θα σε ρωτησει τι ειναι μπουμερ
Γουστάρω μωρή γαμιόλα !ξέρω και για τις τροποιήσεις που γίνονται για τις δημόσιες συμβάσεις, για τις αναθέσεις, για το πως αποκλείουν με μια τροποποίηση όλες τις εταιρείες ενός κλάδου εκτός από μια που τυχαίνει να παίρνει και όλες τις αναθέσεις του Δήμου Αθηναίων...
θα γκουκλάρει και θα το βρει ή θα δει βίντεο του σνικΤωρα θα σε ρωτησει τι ειναι μπουμερ
όπως σου έχω πει είμαι μέσα σε όλες τις αναθέσειςΓουστάρω μωρή γαμιόλα !
Έτσι !
Να κάτσεις στον άξονα των Υ ....
Γιατί σε τσούζει η Αθήνα τότε ;όπως σου έχω πει είμαι μέσα σε όλες τις αναθέσεις
Τυπάρα ... κάνε το ίδιο για το ....θα γκουκλάρει και θα το βρει ή θα δει βίντεο του σνικ
Γιατί να με τζούζει η Αθήνα δε το έπιασα αυτό?Γιατί σε τσούζει η Αθήνα τότε ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τυπάρα ... κάνε το ίδιο για το ....
γαμάω βίζιτες ....
ή πάω σε μασατζίδικο .... για φραπέ με καλαμάκι !
Θα πάθεις πλάκα λέμε .
Υπάρχει μια λογική. Επειδή ο εργαζόμενος είναι το αδύναμο μέρος και επειδή η ακυρότητα της καταγγελίας κρίνεται εκ των υστέρων, σε θεωρητικό επίπεδο το να αιτιολογήσεις την καταγγελία, αποτρέπει τον εργοδότη από αυθαιρεσίες. Με τη λογική ότι δεν μπορεί μετά στο δικαστήριο να πει ό,τι του κατέβει σ ]το κεφάλι.δεν υπάρχει λογική στο να αιτιολογείς την απόλυση....εσύ πληρώνεις εσύ ορίζεις ποιον θα πληρώνεις.
Πως την έχεις δει τυπάρα ;Γιατί να με τζούζει η Αθήνα δε το έπιασα αυτό?
Για κάνε εσύ το ίδιο χωρίς να σβήσεις το ιστορικό για να μη φας παντόφλα
Στην πραγματική ζωή η νομοθεσία είναι μόνο υπερ του εργαζομένου.Υπάρχει μια λογική. Επειδή ο εργαζόμενος είναι το αδύναμο μέρος και επειδή η ακυρότητα της καταγγελίας κρίνεται εκ των υστέρων, σε θεωρητικό επίπεδο το να αιτιολογήσεις την καταγγελία, αποτρέπει τον εργοδότη από αυθαιρεσίες. Με τη λογική ότι δεν μπορεί μετά στο δικαστήριο να πει ό,τι του κατέβει σ ]το κεφάλι.
Αλλά αυτό προϋποθέτει πρώτον να μην υποχρεώνεται σε αποζημίωση και δέυτερον, όλη αυτή η διαδικασία να είναι όντως υπέρ του εργαζόμένου. Που δυστυχώς δεν είναι. Γιατί υπάρχει και δεύτερο επίπεδο σκέψης, όχι το απλό σκεπτικό που είπα παραπάνω: Έστω ότι ο εργοδότης απολύει τον Χ με την αιτιολογία ότι έκλεβε το ταμείο. Αυτό φαίνεται στην Εργάνη. Έστω ότι σε 5 χρόνια ο εργαζόμενος δικαιωνόταν τελεσίδικα στο Δικαστήριο και η απόφαση πάλι φαινόταν στην Εργάνη. Σε αυτά τα 5 χρόνια, πόσες δουλειές θα είχε χάσει;;;
Τα κακά της ιδεοληψίας είναι αυτά. Η πραγματική ζωή είναι πιο πολύπλοκη από αυτήν.
Πιστεύω ότι η παντόφλα της κυράς γράφει το όνομα σου πάνωΠως την έχεις δει τυπάρα ;
Ότι έχω ένα pc με την κυρά ... και ένα μπάνιο ... και μία κρεβατοκάμαρα ;
Τι με πέρασες ; Ότι είμαι σενοικιασμένομοδάτο διαμερισματάκι85τμμε ερμπιενμπίδικα έπιπλα και ένα μπάνιοστη Φιλοθέη;;;;;;;;;
Ένας καθηγητής μας έλεγε ότι είναι θεμιτό να έχεις φιλεργατική νομοθεσία, όπως έχεις και νομοθεσία υπέρ του καταναλωτή πχ, ως αδύναμο μέρος.Στην πραγματική ζωή η νομοθεσία είναι μόνο υπερ του εργαζομένου.
Ξέρεις γιατί? γιατί αν πραγματικά κλέβει το ταμείο πρέπει πρώτα να τον απολύσεις πληρώνοντας την αποζημίωση και μετά στο δικαστήριο να την διεκδικήσεις πίσω...διότι αλλιώς θεωρείται άκυρη η καταγγελία της σύμβασης και δεν ανεβαίνει καν στο σύστημα για να γίνει η λύση της σύμβασης.
Επίσης σχεδόν ποτέ κανένας εργοδότης δεν έχει μάρτυρες τους άλλους εργαζομένους και πάντα τα δικαστήρια πιστεύουν τον εργαζόμενο και όχι τον εργοδότη εκτός αν υπάρχουν απτά στοιχεία.
Ο εργαζόμενος έχει σχεδόν όλα τα δικαιώματα στην εργοδοτική σχέση...με μόνη υποχρέωση (απόλυτη) την παρουσία του στον χώρο. Όλα τα υπόλοιπα είναι θέμα αποδείξεως...ήρθα...θα πληρώσεις.....
Μετράω και τους κλεισμένους ημιυπάθριους .έχεις φαγωθεί με τα 85 τμ
Δεν διαφωνώ...αλλά δεν θα χρειαζόταν δικαστήριο αν ήταν όλα πιο σαφή από την αρχή.Ένας καθηγητής μας έλεγε ότι είναι θεμιτό να έχεις φιλεργατική νομοθεσία, όπως έχεις και νομοθεσία υπέρ του καταναλωτή πχ, ως αδύναμο μέρος.
Αλλά δεν είναι θεμιτό να έχεις φιλεργατικά δικαστήρια.
κλεισμένους ημιυπαίθριο έχει στην Ερυθραία που μέσα στα χρόνια από τροχόσπιτο φτιάχτηκε μονοκατοικία δίπλα στη φάγεΜετράω και τους κλεισμένους ημιυπάθριους .
Αλλιώς θα έλεγα 70τμ .
Θα συμφωνήσω διαφωνώντας...ή και αντίστροφα, αν θες.
Ναι, είσαι καλός στη δουλειά σου και έχεις απαιτήσεις για κάτι καλύτερο σε μισθό. Αλλά και αυτός είναι εργοδότης και είναι επιλογή του και είναι και νόμιμος (αν δε σου χρωστάει και πληρώνει τα νόμιμα).
Γενικά, το να επιλέγεις και να κρατάς υπαλλήλους, είναι τέχνη. Ειδικά σε πολύ μικρές επιχειρήσεις. Το να σου φύγει ένας σωστός υπάλληλος που φέρνει χρήμα, μπορεί να ισοδυναμεί με κλείσιμο του μαγαζιού.
Είναι σα να έχεις γυναίκα για σπίτι και τη διώχνεις. Μπορεί να κλαις αργότερα...
υπάρχουν εταιρείες που στην κουλτούρα τους είναι να δίνουν κάτι παραπάνω για να έχουν έναν καλό υπάλληλο και ευχαριστημενοΔε διαφωνώ. Το θέμα όπως έγραψα είναι ότι κάποιοι δεν καταλαβαίνουν την ψυχολογία. Πχ εγώ δε θα γκρινιάξω ποτέ γιατί το αφεντικό μου βγάζει 10000 το μήνα και δε μου δίνει τα μισά. Δικιά του η επιχείρηση και το ρίσκο. Αλλά θα γκρινιάξω ρε φίλε αν μου δίνει το βασικό και αυτός ξοδεύει κάθε μέρα 100€ για μαλακίες. Μη βγάζεις 10000 αλλά βγάλε 9900 και δώσε μου ψίχουλα έστω να με κρατήσεις. Πάλι δε θα σου λείψουν αλλά θα έχεις ένα υπάλληλο που θα σκίζεται.
Το προηγούμενο αφεντικό που έγραψα πρόλαβε και βγήκε σε σύνταξη πριν λίγα χρόνια. Είχε τις χασούρες του με τα μνημόνια και τις μαλακίες του ΣΥΡΙΖΑ αλλά τα είχε καταφέρει. Όμως μια στο τόσο όλο και κάτι θα μάθω για το πόσο βλάκας ήταν και πριν που ήταν πιο large τα πράγματα. Όλα είχαν να κάνουν με αυτό που έγραψα. Λίγα λεφτά και πολύ δουλειά. Την ίδια στιγμή ο ανταγωνισμός έχει σχεδόν τα ίδια άτομα από τότε που έφυγα.
υπάρχουν εταιρείες που στην κουλτούρα τους είναι να δίνουν κάτι παραπάνω για να έχουν έναν καλό υπάλληλο και ευχαριστημενο
και εταιρείες που στην κουλτούρα τους έχουν ότι εγώ τα βασικά δίνω ούτε οβερταιμ ουτε τιποτα και σε οποιον αρεσει αν δεν αρεσει ο επόμενος και δεν μπλέκουμε με παραπανήσιες κουβέντες.
και οι 2 είναι συνταγή για πιθανή επιτυχία. Πολύ συχνά το κάτι παραπάνω γίνεται δεδομένο και μετά πέφτει η απόδοση και πρέπει να γίνει κάτι ακόμα πιο παραπάνω και πριν το καταλάβεις σε έχει βάλει ο υπάλληλος στο βρακί του έτσι και σε πάρει χαμπάρι ότι τον έχεις ανάγκη.
αυτός που δίνει τα βασικά και πάλι κερδίζει είναι πιο άνετος.