@ apoc απλα αυτο-επιβεβαιώνεται μαζί σου, ακουει τα κοπλιμέντα σου , βλέπει οτι τη γουσταρεις παίρνει την δοση της στο μπλα μπλα και δρομο. Αν την ξαναδεις φτυσ' τη στα μουτρα από εμενα.
Στο θεμα μας τωρα:
Οι γυναικες γαμιουνται για τους εξεις λογους:
1 εισαι ο μπραντ πιτ στα ματια τους και τους αρεσεις
2 ανταπωδωση κερατου
3 κακή ψυχολογια /ρυθμιση ορμονων(κατι σαν σοπινγ θεραπι) συνηθως μετα απο χωρισμους γενικα στρεσογονες καταστασεις
4 για να γινουν μητερες (ψαχνουν τον πατερα του παιδιου τους)
5 γιατι ψαχνουν τον αντρα ΔΕΚΟ (ψαχνουν τον μαλακα να πληρωνει λογαριασμους μιας και απο μικρες θέλανε να περασουν ανωτατη παντρευτικη και δεν εχουν κανει στην ζωη τους τπτ)εδω ειναι οι πιο πολλες Χ1Π (χωρισμενες με 1 παιδι)
6 απο ανταγωνισμο. (ξεκινα απο την εφηβικη ηλικια, αλλα σε μερικες αργει να φυγει απο το μυαλο τους ακομα και μεσα στα 20)
7 ειναι υπο την επιρρεια ουσιων (κλασικη ατακα του κουμπαρου μου ¨πιες αυτο ρουφα αυτο και τα λεμε σε λιγο)
Στις περιπτωσεις 2,3,6,7 πηδας με το καλημερα σχεδον εξ ορισμου.Στις 1,4,5,αλλες πρεπει να δειξουν χαρακτηρα και το καθηστερουν αφου πρωτα σε κανουν να καταλαβεις ποσο υπομονετικες και περιπηιτικες ειναι.
Πως αντιδραμε στις παραπάνω περιπτωσεις
1 μεινε ο εαυτος σου. οπως ακριβως εισαι, εσενα ερωτευτικε και καλα θα κανει να σε δει απολες τις μεριες να σε δει και να την δεις αν ταιριαζετε.
2,3 μεγαλε σου εφεξε! ειναι η πιο ευκολη περιπτωση. φαινεται στα ματια της και μπορεις να το επιβεβαιώσεις ρωτώντας την, θα χαρει να σου θάψει τον μαλακα τον προην. φρόντησε να εισαι στρογγυλός στις κουβέντες σου να μην πεις καμια μαλακια και ολα θα πανε καλα.Α! και μην ξεχνας να φλερταρεις λεκτικα και σωματικα απο το πρωτο λεπτο. Ειναι αυτο που τους λειπει εκεινη την ωρα και τους το δινεις με ανταλαγμα τ μουνι τους -αυτοπεπηθηση.
4,5 αν θες να παρεις πιστοποιητικο πατροτητας μεγαλε ειναι η ευκαιρια σου, τσεκαρε την εαν κανει για σπιτι. μπορεις ανετα να την κοροιδευεις αρκει να εξαφανηστεις μια μερα εντελως ξαφνικα και χωρις προιδοπιηση. αρκει να μην ξερει που μενεις και που δουλευεις.πραγματικα σε βλεπει σαν μια σωτηρια απο την μιζερη ζωη της και δεν θα αντεξει να σε χασει. για να στο ξεπληρωσει ειναι ικανη για ιστεριες
6 τυπικο παραδειγμα beverly hills (εφηβεια, και λιγο παραπανω)την πουτανα μου εφαγε τον γκομενο, θα πηδηχθω εγω με τον δικο της και τον φιλο της για να μαθει.
-εμένα ο γκομενός μου έχει παπάκι και παμε σινεμα, εμενα ο δικός μου εχει μηχανη και παμε για μπανιο
-χθες φασωθηκα με 3 στο παρτυ - εγω φασωθηκα με 5!
-στις διακοπες γαμηθηκα με 3 - εγω με 4 κτλ κτλ κτλ
7 απλα περιμενεις να πιασει τοπο το αλκοολ,o φοσμπα κτλ. αν σε γουσταρει θα ανοιξει τα ποδια πολυ πιο ευκολα.κάνε απλα υπομονή και δειξε της με χουφτωματα δαχτυλα και τριψηματα που το πας προσπαθωντας να την καυλωσεις. μην κανεις τον κοπο να πιασεις κουβεντα δεν ανταποκρινεται το κεφαλι της.. ;)ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΠΙΕΙ ΠΟΛΥ και αρχισει να ξερνάει---->FAIL!
ΥΓ1 το εαν η γυναικα ειναι παντρεμενη η ελευθερη δεν εχει σημασια μπορει να ανηκει σε οποιαδηποτε παραπάνω κατηγορια εκτος της 6
ΥΓ2 ειδηκη μνεια πρεπει να δωθει στις γυναικες που ειναι διακοπες και φεύγουν την επόμενη μέρα. ειναι η ευκερια σου γιατι:
1 θα διασκεδασει πολυ γιατι ειναι τελευταιο βραδυ
2 αν δεν εχει γαμηθει πρεπει να γαμηθει γιατι δεν μπορει να γυρησει πιδω αγαμητη! (τι θα πει στις φιλες της;)
3 την κανει την επομενη μερα οποτε στο κεφάλακι της δεν θα την ξαναδει κανεις για να την πει τσουλα που γαμιεται ευκολα! ;)
Ελπιζω να βοηθησα.