Νέα

Κανένα μπουρδέλο για να πάω πρώτη φορά..στην Αθήνα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manoslostre
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

manoslostre

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Κανένα μπουρδέλο για να πάω πρώτη φορά..στην Αθήνα...να είναι ξερετε οσο καθαρο μπορει να έχει καμια μικρουλα καλή...και να μην έχει κόσμο..τουλαχιστον λίγο..καταλαβαινετε δεν θελω να παω και να είναι ολλοι εκεί...ειμαι 18μισω θέλω να πάω για πρώτη φορα..20 ευρώ θα δώσω ή 15..

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
κολωνου 47,Ιασωνος 31Β,Κολωνου 27Β

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Κανένα μπουρδέλο για να πάω πρώτη φορά..στην Αθήνα...να είναι ξερετε οσο καθαρο μπορει να έχει καμια μικρουλα καλή...και να μην έχει κόσμο..τουλαχιστον λίγο..καταλαβαινετε δεν θελω να παω και να είναι ολλοι εκεί...ειμαι 18μισω θέλω να πάω για πρώτη φορα..20 ευρώ θα δώσω ή 15..
προτου πας, στειλε και ενα μαιλ στην τσατσα να σου εχει ετοιμο και το αγαπημενο σου φαγητο,για να φας μετα το γαμησι.
μετα το φαγητο πες την πουτανα και την τσατσα να μην δεχτουν κανενα για κανενα 2ωρο και ριξε και εναν υπνο να χωνεψεις.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Φυλής 99 τύπε............... :rockon: :rockon: :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
+ Αχιλλεως 40 :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ναι οτι πρεπει ειναι εκει, με το μισο μπαγκλαντεζ απ εξω
τυπε με τοσα λεφτα που διαθετει που να παει? ας παει λεωνιδου 28 η εκεινο στην μενανδρου λειτουργει ακομα  :think:

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
προτου πας, στειλε και ενα μαιλ στην τσατσα να σου εχει ετοιμο και το αγαπημενο σου φαγητο,για να φας μετα το γαμησι.
μετα το φαγητο πες την πουτανα και την τσατσα να μην δεχτουν κανενα για κανενα 2ωρο και ριξε και εναν υπνο να χωνεψεις.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gregoo

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
Στην Βουλή δοκίμασες να πάς;

Το παλαιότερο και καλύτερο μπουρδέλο.

Έχει για όλα τα γούστα εκεί μέσα.

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
Κανε τον κοπο να διαβασεις τι γραφουν εδω ολοι....
Μπερδευτηκες και σαστισε?
Σκασε μυτη Φυλης καθαρος και ψυχραιμος με ετοιμο 20ρικακι . Τσεκαρισε σπιτια κοριτσια (αν θυμασαι και κανενα με καλες κριτικες) και μπες σε οποια σου κανει κλικ... μην ντραπεις να πεις οτι εισαι απειρος.
Τα συν και τα πλην γενικα των πιθανων επιλογων:
Φυλης λιγο πιο ακριβη λιγο πιο καθαρη - Μεταξι φθηνοτερο και βρωμικο εως ελεεινα βρωμικο με πακια κλπ
Νεα ομορφη απειρη αλλα φρεσκια - μεγαλυτερη κοπελλα πιο πεπειραμενη και πολλες φορες καλυτερη περιποιηση.

Τελικα μοιρασου την εμπειρια σου εδω...

Καλα να περασεις

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Έχει ξιφομαχία με τα καυλιά τους όμως,μέσα στην τιμούλα............. :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
γιαυτο δικε μου εχει την τρανς φιλη ο τυπος στον γλομπεο του :think: :think: :think: κατι παραπανω ξερεις δικε μου μαλλον :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom