n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.513
- Πόντοι
- 46.232
και 69Έχει ξιφομαχία με τα καυλιά τους όμως,μέσα στην τιμούλα.............
και 69Έχει ξιφομαχία με τα καυλιά τους όμως,μέσα στην τιμούλα.............
Και κονταρομαχία.....στο βασικό πακέτο...............
Τραβεστί,όχι τρανς........α τρανς είναι ? ευχαριστώ δεν είμαι φίλος....
Σιγα-σιγά,θα μάθουν....ψηλέ μου.............σωστός ;)
Και κονταρομαχία.....στο βασικό πακέτο...............
εννοείτε...ούτε και γώ , αυτά είναι για "μερακλήδες"
(69 με την συγκεκριμενη εγω δεν κανω ομως... )
εννοείτε...ούτε και γώ , αυτά είναι για "μερακλήδες"
Μια φορά είχα πάει και ήταν η Δέσποινα...... Της λέω: -"Καλημέρα μωρό,τι παίζει"......;
Μου απάντησε: -Εδώ κάνουμε τις ανωμαλίες μας.................
(Έφυγα..... )..........
Σιγά μην πάθαμε σοκ.................Έλεος ρε παιδιά, μην το τρολλάρετε το παιδί. Καινούριος είναι στο χώρο, αν δεν είναι και παρθένος. Εδώ άλλοι ούτε σε στούντιο δεν μπορούν να νιώσουν άνετα, πόσο μάλλον στα σιχαμερά μπουρδέλα. Όλοι πάθαμε ένα σοκ την πρώτη φορά που πήγαμε σε σπιτάκι.
Τουλάχιστον εμένα με έπιανε κατάθλιψη μόνο που τα έβλεπα εκείνα τα ελλεεινά κτήρια. Φοβόμουν τι θα έλεγαν οι άλλοι επισκέπτες που περίμεναν στο σαλόνι, επειδή ήμουν τόσο μικρός. Αγχωνόμουν μην ανοίξει ξαφνικά η πόρτα στο δωμάτιο και πάρει μάτι κανείς. Φυσικά όλα αυτά μπορεί να φαίνονται αστεία τώρα, αλλά τότε δεν ήξερα.Σιγά μην πάθαμε σοκ.................
φιλε θα παω σιγα σιγα γιατι ειναι η πρωτη μου φορα και ξερεις...με εναν φιλο μου και ελπιζω να παμε ολλα καλα!!ετσι ακριβως
τι ψαχνεις τελικα τύπε; :Sφιλε θα παω σιγα σιγα γιατι ειναι η πρωτη μου φορα και ξερεις...με εναν φιλο μου και ελπιζω να παμε ολλα καλα!!
Τουλάχιστον εμένα με έπιανε κατάθλιψη μόνο που τα έβλεπα εκείνα τα ελλεεινά κτήρια. Φοβόμουν τι θα έλεγαν οι άλλοι επισκέπτες που περίμεναν στο σαλόνι, επειδή ήμουν τόσο μικρός. Αγχωνόμουν μην ανοίξει ξαφνικά η πόρτα στο δωμάτιο και πάρει μάτι κανείς. Φυσικά όλα αυτά μπορεί να φαίνονται αστεία τώρα, αλλά τότε δεν ήξερα.
τιποτα δεν ψάχνω απλως δεν ξερω πως θα ειναι οταν μπω μεσα τι θα μου πουνε και αυτα ολλα..και σκεφτομε τον κοσμο που θα περιμενει..τι ψαχνεις τελικα τύπε; :S