Νέα

Κανένα μπουρδέλο για να πάω πρώτη φορά..στην Αθήνα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manoslostre
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τιποτα δεν ψάχνω απλως δεν ξερω πως θα ειναι οταν μπω μεσα τι θα μου πουνε και αυτα ολλα..και σκεφτομε τον κοσμο που θα περιμενει..
τυπε να γαμησεις πας,οχι για interview

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66
τιποτα δεν ψάχνω απλως δεν ξερω πως θα ειναι οταν μπω μεσα τι θα μου πουνε και αυτα ολλα..και σκεφτομε τον κοσμο που θα περιμενει..

θα μπεις στο μαγαζί, θα δεις την κοπέλα, θα σε ρωτήσει η τσατσά αν θα περάσεις, αν περάσεις θα πλερώσεις  :grin: και θα σε βάλει μέσα στο fucking room.
θα περιμένεις λίγο και όταν έρθει η κοπέλα επιδή δεν θα έχεις γδυθεί θα σου πει  ακόμα δε γδύθηκες ?  :2funny:
θα βγάλεις το παντελόνι και θα ξαπλώσεις.
θα σε αρχίσει το κλαρίνο και αν είναι η πρώτη σου φορά θα χύσεις καθώς σε  :pipa1:...
οπότε υπολόγισε καπάκι να πας και σε δεύτερο μαγαζί. :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τουλάχιστον εμένα με έπιανε κατάθλιψη μόνο που τα έβλεπα εκείνα τα ελλεεινά κτήρια. Φοβόμουν τι θα έλεγαν οι άλλοι επισκέπτες που περίμεναν στο σαλόνι, επειδή ήμουν τόσο μικρός. Αγχωνόμουν μην ανοίξει ξαφνικά η πόρτα στο δωμάτιο και πάρει μάτι κανείς. Φυσικά όλα αυτά μπορεί να φαίνονται αστεία τώρα, αλλά τότε δεν ήξερα.
Εγώ είχα άγχος....αλλά ήμουν ψυχρός εκτελεστής τελικά.......... :dancing: :dancing: :dancing:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Με όλους αυτούς τους φόβους είναι θαύμα που σου σηκώθηκε.

Γράφεις και με νικ Αιδιοθήρας; Έτσι λέει ο Βόλτης.
Άσ' τον να λέει ότι θέλει ο ξερόλας. Ο Αιδιοθήρ είναι ένα πρόσωπο που σέβομαι και είναι ιδεολογικός καθοδηγητής μου. Αν υπάρχει ταύτιση στις απόψεις μας δε σημαίνει ότι είμαι κλώνος του.
Κι όμως μου σηκώθηκε, γιατί η κοπέλα με είχε περιποιηθεί πολύ καλά.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Α μπράβο, τους ίδιους ακριβώς φόβους είχα. Μην ανησυχείς, γιατί και οι άλλοι το ίδιο άγχος παίζει να έχουν με σένα, δηλ τι θα σκέφτεσαι που πάνε στο μπουρδέλο. Γι' αυτό και αποφεύγουν να κοιταχτούν μεταξύ τους. Άσε που οι περισσότεροι περιμένουν απλά για να δουν την κοπέλα και να φύγουν.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αντε κολωνου 47

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Γιατί τον στέλνεις Μεταξουργείο; Ας πάει σε στούντιο μην του μείνει κανένα ψυχολογικό τραύμα και δεν του ξανασηκωθεί ποτέ με πουτάνα.

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Άσ' τον να λέει ότι θέλει ο ξερόλας. Ο Αιδιοθήρ είναι ένα πρόσωπο που σέβομαι και είναι ιδεολογικός καθοδηγητής μου.

Έχεις διαβάσει για τη θεωρία του πορνισμού; Είναι αρκετά καλή νομίζω.

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Ποια είναι αυτή; Τη θεωρία του εθνικογαμισμού ξέρω.

Έχει αρκετές επιρροές από εθνικογαμισμό, αλλά δεν ασχολείται με ζητήματα Ελλήνων και αλλοδαπών. Στον πυρήνα της είναι κάτι που είχε πει και ο Δημητράκης, ότι πρέπει να γαμάμε συχνά ώστε να είμαστε ικανοποιημένοι σεξουαλικά και συνεπώς να λειτουργούμε φυσιολογικά και με αξιοπρέπεια στην καθημερινότητα μας αλλά και στις σχέσεις μας με το άλλο φύλο.

Το πόσο σημαντικό είναι αυτό το έχουν τεκμηριώσει όλοι οι ψυχολόγοι αρχής γενομένης του Φρόυντ και φυσικά το βλέπει ο καθένας μετά μάτια του στη γλοιώδη και μουνοδουλική συμπεριφορά των αγάμητων προς τις γυναίκες.

Ο πορνισμός ουσιαστικά είναι ο δρόμος που οδηγεί τον άντρα στη χειραφέτηση και την ελευθερία. Το όνομα όπως καταλαβαίνεις βγαίνει από την πορνεία, γιατί η πορνεία είναι προσιτή στον κάθε άντρα. Εδώ φαίνονται οι πικεριστικές επιρροές της θεωρίας χωρίς τις σοσιαλιστικές ακρότητες. (Εδώ επίσης έρχομαι σε ρήξη με το αμερικανικό ρεύμα σκέψης που εκφράζεται σε blogs όπως το heartiste και επικεντρώνεται στο επιστημονικό καμάκι).

Παρατηρήστε τις κοινωνίες των ζώων και συγκεκριμένα των πολυγαμικών ειδών. Λίγα αρσενικά ζευγαρώνουν με όλες τις θυληκές. Τα υπόλοιπα ζουν μισή ζωή, πάντα προσπαθώντας να δουν μια άσπρη μέρα. Μια παρόμοια κατάσταση επικρατεί και στην ανθρώπινη κοινωνία από τότε που μεταβήκαμε από τη μονογαμία στον ελεύθερο έρωτα (τα τελευταία 50 χρόνια).

Επειδή μάλιστα η νόηση του ανθρώπου είναι πολύ υψηλότερη των ζώων και επειδή διαθέτει την ικανότητα να δημιουργεί πολιτισμό, η διαφορά ενός ανθρώπου που γαμάει και ενός που δε γαμάει καθίσταται χαώδης καθώς ο τελευταίος δε μπορεί να απελευθερώσει τη σκέψη του και να γίνει ένα πλήρες ανθρώπινο ων, παρά μόνο ζει μια ζωώδη ύπαρξη ερπώμενος δουλικά και συγκαταβατικά προς το μουνί.

Αυτό με λίγα λόγια είναι το μανιφέστο του πορνισμού.

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Επίσης:

Πορνισμός: Το αντίστοιχο του φεμινιστικού κινήματος για τους άντρες. Ανακηρύσσουμε τη χειραφέτηση μας ως άντρες και την αυτονομία μας ως ανθρώπινα όντα μέσω του αγοραίου έρωτα. Γαμάμε όσο πιο συχνά μπορούμε, όσο πιο πολλές μπορούμε. Κάνουμε καμάκι παντού (άμα γουστάρουμε) και δοθείσης της ευκαιρίας δεν αφήνουμε καμία γκόμενα αγάμητη. Ποτέ όμως δε γινόμαστε μουνόδουλοι. Φροντίζουμε να είμαστε πάντα σεξουαλικά ικανοποιημένοι. Έτσι δεν έχουμε καμία γυναίκα ανάγκη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom