Νέα

Καμάκι στην Ελλάδα και στο εξωτερικό !!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 340
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Μηνύματα
456
Like
1
Πόντοι
1
Ξεκίνησε μια χαρά αυτή η κουβέντα επί της ουσίας του προβλήματος.
Μετα απο μια μέρα ξαναμπαίνω και τι να δω.
Αντιπαραθέσεις του στυλ ''Η Ιταλιδα είναι λίγο καλύτερη απο την Ισπανίδα'' ''Η Σουηδέζα είναι πιο θερμή από την αλλη''
''Και η Μογγολέζα πιο καβλα απο την Ταυλανδέζα''

Ε  ΚΑΙ;;;;;
Πιστεύεται οτι εκεί έγκειται το πρόβλημα.
Θα φύγουν πολυ να μεταναστεύσουν για να της χαρούν;;;
Δε το νομίζω.
Το πρόβλημα είναι εντός των τοιχών και καλά κρατεί.
Το ξέρετε το πρόβλημα;;;;;;
''Η αγαμία,ο κομπλεξισμός,και η αποστολή γάμος και τίποτε άλλο''
Τώρα τι γίνεται;;;;;;
Έεεεεε;;;;;;;;
Εδω δεν είναι τα δύσκολα;;;;;;
Μία πρόταση από μένα για αρχή ''Καμάκι και πάλι καμάκι ανεξάρτητα απο το αποτέλεσμα.Μόνο έτσι θα αποκτήσουμε την εμπειρία και τους μηχανισμούς εκείνους να αποτρέψουμε τα δεινά που εγκυμονεί η εποχή μας για το πουλί μας''

Ευχομαι έστω και ένας να συμφωνήσει μαζί μου,για να γίνει μια αρχη!
 

perpos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Μηνύματα
6
Like
0
Πόντοι
0
Ρε συ Roi εδω πεινάνε γιατί απλούστατα οι μαλακισμενες οι Ελληνίδες την εχουν δει ντίβες.Ποσο απλό είναι να το καταλάβετε ότι  η σημερινή Ελληνίδα διαφέρει σε μεγάλο βαθμό απο οποιαδήποτε γυναίκα άλλης χώρας?(και δεν είναι υπερβολή αυτο).Υφακια, κομπλεξ και μυξοπαρθενιες είναι δυστυχως γνωρίσματα των Ελληνιδων και αν φυσικα καποιος δεν εχει μεινει για καποιο διαστημα στο εξωτερικο δεν μπορει να καταλαβει....
Καντε κανα ταξιδακι εξω να δειτε τι σημαινει να βλεπεις χαμογελα και ωραιες φατσουλες απο γκομενιτσες και κυριως ΔΕΚΤΙΚΕΣ στο καμακι
και οχι κατεβασμενες μουρες και ψηλομυτες οπως είναι τα δαχτυλα οι Ελληνιδες(Δαχτυλα τις λεω γιατι μαλλον ετσι την βρισκουν αυτες αντι να προτιμουν πουλακι βαζουν δαχτυλακι).
Φυσικα ειναι τοσο μαλακισμένες που υιοθετουν κλισε του τυπου "δεν υπαρχουν αντρες" η "ολοι αντρες είναι ιδιοι" και οταν τολμησει καποιος να τις προσεγγισει αμεσως τον απορριπτουν(κοινως τον φτυνουν!)
Τελικα δεν ξερουν τι θελουν και δυστυχως αυτο δεν θα αλλαξει ποτε!
Για αυτο συμβουλευω μαγκες βουρ για εξω,λιγες μερες στο εξωτερικο ειναι βαλσαμο για το πουλι σας(μας)! και οχι μονο(δεν ειναι απαραιτητα να βρεις σεξομανεις εχει απο ολα ο μπαξες απο απλες ρομαντικες μεχρι νυμφομανεις ειπαμε μονο εδω στην Ελλαδα ολες ειναι λες και βγηκαν απο ενα καλουπι-κρυοκωλες και ψωνια!)
Εγω ηδη ετοιμαζω ενα ταξιδακι αναψυχης για Πολωνια μερια(εχει κατι κουκλια εκει σουπερ)....
 

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Μηνύματα
456
Like
1
Πόντοι
1
Φίλε pepros Το πρόβλημα πρέπει να λύθεί στην Ελλάδα.
Αυτό γιατί ζούμε σε δύσκολες εποχές και δεν έχουν όλοι την οικονομική άνεση για ταξιδάξια αναψυχής.
Αυτό απλώς λέγετε μετάθεση του προβλήματος για αύριο.
 

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Μηνύματα
4.228
Like
448
Πόντοι
36
Φυσικα ειναι τοσο μαλακισμένες που υιοθετουν κλισε του τυπου "δεν υπαρχουν αντρες"

Aυτό, φίλε μου μεταφράζεται στη γλώσσα μας:

"ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΛΑΚΕΣ"

Αυτούς ψάχνουν και τελικά όλο και κάποιους μουνόδουλους θα βρουν. Φυσικά και το καμάκι είναι η μόνη λύση, αν θες ν' ασχοληθείς και δεν το θεωρείς (όπως εγώ) σε μεγάλο βαθμό χάσιμο χρόνου.

Εξ άλλου, όπως έγραψα και νωρίτερα τα πιπινάκια και οι παντρεμένες μια χαρά είναι!

Υπάρχουν φυσικά και ελάχιστες ακομπλεξάριστες. Αυτές συνήθως τις "διαβάζεις" από την 1η, άντε 2η ματιά που ανταλάσσεις. Ή κάνω λάθος?
 

perpos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Μηνύματα
6
Like
0
Πόντοι
0
Kαταρχην φιλε Xartine το προβλημα θα παραμενει εσαει στο Ελλαντα.Πιο εύκολα κάνεις μουγκο να μιλήσει παρα Ελληνιδα να σου κάτσει.
Δες το παντως και οικονομικα το θεμα: υπολογισε ποσο θα σου στοιχίσει να ριξεις μια Ελληνιδα(βγαλε και το ψυχολογικο απ'εξω δηλαδη οτι θα σου κανει τα νευρα σκατα μεχρι να την πεισεις) απαξ και παρεις τηλεφωνο (που θεωρείσαι ήρωας!) πρεπει να βγεις ενα εκατομμυριο καφεδες μαζι της συν τα κερασματα, βενζινες,δωρα και μαλακιες (συν οτι πρεπει να ανεχεσαι τα καπριτσια της,τις μαλακισμενες φιλες της τους γυναικωτους φλωρους που θα κουβαλαει και ολα αυτα για να σου πει μια μερα: Α Καλυτερα να παραμεινουμε φιλοi,δεν ειμαι ετοιμη κτλ κτλ).Φυσικα βεβαια ολα αυτα ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας γιατι συνήθως οι Ελληνιδες σου δινουν την χυλοπιτιτσα με το καλημερα αλλα λεω τι συμβαινει...
Απο δικη μου εμπειρια πηγα Μαροκο προσφατα με 500 ευρα και γνωρισα 3 γκομενακια καβλα(σκεψου μεχρι και εκει ειναι ανετες οι γκομενες και φυσικα καμια σχεση εμφανισιακα με σαβουροελληνιδες).Καταληγοντας θελω να σου πω οτι για να εριχνα αντιστοιχα 3 Ελληνιδες εδω(πολυ ουτοπικο βεβαια) θα μου στοιχιζε πολυ παραπανω(και παντα βεβαια βαζοντας τον ψυχολογικο τομεα αποξω).
Βεβαια με αυτα τα λεφτα θα μπορουσα να γαμησω τις καραπουτανες εδω,αλλα μιλαω απλα για γυναικες που δεν εκδιδονται.
Eπισης δεν εχω καμια οικονομικη ανεση αλλα αντι να τα ξοδευω σε ανουσιες βραδυνες εξοδους οπου στο τελος θα κατεληγα ειτε με το πουλι στο χέρι είτε να πηγαινω σε club,καφετεριες και λοιπα μπαρακια(για να ριξουμε γκομενα μιλαμε παντα) οπου υπαρχει το μπιχτριλικι η είναι αρχιδοκαμπος(οπου η αναλογια είναι 10 προς ένα οσον αφορα τις γυναικες )η τελοσπαντων να υπαρχουν γυναικες αλλα να είναι ψυχρομούνες,προτιμαω να τα μαζευω σιγα σιγα και να τα ξοδευω σε ουσιαστικα πραματα και στο κατω κατω εχω κρατησει επαφες με πολλες από δαυτες και τα λεμε(και πηδαμε φυσικα)
 

perpos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Μηνύματα
6
Like
0
Πόντοι
0
Οσον αφορα πάντως τους μουνοδουλους οι Ελληνιδες μολις καταλαβουν οτι εισαι ενας απο αυτους τους κανουν περα,το ανελεητο καμακι εχει αποτελεσμα αλλα συνηθως οχι παντα(στις χοντρες που ειναι σαν μπουκαλες οξυγονου ισως ναι).
Επειδη εχω αρκετες φιλες-Ελληνιδες( και οι χαμουρες ολες δεν εχουν γκομενο η τελοσπαντων δεν ενδιαφερονται να βρουν-λεγοντας οτι ειναι δυσκολα τα πραματα οσον αφορα τις σχεσεις,δεν εμπιστευονται πλεον τους αντρες κτλ κτλ ξερεις οι συνηθισμενες παπαριες).Εχουν παντως γαλουχηθει με την ιδεα οτι η σχεση παντα συνδεεται με το sex, και το sex ειναι κατι βρωμικο-ποταπο,σε αντιθεση με εκτος Ελλαδος οπου εκει οι Φυσιολογικες γυναικες το θεωρουν χαρα της ζωης.
Οσον αφορα τις παντρεμενες μην νομιζεις οτι ειναι τα πραματα οπως τις ταινιες-οπου η ωριμη 40αρα μπουχτισμενη απο την καθημερινοτητα και την μιζερια του αντρα της θα βγει παγανια να καμακωσει αγορακια.απο δικη μου εμπειρια οπου ειχα βγαλει μια τετοια περιπτωση (45 χρονων κορμι 18αρας η ρουφιανα και στο κρεβαρι μπαρουτι,μαγκες ψαχτε και εσεις θα σιχαθητε το sex)θελουν και αυτες το τροπο τους να μην το παιξεις δηλαδη ξελιγωμενο αγορακι που αναζητα εμπειριες αλλα να δειξεις ωριμο χαρακτηρα και σοβαροτητα(η σοβαροφανεια καλυτερα αφου ετσι και αλλιως υποκρινεσαι μεχρι να την φιλεψεις!!)
Παντως εν μερει συνφωνω με τις παντρεμενες(35+) αφου αν βρεις το κουμπι τους και διαθετεις υπομονη δεν θα χασεις
 

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Μηνύματα
4.228
Like
448
Πόντοι
36
παντρεμενες(35+) αφου αν βρεις το κουμπι τους και διαθετεις υπομονη δεν θα χασεις

Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις. ʼντε κανένα Χ. Οι μαλακίες που μπορεί να κάνεις στον τομέα αυτό είναι:
1. Να κάτσεις πολύ (2 χρόνια maximum)
2. Να τις πάρεις σοβαρά
3. Να μιλήσεις γι' αυτές σε άλλους (μπορεί να πάρεις και άλλες στο ίδιο κύκλωμα αν αυτές έχουν μιλήσει "για σας" και εσύ όχι, άρα είσαι "εχέμυθος")
 

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.297
Like
9
Πόντοι
16
Επιτρέψτε μου να καταθέσω μιαν άποψη. Αν το όνειρο κάποιου (εδώ που τα λέμε σχεδόν κάθε άνδρα) είναι να γαμάει κάθε μέρα και διαφορετική υπάρχουν αρκετά μπάζα ή ψιλομπάζα διατεθειμένα να το κάνουν. Αλλά μην περιμένετε από την θεογκόμενα να σας κάτσει πατ-κιούτ. Για τον απλούστατο λόγο ότι της την πέφτουν άλλοι 100 και έχει δικαίωμα επιλογής. Έτσι λογικά θα διαλέξει αυτόν που είναι κούκλος ή/και πλούσιος ή/και κοινωνικά έξυπνος ή/και διάσημος (στον μικρόκοσμο της ή γενικότερα). Αν δεν εμπίπτετε σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες αθροιστικά ή όχι, οι πιθανότητες να γαμήσετε τη μουνάρα, αμέσως ή σε βάθος χρόνου, έλαχιστοποιούνται δραματικά.

Τώρα θα μου πείτε η μουνάρα στη καφετέρια που δεν έχει στον ήλιο μοίρα, δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα και δεν έχει φράγκο στη τσέπη ζητάει όλα αυτά; Δυστυχώς ναι, γιατί έτσι την έμαθαν οι χιλιάδες που της την πέφτουν από την ηλικία των 12-15. Κάποτε θα είναι αργά βέβαια γι' αυτήν, αλλά δεν θα είστε εκεί να επιβεβαιωθήτε.

Και μια μεγάλη πικρή αλήθεια. Όταν μια γυναίκα δεν θέλει να γαμηθεί την 1η, 2η φορά και το γυροφέρνει είναι γιατί δεν θέλει να το κάνει με ΕΣΑΣ, όχι με κάθε άνδρα. Γιατί με τον Πέτρο Κόκκαλη ή τον Τζίγγερ θα το έκανε.

Τώρα όσον αφορά τις διαφορές ελληνίδων με ξένες. Προσωπική άποψη. Απειροελάχιστες και όχι ουσιαστικές. Είμαι χρόνια μέλος (γιατί πληρώνεις συνδρομή) στο World Sex Archives το αντίστοιχο παγκόσμιο μπουρδελοσάιτ. Τα ίδια που γράφετε εδώ τα έχω διαβάσει από Αμερικάνους, Καναδούς, ʼγγλους κλπ για τις δικές τους γυναίκες. Και οι ίδιοι εξυμνούν τις ξένες. Σας πληροφορώ ότι μόλις τώρα άρχισαν να γράφουν από εμπειρίες τους με μη πουτάνες στην πρώην ΕΣΣΔ πόσο δύδκολο είναι (προς μεγάλη τους έκπληξη) να ρίξουν θεογκόμενα και εκεί.

Γιατί το είπα τα μπάζα, τα ψιλομπάζα και οι νυμφομανείς πέφτουν παντού.
 

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Μηνύματα
4.228
Like
448
Πόντοι
36
Φίλε studian,

ουδέποτε αναφέρθηκα στις μουνάρες, για τις οποίες έχεις τη σωστή (κατ' εμέ) άποψη. Όμως οι μέτρια Γερμανίδα, Τσέχα, Σουηδέζα, Καυκάσια Αμερικάνα (μην τρελλαθούμε κιόλας!) κλπ είναι μουνάρα συγκριτικά με τη μέτρια Ελληνίδα (το μέτριος αφορά τη θέση της περίπου στο μέσο όρο της κάθε χώρας). Και πολύ πιο εύκολη. Εκεί νομίζω έχει βάλει η πλειοψηφία των συναγωνιστών το ζήτημα. Δεν έχει κανείς την απαίτηση να του κάτσει η Κάτσωνα για τα ωραία του μάτια.... Δεν μου φάνηκε κανείς εδώ τόοοοοοσο μαλάκας!

Εδώ οι φόλες ανάμεσα στις φόλες την έχουν δει και γαμώ τις ΘΕΕΣ!

Ήμαρτον και ΈλεοSh ! (Γεωργίου speaking!)
 

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.297
Like
9
Πόντοι
16
Φίλε αλφα, δεν είχα στο μυαλό μου την Κάτσωνα όταν έγραφα, αλλά περισσότερο τις διάφορες μουνάρες που συναντάμε στο δρόμο, τις καφετέριες τα κλαμπ. Νομίζω ότι σε αυτές αναφερόμαστε εδώ. Τα κοριτσάκια που επειδή είναι ωραία το παίζουν κάποιες.

Επίσης για τις ξένες καλό θα ήταν να μην γενικεύουμε. Οι χώρες με τις περισσότερες ωραίες γυναίκες αναλογικά είναι η Ουκρανία και η Δανία. Εκεί όντως η μέτρια είναι ανώτερη από την μέτρια οπουδήποτε αλλού. Αλλά η μέτρια Ισπανίδα, Αγγλίδα, Γαλλίδα δεν είναι καλύτερη από τηναντίστοιχη ελληνίδα. Πέρα από την ομορφιά όμως το ζήτημα μας εδώ είναι πόσο εύκολα πέφτουν σε συνδυασμό με την εμφάνιση τους.
 

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Μηνύματα
4.228
Like
448
Πόντοι
36
Επίσης για τις ξένες καλό θα ήταν να μην γενικεύουμε. Οι  Αλλά η μέτρια Ισπανίδα, Αγγλίδα, Γαλλίδα δεν είναι καλύτερη από τηναντίστοιχη ελληνίδα. Πέρα από την ομορφιά όμως το ζήτημα μας εδώ είναι πόσο εύκολα πέφτουν σε συνδυασμό με την εμφάνιση τους.

Οι Αγγλίδες μια χαρά μου φαίνονται, τις Ισπανίδες τις βάζω στα ίδια με τις Ελληνίδες, οι Γαλλίδες είναι κάπως περίεργα στυλάκια. Αναφέρομαι σε Κεντρική, Βόρεια και Ανατολική Ευρώπη. Ανατολικά από το Ρήνο και Βόρεια από το Δούναβη βασικά. Γολυστα είναι αυτά βέβαια. Σε άλλον αρέσουν οι μαύρες, σε άλλον οι Ιταλίδες, σε άλλον οι Γαλλίδες κλπ.

Αλλά θεωρώ τις "μεσογειακές" πάρα πολυ μεγάλου κλάσματος τιμή αγοράς/πραγματική αξία (price over value).
H  άποψή μου και μόνο είναι.

Φιλικά
 

Επισκέπτης
Τα ίδια που γράφετε εδώ τα έχω διαβάσει από Αμερικάνους, Καναδούς, ʼγγλους κλπ για τις δικές τους γυναίκες. Και οι ίδιοι εξυμνούν τις ξένες. Σας πληροφορώ ότι μόλις τώρα άρχισαν να γράφουν από εμπειρίες τους με μη πουτάνες στην πρώην ΕΣΣΔ πόσο δύδκολο είναι (προς μεγάλη τους έκπληξη) να ρίξουν θεογκόμενα και εκεί.

Γιατί το είπα τα μπάζα, τα ψιλομπάζα και οι νυμφομανείς πέφτουν παντού.

Υπάρχει μια διαφορά. Αυτή που αποκαλεί "μπάζο" ο Γερμανός, εμείς μπορεί να την έχουμε για θεά.Μου είχε τύχει παλιότερα που έκανα παρέα με ξένους πιτσιρικάδες. Κάτι μπάζα δικά τους, για μας ήταν ξερολούκουμο.
 

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
820
Like
6
Πόντοι
6
Οι Ελληνίδες έχουν πολύ περισσότερες απαιτήσεις από ένα άντρα και πριν του κάτσουν αλλά και μετά, φτάνοντας στα όρια του γελοίου. Ψάχνουν το λεγόμενο "πακέτο" - ευαίσθητο αλλά και σκληρό. Έξυπνο αλλά ψιλομαλάκα. Να βγάζει φράγκα να κάνει δώρα. Να μη τις ζαλίζει πολύ με απαιτήσεις αλλά να ανταποκρίνεται σε όλες τις δικές τους.

Αν ήταν προϊόν θα έλεγα ότι η σχέση τιμής πρός απόδοση είναι εξαιρετικά χαμηλή.

Οι παράγοντες που έχουν οδηγήσει σε τέτοια στρέβλωση την αγορά είναι 3 - 1) οικογένεια και ο τρόπος που τις μεγαλώνει (βλέπε κακομαθημένες), 2) Το περιβάλλον και τα πρότυπα που τους προβάλλονται (ντάξει τι νε λέμε εδώ) 3) Οι Έλληνες άντρες που συνεχίζουν και παίζουν το παιχνίδι της κάθε κατα φαντασίαν Μπελούτσι, κατ'ουσίαν μετριότης με κυτταρίτιδα.

Έχουν βρει και τα κάνουν; Προς σκέψιν
 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.860
Like
13
Πόντοι
366
Βαριεμαι και να απαντησω γιατι ειμαι μια και ειστε πολλοι......απλα να πω περιεκτικα οτι πολλα απο αυτα που διαβασα ειναι εντελως ακυρα...καποια αλλα ειναι σωστα....


υ.γ. να υπενθυμισω οτι υπαρχει διαφορα στο πεσιμο επειδη γουσταρεις μια γκομενα και διαφορα στο πεσιμο-γιατι-θελω-ναπηδηξω-απεγνωσμενα το οποιο επισης κανει κρα.....επομενως αν η γκομενα δε θελει one night stand (πραγμα διολου απιθανο) πολυ απλα θα κοψει λασπη....οποτε ναι θα πατε να πληρωσετε για να γμησετε....ποσο δυσκολο ειναι αυτο για να γινει κατανοητο δηλαδη? και αποτι καταλαβαινω εδω οι πιο πολλοι μιλανε για πεσιμο-γμησι και εκει υπαρχει και η διαφορα.....και για να διευκρινησω την κατασταση......εσεις εδω μιλατε (οι πιο πολλοι) για γκομενες που σας αρεσουν, τους την πεφτετε και θελετε να πηδηξετε.....εγω μιλαω γενικοτερα για το πεσιμο....


υ.γ.2 το περι μπαζου ειναι υποκειμενικο.....ζωντας στην αγγλια και εχοντας ζησει στη γαλλια οφειλω να σας πω οτι θεωρω τις αγγλιδες μπαζα και το ιδιο θεωρουν και οι αγγλοι....οι ελληνιδες εχουν σουξε σε αυτες τις χωρες οπως και οι λοιπες μεσογειες....πολυ απλα αυτο που δεν εχεις αυτο θελεις....

υ.γ.3 μιλωντας για την γαλλια πριν δεν εκανα καθολου πλακα....το φλερτ εκει ηταν απιστευτο....δεν αποσκοπουσε σωνει και ντε σε σεξ και αυτο ηταν που το εκανε απιστευτο....επισης απιστευτος ηταν ο τροπος τους....
 

Επισκέπτης
να υπενθυμισω οτι υπαρχει διαφορα στο πεσιμο επειδη γουσταρεις μια γκομενα και διαφορα στο πεσιμο-γιατι-θελω-ναπηδηξω-απεγνωσμενα το οποιο επισης κανει κρα.....επομενως αν η γκομενα δε θελει one night stand (πραγμα διολου απιθανο) πολυ απλα θα κοψει λασπη....

Σιγά μην κάνουν και ons οι Ελληνίδες μικροαστές που ζήτημα είναι αν έχουν πάει με 2-3 μέχρι κάποια ηλικία (η πλειοψηφία τους τουλάχιστον).

Τώρα σχετικά με το τι ξεχωρίζει η γκόμενα όταν της την πέφτει κάποιος. Όταν ένας ΑΝΔΡΑΣ την πέφτει σε μια ΓΥΝΑΙΚΑ τότε θέλει να την πηδήξει. Οι Ενήλικες έτσι λειτουργούν. Εκτός κι αν μιλάμε για μαθητούδια, που ανταλλάσουν φιλάκια και λένε ότι τα έχουν. Τα μαθητούδια όμως ας μείνουν στα σχολεία τους ή στις καταλήψεις των σχολείων τους τέλος πάντων και να μην τριγυρνάνε τις νύχτες και να ανακατεύονται με ενήλικες, οι οποίες κάνουν μόνο ολοκληρωμένες σχέσεις , αν δεν είναι ΜΑΛΑΚΕΣ.

Για τις Ελληνίδες τώρα, γκόμενο ξένο δύσκολα βρίσκουν. Τύπισσες που ήξερα εδώ και ήταν οι γκομενάρες που είχαν ομάδες να τις παρακαλάνε, όταν πήγαν για σπουδές έξω όπου κάθε μπάκουρας Έλληνας έγινε ... James Bond , αυτές άρχισαν τα lexotanil και αγόρασαν δονητή.

Υ.Γ. Αλήθεια δεν το βρίσκεις λίγο άρρωστο να μπαίνεις σε αυτό το φόρουμ; Δεν το αφήνεις σε αυτούς που απευθύνεται;
 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.860
Like
13
Πόντοι
366
Συγγνωμη αλλα οταν θες να την πιασεις γκομενα δηλαδη τι κανεις ακριβως? αυτη η περιπτωση δεν παιζει στο λεξιλογιο σου? εκτος αν εισαι 15 και εχεις ορμες οποτε σε καταλαβαινω απολυτα.....

δευτερον.....δε γνωριζω απολυτως καμια γυναικα που να εχει παει με 2-3 αντρες στην ηλικια μου......

τριτον....ακομα και να εχει παει δεν βρισκω κατι μεμπτο σε αυτο....σημασια για μενα εχει το τι κανεις και οχι με ποσους....

τεταρτον....το τι κανω εγω στο φορουμ ειναι δικο μου θεμα και οχι δεν το βρισκω αρρωστο....το βρισκω ιδιαιτερα διασκεδαστικο....το γιατι θα πρεπει να αφορα εσενα το τι κανω εγω μαλλον θα επρεπε να σε προβληματισει....

πεμπτον.....εχω κανει αρκετα ons και τα φχαριστηθηκα μια χαρα.....

εκτον....διαβαζοντας τους χαρακτηρισμους εδω μεσα μια γυναικα οταν δεν καθεται ειναι μιξοπαρθενα αλλα οταν τα κανει ολα ειναι πτανα, ξεκολλιαρα και οτιδηποτε αλλο....μηπως ειναι λιγο μπερδεμενη η κατασταση? μηπως να την ξεκαθαρισουμε?
 

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Μηνύματα
207
Like
3
Πόντοι
1
lakis33 μην ασχολεισαι... διβαζοντας το παραπανω μηνυμα της μουνιτσας ενα πραγμα μου ηρθε στο μυαλο...
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

"εσεις εδω μιλατε (οι πιο πολλοι) για γκομενες που σας αρεσουν, τους την πεφτετε και θελετε να πηδηξετε... ..εγω μιλαω γενικοτερα για το πεσιμο...."
Γενικοτερα για πεσιμο, που αποσκοπει που??? Στο να πλεξετε πουλοβερ...


"υ.γ.2 το περι μπαζου ειναι υποκειμενικ ο.....ζωντα ς στην αγγλια και εχοντας ζησει στη γαλλια οφειλω να σας πω οτι θεωρω τις αγγλιδες μπαζα και το ιδιο θεωρουν και οι αγγλοι....ο ι ελληνιδες εχουν σουξε σε αυτες τις χωρες οπως και οι λοιπες μεσογειες.. ..πολυ απλα αυτο που δεν εχεις αυτο θελεις...."
Αυτο ασε να το κρινουν αυτοι που πηδανε τις εγγλεζες...
Υ/Γ: Πρεπει να εισαι πολυ μετριοφρων σαν ατομο... :rolleyes:


"υ.γ.3 μιλωντας για την γαλλια πριν δεν εκανα καθολου πλακα....το φλερτ εκει ηταν απιστευτο.. ..δεν αποσκοπουσε σωνει και ντε σε σεξ και αυτο ηταν που το εκανε απιστευτο.. ..επισης απιστευτος ηταν ο τροπος τους...."
Πολλα απιστευτα μαζευτηκαν και στο τελος δε θα σε πιστευουμε... :rolleyes:
 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.860
Like
13
Πόντοι
366
Και συνοψιζοντας και κλεινοντας εδω το θεμα.......απο αυτα που διαβαζω υποθετω οτι ή δεν πηδατε (μιας και δεν σας καθονται οι ελληνιδες εκτος αν ειστε εξωτερικο) ή πηδατε πτανες (Επειδη ακριβως δε σας καθεται γκομενα και δεν μιλαω για αυτους που το κανουν απο επιλογη) ή ειστε 15 χρονων οποτε δειχνω κατανοηση και παω να παιξω αλλου με τα κουβαδακια μου....εχω μεγαλωσει αρκετα για να ασχολουμαι με πουλακια εφηβων 

(ναι ειμαι κομπλεξικια αγμητη ελληνιδα υποθετω.....χαχααχαχαχχαχαχαχα)
 

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Μηνύματα
207
Like
3
Πόντοι
1
Και μεις τωρα με ποιον θα γελαμε??? :'( :'( :'(
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom