Επισκέπτης
1.οι Σουηδες-Φινλανδες κ τα ρεστα ειναι κρυοκωλες....Φίλε mclein,
έχεις στα περισσότερα δίκαιο, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό είναι το θέμα στο thread αυτό. Αναφερόμαστε σε σύγκριση και όχι στην ορθότητα ή όχι της συμπεριφοράς μας. Αυτό είναι άλλο θέμα.
Για τις κυρίες εξ Ιταλίας (και γενικώτερα τις "μεσογειακής" νοοτροπίας "σου τα πρήζω και άμα αντέχεις βλέπουμε") έχω αναφερθεί και σε άλλο τhread: τις θεωρώ το ίδιο μαλακισμένες με τις δικές μας. Τις δε Ιταλίδες ειδικά, πολύ περισσότερο. Καιρό για χάσιμο δεν έχω ν' ασχοληθώ μαζί τους. Υπάρχουν γυναικάρες πολύ πιο σωστές σε όλα τους.
Bέβαια, γούστα είναι αυτά, ΣΕΒΑΣΤΑ σε όλους (φαντάζομαι)
2.οι Αγγλιδες ειναι αλκοολικες...
3.οι Ελληνιδες-Ισπανιδες-Ιταλιδες (που προσεχουν περισσοτερο απο οποιεςδηποτε αλλες γκομενες την εμφανιση τους) εχουν μεσογειακο ταπεραμεντο κ ιστοριες να χαμε να λεγαμε...
4.οι Γερμανιδες-Αυστριακες-Βελγιο κλπ ειναι ψυχρες,απομακρες κ βαρβατες...
5.οι Τουρκαλες φορανε μπουρκες κ εχουν αναστολες...
6.οι Αμερικανιδες οσες ειναι συνηδειτοποιημενες δουλευουν κ κατεχουν καλυτερες θεσεις απ τους αντρες...οι αλλες σπιτι να καπνισουμε κανενα χορτο...
7.οι Ολλανδες ειναι πουτανες κ χασικλουδες...
8.κ για να μη μακρυγορω....ολες τις φυλες του κοσμου να παραθεσω παντα κατι θα χετε να πειτε οι περισσοτεροι...γι αυτο καλυτερα ο καθενας να κανει την αυτοκριτικη του κ μετα μπορει καλλιστα να κανει την κριτικη για τους αλλους κ ειδικοτερα για το θυληκο γενος...