Ενας ενας αγορια....ενας ενας....λοιπον.....συμφωνω οτι ναι ειναι ωραιο να σου τονιζουν την αυτοπεποιθηση αλλα οχι εις βαρος καποιου αλλου....αμα δεν γουσταρεις καποιον δεν υπαρχει λογος να μπαινεις και εσυ και κυριως ο αλλος σε ολο αυτο το τριπακι απλα για να ικανοποιηθεις....
το σαιτ μου αρεσει γιατι γενικοτερα κανω πιο πολυ παρεα με αντρες παρα με γυναικες και μου αρεσουν οι συζητησεις μαζι τους...και ειναι δυσκολο να βρεις ενα φορουμ χωρις χαζογκομενες να το χαλανε διαρκως....απο κει και περα ουτε τα μπουρδελα θεωρω κατι κακο ουτε τα στριπτιτζαδικα στα οποια αλλωστε εχω παει και εγω καποιες φορες.....(και οΧΙ δεν ειμαι λεσβια...)
τελος, δεν εχω παει ποτε στο πηλ πουλ ή το casa di patsi ή οπως αλλιως το λενε, δε μου αρεσουν τα κυριλλε εστιατορια ιδιαιτερα, δε μου αρεσει να με ταιζει κανενας αντρας, δε μου αρεσει να μου πληρωνει τα εξοδα και θελω να ειμαι αυτονομη....αυτο δεν ξερω πως αντιστοιχει στο 99.9 των ελληνιδων το οποιο ειμαι σιγουρη οτι εχετε ολοι σας συναντησει.....
Συγγνώμη που θα το πω φόρα παρτίδα, αλλά επειδή μια μέρα ήμουν στο chat όταν ήσουν εσύ και δύο άλλες κοπέλλες. Παρακολουθούσα άναυδος την συζήτηση. Έκανα και ένα σχόλιο αν θυμάσαι, ότι το bourdela.com έγινε boudoir.com.
Σε πληροφορώ λοιπόν ότι όλα τα καλά παιδιά με τα οποία συζητούσες για διάφορα θέματα ένα πράγμα είχαν στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους, έστω και ως μακρινή πιθανότητα. Για να το θέσω ωμά: Πως να σε συναντήσουν και να σε πηδήξουν.
Αν το έχεις καταλάβει τότε όλα τα άλλα που λες εδώ είναι "λέμε και καμμιά μαλακία να περάσει η ώρα". Αν δεν το έχεις καταλάβει καλό θα ήταν να το πάρεις χαμπάρι και να δεις τι θα κάνεις από δω και πέρα.