Νέα

Καλές και κακές εμπειρίες από ταξιτζήδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fax
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 686
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καλοί οι κακοί οι ταριφες

• Άριστους

Ψήφοι: 9 7,8%
  • Καλους

Ψήφοι: 31 26,7%
  • Κακούς

Ψήφοι: 13 11,2%
  • Κακιστους

Ψήφοι: 13 11,2%
  • Για κρεμάλα

Ψήφοι: 50 43,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    116

johnm650

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Like
44
Πόντοι
1
Παρόμοια περιστατικά με ταριφολουλούδες:
1) Σε αυτό έφταιγα..

Ψιλοπετιέμαι από στοπ όντας αφηρημένος και του γρατσούνισα την αυτοκόλλητη (!!!!!!) διαφήμιση που είχε στην πίσω πλαϊνή πόρτα. Αρχικά ευγενικός εγώ, καθ'όσον είχα διαπράξει όμα, ο ταρίφας βγαίνει μπουρινιασμένος και αρχίζει τα δικά του. Την ανθίζομαι κι εγώ και του λέω, φίλε δεν έχεις ζημιά, καλή συνέχεια, πάω για το ποτάκι μου κι έληξε εκεί.

2) Σε αυτό πάλι έφταιγα, αλλά κυρίως ήμουν άτυχος.

Φορτώσαμε στις σχάρες του αμαξιού, φύλλα γυψοσανίδας (κομμένα στην μέση) και πάμε για δουλειά. Τα τεμάχια τα δένει ο βοηθός, κακή του ώρα... Σε φανάρι και πάνω στο φρενάρισμα, το ένα φύλλο φεύγει και πέφτει κάτω στο οδόστρωμα. Κατεβαίνει ο προπορευόμενος ταρίφας με ύφος 100 καρδιναλίων και αρχίζει να φωνάζει ότι του σπάσαμε το αμάξι με τα μάρμαρα! ( ποια μάρμαρα;;; γυψοσανίδες είχαμε φορτώσει, αλλά στα μάτια του επιστήμονα φάνταζαν μάρμαρα). Σημειωτέον το αμάξι του ταρίφα πίσω ήταν κομπλέ, ουδέν σημείο επαφής! μπροστά δεν είχε προφυλακτήρα, οπότε μυρίζομαι σαπίλα στην δουλειά... Την κάνουμε μαστίχα και λέμε να κάνουμε δήλωση στον φίλο επαγγελματία... Επειδή όμως ο κλέφτης κι ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται, ψάξιμο στο ψάξιμο (είναι και μικρή η πόλη που μένω), βρίσκω τον φαναρά που φτιάχνει το αμάξι. Το αποτέλεσμα, ήταν να ξεσκεπάσω απάτη που κάνανε ταρίφας-φαναρτζής για να την βγει λάδι ο ταξιτζής σε προηγούμενο ατύχημα, το οποίο και είχε προκαλέσει αυτός!!!!
Το αποτέλεσμα ήταν κι οι δυο να γλείφουν όρχεις καλύτερα κι από τις επαγγελματίες του είδους, καθ'όσον ο μεν φαναρτζής κινδύνευε να κλείσει το μαγαζί του κι ο μεν ταξιτζής γιατί δεν είχε αμάξι..

(στο 2ο περιστατικό λέω ότι έφταιγα, γιατί δεν πρέπει να εμπιστεύομαι τρίτους, να δένουν κάτι που κουβαλάω εγώ με το αμάξι μου! )

OP
OP
fax

fax

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2009
Like
1
Πόντοι
1
Τώρα τη δουλειά έχουν ολά αυτά σε ένα θέμα για εμ0ειριες από ταριφες,δεν έχω καταλάβει....ρε πάτε καλά;;;;;

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Τώρα τη δουλειά έχουν ολά αυτά σε ένα θέμα για εμ0ειριες από ταριφες,δεν έχω καταλάβει....ρε πάτε καλά;;;;;
Καμία! Γράφει ο άλλος την εμπειρία του με ταφίρες, δεν την σχολιάζει κανένας. Γράφουν άσχετα, γίνεται διάλογος που κρατάει σελίδες. Όχι κύριε, δεν πάνε καλά.

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16

Γέλα λίγο μη τα παίρνεις όλα στα σοβαρά!!!θρέντ με ταρίφες είναι θες και σοβαρότητα εσύ??εδώ μπαχαλεύουν σοβαρά θρεντ να πούμε ,άραξε

johnm650

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Like
44
Πόντοι
1
Κάτσε ρε αρχηγέ... μπαίνεις σε ταρίφα και σου αραδιάζει ένα κάρο ιστορίες, παπαρολογίες και λοιπά είδη και, αναγκαστικά , τα χάφτεις μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου! Εμείς σου φταίξαμε που θέμε να κάνουμε την φτιάξη μας, για που τα λέμε ωραία και σκάει το χειλάκι του καθενός όταν τα διαβάζει;

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Κάτσε ρε αρχηγέ... μπαίνεις σε ταρίφα και σου αραδιάζει ένα κάρο ιστορίες, παπαρολογίες και λοιπά είδη και, αναγκαστικά , τα χάφτεις μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου! Εμείς σου φταίξαμε που θέμε να κάνουμε την φτιάξη μας, για που τα λέμε ωραία και σκάει το χειλάκι του καθενός όταν τα διαβάζει;

Tι να πεις τύπε???ξενερουά τύποι μερικοί

μικρούλι

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2016
Like
1
Πόντοι
1
Οδηγούσα και ήταν μπροστά μου ταξί, εγω πάντα κρατάω αποστάσεις από τους μπροστινούς μου, λοιπόν πάει στρίβει σε ενα στενάκι με το μισό κωλο εξω και αφήνει πελάτη εκει όπως είναι λογικό τον ακούμπησα αλλά ίσα ίσα οθτε γρατζουνιά γύρισε με κοίταξε με ύφος του έκανα την γνωστή χειρονομία κι έφυγα...

johnm650

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Like
44
Πόντοι
1
Οδηγούσα και ήταν μπροστά μου ταξί, εγω πάντα κρατάω αποστάσεις από τους μπροστινούς μου, λοιπόν πάει στρίβει σε ενα στενάκι με το μισό κωλο εξω και αφήνει πελάτη εκει όπως είναι λογικό τον ακούμπησα αλλά ίσα ίσα οθτε γρατζουνιά γύρισε με κοίταξε με ύφος του έκανα την γνωστή χειρονομία κι έφυγα...

Εσύ μου φαίνεται μας θες με σηκωμένα τα πουλιά κάθε φορά που μιλάς!!  :cheesy:

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Που του έκανα τη χειρονομία και έφυγα ή που με αγριοκοίταξε;;   :2funny: :2funny:

πολύ νταλικερογκόμενα είσαι ρε μνι,όλα στο μνί σου τελικά δεν υπολογίζεις τίποτα!είσαι κάπως έτσι??

Συνημμένα

• bbb0a66031829e7ed453ac8f8a21d855.jpg
    bbb0a66031829e7ed453ac8f8a21d855.jpg
    47,8 KB · Εμφανίσεις: 33

μικρούλι

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2016
Like
1
Πόντοι
1
πολύ νταλικερογκόμενα είσαι ρε μνι,όλα στο μνί σου τελικά δεν υπολογίζεις τίποτα!είσαι κάπως έτσι??
Όχι όλοι με έχουν για γλυκούλα.... Και η αλήθεια είναι ότι γενικά δεν ειμαι "μάγκας" μονο όταν και όπου χρειάζεται

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom