Νέα

Καλές και κακές εμπειρίες από ταξιτζήδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fax
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 686
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καλοί οι κακοί οι ταριφες

• Άριστους

Ψήφοι: 9 7,8%
  • Καλους

Ψήφοι: 31 26,7%
  • Κακούς

Ψήφοι: 13 11,2%
  • Κακιστους

Ψήφοι: 13 11,2%
  • Για κρεμάλα

Ψήφοι: 50 43,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    116

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
λαδακη και ο μαξιμος δεν ηταν κλωνος η ειναι ιδεα μου? :think:

Ακριβώς !

Ο Μάξιμος 555 ήταν κλώνος και αυτός !

Καρφώνεται με το να υποστηρίζει τον Τζήμερο !

Μόνο ο Τραβατρόμπας και αυτός είναι υποστηρικτές του Τζήμερου στο μπου.κομ !

johnm650

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
2
Like
162
Πόντοι
1
Συναγωνιστές και μανάρι (μινι) πάω να κόψω εγώ γιατί έχουμε και επαγγελματική ενασχόληση σε μερικές ώρες.. Τις καληνύχτες μου!

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.189
Πόντοι
506
Ακριβώς !

Ο Μάξιμος 555 ήταν κλώνος και αυτός !

Καρφώνεται με το να υποστηρίζει τον Τζήμερο !

Μόνο ο Τραβατρόμπας και αυτός είναι υποστηρικτές του Τζήμερου στο μπου.κομ !
καλα θυμαμαι ημουν εξω με μελη οταν εμαθα οτι μπαναριστικε τοτε

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Συναγωνιστές και μανάρι (μινι) πάω να κόψω εγώ γιατί έχουμε και επαγγελματική ενασχόληση σε μερικές ώρες.. Τις καληνύχτες μου!

μικρό αμνοερίφιο που τρέφεται ειδικά με προορισμό να το σφάξουν νεαρό,η μνι είναι στα βοοείδη είπαμε χααχαχ καληνύχτα τύπε πάω και εγώ σιγά σιγά

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Καληνύχτα μάγκες και Μνάκι χαχα καλό ξημέρωμα  :fart-in-bed: :tired:

kokovgios

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
παλια ενας ταξιτζης του εδωσα 5χιλιαρο το παιρνει το κρυβει και με το αλλο χερι βγαζει ενα κατοσταρικο και μου λεει μου εδωσες 100 δραχμες..η κουρσα κοστιζε 150 του εδωσα αλλα 50 μετα απο τσακωμο..πηγα το κατηγγειλα στο τμημα ομονοιας αλλα ο αστυνομικος με απετρεψε να κανω μηνυση λεγοντας μου οτι δεν αξιζει το μπλεξιμο για 5000 δραχμες.. :headbang: μετα απο λιγο καιρο ο τυπος συνεληφθη γιατι το εκανε συστηματικα..

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
παλια ενας ταξιτζης του εδωσα 5χιλιαρο το παιρνει το κρυβει και με το αλλο χερι βγαζει ενα κατοσταρικο και μου λεει μου εδωσες 100 δραχμες..η κουρσα κοστιζε 150 του εδωσα αλλα 50 μετα απο τσακωμο..πηγα το κατηγγειλα στο τμημα ομονοιας αλλα ο αστυνομικος με απετρεψε να κανω μηνυση λεγοντας μου οτι δεν αξιζει το μπλεξιμο για 5000 δραχμες.. :headbang: μετα απο λιγο καιρο ο τυπος συνεληφθη γιατι το εκανε συστηματικα..

τύπε μαρέσει που μέσα στο μπάχαλο και τον κακό χαμό μπαίνει ενας νορμάλ άνθρωπος και γράφει κάτι σχετικό η είναι εντός του θέματος,by the way ωραία ιστορία! :rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.163
Πόντοι
5.506
τύπε μαρέσει που μέσα στο μπάχαλο και τον κακό χαμό μπαίνει ενας νορμάλ άνθρωπος και γράφει κάτι σχετικό η είναι εντός του θέματος,by the way ωραία ιστορία! :rockon:

Πρωινός πρωινός μπαχαλάκιας και συ!

johnm650

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
2
Like
162
Πόντοι
1
όλοι πρωινοί πρωινοί είμαστε!!! Καλημέρα παλικάρια!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.163
Πόντοι
5.506
όλοι πρωινοί πρωινοί είμαστε!!! Καλημέρα παλικάρια!

Καλημέρα!

Πλάκα πλάκα, θυμήθηκα μια ιστορία με ταρίφα, αυτός μπροστά μου και γω πίσω με σκούτερ της εποχής ολοκαίνουριο, κλασσικά φρενάρει ή στρίβει απότομα και προσπαθώντας να τον αποφύγω ακουμπάω πραγματικά ΕΛΑΧΙΣΤΑ το πίσω μέρος του προφυλακτήρα του και αφήνω περίπου 10 εκ. μια γραμμή μπογιάς από το σκούτερ. Τότε ακόμα δεν είχαν τα αυτοκίνητα όλο τον προφυλακτήρα βαμμένο στο χρώμα του αυτοκινήτου, υπήρχε μια φαρδυά λωρίδα μαύρο προστατευτικό. Και κατεβαίνει ο άθλιος και είχε και το θράσος να ζητάει επίμονα ένα 5χίλιαρο για τη "ζημιά" που ήθελε περίπου 10 λεπτά καθάρισμα για να φύγει η γραμμή. Ακόμα με ψάχνει, καθώς το σκουτερ δεν είχε ακόμα ούτε πινακίδα, εντελώς του κουτιού.

Και μου έκανε και τον πρώτο τσαμπουκά στο χρώμα, ούτε μιας εβδομάδας μηχανάκι, ο πουσταράς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom