Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
οχι τον λεω βρωμοπεριστερο μονο.... ελπιζω να μην ενοχλει
Συνήθισα να με μαστιγώνει η γλώσσα σου Μνάρα μου
οχι τον λεω βρωμοπεριστερο μονο.... ελπιζω να μην ενοχλει
λαδακη και ο μαξιμος δεν ηταν κλωνος η ειναι ιδεα μου?
θα πρεπε να το βλεπεις σαν γλυκολογο πλεον!Συνήθισα να με μαστιγώνει η γλώσσα σου Μνάρα μου
θα πρεπε να το βλεπεις σαν γλυκολογο πλεον!
καλα θυμαμαι ημουν εξω με μελη οταν εμαθα οτι μπαναριστικε τοτεΑκριβώς !
Ο Μάξιμος 555 ήταν κλώνος και αυτός !
Καρφώνεται με το να υποστηρίζει τον Τζήμερο !
Μόνο ο Τραβατρόμπας και αυτός είναι υποστηρικτές του Τζήμερου στο μπου.κομ !
καλα βρωμοπεριστερο σε ειπα.... δεν σε κλωτσησα σαν τον johnΜαζοχιστή θα με κάνεις εσύ παλιοκόριτσο!!
καλο υπνοοοοΣυναγωνιστές και μανάρι (μινι) πάω να κόψω εγώ γιατί έχουμε και επαγγελματική ενασχόληση σε μερικές ώρες.. Τις καληνύχτες μου!
Συναγωνιστές και μανάρι (μινι) πάω να κόψω εγώ γιατί έχουμε και επαγγελματική ενασχόληση σε μερικές ώρες.. Τις καληνύχτες μου!
καλα θυμαμαι ημουν εξω με μελη οταν εμαθα οτι μπαναριστικε τοτε
μικρό αμνοερίφιο που τρέφεται ειδικά με προορισμό να το σφάξουν νεαρό,η μνι είναι στα βοοείδη είπαμε χααχαχ καληνύχτα τύπε πάω και εγώ σιγά σιγά
καλα βρωμοπεριστερο σε ειπα.... δεν σε κλωτσησα σαν τον john
και λιγα λες!
Ακριβώς έτσι !
Είναι θέμα χρόνου, να μπαναριστεί και πάλι.
παλια ενας ταξιτζης του εδωσα 5χιλιαρο το παιρνει το κρυβει και με το αλλο χερι βγαζει ενα κατοσταρικο και μου λεει μου εδωσες 100 δραχμες..η κουρσα κοστιζε 150 του εδωσα αλλα 50 μετα απο τσακωμο..πηγα το κατηγγειλα στο τμημα ομονοιας αλλα ο αστυνομικος με απετρεψε να κανω μηνυση λεγοντας μου οτι δεν αξιζει το μπλεξιμο για 5000 δραχμες.. μετα απο λιγο καιρο ο τυπος συνεληφθη γιατι το εκανε συστηματικα..
τύπε μαρέσει που μέσα στο μπάχαλο και τον κακό χαμό μπαίνει ενας νορμάλ άνθρωπος και γράφει κάτι σχετικό η είναι εντός του θέματος,by the way ωραία ιστορία!
όλοι πρωινοί πρωινοί είμαστε!!! Καλημέρα παλικάρια!