Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Νέο αίμα στο Καιτόσπιτο (δεν θυμάμαι όνομα, γαμώ το αλσχάϊμερ) Ελληνίδα κατά τα λεγόμενα της Καίτης, γύρω στα 25, κανονικό ύψος, ξανθό μακρύ μαλλί, ομορφούλα, ωραίο κορμάκι, λευκή επιδερμίδα, λαχταριστά μπουτάκια και ωραίο κώλο με πιασίματα,
όχι χοντρός, (στήθος δεν θυμάμαι :headbang:), κατά τ'άλλα το γνωστό ρόστερ, έχει φύγει η Ειρήνη, η εύσωμη Ρωσσίδα.

Είχα ανάγκη από καλό μασάζ και πήρα την Ελένη την εύσωμη Γεωργιανή,
από την οποία για ακόμα μία φορά έμεινα ικανοποιημένος,
όσο για το πρόγραμμά της τα γνωστά, η κοπέλα τό'χει, δεν ξέρω αν της αρέσει (έτσι δείχνει),
πάντος κάνει τα πάντα και τα κάνει πολύ καλά, για να ευχαριστήσει το πελάτη,
πιστεύω μία από τις καλύτερες επιλογές στο σύνολο των υπηρεσιών.
Χρόνος συνεδρίας 50+ λεπτά, κόστος 70€.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Φίλε μου, αυτό το κατάστημα λειτουργούσε - και λειτουργεί - κατά κύριο λόγο ως στούντιο και δευτερευόντος ως μασαζίδικο.
Όσον αφορά το μασάζ, οι κοπέλες που έχουν περάσει κατά καιρούς από εκεί είναι από εντελώς άσχετες έως - στην καλύτερη περίπτωση - μέτριες. Η Βίκυ ίσως αποτελεί εξαίρεση σε αυτόν τον τομέα.

Επομένως, αν λάβεις υπόψη και το ότι το κουστούμι κοστίζει 70 ευρά αντί 80 ευρά που κοστίζει στα γύρω ιδρύματα, έχεις ένα αξιοπρεπές overall VFM, συνήθως. Το αξιοπρεπές πηγαίνει περισσότερο στην μπριζόλα και λιγότερο στο μασάζ.

Αν σε ενδιαφέρει το μασάζ, δεν είναι καλή επιλογή το ίδρυμα αυτό.

φιλε κανεις λαθος, ειχε τυχει να παω πριν κανα χρονο κ εμεινα κυριολεκτικα μαλακας με το μασαζ που μου ειχε κανει μια 35αρα με κοντο μαλλι βικυ την ελεγαν. Πλεον δε δουλευει στο συγκεκριμενο μαγαζι

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
φιλε κανεις λαθος, ειχε τυχει να παω πριν κανα χρονο κ εμεινα κυριολεκτικα μαλακας με το μασαζ που μου ειχε κανει μια 35αρα με κοντο μαλλι βικυ την ελεγαν. Πλεον δε δουλευει στο συγκεκριμενο μαγαζι
Ακόμα στο ίδιο μαγαζί δουλεύει η Βίκυ και είναι το ίδιο καλή με παλιά,
τουλάχιστον στο μασάζ, μάλλον ο συνάδελφος θα είχε πάρει καμμιά πιτσιρίκα
από τις πολλές που έχουν περάσει από το μαγαζί που είναι βέβαια πιο μπάνικες,
(αν και η Βίκυ είναι πολύ ωραία γυναίκα, τέλος πάντων, γούστα είναι αυτά),
αλλά από μασάζ δεν ξέρουν τίποτα και είναι και ψιλοχοντροξεπέτες.

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
Νέο αίμα στο Καιτόσπιτο (δεν θυμάμαι όνομα, γαμώ το αλσχάϊμερ) Ελληνίδα κατά τα λεγόμενα της Καίτης, γύρω στα 25, κανονικό ύψος, ξανθό μακρύ μαλλί, ομορφούλα, ωραίο κορμάκι, λευκή επιδερμίδα, λαχταριστά μπουτάκια και ωραίο κώλο με πιασίματα,
όχι χοντρός, (στήθος δεν θυμάμαι :headbang:), κατά τ'άλλα το γνωστό ρόστερ, έχει φύγει η Ειρήνη, η εύσωμη Ρωσσίδα.

όσο για το πρόγραμμά της τα γνωστά, η κοπέλα τό'χει, δεν ξέρω αν της αρέσει (έτσι δείχνει),
οταν λες τα παντα και κουλουρι και ακαπ. τρομπονι και ξεφλοκιασμα στο στομα??

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
Η βικυ ειναι ακομη???
κανει το καλυτερο μασζ απο οτι εχω δοκιμασει σε μασατζιδικα αλλα τυπικη στα αλλα.........αξιζει και λογω 70αρικου σιγουρα....

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Παιδιά,επειδή έχω πάει πάρα πολλές φορές στο μαγαζί αυτό,θα πώ κάτι...Είναι απο τα "σίγουρα".Δηλαδή,αξιοπρεπείς υπηρεσίες,καθαριότητα και 70 ευρώ.Ούτε εκπλήξεις,ούτε όμως και κάτι νέο...Στα συν πάντοτε,η ευγενέστατη Καίτη που ξέρει πως να φερθεί στον καθένα....
Συμπέρασμα : εξαιρετική επιλογή για κάποιον καινούργιο,καλή επιλογή για κάποιον που δεν θέλει πειράματα,βαρετή επιλογή για κάποιον που έχει πάει 5-6 φορές....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
Παιδιά,επειδή έχω πάει πάρα πολλές φορές στο μαγαζί αυτό,θα πώ κάτι...Είναι απο τα "σίγουρα".Δηλαδή,αξιοπρεπείς υπηρεσίες,καθαριότητα και 70 ευρώ.Ούτε εκπλήξεις,ούτε όμως και κάτι νέο...Στα συν πάντοτε,η ευγενέστατη Καίτη που ξέρει πως να φερθεί στον καθένα....
Συμπέρασμα : εξαιρετική επιλογή για κάποιον καινούργιο,καλή επιλογή για κάποιον που δεν θέλει πειράματα,βαρετή επιλογή για κάποιον που έχει πάει 5-6 φορές....

ακριβώς έτσι φιλε.
είναι αρκετά τίμιο μαγαζί για αυτό που προσφέρει και συνήθως δεν σε κοροιδευουν
η Καιτή είναι οκ επαγγελματιας
απλά πρεπει να φερει νεο αιμα στο μαγαζι..

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Επειδή όμως έχω πάει κι εγώ στο μαγαζί αυτό , ούτε για φτύσιμο δεν κάνει.Δεν ξέρω γιατί και πως όσες φορές πήγα έφαγα πόρτα.Ούτε φάτσα μπάτσου έχω ούτε τίποτα.Φυσικά και σταμάτησα να πηγαίνω.Έχω και ένα εγωισμό.Δεν μπορεί η κάθε πουτσίτσα εκεί μέσα να μου λέει διάφορες παπάτζες..
Την πρώτη φορά μου λέει οι κοπέλες είναι μέσα και θα αργήσουν.Την άλλη , ξέρεις τα κορίτσια κάνουν μόνο μασάζ.Δεν ξέρουμε τι κάνουν τα άλλα μαγαζιά....
Ρε δεν γαμιόσαστε λέω εγώ με κανένα Αλμπάνη ? (Μόνο τα πακιστάνια αξίζει να σας γαμάνε)
Αντίθετα στο Μάρνης όσες φορές και να πήγα και με εξυπηρέτησαν αμέσως και ευγενικοί μέχρι εκεί που δεν παίρνει και γάμισα και απόλα.Ρε αντε στο διάλο βρωμιάρες

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Επειδή όμως έχω πάει κι εγώ στο μαγαζί αυτό , ούτε για φτύσιμο δεν κάνει.Δεν ξέρω γιατί και πως όσες φορές πήγα έφαγα πόρτα.Ούτε φάτσα μπάτσου έχω ούτε τίποτα.Φυσικά και σταμάτησα να πηγαίνω.Έχω και ένα εγωισμό.Δεν μπορεί η κάθε πουτσίτσα εκεί μέσα να μου λέει διάφορες παπάτζες..
Την πρώτη φορά μου λέει οι κοπέλες είναι μέσα και θα αργήσουν.Την άλλη , ξέρεις τα κορίτσια κάνουν μόνο μασάζ.Δεν ξέρουμε τι κάνουν τα άλλα μαγαζιά....
Ρε δεν γαμιόσαστε λέω εγώ με κανένα Αλμπάνη ? (Μόνο τα πακιστάνια αξίζει να σας γαμάνε)
Αντίθετα στο Μάρνης όσες φορές και να πήγα και με εξυπηρέτησαν αμέσως και ευγενικοί μέχρι εκεί που δεν παίρνει και γάμισα και απόλα.Ρε αντε στο διάλο βρωμιάρες
πηγαινε κουρεψε τις κοτσιδες σου

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
πες του να παει να κουρευτη η τρελοκοτσιδα

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δεν καταλαβαινω.Δηλ. περασες με κοπελα σου εκανε το μασσαζ και οταν πηγες να προχωρησεις στο παρασυνθημα σου ειπε οτι εδω κανουμε μονο μασσαζ; Εγω οταν πηγαινω πρωτη φορα σε μαγαζι που εχω διαβασει απο εδω μεσα οτι ειναι μπριτζολαδικο παντοτε τρωω κανονικα. Βεβαια δεν κανω τον εξυπνο ουτε τον χαζο στην σεριφισα ακομα και οταν με ρωταει αν πηγαινω για πρωτη φορα της λεω ναι, περναω κανονικα με την κοπελα που γουσταρω και αφου κατα την διαρκεια του μασσαζ απαντησω σε ολες τις ερωτησεις της ανακρισης προχωραω κανονικα στο παρασυνθημα. Δεν θυμαμαι καμμια φορα να εχω φαει πορτα οπουδηποτε.

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Δεν καταλαβαινω.Δηλ. περασες με κοπελα σου εκανε το μασσαζ και οταν πηγες να προχωρησεις στο παρασυνθημα σου ειπε οτι εδω κανουμε μονο μασσαζ; Εγω οταν πηγαινω πρωτη φορα σε μαγαζι που εχω διαβασει απο εδω μεσα οτι ειναι μπριτζολαδικο παντοτε τρωω κανονικα. Βεβαια δεν κανω τον εξυπνο ουτε τον χαζο στην σεριφισα ακομα και οταν με ρωταει αν πηγαινω για πρωτη φορα της λεω ναι, περναω κανονικα με την κοπελα που γουσταρω και αφου κατα την διαρκεια του μασσαζ απαντησω σε ολες τις ερωτησεις της ανακρισης προχωραω κανονικα στο παρασυνθημα. Δεν θυμαμαι καμμια φορα να εχω φαει πορτα οπουδηποτε.
Μάλον δε κατάλαβες καλά.Δεν έφτασα καν στο δωμάτιο με την κοπέλα και δεν έκανα τον έξυπνο εαν υπονοείς κάτι για μένα.Είπα και ξαναλέω.Την πρώτη φορά μου είπε οτι όλες οι κοπέλες είναι μέσα και θα αργήσουν.Πόσο της λέω,πάνω από ώρα μου λέει.Ε αι και γαμίσου.
Τη δεύτερη φορά μετά από πολύ καιρό (άρα δεν με θυμόταν φατσικώς) μου λέει ξέρεις δεν κάνουμε κάτι άλλο εδώ μέσα εκτός από το κλασικό μασάζ.Το τί κάνουν άλλα μαγαζιά δεν ξέρουμε.Ε αι και γαμίσου για 2η φορά.
Πήγα σε αραιά διαστήματα σε άσχετες μέρες και ώρες και το μοτίβο δεν άλλαζε.Ή οι κοπέλες θα αργούσαν να βγούν ή το κλασικό δεν κάνουμε τίποτα άλλο από απλό μασάζ.Ε πηγαίνετε στο διάλο να σας γαμάνε τα πακιστάνια που σας γαμάνε.Λυπάμαι τους ηλίθιους που τους τα σκάνε.Τίποτα άλλο.
Δεν γίνετε σε όλα τα μασατζίδικα να μην έχω πρόβλημα και στο συγκεκριμένο να μη με δέχονται οι πατσούρες.Μάρνης και πάλι Μάρνης

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1

οταν λες τα παντα και κουλουρι και ακαπ. τρομπονι και ξεφλοκιασμα στο στομα??

Παρότι ειμαι απο τους φανατικους του μαγαζιου την Ελενη μονο μια φορα την ειχα παρει και απο μενου μονο τα στανταρ παρειχε. Δεν της ζητησα και κατι παραπανω κιολας. Αληθεια κανει εξτρα υπηρεσιες; Κουλουράκι δίνει; Κάνει τίποτε αλλο εκτός απο τα συνηθισμενα;

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.282
Πόντοι
12.056
Μάλον δε κατάλαβες καλά.Δεν έφτασα καν στο δωμάτιο με την κοπέλα και δεν έκανα τον έξυπνο εαν υπονοείς κάτι για μένα.Είπα και ξαναλέω.Την πρώτη φορά μου είπε οτι όλες οι κοπέλες είναι μέσα και θα αργήσουν.Πόσο της λέω,πάνω από ώρα μου λέει.Ε αι και γαμίσου.
Τη δεύτερη φορά μετά από πολύ καιρό (άρα δεν με θυμόταν φατσικώς) μου λέει ξέρεις δεν κάνουμε κάτι άλλο εδώ μέσα εκτός από το κλασικό μασάζ.Το τί κάνουν άλλα μαγαζιά δεν ξέρουμε.Ε αι και γαμίσου για 2η φορά.
Πήγα σε αραιά διαστήματα σε άσχετες μέρες και ώρες και το μοτίβο δεν άλλαζε.Ή οι κοπέλες θα αργούσαν να βγούν ή το κλασικό δεν κάνουμε τίποτα άλλο από απλό μασάζ.Ε πηγαίνετε στο διάλο να σας γαμάνε τα πακιστάνια που σας γαμάνε.Λυπάμαι τους ηλίθιους που τους τα σκάνε.Τίποτα άλλο.
Δεν γίνετε σε όλα τα μασατζίδικα να μην έχω πρόβλημα και στο συγκεκριμένο να μη με δέχονται οι πατσούρες.Μάρνης και πάλι Μάρνης

Εγω σε καταλαβαινω απολυτα...
Την ιδια ηττα ετρωγα στο Σ.54 επι 2 χρονια... :zfuck:

Συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες  :dancing:

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον αυτο που θα σου πω ειναι αληθινο. Πριν καποια χρονια ειχα παει Συγγρου 12.(Ημουνα πολυ παλια πελατης εκει και πηγαινα με καποια Σαντρα-μπριτζολιασμα κανονικο).Οταν ξαναπηγα μετα απο καποια χρονια η σεριφισα δεν με θυμοταν, περασα στο δωματιο με μια παχουλη Κερκυραια δεν θυμαμαι ονομα- και η σεριφισα απεξω φωναζε"πες στον κυριο οτι εδω μονο μασσαζ κανουμε" ενω η κοπελα ειχε μεινει ηδη με τα εσωρουχα.Θελω να πω οτι φυσικα αν ρωτησεις την οποιαδηποτε σεριφισα 90% θα σου πει οτι μονο μασσαζ γινεται.Φιλικα παντα και χωρις παρεξηγηση.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom