Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
απλα κανουν σχεδον ολες την ιδια μαλακια στα μασατζιδικα .Τι ενωω ,οταν ειναι να δοσουν κουλουρι για λιπαντικο οι μαλακισμενες βαζουν baby oil και ειναι οτι χειροτερο για το προφιλακτικο , απλα θελει λιπαντικο με βαση το νερο .Τα λαδια καταστρεφουν το προφιλακτικο διαβαστε οδιγιες που παρεχουν μεσα τα ιδια τα προφυλακτικα
βρε ροχαλιάστε εκει περα τη ροδέλα και αφηστε τα υδατοδιάλυτα για τους δονητες τους..

krevatas

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
  πολυ επικινδυνο αυτο που κανει, το διπλο προφυλακτικο.

Διαφωνώ!Έχω χρησιμοποιήσει αρκετες φορές διπλή καπότα και δεν σπάνε ποτέ και οι 2!Το πολύ πολύ να σπάσει η μια(σπανια)!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ο LIO εχει δικιο. το latex οταν τριβεται με latex εχει πολυ περισοτερες πιθανοτητες να σπασει.

οταν δε, απουσιαζει η λιπανση ειναι κορωνα-γραμματα..

βεβαια αυτα τα πραγματακια το αλβανακι δεν τα ξερει, αλλιως θα ηταν ιταλάκι..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  πολυ σωστα.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Διαφωνώ!Έχω χρησιμοποιήσει αρκετες φορές διπλή καπότα και δεν σπάνε ποτέ και οι 2!Το πολύ πολύ να σπάσει η μια(σπανια)!
ναι και μετα θα  συνεχισειs με την εφεδρικη. αφου βρε με την τριβη θα σπασουν και οι 2. εσυ παιζειs ρωσσικη ρουλετα ετσι. ετσι εισαι παντου τυχεροs?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
απλα κανουν σχεδον ολες την ιδια μαλακια στα μασατζιδικα .Τι ενωω ,οταν ειναι να δοσουν κουλουρι για λιπαντικο οι μαλακισμενες βαζουν baby oil και ειναι οτι χειροτερο για το προφιλακτικο , απλα θελει λιπαντικο με βαση το νερο .Τα λαδια καταστρεφουν το προφιλακτικο διαβαστε οδιγιες που παρεχουν μεσα τα ιδια τα προφυλακτικα

για αυτό εγώ προτείνω όταν έρθει η κρίσιμη στιγμή της κουλουροώρας μόλις δούμε την ταναπού-μασατζού να τοποθετεί baby oil θα της πούμε "stop lady,haven't you read the bourdela foroum?"

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Μερικές διευκρινήσεις: 1) το διπλό προφυλακτικό ΔΕΝ προφυλάσσει κατ' ανάγκη διπλά. Ισα-ίσα κάνει τη συνεύρεση πιο επικίνδυνη γιατί λόγω τριβής μεταξύ τους μπορεί τα δύο προφυλακτικά να σπάσουν ταυτόχρονα. Πολλά-πολλά χρόνια πριν, (ήμουν ακόμα φοιτητής) η κοπέλα με την οποία είχα τότε σχέση είχε πραγματική έμμονη ιδέα να μην μείνει έγκυος. Με είχε αναγκάσει 2-3 φορές να το κάνουμε με διπλό προφυλακτικό. Δεν έσπασαν τότε (αλλά 2-3 φορές δεν είναι ικανό στατιστικό δείγμα για να βγάλεις το όποιο συμπέρασμα). Θυμάμαι είχα κοπιάσει πολύ για να την κάνω να λογικευτεί και να καταλάβει ότι ακριβώς με το διπλό προφυλακτικό υπήρχε μεγαλύτερος κίνδυνος για εκείνη.

2) Baby oil για λίπανση είναι κακή ιδέα, όπως και οποιοδήποτε λιπαντικό δεν έχει βάση το νερό (including vaseline).

Ρε παιδιά, τα στοιχειώδη είναι αυτά...

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
εγω εχω παντα δικες μου καποτες μαζι.... ;) ;) :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
παίζει και το παραμύθι της περιόδου για να αποφύγει....για τους δικούς της λόγους ...γι αυτό ρωτάμε από την αρχή..

Εννοείς, πριν εισέλθουμε με τη θεραπεύτρια στο δωμάτιο ή πριν ξεκινήσει η συνεδρία?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom