Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Επισκεψη σημερα το μεσημερι στο ιδρθμα για ελαιοτριβη. Παρουσες Βικυ Μαγια Χριστινα Νατασα. Πηρα Βικυ μετα απο τα θετικα σχολια που εχουν γραψει συναγωνιστες εδω. Νομιζα οτι δεν την ειχα ξαναπαρει αλλα εκανα λαθος, την ειχα παρει περσυ τετοιο καιρο και δεν το θυμομουνα, με θυμηθηκε ομως η ιδια. Και περσυ αλλα και σημερα δεν ηταν οτι το καλλιτερο μου εχει τυχει.(Σημερα καπως καλλιτερα). Μαλλον δεν υπαρχει η χημεια οπως λενε.Καλο αθλητικο μασαζ 9/10 καλο αλλα πολυ λιγο αισθησιακο 3-4 λεπτα και τελος  :knockinb: εντελως διεκπαιρεωτικο.Κατα την εξοδο μου απο το ασανσερ εισερχονταν δυο μελαχροινα πιπινοειδη ξεκαβλωτηρια κατω των 25 ετων,ενα κοντο και ενα πιο ψηλο που καυλογελουσανε κοιταζοντας με και κατα 99% ανηκουν στην ομαδα του ιδρυματος. Ξερει κανεις συναγωνιστης τιποτα παραπανω????

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.060
Πόντοι
12.056
Επισκεψη σημερα το μεσημερι στο ιδρθμα για ελαιοτριβη. Παρουσες Βικυ Μαγια Χριστινα Νατασα. Πηρα Βικυ μετα απο τα θετικα σχολια που εχουν γραψει συναγωνιστες εδω. Νομιζα οτι δεν την ειχα ξαναπαρει αλλα εκανα λαθος, την ειχα παρει περσυ τετοιο καιρο και δεν το θυμομουνα, με θυμηθηκε ομως η ιδια. Και περσυ αλλα και σημερα δεν ηταν οτι το καλλιτερο μου εχει τυχει.(Σημερα καπως καλλιτερα). Μαλλον δεν υπαρχει η χημεια οπως λενε.Καλο αθλητικο μασαζ 9/10 καλο αλλα πολυ λιγο αισθησιακο 3-4 λεπτα και τελος  :knockinb: εντελως διεκπαιρεωτικο.Κατα την εξοδο μου απο το ασανσερ εισερχονταν δυο μελαχροινα πιπινοειδη ξεκαβλωτηρια κατω των 25 ετων,ενα κοντο και ενα πιο ψηλο που καυλογελουσανε κοιταζοντας με και κατα 99% ανηκουν στην ομαδα του ιδρυματος. Ξερει κανεις συναγωνιστης τιποτα παραπανω????

Οχι...δεν ανηκουν στο team..δουλευουν στην εταιρια στο τερμα του διαδρομου  ;)

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
δικηγορινες δελαδις τα κοριτσια,
μπραβο ευχομαι καλη προοδο!!! :boobies:

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
...άκουσα ότι στο παρών ίδρυμα επέστρεψε το top model Μάρσυ.... αληθεύει συναγωνιστές???

ASTREA100

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Περασα χθες απο το μαγαζι.(χεχε πηραμε το δωρο κ ειπα να κανω ενα δωρο
στον εαυτο μου)..Παρελαση των τεμαχιων(ουτε τα μισα απο την προηγουμενη
φορα που ειχα παει για να τσεκαρω)( ).Διαλεξα Χριστινα(αυτο που με τσιγκλισε να τη
διαλεξω ειναι οτι φορουσε καλτσες,που γουσταρω τρελλά).Αλβανακι μικρο
22 χρονων μου ειπε στα ενδοτερα.Μασαζ μετριο,αλλα ακουγε οδηγιες.
Στα παιρετερω,πιπα "με" καλη αλλα οχι αριστη,αφηνε χερι παντου,
ολες οι στασεις χωρις να δυσανασχετει,(πισοκολητο,ιεραποστολικο,
καβαλα αυτη απο πανω,τα παντα ολα).κατεθεσα οπως λεμε βγαζοντας το
προφυλακτικο,επανω στο κορμακι της.Μια γενικη περιγραφη της,κοντουλα,
λεπτη,στηθος απο 0 εως 0,5 αλλα μεγαλη ρογα,κ καβλωμενη.Πολυ σφιχτο
κωλαρακι,(χρονια εχω να πιασω τοσο σφιχτο κωλαρακι ,και ολο το σωμα της σφιχτο,ας οψεται η ηλικια της),με λιγα λογια πετιτ,για
αεροπλανικα κολπα.Η τιμη 70 ευρα(τα εδωσα χωρις να ρωτησω
αφου ειχα διαβασει σε προηγουμενες σελιδες οτι τοσα εδιναν συναγωνιστες)
και ειπε και ευχαριστω.
10 ευρω κατω απο τα αλλα ,τα οποια 10 ειναι λογαριασμος στου σημερινους χαλεπους
καιρους.

Αντε καλο Πασχα να εχουμε.Την κανω για την πολη που ειναι φημισμενη για τα ψητα
και τα κοψιδια της.. :grin: :grin: :grin:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
...άκουσα ότι στο παρών ίδρυμα επέστρεψε το top model Μάρσυ.... αληθεύει συναγωνιστές???

αυτή είναι η μάρσυ?
marcy+sharple.JPG

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Προ 3ημέρου διερευνητική βόλτα από το μαγαζί, δεν είδα Μάγια-Βίκυ (έλλειπαν ή δούλευαν), παρούσες Μάρσυ, Νατάσσα, Τζούλι και μια μικρούλα κοντούλα μελαχρινή λίγο γεματούλα - όχι χοντρούλα όμως- και πολύ συμπαθητική, έτσι φαινόταν τουλάχιστον (περί ποίας πρόκειται?). Εν τέλει δεν πέρασα με κάποια λόγω έλλειψης χρόνου.
Πάντως προσωπική μου άποψη είναι ότι ,μετά και τη μεταγραφή της Μάρσυ, αποτελεί ένα αρκετά δυνατό καστ για τους χαλεπούς καιρούς μας.

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Προ 3ημέρου διερευνητική βόλτα από το μαγαζί, δεν είδα Μάγια-Βίκυ (έλλειπαν ή δούλευαν), παρούσες Μάρσυ, Νατάσσα, Τζούλι και μια μικρούλα κοντούλα μελαχρινή λίγο γεματούλα - όχι χοντρούλα όμως- και πολύ συμπαθητική, έτσι φαινόταν τουλάχιστον (περί ποίας πρόκειται?).
Μαλλον την Χριστινα θα λες.

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Καλημέρα συναγωνιστές .. συνεύρεση με Βικυ ... δεν την είχα ξαναπάρει και ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα ... είναι milf πολλά χρόνια στην Ελλάδα κρατιέται πολύ καλά σωματικά και έχει και πολύ καλή συμμετοχή και κάνει και καλό μασσαζ (κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα). Μου θύμισε την άλλη milf Χριστίνα πριν μερικά χρόνια στην Ομήρου στο κέντρο. Τιμή κλασσικά στα 70 ... συνολική παραμονή γύρω στα 40 λεπτά.

janno

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Την περασμένη εβδομάδα επισκέφθηκα το ίδρυμα και προτίμησα τη Μάρσυ. Είχα να την δω από την προηγούμενη φορά που ήταν στο εν λόγω κατάστημα πριν 2 περίπου χρόνια.
Σταθερή αξία σε όλα της (μασαζ & λοιπά) και σαφώς καλύτερη στην επικοινωνία της με τον πελάτη.
Αξίζει πραγματικά τα λεφτά της.

Και μένα φίλε InAthens μου έκανε πολύ καλή εντύπωση η Βίκυ. Βασικά κρατιέται απίστευτα καλά και μπορώ να σου πω ότι αν δεν είχα παέι για τη Μάρσυ, θα την επέλεγα χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Την είχα πάρει πριν περίπου 1,5 χρόνο και είχα μείνει τότε ευχαριστημένος μαζί της και σύντομα θα την ξαναπάρω.

janno

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ξέχασα να πω ότι εκτός από τη Βίκυ και τη Μάρσυ, δούλευε εκείνη τη μέρα και η Χριστίνα και οι τρεις τους έβγαζαν όλο το πρόγραμμα.

saloom

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια γεια σας!!! Ειμαι κατοικος εξωτερικου και οποτε ερχομαι Ελλαδα μπαινω και ενημερωνομαι περι του χωρου, πριν παω !!! Ειναι το πρωτο(1) μου post, γενικοτερα, γιατι δεν αντεχα θα εσκαγα αν δεν τα ελεγα σε καποιον. Λοιπον, ηθελα σημερα πολυυυ μασαζακι, αλλα ηθελα και καλο μασαζακι, οχι μονο απο τ'αλλα. Για να μην πολυλογω, επελεξα να παω αυστηρα για Μαρσυ, μιας και ακουγα ακουγα τριγυρω, περι σταθερης αξιας κτλ.

Λοιπον....

Καλο μασαζ δεν ειναι μονο να εχεις μαθει 5 κινησεις καλες και να τις κανεις μηχανικα. Ειναι και να νιωθεις λιγο τι γινεται γυρω σου...

Η κοπελα εχει την τεχνικη και ΤΙΠΟΤΑ αλλο. Αν σας αρεσει, μαγκια σας, σεβαστο, λετε την γνωμη σας αλλα και εγω νιωθω πως πρεπει να πω την δικια μου. Επισης, ημουν στο δωματιο και ακουγα απ'εξω να φωναζουν οι αλλες, να πηγαινοερχονται χυμα, ενα αλαλουμ...πολυ αντιεππαγγελματικο μου φανηκε το μερος και χυμα στο κυμα. Ομολογω πως δεν το περιμενα γιατι στα γυρω γυρω δεν ειχα ποτε τετοια εμπειρια και αλλη εικονα ειχα στο μυαλο μου για τα μασαζερι...

Για να μην κουρασω αλλο, θελω να πω πως εχω περασει πολυ καλα γενικοτερα, αλλα και πολυ χαλια αλλες φορες. Και το καλο να λεγεται, αλλα και το κακο. Κυριως επειδη νομιζω πως οσο περναει ο καιρος, σε γενικες γραμμες, η ποιοτητα των καταστηματων πεφτει, αλλα οι τιμες μενουν ιδιες. Αν οι κοπελες δεν ειναι αυτο που πληρωνουμε και απαιτουμε, και ενδεχωμενως ειχαμε συνηθισει τον προηγουμενο καιρο, να πανε αλλου. Αν βαριουνται και δεν μπορουν εστω να προσποιηθουν πως δεν βαριουνται, να πανε αλλου κυριοι...εδω πεφτει 80αρι, και εγω αρχιζω να το σεβομαι που το δινω, αν δεν το σεβονται αυτοι που το περνουν εγω θα ειμαι εδω να λεω την γνωμη μου και σε οποιον περασει...

Και χαιρομαι ιδιαιτερα γιατι θα περασει!!!!! Γιατι τα παραπονα πληθαινουν!!!!

Καλημερα σας!!!!

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε μου, αυτό το κατάστημα λειτουργούσε - και λειτουργεί - κατά κύριο λόγο ως στούντιο και δευτερευόντος ως μασαζίδικο.
Όσον αφορά το μασάζ, οι κοπέλες που έχουν περάσει κατά καιρούς από εκεί είναι από εντελώς άσχετες έως - στην καλύτερη περίπτωση - μέτριες. Η Βίκυ ίσως αποτελεί εξαίρεση σε αυτόν τον τομέα.

Επομένως, αν λάβεις υπόψη και το ότι το κουστούμι κοστίζει 70 ευρά αντί 80 ευρά που κοστίζει στα γύρω ιδρύματα, έχεις ένα αξιοπρεπές overall VFM, συνήθως. Το αξιοπρεπές πηγαίνει περισσότερο στην μπριζόλα και λιγότερο στο μασάζ.

Αν σε ενδιαφέρει το μασάζ, δεν είναι καλή επιλογή το ίδρυμα αυτό.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom