το κερκυραια μου αρεσε. να ρωτησω και εγω τι εγινε τελικα? πωs τιs καταφερνειs ολεs και σου γδυνονται?Λοιπον αυτο που θα σου πω ειναι αληθινο. Πριν καποια χρονια ειχα παει Συγγρου 12.(Ημουνα πολυ παλια πελατης εκει και πηγαινα με καποια Σαντρα-μπριτζολιασμα κανονικο).Οταν ξαναπηγα μετα απο καποια χρονια η σεριφισα δεν με θυμοταν, περασα στο δωματιο με μια παχουλη Κερκυραια δεν θυμαμαι ονομα- και η σεριφισα απεξω φωναζε"πες στον κυριο οτι εδω μονο μασσαζ κανουμε" ενω η κοπελα ειχε μεινει ηδη με τα εσωρουχα.Θελω να πω οτι φυσικα αν ρωτησεις την οποιαδηποτε σεριφισα 90% θα σου πει οτι μονο μασσαζ γινεται.Φιλικα παντα και χωρις παρεξηγηση.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 152K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Κωλο-γερος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Το εχει η κουτρα μου με αυτη τη τρελορατσα.Τελευταιο ποστ πριν απο την αφιξη του επιτηρητη του ΔΝΤ. Σε 1-2 ωρες θα ειμαι υπο επιτηρησητο κερκυραια μου αρεσε. να ρωτησω και εγω τι εγινε τελικα? πωs τιs καταφερνειs ολεs και σου γδυνονται?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Παιδιά,επειδή έχω πάει πάρα πολλές φορές στο μαγαζί αυτό,θα πώ κάτι...Είναι απο τα "σίγουρα".Δηλαδή,αξιοπρεπείς υπηρεσίες,καθαριότητα και 70 ευρώ.Ούτε εκπλήξεις,ούτε όμως και κάτι νέο...Στα συν πάντοτε,η ευγενέστατη Καίτη που ξέρει πως να φερθεί στον καθένα....
Συμπέρασμα : εξαιρετική επιλογή για κάποιον καινούργιο,καλή επιλογή για κάποιον που δεν θέλει πειράματα,βαρετή επιλογή για κάποιον που έχει πάει 5-6 φορές....
Whoremonger
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Την ιδια ηττα ετρωγα στο Σ.54 επι 2 χρονια...
Mια απο τα ιδια και εγω....ενω στα αλλα ιδρυματα ολα τζετ, ακομα και Σ54 με την Ζανα ολα οκ, οταν ηταν αυτη η θεια (Σοφια;) που εκανε στην Σεριφισσα οταν δουλευε/δεν ηταν διαθεσιμη η Ζανα ετρωγα παντα πορτα. Βρε καλη μου, βρε χρυση μου, εχω ξαναερθει, εχω παρει την χ ψ ω κοπελα, τιποτε αυτη. Στο τελος βαρεθηκα το κρυφτο και δεν ξαναπηγα. Ανοιξε και το αλλο Στην στουρναρη και πηγε η Ζανα εκει, οποτε βρηκα την ησυχια μου
Mια απο τα ιδια και εγω....ενω στα αλλα ιδρυματα ολα τζετ, ακομα και Σ54 με την Ζανα ολα οκ, οταν ηταν αυτη η θεια (Σοφια;) που εκανε στην Σεριφισσα οταν δουλευε/δεν ηταν διαθεσιμη η Ζανα ετρωγα παντα πορτα. Βρε καλη μου, βρε χρυση μου, εχω ξαναερθει, εχω παρει την χ ψ ω κοπελα, τιποτε αυτη. Στο τελος βαρεθηκα το κρυφτο και δεν ξαναπηγα. Ανοιξε και το αλλο Στην στουρναρη και πηγε η Ζανα εκει, οποτε βρηκα την ησυχια μου
αφασια σκετη ειμαστε , λιγο πολυ ολοι μας εχουμε φαει πορτα ,να καταθεσω και εγω την πρωτη φορα στο Σ54 που εμεινα μονο με το λαδοχειροτριψιμο της Ζανας στο φιδουλο . Παντος δεν μπορει να πει κανεις , αυτα εχουμε να θυμομαστε και να γελαμε (με νοσταλγια παντα , την αγωνια αν θα μπριζολιαστεις κ.λ.π.)
ziziaek
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
αυτη ειναι μια χοντροθλα μου φαινετεΠαρότι ειμαι απο τους φανατικους του μαγαζιου την Ελενη μονο μια φορα την ειχα παρει και απο μενου μονο τα στανταρ παρειχε. Δεν της ζητησα και κατι παραπανω κιολας. Αληθεια κανει εξτρα υπηρεσιες; Κουλουράκι δίνει; Κάνει τίποτε αλλο εκτός απο τα συνηθισμενα;
αυτη ειναι μια χοντροθλα μου φαινετε
Ναι. Καλό γαμησι κανει αλλα επειδη δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο εμφανισιακα, μέχρι εκει. Γι αυτο δεν την εχω τιμησει και πολλες φορες. τωρα αν στο μενου της περιλαμβανει και τιποτα εξτρα δεν το ξερω. Σε αυτη την περιπτωση ομως θα αξιζε να την τιμησουμε και παλι. Ξερει κανεις;
Επειδή όμως έχω πάει κι εγώ στο μαγαζί αυτό , ούτε για φτύσιμο δεν κάνει.Δεν ξέρω γιατί και πως όσες φορές πήγα έφαγα πόρτα.Ούτε φάτσα μπάτσου έχω ούτε τίποτα.Φυσικά και σταμάτησα να πηγαίνω.Έχω και ένα εγωισμό.Δεν μπορεί η κάθε πουτσίτσα εκεί μέσα να μου λέει διάφορες παπάτζες..
Την πρώτη φορά μου λέει οι κοπέλες είναι μέσα και θα αργήσουν.Την άλλη , ξέρεις τα κορίτσια κάνουν μόνο μασάζ.Δεν ξέρουμε τι κάνουν τα άλλα μαγαζιά....
Ρε δεν γαμιόσαστε λέω εγώ με κανένα Αλμπάνη ? (Μόνο τα πακιστάνια αξίζει να σας γαμάνε)
Αντίθετα στο Μάρνης όσες φορές και να πήγα και με εξυπηρέτησαν αμέσως και ευγενικοί μέχρι εκεί που δεν παίρνει και γάμισα και απόλα.Ρε αντε στο διάλο βρωμιάρες
Εχεις αδικο.
Οταν πηγα εγω πρωτη φορα στο μαγαζι πριν 2 χρονια περιπου, η Καιτη μου αρχισε τη συνηθισμενη ανακριση.
- Εχεις ξαναρθει;
- Οχι. Εχω ομως επισκεφθει παρομοια μαγαζια.
- Α ναι;
- ναι
- Κι εμας πώς μας βρήκες;
- Σας σύστησε ένα φίλος μου (τάχα εγώ)
- Πώς τον λένε αυτόν;
- Γιάννη, λέω (το πιο κοινό όνομα και της κανω μια περιγραφη του μεσου ελληνα, μελαχρινος, μαυρα μαλλια γύρω στο 1,75)
(Επειδή όμως μου φάνηκε ότι δεν πείστηκε, της λέω, πάλι τάχα, ότι με εστειλαν και από ένα άλλο μαγαζί)
- Ποιά μαγαζιά ρωτάει;
Της αραδιασα 2-3 και μου λεει εκπληκτη:
- Περίεργο, αυτοί ειναι ανταγωνιστες. Εμείς να ξέρεις μόνο μασαζ κάνουμε, 45 λεπτα, 50 ευρω.
- ΟΚ λέω. Να δουμε κοπελες.
Δεν πτοηθηκα.
Πήρα τη Μάγια.
Αφου με περασε τη συνηθισμενη ανακριση κι αυτη και της ειπα οτι ημουν πρωτη φορα στο μαγαζι αλλα ειχα παει σε αλλα μασατζιδικα, μου ειπε κι αυτη οκ και συνεχισε το τριψιμο.
Μετά ευγενικά αρχισα και γω να χουφτωνω και εφαγα απο την πρωτη φορα. Και ομολογω οτι πλεον ειμαι τακτικος πελατης, γιατι πάντα "τρωω", έιναι όλες οι κοπελες ευγενικές και φιλοτιμες στην εργασια. Η αλήθεια παντως ειναι οτι το μαγαζι οπωσδηποτε χριεαζεται και καινουριο αιμα (οχι ομως και να διωξουμε και αστερια που υπαρχουν, Μαγια, Βικη, Μάρσι και άλλες).
Οπότε φίλε μου, λίγο άκυρα όσα λες. Τι περίμενες να σου πει; Ειμαστε μπουρδελο; Πώς θες να γαμήσεις; Κι αυτό είναι το ωραίο στο μασαζ, η αγωνια αν τελικά θα καταφέρεις να "φας".
trelokotsidou
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 398
- Πόντοι
- 26
Άκυρα σίγουρα δεν είναι γιατί δεν έχω κανένα συμφέρον να πω οτι δεν παίχτηκε κατάσταση στο εν λόγω μαγαζί.Σε όλα τα άλλα που πήγα και έφαγα δεν μπήκα μέσα και τους είπα "καλησπέρα σας ήρθα να γαμίσω".Δεν είμαι πρωτάρης στο θέμα μασατζίδικου.Ξέρω πως να φερθώ.Τώρα το να στο κόβει από την αρχή και να στο ξεκαθαρίζει οτι ΔΕΝ από τη μια τίμιο μεν διότι διαφορετικά άλλο θα πλήρωνα και άλλο θα έπαιρνα, από την άλλη αντιεπαγγελματικό καθότι οι περισσότεροι εδώ μέσα έχετε περάσει καλά στο εν λόγω μαγαζί.Δεν έχω πρόβλημα να μην ξαναπάω στο μαγαζί αυτό μιας και απότι λέτε θελει και ανανέωση , συν οτι βρίσκω ότι θέλω σε άλλα ιδρύματα.Απλά την κοροιδία δεν χωνεύω
Άκυρα σίγουρα δεν είναι γιατί δεν έχω κανένα συμφέρον να πω οτι δεν παίχτηκε κατάσταση στο εν λόγω μαγαζί.
Nαι, δεν εννοουσα οτι εχεις συμφερον, σορρυ αν καταλαβες αυτο.
Απλά την κοροιδία δεν χωνεύω
Εδω μαλλον σε καταλαβαινω. Να σου πω την αληθεια κι εγώ, την πρωτη φορα στο μαγαζι αυτο, αφου ξεμουνιασα τη Μαγια, σκεφτομουνα τις παπαριες που με ρωταγε η Καιτη και λεω, έπρεπε να της απαντησω δεν πας να ξυνεις πατσες; Αλλα ΟΚ, ειναι το γνωστο θεατρο που παιζουν οι σεριφισες οποτε και τις γραφεις καταλληλως, περνας μεσα και παιζεις μπαλα.
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
Μετά ευγενικά αρχισα και γω να χουφτωνω
χαχα..τρελο γελιο..(δεν το λεω ειρωνικα μην παρεξηγηθω)..
με εκανεσ κ γελασα πρωι πρωι..
Whoremonger
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Οσες φορες εχω παει εκει επαιξε παντα καπακομενο. Δεν ξερω αν καποιος εχει διαφορετικη εμπειρια.
παλιοτερα μια ψηλη νταρντανα ονοματι Τανια Τατιανα εκανε owo μετα απο καιρω που πηγα και επεσα σε μια 30αρα δεν θυμαμε δεν εκανε , μα της λεω εδω κανουν ετσι τιποτα με λεει δε σε ξερω και διαφορες αλες δικαιολογιες .Ηταν και η τελευτεα φορα που πηγα στη κυρα Καιτη , να δινω 80αρια και να μην εχω εστο και τα στιχοιωδη , ελεως . Καποιοι απο εδω θα εχουν διαφορετικη αποψη για το owo αλλα αυτα ειναι ρισκα του καθενος και τα εχουμε χειλιοπει παλεοτερα σε αλλα θρεντ ,οποτε μην ανοιξουμςε παλι το ιδιο θεμα
Hellios
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πόρτα έχω φάει κι εγώ εκεί. Εντάξει συμβαίνουν αυτά. Και στη σολωμού με κάποια Σοφία(σερίφισα).Η Καίτη μου είπε πως καμία κοπέλα δεν είναι διαθέσιμη ενώ η Σοφία πως εδώ κάνουμε μόνο μασάζ.
Το 2ο το έχω ξαναγράψει εδώ μέσα νομίζω. Ήταν τότε που μπήκα και βγήκα στο χαλαρό χωρίς να αφήσω φράγκο. Στην Καίτη δε μπήκα καθόλου. Δε τρέχει τίποτα όμως.Το θέμα είναι να είσαι άνετος και χαλαρός και να μην έχεις φατσα , πιστεύω.Εγώ κάτι απο τα 3 το έχω. Μη πω και τα 3 μαζί.
Το 2ο το έχω ξαναγράψει εδώ μέσα νομίζω. Ήταν τότε που μπήκα και βγήκα στο χαλαρό χωρίς να αφήσω φράγκο. Στην Καίτη δε μπήκα καθόλου. Δε τρέχει τίποτα όμως.Το θέμα είναι να είσαι άνετος και χαλαρός και να μην έχεις φατσα , πιστεύω.Εγώ κάτι απο τα 3 το έχω. Μη πω και τα 3 μαζί.
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Παιδες, έχει δει τη Νατάσσα κανείς σας τωρα τελευταία ?
Eκεί ήταν πριν λίγες μέρες που το επισκέφτηκα.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.083
- Πόντοι
- 22.785
Η Τζούλι από κει μέσα προσφέρει ακάποτο καλαμάκι, ή μόνο καπακωμένο?
Γνωρίζει κανείς από τους σερβιρησθέντες?
Καί μπριτζολίτσα άκαποτη έάν θέλης !!!!
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 128
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 27K