You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 152K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Καλησπέρα και από εμένα.
Προχθεσινή επίσκεψη στο εν λόγο ίδρυμα, μιας και είχα πολύύύ΄καιρό να το τιμήσω, βασικά λόγω απόστασης από το καθημερινό μου δρομολόγιο.
Παρέλαση από 5-6 τεμάχια, μερικά όμορφα αλλά και καναδύο που δεν βλεπόντουσαν.
Μεταξύ αυτών και η Μάρσυ!!!! (τα θαυμαστικά επειδή έχει κορμάρα η γυναίκα)
Φυσικά και την επιλέγω, αφού είχα πάνω από 1 χρόνο να την πάρω.
Είναι "σταθερή αξία" η Μάρσυ για εμένα. Μασάζ πολύ καλό (σε σχέση με άλλες, και όχι με το "επαγγελματικό" μασάζ) με υπομονή και επιμονή, και χωρίς βιασύνες για να τελειώσει.
Πρέπει να μου έκανε τουλάχιστον 30 λεπτά, μιας και είχα χαλαρώσει τόσο πολύ μετά το πρώτο 15λέπτο, που απλά το...απολάμβανα.
Μετά (αφού μου ζήτησε συγνώμη, και έκανε και εκείνη ένα ντουζάκι!!) προχωρήσαμε στα extra του service, όπου για μία ακόμα φορά, (και πάντα για τα δικά μου γούστα) ήταν εξαιρετική!
Ωραίο βαθύ πεοθυλασμό , γλειψίματα παντού, με πλήρη συμμετοχή και της ίδιας (παράλληλα χαιδέματα κ.λ.π.) ενώ ήταν στα τέσσερα μπροστά μου, και είχα την "τέλεια θέα" του υπέροχου πάτου της.
Της ζήτησα να παραμείνει έτσι, όπου και πήγα από πίσω της, και τις τα επισκεύθηκα όλα τα σημεία της.
(μην αρχίσετε πάλι τα περί σιχαμάρας και τα περί υγιεινής, γιατί τα γνωρίζω.... απλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ)
Μετά από όλα αυτά, ξεκινήσαμε το σφυροκόπημα, όπου πρέπει να "κράτησα" ακόμα 8-10 λεπτά.
Εφόσον τελείωσα, μου ξαναζήτησε συγνώμη, και ΞΑΝΑέκανε το ντουζάκι της.
Τελικό κοστολόγιο 70 ευρόπουλα, όπου και τα έδωσα με ευχαρίστηση, εφόσον λίαν συντόμως θα την ξανατιμήσω την Γυναικάρα με τα κόκκινα (κόκκινο φουστάνι φορούσε την ημέρα εκείνη)
Τελικό συμπέρασμα.... άξια, άξια..
Υ.Γ.
Μου έκανε θετικότατη εντύπωση ένα μικρούλι με το όνομα Χριστίνα, εάν δεν με απατά η μνήμη μου
(λόγω καρφώματος στον εγκέφαλο να πάρω την Μάρσυ.....)
Τι γνωρίζεται συνάδελφοι για το νέον αυτό τεμάχιο ???
Προχθεσινή επίσκεψη στο εν λόγο ίδρυμα, μιας και είχα πολύύύ΄καιρό να το τιμήσω, βασικά λόγω απόστασης από το καθημερινό μου δρομολόγιο.
Είναι "σταθερή αξία" η Μάρσυ για εμένα. Μασάζ πολύ καλό (σε σχέση με άλλες, και όχι με το "επαγγελματικό" μασάζ) με υπομονή και επιμονή, και χωρίς βιασύνες για να τελειώσει.
Πρέπει να μου έκανε τουλάχιστον 30 λεπτά, μιας και είχα χαλαρώσει τόσο πολύ μετά το πρώτο 15λέπτο, που απλά το...απολάμβανα.
Μετά (αφού μου ζήτησε συγνώμη, και έκανε και εκείνη ένα ντουζάκι!!) προχωρήσαμε στα extra του service, όπου για μία ακόμα φορά, (και πάντα για τα δικά μου γούστα) ήταν εξαιρετική!
Ωραίο βαθύ πεοθυλασμό , γλειψίματα παντού, με πλήρη συμμετοχή και της ίδιας (παράλληλα χαιδέματα κ.λ.π.) ενώ ήταν στα τέσσερα μπροστά μου, και είχα την "τέλεια θέα" του υπέροχου πάτου της.
Της ζήτησα να παραμείνει έτσι, όπου και πήγα από πίσω της, και τις τα επισκεύθηκα όλα τα σημεία της.
(μην αρχίσετε πάλι τα περί σιχαμάρας και τα περί υγιεινής, γιατί τα γνωρίζω.... απλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ)
Μετά από όλα αυτά, ξεκινήσαμε το σφυροκόπημα, όπου πρέπει να "κράτησα" ακόμα 8-10 λεπτά.
Τελικό κοστολόγιο 70 ευρόπουλα, όπου και τα έδωσα με ευχαρίστηση, εφόσον λίαν συντόμως θα την ξανατιμήσω την Γυναικάρα με τα κόκκινα (κόκκινο φουστάνι φορούσε την ημέρα εκείνη)
Υ.Γ.
Μου έκανε θετικότατη εντύπωση ένα μικρούλι με το όνομα Χριστίνα, εάν δεν με απατά η μνήμη μου
Σε πρόσφατη επίσκεψη ... παρούσες η Χριστίνα στην πόρτα, Νόρα (καστανόξανθο κατσαρό μαλλί), Αντριάννα (λεπτούλα κοντούλα με κόκκινο μαλλί), Μάρσυ απασχολημένη και Ειρήνη η οποία και ετιμήθη (μελαχροινή Βουλγάρα με ωραίο σώμα και καλό μασσάζ και πολύ φιλική και πρόθυμη στα μετά του μασσάζ ... σε ερώτηση αν δίνει κουλούρι είπε όχι). Στα συν το καθαρό μπάνιο, και ότι η κοπέλα έκανε και αυτή ντουζάκι μετά τη συνεδρία. Μου είπαν ότι 4 κοπέλες ήταν σε ήδη σε άδεια. Κόστος 70 ευρώ ... παραμονή συνολικά 40 λεπτά περίπου.
alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
μια ειρηνη χοντρουλα με μαγαλα ξερει κανεισ εαν δουλευει ακομη εκει?Σε πρόσφατη επίσκεψη ... παρούσες η Χριστίνα στην πόρτα, Νόρα (καστανόξανθο κατσαρό μαλλί), Αντριάννα (λεπτούλα κοντούλα με κόκκινο μαλλί), Μάρσυ απασχολημένη και Ειρήνη η οποία και ετιμήθη (μελαχροινή Βουλγάρα με ωραίο σώμα και καλό μασσάζ και πολύ φιλική και πρόθυμη στα μετά του μασσάζ ... σε ερώτηση αν δίνει κουλούρι είπε όχι). Στα συν το καθαρό μπάνιο, και ότι η κοπέλα έκανε και αυτή ντουζάκι μετά τη συνεδρία. Μου είπαν ότι 4 κοπέλες ήταν σε ήδη σε άδεια. Κόστος 70 ευρώ ... παραμονή συνολικά 40 λεπτά περίπου.
η βικυ ??
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.198
- Πόντοι
- 216
Δυστυχώς η Ειρήνη που λες έχει φύγει απ'το καιτόσπιτο εδώ και πολύ καιρό,μια ειρηνη χοντρουλα με μαγαλα ξερει κανεισ εαν δουλευει ακομη εκει?
η βικυ ??
αν κάποιος την έχει πετύχει κάπου ας ενημερώσει.
Δυστυχώς η Ειρήνη που λες έχει φύγει απ'το καιτόσπιτο εδώ και πολύ καιρό,
αν κάποιος την έχει πετύχει κάπου ας ενημερώσει.
Όντως αυτή η Ειρήνη έχει φύγει ... η Βίκυ πρέπει να είναι σε άδεια από ότι μου είπαν.
οχι οτι ειναι λίγη η κοπέλα ,αλλά ...αλλά ....η ΧΡΙΣΤΊΝΑΚαλησπέρα και από εμένα.
Υ.Γ.
Thanasis B
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γνωριζει κανενας αν η μαρσυ ειναι εδω
[/qu
διακοπες μεχρι τις 23/8
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.199
- Πόντοι
- 4.365
Χθεσινό πέρασμα προς έλεγχο υλικού, με διαθέσιμες τις Μάγια, Αντριάνα και Χοντρή-άσχημη.
Ψηνόμουν μόνο για Μάγια, αλλά η ξυνισμένη και βαριεστημένη φάτσα της με έκανε να φύγω. Αντριάνα δεν έχω πάρει, αλλά έγκυρος συνγαμιστής μου είπε ότι είναι η απόλυτη ξενέρα..
Ψηνόμουν μόνο για Μάγια, αλλά η ξυνισμένη και βαριεστημένη φάτσα της με έκανε να φύγω. Αντριάνα δεν έχω πάρει, αλλά έγκυρος συνγαμιστής μου είπε ότι είναι η απόλυτη ξενέρα..
πάντως η Μαγια στο δωμάτιο κάθε αλλο απο βαριεστημένη ...και σε μασάζ και σε σερβίρισμα ΄μπροζόλας..η απλα καιμονο σε φραπεδια μετα μασαζ..Χθεσινό πέρασμα προς έλεγχο υλικού, με διαθέσιμες τις Μάγια, Αντριάνα και Χοντρή-άσχημη.
φίλε Adam η Χριστίνα ειναι από τις πολύ καλές στο χώρο ...με ωραία καπούλια την προτείνω στα τέσσερα...αφου πρώτα δοκιμάσεις και το μασαζάκι με την πολύ καλή φραπεδιά με καλαμάκι και γλύψιμο τα @@@ ..οχι οτι ειναι λίγη η κοπέλα ,αλλά ...αλλά ....η ΧΡΙΣΤΊΝΑ
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
οχι οτι ειναι λίγη η κοπέλα ,αλλά ...αλλά ....η ΧΡΙΣΤΊΝΑ
πάντως η Μαγια στο δωμάτιο κάθε αλλο απο βαριεστημένη ...και σε μασάζ και σε σερβίρισμα ΄μπροζόλας..η απλα καιμονο σε φραπεδια μετα μασαζ..
φίλε Adam η Χριστίνα ειναι από τις πολύ καλές στο χώρο ...με ωραία καπούλια την προτείνω στα τέσσερα...αφου πρώτα δοκιμάσεις και το μασαζάκι με την πολύ καλή φραπεδιά με καλαμάκι και γλύψιμο τα @@@ ..
Ωρε, τι 'ν' τούτος 'δώ ...???!!! :o
Φορτσάτος "μπήκε"!!!
Εύγε σύντροφε!
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Ωρε, τι 'ν' τούτος 'δώ ...???!!! :o
Φορτσάτος "μπήκε"!!!
Εύγε σύντροφε!
ετσι ειναι με ΚΕΦΑΛΑΙΑ !Μέ τά κορίτσια να είσαστε ΑΡΧΟΝΤΕΣ , όχι μόνο έδώ άλλά ΠΑΝΤΟΥ
ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!Ωρε, τι 'ν' τούτος 'δώ ...???!!! :o
Φορτσάτος "μπήκε"!!!
Εύγε σύντροφε!
dimis_kavlas
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 32
- Πόντοι
- 1
Επίσκεψη σήμερα στο εν λόγο θεραπευτήριο, επέλεξα "Δέσποινα" και ανταμίφθηκα δεόντος..... το θηρίο!!! με θυμότανε μετά από ένα χρόνο που είχα να την πάρω... και όχι μόνο αλλά μου έκανε παρατήρηση επιδή έχω βάλει κάποια κιλά :S ... αψογη όπως πάντα... αλλά την είδα ότι είναι λίγο βαριεστηένη ... δεν είναι όπως παλιά που σε έβαζε κάτω και σε αυτή!!! τα 70 πάντος ακόμα τα αξίζει!!!
suncity
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 21
- Like
- 343
- Πόντοι
- 2.027
KALISPERA.STURNARI 63 PERIOHI;OROFOS;TO KUDUNI TI GRAFI;PAS SISTIMENOS;
δες στις πρωτες σελιδες και θα τα μαθεις ολα
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 128
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 27K