Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.060
Πόντοι
5.975
ρε μαγκεσ την ελενη την εχει τιμησει κανεισ??αξιζει το κοριτσι τα χρηματα γιατι μετα τησ διακοπεσ δεν περισευουν και πολλα??κανει ακαποτη  ??
Η Ελένη αξίζει τα χρήματα,αρκεί να την γουστάρεις ,γιατι απο εμφάνιση δεν λέει

----
Μιλάμε πάντα για την γνωστή  Γεωργιανή  τσιγγανοειδή στρουμπουλή με παχακια , κοιλίτσες και  :tits:
Ειναι ακομα εκεί ?

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
δεν νομιζω μαγκα την πηρα πριν κανα δυορο την ελενη και καλα καλα δεν μιλαγε ουτε ελληνικα!!ιταλικα και λιγα αγγλικα!!αν καταλαβα καλα απο βουλγαρια!!!παντωσ ειναι κοντοπουταΝΟ με κοντο σχετικα ξανθο μαλλι!!δεν ξερω αν λεμε την ιδια!!παντωσ κανει καλο γαμιση και ο κωλοσ τησ  ισα που τον πηρε μεσα εφαγε ξεκολιασμα θα το θυματε φωναζε μη και μη

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.060
Πόντοι
5.975
ΟΚ- θνκς  :)

Προφανως δεν είναι η ίδια- Αλλωστε προ μηνός ακουσα σε αλλο ιδρυμα  οτι η Γεωργιανη ελένη  :tits: σταματησε απο  το Στ 63
ισως γι αυτό έδωσαν το ιδιο ονομα  σε αλλη ..

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Την καινούρια Ελένη την δοκίμασα κι εγώ, τρομερό βυζί, παιχνιδιάρες ρώγες, πολύ υγρό μουνάκι. Δεν ξέρει γρυ ελληνικά και αγγλικά, το μεγάλο μείον της. Καλή στο παιχνίδι πάντως. Της έβαλα δάχτυλο πίσω, δεν φάνηκε να δυσανασχετεί, αλλά όταν τελικά κατάλαβε ότι της ζητούσα κουλουράκι μου αρνήθηκε κάνοντας μια γκριμάτσα αηδίας. Δεν ξέρω αν θα ξαναπάρω, κυρίως λόγω έλλειψης συνεννόησης.

Η παλιά Ελένη σταμάτησε εντελώς ή πήρε μεταγραφή;

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.450
Πόντοι
5.595
Της έβαλα δάχτυλο πίσω, δεν φάνηκε να δυσανασχετεί, αλλά όταν τελικά κατάλαβε ότι της ζητούσα κουλουράκι μου αρνήθηκε κάνοντας μια γκριμάτσα αηδίας.
Πολύ αντιεπαγγελματική συμπεριφορά για έναν τόσο ευγενή σκοπό σαν το δικό σας, συνάδελφε..

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Πολύ αντιεπαγγελματική συμπεριφορά για έναν τόσο ευγενή σκοπό σαν το δικό σας, συνάδελφε..

χαχαχα Δεν την παρεξηγώ, αφού κάποιος άλλος πριν την ξεκώλιασε. Αξίζει πάντως την δοκιμή η εν λόγω.

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
μπορει να εχει γινει και ετσι!!1παντωσ το δαχτυλακι το εχωσα και γω στο κολαρακι τησ και απλα στην αρχη πηγε να μου κανει την δυσκολη!!!τησ λεω ετσι λιγο και μετα τησ τον εχωσα βαθια και σηκωθηκε σουζα!!με τραβαγε να βγω και την ξεσκισα χωρισ να δυσανασχετηση στο τελοσ!!!πληρωσα 70 μου λεει αναλ ειναι εχτρα τησ τραβηξα μια πιστολα και εφυγα!!τησ λεω δεν συνεννοηθηκαμε κατι τετοιο!!!

kostas_7

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Την καινούρια Ελένη την δοκίμασα κι εγώ, τρομερό βυζί, παιχνιδιάρες ρώγες, πολύ υγρό μουνάκι. Δεν ξέρει γρυ ελληνικά και αγγλικά, το μεγάλο μείον της. Καλή στο παιχνίδι πάντως. Της έβαλα δάχτυλο πίσω, δεν φάνηκε να δυσανασχετεί, αλλά όταν τελικά κατάλαβε ότι της ζητούσα κουλουράκι μου αρνήθηκε κάνοντας μια γκριμάτσα αηδίας. Δεν ξέρω αν θα ξαναπάρω, κυρίως λόγω έλλειψης συνεννόησης.

Η παλιά Ελένη σταμάτησε εντελώς ή πήρε μεταγραφή;
Και τι δεν θα εδινα να εβλεπα απο μια γωνιά πως προσπαθούσες να την πεισεις να δώσει το κουλουρακι...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
δεν νομιζω μαγκα την πηρα πριν κανα δυορο την ελενη και καλα καλα δεν μιλαγε ουτε ελληνικα!!ιταλικα και λιγα αγγλικα!!αν καταλαβα καλα απο βουλγαρια!!!παντωσ ειναι κοντοπουταΝΟ με κοντο σχετικα ξανθο μαλλι!!δεν ξερω αν λεμε την ιδια!!παντωσ κανει καλο γαμιση και ο κωλοσ τησ  ισα που τον πηρε μεσα εφαγε ξεκολιασμα θα το θυματε φωναζε μη και μη

Γενικά δεν μου αρέσει να ηθικολογώ, αλλά αν πράγματι φώναζε "μη και μη" -όπως λες- και εσύ συνέχιζες, καταλαβαίνεις ότι αυτό δεν σε τιμάει ιδιαίτερα.

Βέβαια μπορεί το όλο θέμα να οφείλεται σε παρεξήγηση (μπορεί τα παραπάνω να τα έγραψες απρόσεκτα ή απλώς εγώ να τα πήρα τοις μετρητοίς), οπότε σε αυτήν την περίπτωση πάω πάσο και ανακαλώ.

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
δεν την βιασα ρε φιλε απλα μου λεει σιγα σιγα δεν εμπαινα ευκολα και μετα σιγα που θα εβγαινα με ψιλοτραβαγε αλλα εγω την ξεκολιασα!!!πρεπει διπλα απο τησ φωνεσ να μασ ακουσαν στο γραφειο|!!παντωσ την πιστολα τησ την εφαγε που μασ ζητανε και εχτρα τα πουτανακια μαθανε ολοι τα λεφτα

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
δεν την βιασα ρε φιλε απλα μου λεει σιγα σιγα δεν εμπαινα ευκολα και μετα σιγα που θα εβγαινα με ψιλοτραβαγε αλλα εγω την ξεκολιασα!!!πρεπει διπλα απο τησ φωνεσ να μασ ακουσαν στο γραφειο|!!παντωσ την πιστολα τησ την εφαγε που μασ ζητανε και εχτρα τα πουτανακια μαθανε ολοι τα λεφτα
:o

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

όπως νομίζεις φίλε, εσύ ξέρεις καλύτερα...

Εν πάσει περιπτώσει και για να το κλείσω εδώ, άνθρωποι είναι και αυτοί, οπότε θα πρέπει να καταλαβαίνουμε πότε το πράμα υπερβαίνει την έννοια του ζορίσματος. Καθείς γνωρίζει από μόνος του.

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Και τι δεν θα εδινα να εβλεπα απο μια γωνιά πως προσπαθούσες να την πεισεις να δώσει το κουλουρακι...

Mπα δεν προσπάθησα να την πείσω, δεν επέμεινα καθόλου, αφού ξενέρωνα που δεν μπορούσα και να συνεννοηθώ, "κώλο;" της έλεγα, και μου έκανε "Hello?"
Aς είναι αφού πέτυχα τη Μαρσι απασχολημένη.
Τι απέγινε η Γεωργιανή Ελένη; Ποιός θα μας πεί;

sarka

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η Νατάσσα γύρισε; Την είδε κανείς

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Η Τζουλι γυρισε. Διακοπες βδομαδας εκαναν ολες. Λογικα θα ειναι ολες στις επαλξεις.

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Χθες Σάββατο διαθέσιμες τρεις κορασίδες
Μάγια,Ανδριάνα και ένα ξανθό milf ολιγον νταρντανοειδες.
Επέλεξα Μάγια,στο μασαζ πολύ καλή και αρκετή ώρα χωρις βιασύνη.Στο δεύτερο μέρος περίμενα κάτι πιο εύγευστο(σε κρεατικό πάντα :))αλλα σερβιρίστηκε μόνο μεσημεριανό ρόφημα μετά καλαμακίου(πολύ καλά φτιαγμένο πάντως).Μάλλον δεν με γνώριζε και φοβήθηκε μην βαρυστομαχιάσω...
Το σίγουρο είναι οτι για μασαζ και καφεϊνούχα ποτά συστήνεται ανεπιφύλακτα.Κόστος 70 ευρά.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom