Josex
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 4.450
- Πόντοι
- 5.595
Κώλο έδωσε ή τον ξεκουράζει από τις διακοπές?Σαββατο μεσημερι Μαρσυ σταθερη αξια.
Κώλο έδωσε ή τον ξεκουράζει από τις διακοπές?Σαββατο μεσημερι Μαρσυ σταθερη αξια.
Μαλλον τον ξεκουραζε.Μου τον υποσχεθηκε την επομενη φορα.Κώλο έδωσε ή τον ξεκουράζει από τις διακοπές?
Πολύ αντιεπαγγελματική συμπεριφορά για έναν τόσο ευγενή σκοπό σαν το δικό σας, συνάδελφε..Της έβαλα δάχτυλο πίσω, δεν φάνηκε να δυσανασχετεί, αλλά όταν τελικά κατάλαβε ότι της ζητούσα κουλουράκι μου αρνήθηκε κάνοντας μια γκριμάτσα αηδίας.
Πολύ αντιεπαγγελματική συμπεριφορά για έναν τόσο ευγενή σκοπό σαν το δικό σας, συνάδελφε..
Πολύ αντιεπαγγελματική συμπεριφορά για έναν τόσο ευγενή σκοπό σαν το δικό σας, συνάδελφε..
Και τι δεν θα εδινα να εβλεπα απο μια γωνιά πως προσπαθούσες να την πεισεις να δώσει το κουλουρακι...Την καινούρια Ελένη την δοκίμασα κι εγώ, τρομερό βυζί, παιχνιδιάρες ρώγες, πολύ υγρό μουνάκι. Δεν ξέρει γρυ ελληνικά και αγγλικά, το μεγάλο μείον της. Καλή στο παιχνίδι πάντως. Της έβαλα δάχτυλο πίσω, δεν φάνηκε να δυσανασχετεί, αλλά όταν τελικά κατάλαβε ότι της ζητούσα κουλουράκι μου αρνήθηκε κάνοντας μια γκριμάτσα αηδίας. Δεν ξέρω αν θα ξαναπάρω, κυρίως λόγω έλλειψης συνεννόησης.
Η παλιά Ελένη σταμάτησε εντελώς ή πήρε μεταγραφή;
δεν νομιζω μαγκα την πηρα πριν κανα δυορο την ελενη και καλα καλα δεν μιλαγε ουτε ελληνικα!!ιταλικα και λιγα αγγλικα!!αν καταλαβα καλα απο βουλγαρια!!!παντωσ ειναι κοντοπουταΝΟ με κοντο σχετικα ξανθο μαλλι!!δεν ξερω αν λεμε την ιδια!!παντωσ κανει καλο γαμιση και ο κωλοσ τησ ισα που τον πηρε μεσα εφαγε ξεκολιασμα θα το θυματε φωναζε μη και μη
:oδεν την βιασα ρε φιλε απλα μου λεει σιγα σιγα δεν εμπαινα ευκολα και μετα σιγα που θα εβγαινα με ψιλοτραβαγε αλλα εγω την ξεκολιασα!!!πρεπει διπλα απο τησ φωνεσ να μασ ακουσαν στο γραφειο|!!παντωσ την πιστολα τησ την εφαγε που μασ ζητανε και εχτρα τα πουτανακια μαθανε ολοι τα λεφτα
δεν την βιασα ρε φιλε απλα μου λεει σιγα σιγα δεν εμπαινα ευκολα και μετα σιγα που θα εβγαινα με ψιλοτραβαγε αλλα εγω την ξεκολιασα!!!πρεπει διπλα απο τησ φωνεσ να μασ ακουσαν στο γραφειο|!!παντωσ την πιστολα τησ την εφαγε που μασ ζητανε και εχτρα τα πουτανακια μαθανε ολοι τα λεφτα
Και τι δεν θα εδινα να εβλεπα απο μια γωνιά πως προσπαθούσες να την πεισεις να δώσει το κουλουρακι...