Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Η Μάγια δεν μπριζολιάστηκε? δηλαδή αρνήθηκε? μάλλον αδιάθετη θα ήταν η κοπέλλα....μιλάμε για ένα απο τα καλύτερα VFM στο χώρο και πολύ καλό παιδί.....

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
έχεις προσωπική εμπειρία ?

Μαλακίες του amjik, με αφορμή το τότε ερώτημά μου για το αν η Τζούλι κάνει ακάποτο καλαμάκι.
Η συγκεκριμένη δεν κάνει ακάποτο ούτε το καλαμάκι.

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Μαλακίες του amjik, με αφορμή το τότε ερώτημά μου για το αν η Τζούλι κάνει ακάποτο καλαμάκι.
Η συγκεκριμένη δεν κάνει ακάποτο ούτε το καλαμάκι.
μάλλον δεν κατάλαβα το ειρωνικό ύφος του amjik, αλλά καλό είναι να διευκρινίζονται αυτά για να μην εκθέτουμε κ τις κοπέλες..

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
μάλλον δεν κατάλαβα το ειρωνικό ύφος του amjik, αλλά καλό είναι να διευκρινίζονται αυτά για να μην εκθέτουμε κ τις κοπέλες..

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αλλά τι να πεις,δυστυχώς κάποια άτομα εδώ μέσα (στο σάιτ γενικότερα εννοώ) μερικές φορές ξεφεύγουν και δεν καταλαβαίνουν ότι με μια δικιά τους μπαρούφα μπορεί να κάνουν και ζημιά.
Ο καθένας μας θα πρέπει να είναι πιο υπεύθυνος γι' αυτά που λέει.

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Χθεσινή επίσκεψη στο κατάστημα.
Διαλέγω την Μάρσυ, αφενός γιατί την θεωρώ "τίμια" σε αυτό που κάνει (χρόνο και ποιότητα μασάζ σε σχέση με άλλες του είδους), και αφετέρου διότι έχει ταιριάξει η "χημεία" μου μαζί της.
Μετά το γνωστό πρόγραμμα του αρκετά καλού μασάζ, προχωρήσαμε στα επιπλέον, που για εμένα είναι "όλα" τα λεφτά. Δείχνει να το ευχαριστιέται, έχει "ποικιλία" στις κινήσεις της, και η συμμετοχή της είναι πάντα πολύ καλή μαζί μου.
Επίσης να σημειώσω το θέμα καθαριότητας, με το ντουζάκι της πριν ξεκινήσει το "ψητό" και φυσικά τα γαμάτα εσώρουχα της.

Είναι "σταθερή αξία" στον χώρο, και πιστεύω ότι πρέπει να τα αναφέρουμε αυτά, για να συνεχίζουν να είναι καλές οι "παλιές" και για να μαθαίνουν οι "νεότερες"!!

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Χθεσινή επίσκεψη στο κατάστημα.
Διαλέγω την Μάρσυ, αφενός γιατί την θεωρώ "τίμια" σε αυτό που κάνει (χρόνο και ποιότητα μασάζ σε σχέση με άλλες του είδους), και αφετέρου διότι έχει ταιριάξει η "χημεία" μου μαζί της.
Μετά το γνωστό πρόγραμμα του αρκετά καλού μασάζ, προχωρήσαμε στα επιπλέον, που για εμένα είναι "όλα" τα λεφτά. Δείχνει να το ευχαριστιέται, έχει "ποικιλία" στις κινήσεις της, και η συμμετοχή της είναι πάντα πολύ καλή μαζί μου.
Επίσης να σημειώσω το θέμα καθαριότητας, με το ντουζάκι της πριν ξεκινήσει το "ψητό" και φυσικά τα γαμάτα εσώρουχα της.

Είναι "σταθερή αξία" στον χώρο, και πιστεύω ότι πρέπει να τα αναφέρουμε αυτά, για να συνεχίζουν να είναι καλές οι "παλιές" και για να μαθαίνουν οι "νεότερες"!!
τσέκαρε ένα πμ που σου έχω στείλει...

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Μαγκες λιγη βοηθεια παρακαλω,ας μου στειλει οποιος μπορει με π.μ. το τηλεφωνο του Καιτοσπιτου γιατι ξεχασα χτες κατι πραγματα στο δωματιο. Παρεπιμπτοντως πηρα την Ελενη το κοντο ξανθο Βουλγαρακι για να δοκιμασω τα γραφομενα των συναγωνιστων αλλα εμενα δεν μου εκανε καθολου εντυπωση, αντιθετως θα ελεγα οτι ηταν πληρως αποτυχημενη η επενδυση. Μηπως ομως λετε για μια αλλη Ελενη μελαχρινη αδυνατη που ηταν εκει και πηγα με τη λαθοσ κοπελλα?

kopronio

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Θα επεμβω.Κατοπιν μπορειτε να με βρισετε.Στο εν λογω καταστημα το μονο αξιολογο τσουρδιο ειναι η Μαρσι ιδιαιτερα για το οτι δεν θυμιζει προλεταρια μασατζου.Το πιθανοτερο ειναι να ειναι αλβανη,το ξερω,πλην ομως εχει εξωραιστει τοσο που να μην θυμιζει.Ξεσκιστε την λοιπον φιλοι μου με παθος και αφηστε τις μετριοτητες στην σιβηρικη τουνδρα.Διατηρω την επιφυλαξη οτι την τελευταια φορα ειχε μια ελαφρα κοιλια,που ελπιζω να εξαφανισει το ταχυτερο.

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Θα επεμβω.Κατοπιν μπορειτε να με βρισετε.Στο εν λογω καταστημα το μονο αξιολογο τσουρδιο ειναι η Μαρσι ιδιαιτερα για το οτι δεν θυμιζει προλεταρια μασατζου.Το πιθανοτερο ειναι να ειναι αλβανη,το ξερω,πλην ομως εχει εξωραιστει τοσο που να μην θυμιζει.Ξεσκιστε την λοιπον φιλοι μου με παθος και αφηστε τις μετριοτητες στην σιβηρικη τουνδρα.Διατηρω την επιφυλαξη οτι την τελευταια φορα ειχε μια ελαφρα κοιλια,που ελπιζω να εξαφανισει το ταχυτερο.

Η Μάρσυ είναι κατά δήλωση της Τσέχα. Τσέχα από τα ...Τίρανα. Είναι όμως από τις πολύ καλές περιπτώσεις (σε σύγκριση με τη χαμηλή ποιότητα υπηρεσιών/κοριτσιών που συνηθως συναντούμε). Στη Σ63 καλές περιπτώσεις είναι επίσης η Βίκυ και η Μάγια.

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Η Μάρσυ είναι κατά δήλωση της Τσέχα. Τσέχα από τα ...Τίρανα.

Για να μην παρεξηγούμαι και επειδή το παραπάνω σχόλιό μου είναι διφορούμενο να ξεκαθαρίσω ότι η Μάρσυ αυτο-προσδιορίζεται ως Τσέχα. Η φράση "Τσέχα από τα ...Τίρανα" είναι δική μου προσθήκη-σχολιασμός του αυτοπροσδιορσμού της.

milf-fan

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Κριτικές
28
Like
0
Πόντοι
11
Συμφωνώ για Μαρσι, το αλβανάκι έχει εξελιχθεί και προσφέρει καλό vfm.

Mάγια: δεν έχει σωματικά προσόντα, ως μιλφ που είναι, αλλά το σέρβις της είναι το κορυφαίο εις Σ63.

Βίκυ: καλό μασάζ, και εξαίρετο ιππαστί, αλλά έχει γράψει τα χιλιόμετρά της και το πάει μηχανικά πια...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.755
Πόντοι
19.795
Για να μην παρεξηγούμαι και επειδή το παραπάνω σχόλιό μου είναι διφορούμενο να ξεκαθαρίσω ότι η Μάρσυ αυτο-προσδιορίζεται ως Τσέχα. Η φράση "Τσέχα από τα ...Τίρανα" είναι δική μου προσθήκη-σχολιασμός του αυτοπροσδιορσμού της.
Η Μαρσυ Τσεχα :2funny: Και αν της πεις καμμια κουβεντα στα τσεχικα κανει την κινεζα :rolleyes:

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.909
Πόντοι
9.275
Οι τιμές είναι η σταθερές...
Η Μάρσυ όντως σε όλους λέει ότι είναι Τσέχα.
Εμένα πάντως μια φορά μου είπε ότι είναι Τσέχα μεν, αλλά και μισή Ισπανίδα  :2funny:

Συναγωνιστές, ας λέει ότι θέλει, εμένα δεν με νοιάζει, άλλωστε οι 99 στις 100 στο χώρο το ίδιο κάνουν, το ψέμα πάει σύνεφο.
Δεν θα της πάρουμε συνέντευξη για να την προσλάβουμε και σε καμιά δικιά μας δουλειά...
Το νόημα είναι να κουνάει τις  :boobies:, να  :pipa2:, και να  :fuck1: όμορφα (κοιτάζοντας πάντα τον καθρέπτη).

Μια χαρά είναι η Μάρσυ!!!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

Hellios

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ ρε παίδες , δεν ξέρω γιατί το έχω πάρει στραβά αυτό το ίδρυμα. Μάλλον με έχουν πάρει στραβά. 2 φορές που είχα πάει , είχα φάει φόλα. Δηλαδή "Δεν υπάρχουν κοπέλες" , "είναι όλες απασχολημένες και θα τελειώσουν σε 1-2 ώρες"  :2funny: (σιγά μη τελειώσουν και σε 2 μέρες) .
Έχω να περάσω κάνα 6 μηνο και βάλε , να ξαναπάω λέτε ; ή να το αφήσω "γραμμένο" εκεί που είναι ήδη ;

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom