Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ΦΡΙΞΟΣ !

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ ρε παίδες , δεν ξέρω γιατί το έχω πάρει στραβά αυτό το ίδρυμα. Μάλλον με έχουν πάρει στραβά. 2 φορές που είχα πάει , είχα φάει φόλα. Δηλαδή "Δεν υπάρχουν κοπέλες" , "είναι όλες απασχολημένες και θα τελειώσουν σε 1-2 ώρες"  :2funny: (σιγά μη τελειώσουν και σε 2 μέρες) .
Έχω να περάσω κάνα 6 μηνο και βάλε , να ξαναπάω λέτε ; ή να το αφήσω "γραμμένο" εκεί που είναι ήδη ;
τριτη και φαρμακερη λένε..εχεις αλλη μια λοιπόν

ΦΡΙΞΟΣ !

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ ρε παίδες , δεν ξέρω γιατί το έχω πάρει στραβά αυτό το ίδρυμα. Μάλλον με έχουν πάρει στραβά. 2 φορές που είχα πάει , είχα φάει φόλα. Δηλαδή "Δεν υπάρχουν κοπέλες" , "είναι όλες απασχολημένες και θα τελειώσουν σε 1-2 ώρες"  :2funny: (σιγά μη τελειώσουν και σε 2 μέρες) .
Έχω να περάσω κάνα 6 μηνο και βάλε , να ξαναπάω λέτε ; ή να το αφήσω "γραμμένο" εκεί που είναι ήδη ;
και να πάρεις Χριστίνα ...ή Μαρσι ...

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
...εγώ έχω δηλώσει "οπαδός" της Μάρσυ.  :bounce-glasses: :happy: :dancing:
Τα έχει όλα (κορμί,μασάζ,κίνηση,συμμετοχή) και άμα σε μάθει αποκτάς την οικειότητα μαζί της, και έχει μια άλλη "χάρη" η συνεδρία.
Το κακό είναι ότι δεν την μιμούνται οι νεότερες (και όχι μόνο την Μάρσυ) που έχουν το κορμί και την ομορφιά  για να γίνουν "νέα ταλέντα", με αποτέλεσμα να γίνονται οι γνωστές "ξεπέτες" των ιδρυμάτων.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
...εγώ έχω δηλώσει "οπαδός" της Μάρσυ.  :bounce-glasses: :happy: :dancing:
Τα έχει όλα (κορμί,μασάζ,κίνηση,συμμετοχή) και άμα σε μάθει αποκτάς την οικειότητα μαζί της, και έχει μια άλλη "χάρη" η συνεδρία.
Το κακό είναι ότι δεν την μιμούνται οι νεότερες (και όχι μόνο την Μάρσυ) που έχουν το κορμί και την ομορφιά  για να γίνουν "νέα ταλέντα", με αποτέλεσμα να γίνονται οι γνωστές "ξεπέτες" των ιδρυμάτων.
ειναι καλή ...δεν λέω...αλλά ίσως εσένα να σε γουστάρει και λίγο...

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Επίσκεψη στο εν λόγο ίδρυμα Παρασκευή απόγευμα.
Επειδή η φίλη μου η Μάρσυ ήταν αδιάθετη  :'((και επίσης η Χριστίνα έφυγε για τον ίδιο λόγο, πριν την προλάβω  >:() διάλεξα την Ειρήνη για την κατάθεση μου.
Νεαρά κοπέλα, πολύ φιλική, ευχάριστη, με ωραία μάτια, μελαχρινό με κοντό μαλλί, φυσικό 2-2,5 βυζάκι, και ωραίο κώλο (φόραγε ένα μινάκι, σκέτη καύλα).
Μασάζ καλό, με υπομονή και με δύναμη (όπως μου αρέσει δηλ.) και στο τέλος είχε και Β2Β, με τα  :tits: να τρίβονται σε όλη μου την πλάτη (και όχι μόνον).
Στο menu τώρα, μου άρεσε το φραπεδάκι (άνευ  :pipa1: ) και το ότι δεν βιαζόταν να με ξεπετάξει.
Η μπριζόλα άκρως ικανοποιητική  :fuck2:, με καλή συμμετοχή και τελείωμα στα βυζιά της  :cum: μετά από σκληρό παιχνίδι επάνω τους.
Ευχάριστο απόγευμα, με ευτυχή κατάληξη της εβδομάδος!  :)

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
... διάλεξα την Ειρήνη για την κατάθεση μου.
Είναι καλό παιδί η Ειρηνούλα και με ωραίο κορμί, το μόνο μείον το χαλαρό στήθος...
Συναγωνιστή φραπεδάκι άνευ :pipa1: εννοείς γυμνό handjob με τελείωμα στο στήθος;
Αν ναι, το συνηθίζουν οι περισσότερες εκεί (και γενικότερα)...
Η καλύτερη όλων σε αυτό ήταν η σχιστομάτα Άντζελα που δυστυχώς έφυγε...
Υπήρχε κάτι άλλο έξτρα, κάποια νέα παρουσία; (για να μαθαίνουμε)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Είναι καλό παιδί η Ειρηνούλα και με ωραίο κορμί, το μόνο μείον το χαλαρό στήθος...
Συναγωνιστή φραπεδάκι άνευ :pipa1: εννοείς γυμνό handjob με τελείωμα στο στήθος;
Αν ναι, το συνηθίζουν οι περισσότερες εκεί (και γενικότερα)...
Η καλύτερη όλων σε αυτό ήταν η σχιστομάτα Άντζελα που δυστυχώς έφυγε...
Υπήρχε κάτι άλλο έξτρα, κάποια νέα παρουσία; (για να μαθαίνουμε)

Ρε άνθρωπε του Θεού,εισαι και σχετικά παλιός.....Δεν διαβάζεις τι γράφει ο άνθρωπος? ότι του έκανε ακαποτη πίπα και μετά την πήδηξε....μετάφραση θελεις?

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Ρε άνθρωπε του Θεού,εισαι και σχετικά παλιός.....Δεν διαβάζεις τι γράφει ο άνθρωπος? ότι του έκανε ακαποτη πίπα και μετά την πήδηξε....μετάφραση θελεις?
:2funny: :2funny: :2funny:
Καλά βρε φίλε andy, μη μας δέρνεις και από πάνω :s&m_2:
το άνευ  :pipa1: = άνευ πίπα
το :pipa1: άνευ  = πίπα ακάποτη
Αν το ερμήνευσα λάθος γράψε με λάθος, ας μας το διευκρινήσει ο φίλος ο adam, για αυτό ρώτησα άλλωστε...
Δεν μου έχει τύχει ακάποτο στο μαγαζί και ρώτησα... Αν δεν ρωτήσεις δεν μαθαίνεις  ;)

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:
Καλά βρε φίλε andy, μη μας δέρνεις και από πάνω :s&m_2:
το άνευ  :pipa1: = άνευ πίπα
το :pipa1: άνευ  = πίπα ακάποτη
Αν το ερμήνευσα λάθος γράψε με λάθος, ας μας το διευκρινήσει ο φίλος ο adam, για αυτό ρώτησα άλλωστε...
Δεν μου έχει τύχει ακάποτο στο μαγαζί και ρώτησα... Αν δεν ρωτήσεις δεν μαθαίνεις  ;)

Μη τσακωνεστε για πιπες

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
1000 συγνώμη στους συναγωνιστές, που προκάλεσα  τέτοια σύγχυση.
Εννοώ πίπα άνευ προφυλακτικού, και στο επιδόρπιο είχε τελείωμα στο στήθος της.

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
1000 συγνώμη στους συναγωνιστές, που προκάλεσα  τέτοια σύγχυση.
Εννοώ πίπα άνευ προφυλακτικού, και στο επιδόρπιο είχε τελείωμα στο στήθος της.
Mille merci! τώρα μάλιστα, είσαι σαφέστατος :thumbsup:
Ωραία και πάλι η Ειρηνούλα, πρέπει να την ξαναπροτιμήσουμε λοιπόν...

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
αυτη η ειρηνη πωσ ειναι εμφανισιακα που εχετε φαγωθει ολοι για την παρτη τησ???αξιζει???ηλικια??

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
...αν και δεν την ρώτησα, την κόβω περίπου στα 25.
Μελαχρινό, ύψος 1.65 - 1.70, κανονικό σωματάκι, κοντό μαλλί, 2,5 στήθος με αρκετά καλή ποιότητα, και καλά "κωλο-πιασίματα".

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Όπως τα γράφει ο Adam είναι, το στήθος της είναι πάντως μαλακό. Όπως είναι σε όλες τις κοπέλες που έχουν γεννήσει, νόμος της φύσης είναι αυτός και δεν πρέπει να περιμένουμε θαύματα. Στα συν και το αρκετά συμπαθητικό και ταυτόχρονα σκυλέ (λόγω ματιών) πρόσωπο.

Η Ειρήνη είναι το Νο2 σε εμφάνιση (μόνον εδώ κρίνω, και πάντα προσωπική η γνώμη) στο κατάστημα, ακολουθεί την Μάρσυ που έχει τα αδιοαφιλονίκητα πρωτεία από τις μόνιμες.

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
...όρε promotion που κάνουμε στο ίδρυμα... :grin: :grin: :grin:
Πάντως είναι γεγονός ότι το εν λόγο ίδρυμα έχει χαμηλότερη τιμή (70e) από άλλα, και έχει τουλάχιστον τις Μάρσυ, Ειρήνη, (και από όσο διαβάζω) και Χριστίνα, που παρέχουν σωστές υπηρεσίες (συνολικό πακέτο). :rockon:
Θα το πω ακόμα μία φορά... [move]....να μαθαίνουν ΚΑΙ οι νεότερες!!!!!!![/move]

lempes22

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Πάντως είναι γεγονός ότι το εν λόγο ίδρυμα έχει χαμηλότερη τιμή (70e) από άλλα, και έχει τουλάχιστον τις Μάρσυ, Ειρήνη, (και από όσο διαβάζω) και Χριστίνα, που παρέχουν σωστές υπηρεσίες (συνολικό πακέτο). :rockon:
παίδες καλημέρα!
Η Ελένη λέει τίποτα ή όχι!
πως είναι το πρόγραμμά της?
την έχει δοκιμάσει κανένας?

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
παίδες καλημέρα!
Η Ελένη λέει τίποτα ή όχι!
πως είναι το πρόγραμμά της?
την έχει δοκιμάσει κανένας?

..sorry.. αλλά δεν θυμάμαι να την έχω testάρη την κοπελιά!!!  :think:
Εάν σου "γυάλισε", δοκίμασε την και μας λες [tt]εντυπώσεις[/tt] και [tt]λεπτομέρειες[/tt]!!!!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216

Βίκυ και Άντζελα είναι ακόμα εκεί?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom