Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Δεν κανουμε promotion,πρόκειται για "κλασσικό" ίδρυμα με πολύ καλό συνδυασμό υπηρεσιών-τιμής.Με λίγα λόγια,είναι ίδρυμα που δεν κάνει μαλακίες.....Να προσθέσω και την Μάγια σαν πολύ καλό VFM,και επιπλέον καλό χαρακτήρα.....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.066
Πόντοι
42.697
Δεν κανουμε promotion,πρόκειται για "κλασσικό" ίδρυμα με πολύ καλό συνδυασμό υπηρεσιών-τιμής.Με λίγα λόγια,είναι ίδρυμα που δεν κάνει μαλακίες.....Να προσθέσω και την Μάγια σαν πολύ καλό VFM,και επιπλέον καλό χαρακτήρα.....
συμφωνω σε ολα!
:thumbsup:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
...όρε promotion που κάνουμε στο ίδρυμα... :grin: :grin: :grin:
Πάντως είναι γεγονός ότι το εν λόγο ίδρυμα έχει χαμηλότερη τιμή (70e) από άλλα, και έχει τουλάχιστον τις Μάρσυ, Ειρήνη, (και από όσο διαβάζω) και Χριστίνα, που παρέχουν σωστές υπηρεσίες (συνολικό πακέτο). :rockon:
Θα το πω ακόμα μία φορά... [move]....να μαθαίνουν ΚΑΙ οι νεότερες!!!!!!![/move]

γιατι ?

το Μάρνης 28 έχει 50e με πλήρες προγραμμα και ισοδύναμο ροστερ ...

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε trustworth, εγώ προσωπικά δεν είχα μείνει ευχαριστημένος από το εν λόγω ίδρυμα στην Μάρνης.
Είχα "πάρει" Έλενα, είχα πληρώσει 60e για μισή ώρα, αλλά όλα ήταν στο "πρόχειρο" και αρκετά στο "ξεπέτα".
Μπορεί να μην έπεσα σε καλή "θεραπεύτρια", οπότε και δεν ξανάτίμησα το ίδρυμα.
Πάντως από θέμα εμφάνισης των κοριτσιών, δεν θυμάμαι να είναι "ισοδύναμο" το "ρόστερ".

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Κυριακάτικη επίσκεψη στο ίδρυμα. Λόγω ημέρας ήταν μόνον τέσσερεις κοπέλες : Φωτεινή, Ελένη, Ειρήνη & Αντριάνα. Το κατάστημα φουλ, όλες (πλην μίας στην πόρτα) εργαζόντουσαν. Αυτή η κρίση με το ΔΝΤ πολύ μας έχει επηρεάσει βρε παιδιά…
Προτίμησα να περιμένω την Ειρηνούλα γιατί είχα να την πάρω καιρό, και δεν το μετάνιωσα. Θα έλεγα μάλιστα πως ομόρφυνε κιόλας. Πήρα και εγώ πρόγραμμα a la  Adam πιο πάνω. Όλα πολύ καλά με την Ειρηνούλα. Μου έκανε μάλιστα και ένα αρκετά δυνατό μασάζ στον πρώτο γύρο και ξεπιάστηκα, το χρειαζόμουν άλλωστε… Service, τιμές, χρόνοι, τα κλασικά.

ΥΓ> την Φωτεινή δεν την έχω πάρει (ξανθιά,  προς τα 30, εμφανίσιμη, αν και μάλλον με  αρκετά ανοικτή λεκάνη), έχει κάποιος συναγωνιστής άποψη να ενημερωθούμε;

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Αγαπητέ φίλε,σήμερα συμπέσαμε σε όλα......και στο ίδρυμα,και στην κορασίδα..... :2funny:
Σε ερώτησή μου,που είναι η υπόλοιπη ομάδα,μου ανεφέρθη οτι ειχαν πάει σε γαμο......οπότε,δεν κατάφερα να συναντήσω τις 2 αγαπητές μου φίλες που το όνομά τους αρχίζει απο Μ....
Καλή η Ειρήνη,με αρκετή διάθεση,καλό μασαζ,κλπ.Δήλωσε Βουλγάρα......
Γενικά,μια ευχάριστη συνεδρία,όπως πάντα στο συγκεκριμένο ίδρυμα.....

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
:2funny: :2funny: :2funny:
Πριν από μένα είδα που έφευγε ένα καλό ψηλό παιδί, και ομιλητικό, ποιός να ήταν άραγε  :rolleyes:
Και εμένα μου είπε για το γάμο, και για ένα σωρό άλλα, έχουμε ξαναπεί ότι η κοπέλα έχει επικοινωνιακό χάρισμα...
Τα περί καταγωγής ισχύουν (δεν έχουν και σημασία άλλωστε, εδώ έχουμε πάει με όλη την υφήλιο στην γειτονιά μας θα κολλήσουμε).

polyzos

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Σταθερή αξία...σ'ευχαριστούμε Καίτη !!!!
ρε παιδιά, η Ελένη (με τις βυζάρες και τα πιασιματάκια),έμαθα από την Ειρήνη ότι σταμάτησε...
γνωρίζει κανείς που έχει πάει????

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
ρε παιδιά, η Ελένη (με τις βυζάρες και τα πιασιματάκια),έμαθα από την Ειρήνη ότι σταμάτησε...
το εχει φροντισει και η Καιτη το ρόστερ ...για ολα τα γούστα...νομίζω ολα τα μαγαζιά φροντίζουν να ανεβάζουν το επίπεδο ..ενεκα ανταγωνισμού...

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1

Tελικά δεν ξέρει κανείς τι απέγινε;

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Καλημέρα συναγωνιστές ... πρόσφατη επίσκεψη στο ίδρυμα ... παρούσες με σειρά εμφανίσεως οι Μάγια, ελένη, Μάρσυ, Τζούλια (σαν να ομόρφυνε αυτή), Αντριάννα και Χριστίνα.
Διάλεξα την Ελένη λόγω στυλ (ξανθό κοντοπούτανο, βυζάκι καλό). Φιλότιμη προσπάθεια στο μασσάζ αν και όπως μου είπε τώρα μαθαίνει!! Μιλάει λίγα ελληνικά και λίγα αγγλικά (είναι από τη Βουλγαρία κατά δήλωσή της). Γενικά πρόθυμη, καθαρή (μοσχοβόλαγε και έκανε και μπανιο μετά τη συνεδρία εντός του δωματίου), χωρίς να είναι το σούπερ μοντέλο, ούτε για άγριες καταστάσεις. Δεν δίνει κουλούρι, να και δεν την χάλασε πολύ ένα δαχτυλάκι :cheesy:
Nομίζω ότι θα άξιζε ένα test drive.

graziano

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
χαιρεται για ενα φουλ προγραμμα..γιατι ειμαι ασχετος απο μασαζ στο εν λογο ιδρυμα.ποσο παει και ποια να παρω?θελω να φαω ομωσ καταβαινεται.. :fuck2:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
χαιρεται για ενα φουλ προγραμμα..γιατι ειμαι ασχετος απο μασαζ στο εν λογο ιδρυμα.ποσο παει και ποια να παρω?θελω να φαω ομωσ καταβαινεται.. :fuck2:
Αν εισαι μιλφ-φαν παρε για πρωτη φορα Μαγια. Σταθερη αξια. Αν δεν σου αρεσουν οι μιλφ καταστασεις Μαρσυ.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
o πατος της μαρσης σε συναρτηση με ζανα

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
τι έγινες συναγωνιστή ?????? γράψε καμμία κριτική ....σε συμβουλεύσαμε σωστά??? την τιμή δεν σου γράψαμε...ομως εισαι αδιάβαστος .....ορα προηγουμενες σελίδες να κάνεις και εσυ κάτι....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom