Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Deadpool669

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Κριτικές
7
Like
48
Πόντοι
1
Πριν από λιγο γυρισα, ηταν η δευτερη μου φορα στο συγκεκριμενο ιδρυμα (πριν κανα χρονο η πρωτη).
Μαρσυ (πηγαινε σε πελατη) Αντριαννα Τζούλη Ειρήνη Ελενη απ οτι προλαβα να συγκρατησω ονοματα  παρουσες  (επαιζαν μπιριμπα οταν πηγα)
Πηρα την Ειρηνη (23 χρονων απο Βουλγαρια οπως μου ειπε), πολυ φιλικη , ομιλιτικη και πρωτη της σημερινη συνεδρια αυτη
στις 5 το αποφευμα που καναμε μαζι οπως ειπσης ειπε, καλο μασαζακι, με σκουφι το φραπεδακι (καθοτι την πρωτη φορα λεει
δε κανει ξεσκουφωτο, παρα μονο αν γνωριστουμε καλυτερα) μετα ανεβηκε πανω μου και στο τελος τελειωμα στα βυζακια της..
70 η γνωστη τιμη τελικα. Σε γενικες γραμμες εμεινα ικανοποιημένος θα ξαναπαω για τη Μασρυ αλλα και για την Ειρηνη παλι.
Μια κοντουλα ξανθια δε θυμαμαι ποια ηταν απο ολες (νομιζω η Ελενη) ..
Α και οσο για το μαλακι της Μαρσυ προς το ξανθο με αφελιες μπροστα φοραγε και ενα ωραιο κορσεδακι -κορμακι που
αφηνε να φαινονται οι βυζαρες της αρκετα απο πανω, τρελα !! :-)
Αυτα ..

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Λέει η Ειρήνη τέτοιες μαλακίες? δηλαδή,την δευτερη φορά ειναι σιγουρη οτι εισαι καθαρός,υγιής,κλπ. και στον παίρνει ξεσκούφωτο..... :rockon: θα τρελλαθούμε τελείως....Θυμήστε μου οταν ξαναπάω να πώ στην Καίτη να της ρίξει ενα χεσιμο.......

Deadpool669

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Κριτικές
7
Like
48
Πόντοι
1
Λέει η Ειρήνη τέτοιες μαλακίες? δηλαδή,την δευτερη φορά ειναι σιγουρη οτι εισαι καθαρός,υγιής,κλπ. και στον παίρνει ξεσκούφωτο..... :rockon: θα τρελλαθούμε τελείως....Θυμήστε μου οταν ξαναπάω να πώ στην Καίτη να της ρίξει ενα χεσιμο.......
Οταν γνωριστουμε καλυτερα ειπε και γραφω πιο πανω οχι τη δευτερη φορα....!!!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Α,κατάλαβα......εχει μέλλον το πράγμα δηλαδή.....μιλάμε για πολλές επισκέψεις....Αν αυτά τα μαθει η Καίτη,θα τη σουταρει στο λεπτό.Και ξέρεις γιατι? διοτι,απ' όσο την εχω κουβεντιάσει,θεωρεί τον σεβασμό προς τον πελάτη το μεγιστο προσόν του καταστήματος της....Δηλαδή,κάθε κοπέλλα δεν τα κάνει όλα,π.χ. η Μάρσυ κανει anal,ενώ η Μάγια οχι.Αλλά δεν γίνεται π.χ. να λέει η Μάρσυ "θα σου δώσω κώλο μετά απο 5 επισκέψεις"....

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Α,κατάλαβα......εχει μέλλον το πράγμα δηλαδή.....μιλάμε για πολλές επισκέψεις....Αν αυτά τα μαθει η Καίτη,θα τη σουταρει στο λεπτό.Και ξέρεις γιατι? διοτι,απ' όσο την εχω κουβεντιάσει,θεωρεί τον σεβασμό προς τον πελάτη το μεγιστο προσόν του καταστήματος της....Δηλαδή,κάθε κοπέλλα δεν τα κάνει όλα,π.χ. η Μάρσυ κανει anal,ενώ η Μάγια οχι.Αλλά δεν γίνεται π.χ. να λέει η Μάρσυ "θα σου δώσω κώλο μετά απο 5 επισκέψεις"....

Κοίτα να δεις, την πρώτη φορά που πήρα τη Μάρσυ δεν μού έδωσε κόλο παρόλο που της ζήτησα. Από τη δεύτερη φορά και μετά δεν είχα ποτέ πρόβλημα (δηλαδή δίνει κώλο πάντα όταν της το ζητήσω -δεν σημαίνει ότι πάντα της το ζητάω εγώ- είναι ανάλογα με τις επιθυμίες  της στιγμής).

Τώρα για το άλλο ζήτημα με τα ακάποτα της άλλης κοπέλας μάλλον δεν είμαι ο κατάλληλος για να εκφέρω γνώμη γιατί έχω σαν αρχή πάντα να χρησιμοποιώ προφυλακτικό όταν πηγαίνω με sex workers (ανεξαρτητα του πόσο "πολλές" ή "λίγες" φορές τις έχω πάρει).

Deadpool669

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Κριτικές
7
Like
48
Πόντοι
1
παιδια δε ζητησα εγω ακαποτο απλα το ειπα και απλα το ανεφερα, μπορει και να μην ισχυε και απλα να το ειπε. δεν ειναι και τοσο τρομερο για να "τρεξεις" να τη καρφωσεις, αλλα και παλι δικαιωμα σου , ουτε γκομενα μου ειναι ουτε τιποτα. Περασα καλα με τη κοπελα και το εγραψα. Αλλωστε πριν 2-3 σελιδες αλλος φιλος (που ειχε γινει και μια παρεξηγηση που δε το εγραψε καλα) του εκανε ακαποτο η ιδια,

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Φίλε μου με παρεξηγησες,ελπίζω οχι σκόπιμα.....Εγω κανεναν δεν καρφωνω,απλά εξετάζω συμπεριφορες,τόσο προς εμένα,όσο και προς άλλους και ανάλογα ενεργω.Εσυ ανέφερες οτι η συγκεκριμένη σου ειπε,και μάλιστα χωρίς να το ζητήσεις οπως λές,ότι "αμα γνωριστείτε καλύτερα" θα σου παρέχει την συγκεκριμένη υπηρεσία.Ε,αυτό εγω το θεωρώ μεγίστη πουτανιά,αναλογη με τις φωλες που τρωμε σε αλλα μαγαζιά όπου δίδονται υποσχεσεις για να ξαναπάς,κλπ.
Ο λόγος που τα βαζω με την συγκεκριμένη ειναι οτι δεν κάνει απλά promotion στο μαγαζί που δουλευει,αλλά κάνει promotion στον εαυτό της εις βαρος των άλλων κοριτσιών.Ετσι το εκλαμβάνω εγω.....Και αυτό για μενα ειναι ανεπίτρεπτο....
Ας κλείσουμε το θεμα ομως,παραασχοληθήκαμε.....Το πρόγραμμα της συγκεκριμένης είναι τυπικά καλό,υστερει σαφως ομως σε σχεση με αλλες κοπέλλες του ιδρύματος.Απο κει και πέρα,ο καθένας επιλέγει....

Deadpool669

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Κριτικές
7
Like
48
Πόντοι
1
Φίλε μου με παρεξηγησες,ελπίζω οχι σκόπιμα.....Εγω κανεναν δεν καρφωνω,απλά εξετάζω συμπεριφορες,τόσο προς εμένα,όσο και προς άλλους και ανάλογα ενεργω.Εσυ ανέφερες οτι η συγκεκριμένη σου ειπε,και μάλιστα χωρίς να το ζητήσεις οπως λές,ότι "αμα γνωριστείτε καλύτερα" θα σου παρέχει την συγκεκριμένη υπηρεσία.Ε,αυτό εγω το θεωρώ μεγίστη πουτανιά,αναλογη με τις φωλες που τρωμε σε αλλα μαγαζιά όπου δίδονται υποσχεσεις για να ξαναπάς,κλπ.
Ο λόγος που τα βαζω με την συγκεκριμένη ειναι οτι δεν κάνει απλά promotion στο μαγαζί που δουλευει,αλλά κάνει promotion στον εαυτό της εις βαρος των άλλων κοριτσιών.Ετσι το εκλαμβάνω εγω.....Και αυτό για μενα ειναι ανεπίτρεπτο....
Ας κλείσουμε το θεμα ομως,παραασχοληθήκαμε.....Το πρόγραμμα της συγκεκριμένης είναι τυπικά καλό,υστερει σαφως ομως σε σχεση με αλλες κοπέλλες του ιδρύματος.Απο κει και πέρα,ο καθένας επιλέγει....

και βεβαια οχι σκοπιμα φιλε απλα δε θα ηθελα απο μια κουβεντα που ειπα να γινει θεμα, αλλα οπως λες και εσυ αρκετα ασχοληθηκαμε .. :-)  Τη Μαρσυ προτεινεις για την επομενη φορα ?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
και βεβαια οχι σκοπιμα φιλε απλα δε θα ηθελα απο μια κουβεντα που ειπα να γινει θεμα, αλλα οπως λες και εσυ αρκετα ασχοληθηκαμε .. :-)  Τη Μαρσυ προτεινεις για την επομενη φορα ?

Ναι,η Μάρσυ είναι μια κοπέλλα με την οποια αξιζει να συνευρεθείς.....Καλή στο μασαζ,πολύ καλή και στα υπόλοιπα.....σταθερή αξια που λέμε.....

argentinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
χαμος με την μαρσυ.
αισθανομαι απαραδεκτος,που αν κ μασαζιαρης εδω κ καιρο,ουτε την εχω δει.
και στο συγκεκριμενο μαγαζι,εχω παει 10 φορες.

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Μετά από τόσα που έχω διαβάσει για μάρσυ τελικά είπα να δοκιμάσω χθες σάββατο
Για να πω την αλήθεια περίμενα να περάσω καλύτερα....Δεν λέω,πολύ καλό μασάζ,καθαριότητα,εμφάνιση οκ,αλλά οσον αφορά τα υπόλοιπα μου άφησε την εντύπωση του ξεπετάγματος.Ίσως το οτι ήταν επί της υποδοχής χθες,ίσως οτι την έπαιρνα πρώτη φορά,ή ίσως τελικά να είναι και θέμα χημείας.

Deadpool669

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Κριτικές
7
Like
48
Πόντοι
1
Κοίτα να δεις, την πρώτη φορά που πήρα τη Μάρσυ δεν μού έδωσε κόλο παρόλο που της ζήτησα. Από τη δεύτερη φορά και μετά δεν είχα ποτέ πρόβλημα (δηλαδή δίνει κώλο πάντα όταν της το ζητήσω -δεν σημαίνει ότι πάντα της το ζητάω εγώ- είναι ανάλογα με τις επιθυμίες  της στιγμής).
ΠΛηρωνεις εξτρα για το πισω η μεσα στο προγραμμα των 70 ?

Μετά από τόσα που έχω διαβάσει για μάρσυ τελικά είπα να δοκιμάσω χθες σάββατο
Για να πω την αλήθεια περίμενα να περάσω καλύτερα....Δεν λέω,πολύ καλό μασάζ,καθαριότητα,εμφάνιση οκ,αλλά οσον αφορά τα υπόλοιπα μου άφησε την εντύπωση του ξεπετάγματος.Ίσως το οτι ήταν επί της υποδοχής χθες,ίσως οτι την έπαιρνα πρώτη φορά,ή ίσως τελικά να είναι και θέμα χημείας.
κατα τις 4.30 πηγες? αν ναι εσυ θα ησουν αυτος που πηγαινε και ετσι πηρα την Ειρηνη :-)

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom