You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 152K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
μια ειρηνη χοντρη , ξανθεια με μεγαλα φυσικα παιζει ακομη στο καταστημα??/ειχα περασει και δεν ητανε εκει...ξερει κανεισ τιποτα???
σημερινη επισκεψη στο Καιτοσπιτο . Νατάσα , Μαρσυ , Αντριαννα ,΄Τζούλη και Φωτεινή στην παρέλαση . Διάλεξα το καινούργιο την Φωτεινή .Ξανθειά κοντη με πεταχτο κόλο και σχετικά ωραία χαρακτηριστικά .Με καλή διάθεση για μπλα μπλα και ζουμερή μπριζόλα .οι δυνατές φωνές της εδειχναν οτι την΄καταβρισκει και αυτή εκτός και αν ειναι τοσο πειστική επαγγελματίας .
πέρασα ευχάριστα αλλά μου εμεινε η απορία των κραυγών .
δεν θα την ξαναβρεις εκει.Μια Ειρήνη που παίζει εκει ειναι κανονική μελαχρινή με κανονικά βυζιά και τατου στην πλάτη .μια ειρηνη χοντρη , ξανθεια με μεγαλα φυσικα παιζει ακομη στο καταστημα??/ειχα περασει και δεν ητανε εκει...ξερει κανεισ τιποτα???
alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
ξερεισ μηπως που μπορω να βρω αυτην που λεω τωρα??δεν θα την ξαναβρεις εκει.Μια Ειρήνη που παίζει εκει ειναι κανονική μελαχρινή με κανονικά βυζιά και τατου στην πλάτη .
δεν γνωριζωξερεισ μηπως που μπορω να βρω αυτην που λεω τωρα??
ειναι καινουργια ..απο την Ομηρουσημερινη επισκεψη στο Καιτοσπιτο . Νατάσα , Μαρσυ , Αντριαννα ,΄Τζούλη και Φωτεινή στην παρέλαση . Διάλεξα το καινούργιο την Φωτεινή .Ξανθειά κοντη με πεταχτο κόλο και σχετικά ωραία χαρακτηριστικά .Με καλή διάθεση για μπλα μπλα και ζουμερή μπριζόλα .οι δυνατές φωνές της εδειχναν οτι την΄καταβρισκει και αυτή εκτός και αν ειναι τοσο πειστική επαγγελματίας .
τωρα στο Καιτοσπιτο με 30% εκπτωση... προλαβετεειναι καινουργια ..απο την Ομηρου
ειρωνικό το ποστάρισμα αλλά και λάθος υπολογισμός .Η ελένη ειναι στα 80 γιουρια .τωρα στο Καιτοσπιτο με 30% εκπτωση... προλαβετε
Προφανως ειρωνικο, και αν δεν ειναι προφανες, να διευκρινισω οτι δεν ειναι ειρωνια προς εσενα, αλλα προς το συστημα της πουτανιας που την ιδια γυναικα στην προσφερει αλλου με 100 και αλλου με 70, οπως και στα ντελα/στουντια που συχνα εναλλασσουν γυναικες και βλεπεις αυτη που σου γυρευε 50ρι στο στουντιο να δινει ακαπωτο και κωλο με 15 στο μεταξι μαι τουμπαλιν.ειρωνικό το ποστάρισμα αλλά και λάθος υπολογισμός .Η ελένη ειναι στα 80 γιουρια .
Οσο για τον υπολογισμο, δεν εχω πατησει ποτε στα του Κολωνακιου και ουτε και θελω, απλα διαβαζα για 100ρικα στην Ομηρου
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Προφανως ειρωνικο, και αν δεν ειναι προφανες, να διευκρινισω οτι δεν ειναι ειρωνια προς εσενα, αλλα προς το συστημα της πουτανιας που την ιδια γυναικα στην προσφερει αλλου με 100 και αλλου με 70, οπως και στα ντελα/στουντια που συχνα εναλλασσουν γυναικες και βλεπεις αυτη που σου γυρευε 50ρι στο στουντιο να δινει ακαπωτο και κωλο με 15 στο μεταξι μαι τουμπαλιν.
Οσο για τον υπολογισμο, δεν εχω πατησει ποτε στα του Κολωνακιου και ουτε και θελω, απλα διαβαζα για 100ρικα στην Ομηρου
Δεν είναι "σύστημα πουτανιάς", είναι ... αγορά ζήτησης-προσφοράς "υπηρεσίας sex" (κομψά...) με τις επαγγελματίες του χώρου, που αναλόγως διαμορφώνονται οι τιμές...!!! ;)
Θέλω να πω, για να μην παρεξηγηθώ, ότι δεν υπάρχει πουτάνα - πουτανιά, απλά μια ... επαγγελματική (χα, χα, χα) δραστηριότητα...!!!
σε αυτα τα μαγαζιά που ειναι πολλα παίζει μεγαλος ανταγωνισμός ...η ζήτηση ειναι συγκεκριμένη ...οι ιδιοκτήτες λοιπόν διαμορφώνουν τις τιμές και τις υπηρεσίες για να πάρουν μεγαλύτερο κομμάτι της πίττας ....επίσης και το κέρδος τους ώστε οι επαγγελματίες κοπέλες να βγάζουν περίπου τα ιδια σε ολα τα μαγαζιά ... ....Δεν είναι "σύστημα πουτανιάς", είναι ... αγορά ζήτησης-προσφοράς "υπηρεσίας sex" (κομψά...) με τις επαγγελματίες του χώρου, που αναλόγως διαμορφώνονται οι τιμές...!!! ;)
Θέλω να πω, για να μην παρεξηγηθώ, ότι δεν υπάρχει πουτάνα - πουτανιά, απλά μια ... επαγγελματική (χα, χα, χα) δραστηριότητα...!!!
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
ειρωνικό το ποστάρισμα αλλά και λάθος υπολογισμός .Η ελένη ειναι στα 80 γιουρια .
Πότε έριξε η Ελένη τις τιμές??
80+20 δεν ήταν? Στο εδώ ίδρυμα ήταν πάντα 70.
πανταΠότε έριξε η Ελένη τις τιμές??
80+20 δεν ήταν? Στο εδώ ίδρυμα ήταν πάντα 70.
alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
η βικυ ειναι εκει ακομη??
απο τα καλυτερα μασαζ...
απο τα καλυτερα μασαζ...
σημερα δεν ηταν ....με πληροφορησαν οτι απεχωρησε προσωρινα!!! ??? πάντως αν σε ενδιαφερει και το καλο μασαζ εχει και αλλες καλες το καταστημαη βικυ ειναι εκει ακομη??
απο τα καλυτερα μασαζ...
gg13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ποια εχεις υποψη σουσημερα δεν ηταν ....με πληροφορησαν οτι απεχωρησε προσωρινα!!! ??? πάντως αν σε ενδιαφερει και το καλο μασαζ εχει και αλλες καλες το καταστημα
ποια εχεις υποψη σου
...Μάρσυ & Ειρήνη τις έχω δοκιμάσει και ξέρω ότι κάνουν καλό μασάζ!!!
(προσωπικά, έχω δηλώσει fun της Μάρσυ, διότι δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ)
Επίσης πολλοί συνάδελφοι μιλούν με καλά λόγια για Χριστίνα.
Διαλέγεις και παίρνεις, και μετά μας ενημερώνεις.
θα συμφωνήσω μαζύ σου ....θα επιβεβαιώσω και για την Χριστίνα ...θα προσθέσω την Φωτεινή ...παρα πολύ καλό μασάζ......Μάρσυ & Ειρήνη τις έχω δοκιμάσει και ξέρω ότι κάνουν καλό μασάζ!!!
(προσωπικά, έχω δηλώσει fun της Μάρσυ, διότι δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ)
Επίσης πολλοί συνάδελφοι μιλούν με καλά λόγια για Χριστίνα.
Διαλέγεις και παίρνεις, και μετά μας ενημερώνεις.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 128
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 27K