Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Σε μένα την πρώτη φορά που την πήρα απ' τον κώλο μού είπε για το "εξτρα" "ό,τι θέλεις". Της έδωσα 20 Ευρώ.

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
μια ειρηνη χοντρη , ξανθεια με μεγαλα φυσικα  :tits2:  παιζει ακομη στο καταστημα??/ειχα περασει και δεν ητανε εκει...ξερει κανεισ τιποτα???

ΦΡΙΞΟΣ !

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
σημερινη επισκεψη στο Καιτοσπιτο . Νατάσα , Μαρσυ , Αντριαννα ,΄Τζούλη και Φωτεινή στην παρέλαση . Διάλεξα το καινούργιο την Φωτεινή .Ξανθειά κοντη με πεταχτο κόλο και σχετικά ωραία χαρακτηριστικά .Με καλή διάθεση για μπλα μπλα και ζουμερή μπριζόλα .οι δυνατές φωνές της εδειχναν οτι την΄καταβρισκει και αυτή εκτός και αν  ειναι τοσο πειστική επαγγελματίας .
πέρασα ευχάριστα αλλά μου εμεινε η απορία των κραυγών .

ΦΡΙΞΟΣ !

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
μια ειρηνη χοντρη , ξανθεια με μεγαλα φυσικα   :tits2:  παιζει ακομη στο καταστημα??/ειχα περασει και δεν ητανε εκει...ξερει κανεισ τιποτα???
δεν θα την ξαναβρεις εκει.Μια Ειρήνη που παίζει εκει ειναι κανονική μελαχρινή με κανονικά βυζιά και τατου στην πλάτη .

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
δεν θα την ξαναβρεις εκει.Μια Ειρήνη που παίζει εκει ειναι κανονική μελαχρινή με κανονικά βυζιά και τατου στην πλάτη .
ξερεισ μηπως που μπορω να βρω αυτην που λεω τωρα??

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
σημερινη επισκεψη στο Καιτοσπιτο . Νατάσα , Μαρσυ , Αντριαννα ,΄Τζούλη και Φωτεινή στην παρέλαση . Διάλεξα το καινούργιο την Φωτεινή .Ξανθειά κοντη με πεταχτο κόλο και σχετικά ωραία χαρακτηριστικά .Με καλή διάθεση για μπλα μπλα και ζουμερή μπριζόλα .οι δυνατές φωνές της εδειχναν οτι την΄καταβρισκει και αυτή εκτός και αν  ειναι τοσο πειστική επαγγελματίας .
πέρασα ευχάριστα αλλά μου εμεινε η απορία των κραυγών .
ειναι καινουργια ..απο την Ομηρου

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
ειρωνικό το ποστάρισμα αλλά και λάθος υπολογισμός .Η ελένη ειναι στα 80 γιουρια .
Προφανως ειρωνικο, και αν δεν ειναι προφανες, να διευκρινισω οτι δεν ειναι ειρωνια προς εσενα, αλλα προς το συστημα της πουτανιας που την ιδια γυναικα στην προσφερει αλλου με 100 και αλλου με 70, οπως και στα ντελα/στουντια που συχνα εναλλασσουν γυναικες και βλεπεις αυτη που σου γυρευε 50ρι στο στουντιο να δινει ακαπωτο και κωλο με 15 στο μεταξι μαι τουμπαλιν.
Οσο για τον υπολογισμο, δεν εχω πατησει ποτε στα του Κολωνακιου και ουτε και θελω, απλα διαβαζα για 100ρικα στην Ομηρου

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Προφανως ειρωνικο, και αν δεν ειναι προφανες, να διευκρινισω οτι δεν ειναι ειρωνια προς εσενα, αλλα προς το συστημα της πουτανιας που την ιδια γυναικα στην προσφερει αλλου με 100 και αλλου με 70, οπως και στα ντελα/στουντια που συχνα εναλλασσουν γυναικες και βλεπεις αυτη που σου γυρευε 50ρι στο στουντιο να δινει ακαπωτο και κωλο με 15 στο μεταξι μαι τουμπαλιν.
Οσο για τον υπολογισμο, δεν εχω πατησει ποτε στα του Κολωνακιου και ουτε και θελω, απλα διαβαζα για 100ρικα στην Ομηρου

Δεν είναι "σύστημα πουτανιάς", είναι ... αγορά ζήτησης-προσφοράς "υπηρεσίας sex" (κομψά...) με τις επαγγελματίες του χώρου, που αναλόγως διαμορφώνονται οι τιμές...!!! ;) :grin: :2funny:
Θέλω να πω, για να μην παρεξηγηθώ, ότι δεν υπάρχει πουτάνα - πουτανιά, απλά μια ... επαγγελματική (χα, χα, χα) δραστηριότητα...!!! :2funny: :jerking:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Δεν είναι "σύστημα πουτανιάς", είναι ... αγορά ζήτησης-προσφοράς "υπηρεσίας sex" (κομψά...) με τις επαγγελματίες του χώρου, που αναλόγως διαμορφώνονται οι τιμές...!!! ;) :grin: :2funny:
Θέλω να πω, για να μην παρεξηγηθώ, ότι δεν υπάρχει πουτάνα - πουτανιά, απλά μια ... επαγγελματική (χα, χα, χα) δραστηριότητα...!!! :2funny: :jerking:
σε αυτα τα μαγαζιά που ειναι πολλα παίζει μεγαλος ανταγωνισμός ...η ζήτηση ειναι  συγκεκριμένη ...οι ιδιοκτήτες λοιπόν διαμορφώνουν τις τιμές και τις υπηρεσίες  για να πάρουν μεγαλύτερο κομμάτι της πίττας ....επίσης και το κέρδος τους ώστε οι επαγγελματίες κοπέλες  να βγάζουν περίπου τα ιδια σε ολα τα μαγαζιά  ... ....

ΦΡΙΞΟΣ !

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
σε τελικη επιλογη της Χριστίνας . Πολύ καλό μασάζ και πολυ καλές οι υπόλοιπες υπηρεσίες .Η τυπισα διαθέτει πιασιματάκια για τους λάτρεις οπως εγω.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
η βικυ ειναι εκει ακομη??
απο τα καλυτερα μασαζ...

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
η βικυ ειναι εκει ακομη??
απο τα καλυτερα μασαζ...
σημερα δεν ηταν ....με πληροφορησαν οτι απεχωρησε προσωρινα!!! ??? πάντως αν σε ενδιαφερει και το καλο μασαζ εχει και αλλες καλες το καταστημα

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ποια εχεις υποψη σου

...Μάρσυ & Ειρήνη τις έχω δοκιμάσει και ξέρω ότι κάνουν καλό μασάζ!!!
(προσωπικά, έχω δηλώσει fun της Μάρσυ, διότι δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ)
Επίσης πολλοί συνάδελφοι μιλούν με καλά λόγια για Χριστίνα.
Διαλέγεις και παίρνεις, και μετά μας ενημερώνεις.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
...Μάρσυ & Ειρήνη τις έχω δοκιμάσει και ξέρω ότι κάνουν καλό μασάζ!!!
(προσωπικά, έχω δηλώσει fun της Μάρσυ, διότι δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ)
Επίσης πολλοί συνάδελφοι μιλούν με καλά λόγια για Χριστίνα.
Διαλέγεις και παίρνεις, και μετά μας ενημερώνεις.
θα συμφωνήσω μαζύ σου ....θα επιβεβαιώσω και για την Χριστίνα ...θα προσθέσω την Φωτεινή ...παρα πολύ καλό μασάζ...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom