Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

ρε συνάδελφοι το Αλβανό η Μάρσυ έχει εξελιχθεί σε μεγάλη μπαζόλα! :headbang: εμένα μου φάνηκε και λίγο πρεζάκι ή κάνω λάθος? :think:

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ρε συνάδελφοι το Αλβανό η Μάρσυ έχει εξελιχθεί σε μεγάλη μπαζόλα! :headbang: εμένα μου φάνηκε και λίγο πρεζάκι ή κάνω λάθος? :think:

...μπαζόλα η Μάρσυ????????
Τι έγινε συνάδελφε? Έφαγες φόλα?
Η Μάρσυ είναι συνήθως από τις σταθερές "αξίες" του ιδρύματος, και εγώ προσωπικά είμαι από τους fun της, και από τους "ευχαριστημένους πελάτες".
Για γράψε καμιά λεπτομέρεια παραπάνω...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Η Μάρσυ δεν μπορεί να χάλασε σε 1 εβδομάδα.....οσο για πρεζάκι,το αποκλείω.....Η Καίτη είναι πολύ προσεκτική σε τέτοια θέματα.

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16

Όταν λες "έχει εξελιχθεί σε μεγάλη μπαζόλα" εννοεις ότι κάποτε ήταν όμορφη και σταδιακά ασχήμηνε; Σε κάθε περίπτωση, σέβομαι την άποψή σου (γούστα είναι αυτά) αλλά διαφωνώ.

Thanasis B

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
και εγω μπορω να πω οτι απο την 9/10/2010 που την ειδα ηταν αψογη οπως παντα.
πρεζακι δεν ειναι σιγουρα η καιτη ειναι κερβερος!!!
Μην το παιρνεις προσωπικα δεν ταιριαζουν ολοι με ολους

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
σε αυτο το τριγωνο που κινειται η μαρσυ ειναι οτι το πιο αξιολογο φωτια σαν το τατου

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Χθεσινή επίσκεψη στο ίδρυμα, και απ' ευθείας Μάρσυ.
Όπως πάντα με διαφορά (για εμένα) από τις καλύτερες στον χώρο.
Μασάζ ικανοποιητικότατο, ευγένεια στο maximum, φιλική όπως πάντα, καθαριότητα στο έπακρο, εσώρουχα γαμάτα, και δεν χρειάζεται να αναφέρω για τα πιο ενδότερα της συνεδρίας....!!!!!!
Άλλο ένα που είναι εντυπωσιακό στην Μάρσυ είναι ότι δεν χρειάζεται να βάφεται σαν "καραγκιόζης" οπότε ακόμα και άβαφη, είναι πολύ εντυπωσιακή.
Για το σώμα της, με έμφαση στους  :tits2: είναι για να κάνεις μακροβούτι χωρίς αναπνευστήρα  :rockon:, ενώ ο  :kissass: είναι μια "οπτασία"!!!! 
Η κοπέλα το "έχει" και το "κατέχει" το άθλημα.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
της περνει ουρα δηλαδη τι κανει??
Ας ειμαστε προσεκτικοι με τετοια θεματα...
Προσωπικα δεν μ'αρεσει η Μαρσυ
Την εχω παρει διπλο με Βικυ και η Ρωσιδα την πατησε κατω!
Αλλα αυτος δεν ειναι λογος να συμφωνησω ετσι στον αερα για τετοια
λεπτα θεματα
Λιγο προσοχη στους χαρακτηρισμους...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.882
Πόντοι
19.795
Ας ειμαστε προσεκτικοι με τετοια θεματα...
Προσωπικα δεν μ'αρεσει η Μαρσυ
Την εχω παρει διπλο με Βικυ και η Ρωσιδα την πατησε κατω!
Αλλα αυτος δεν ειναι λογος να συμφωνησω ετσι στον αερα για τετοια
λεπτα θεματα
Λιγο προσοχη στους χαρακτηρισμους...
Ολα νομιζω οτι ειναι θεμα χημειας ρε μαγκες. Εγω ουτε με την Μαρσυ ουτε με την Βικυ μπορεσα να κανω χωριο. Την Μαρσυ την ειχα παρει περσυ οταν ηταν Μπουμπουλινας και ξενερωσε οταν της μιλησα τσεχικα οταν μου ειπε οτι ειναι απο τσεχια. Η Βικυ 2 φορες που δοκιμασα ηταν απλως διεκπεραιωτικη. Αντιθετως Μαγια και ενα μελαχροινο κοντοπουτανο παλαιοτερα Χριστινα κατα δηλωση της Βουλγαρα ηταν ολα τα λεφτα. 

giomasif

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Ολα νομιζω οτι ειναι θεμα χημειας ρε μαγκες. Εγω ουτε με την Μαρσυ ουτε με την Βικυ μπορεσα να κανω χωριο. Την Μαρσυ την ειχα παρει περσυ οταν ηταν Μπουμπουλινας και ξενερωσε οταν της μιλησα τσεχικα οταν μου ειπε οτι ειναι απο τσεχια. Η Βικυ 2 φορες που δοκιμασα ηταν απλως διεκπεραιωτικη. Αντιθετως Μαγια και ενα μελαχροινο κοντοπουτανο παλαιοτερα Χριστινα κατα δηλωση της Βουλγαρα ηταν ολα τα λεφτα. 

Εχω παρει και εγω την μαρσυ περσι στη μπουμπουλινας..πολυ καλη αλλα δεν ειναι και απο τις γυναικες που θα τρελλενομουνα..περι ορεξεως κολοκυθοπιττα!!

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
δεν θελει και πολυ να σου βγει το ονομα

ΦΡΙΞΟΣ !

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
χθεσινη επισκεψη .Μαγια Ελένη Αντριαννα Φωτεινή Μαρσι Τζούλη Ειρήνη Βικυ και Νατασα παρουσες .Η Μάρσι με νεο λουκ στο μαλλί αλλά απο υπηρεσίες σταθερες .Παντα σε υψηλό επιπεδο .

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
χθεσινη επισκεψη .Μαγια Ελένη Αντριαννα Φωτεινή Μαρσι Τζούλη Ειρήνη Βικυ και Νατασα παρουσες .Η Μάρσι με νεο λουκ στο μαλλί αλλά απο υπηρεσίες σταθερες .Παντα σε υψηλό επιπεδο .
ναι ο ντιεγκο φορλαν του οικηματος...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom