sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
ρε συνάδελφοι το Αλβανό η Μάρσυ έχει εξελιχθεί σε μεγάλη μπαζόλα! εμένα μου φάνηκε και λίγο πρεζάκι ή κάνω λάθος?
ρε συνάδελφοι το Αλβανό η Μάρσυ έχει εξελιχθεί σε μεγάλη μπαζόλα! εμένα μου φάνηκε και λίγο πρεζάκι ή κάνω λάθος?
μεγα λάθος ...ρε συνάδελφοι το Αλβανό η Μάρσυ έχει εξελιχθεί σε μεγάλη μπαζόλα! εμένα μου φάνηκε και λίγο πρεζάκι ή κάνω λάθος?
της περνει ουρα δηλαδη τι κανει??Η Μάρσυ δεν μπορεί να χάλασε σε 1 εβδομάδα.....οσο για πρεζάκι,το αποκλείω.....Η Καίτη είναι πολύ προσεκτική σε τέτοια θέματα.
Ας ειμαστε προσεκτικοι με τετοια θεματα...της περνει ουρα δηλαδη τι κανει??
δεν το πετυχες................εχεις αλλες δυο προσπάθειες ....ξαναπροσπάθησε !!!!της περνει ουρα δηλαδη τι κανει??
Ολα νομιζω οτι ειναι θεμα χημειας ρε μαγκες. Εγω ουτε με την Μαρσυ ουτε με την Βικυ μπορεσα να κανω χωριο. Την Μαρσυ την ειχα παρει περσυ οταν ηταν Μπουμπουλινας και ξενερωσε οταν της μιλησα τσεχικα οταν μου ειπε οτι ειναι απο τσεχια. Η Βικυ 2 φορες που δοκιμασα ηταν απλως διεκπεραιωτικη. Αντιθετως Μαγια και ενα μελαχροινο κοντοπουτανο παλαιοτερα Χριστινα κατα δηλωση της Βουλγαρα ηταν ολα τα λεφτα.Ας ειμαστε προσεκτικοι με τετοια θεματα...
Προσωπικα δεν μ'αρεσει η Μαρσυ
Την εχω παρει διπλο με Βικυ και η Ρωσιδα την πατησε κατω!
Αλλα αυτος δεν ειναι λογος να συμφωνησω ετσι στον αερα για τετοια
λεπτα θεματα
Λιγο προσοχη στους χαρακτηρισμους...
Ολα νομιζω οτι ειναι θεμα χημειας ρε μαγκες. Εγω ουτε με την Μαρσυ ουτε με την Βικυ μπορεσα να κανω χωριο. Την Μαρσυ την ειχα παρει περσυ οταν ηταν Μπουμπουλινας και ξενερωσε οταν της μιλησα τσεχικα οταν μου ειπε οτι ειναι απο τσεχια. Η Βικυ 2 φορες που δοκιμασα ηταν απλως διεκπεραιωτικη. Αντιθετως Μαγια και ενα μελαχροινο κοντοπουτανο παλαιοτερα Χριστινα κατα δηλωση της Βουλγαρα ηταν ολα τα λεφτα.
Αλλα αυτος δεν ειναι λογος να συμφωνησω ετσι στον αερα για τετοια
λεπτα θεματα
Λιγο προσοχη στους χαρακτηρισμους...
αλλαξε χρώμα?Η Μάρσι με νεο λουκ στο μαλλί
κσι χρωμσ ..αλλαξε χρώμα?
ναι ο ντιεγκο φορλαν του οικηματος...χθεσινη επισκεψη .Μαγια Ελένη Αντριαννα Φωτεινή Μαρσι Τζούλη Ειρήνη Βικυ και Νατασα παρουσες .Η Μάρσι με νεο λουκ στο μαλλί αλλά απο υπηρεσίες σταθερες .Παντα σε υψηλό επιπεδο .