Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Επισκέφτηκα χθες το ίδρυμα... Είχε μέσα περίπου 8 κοπέλες.. Δεν θυμάμαι απέξω το ανόματά τους.. Έκανα με την Ειρήνη ... Όμορφη και πολύ ευχ΄ριστη και χαμογελαστή.. Αλλά μου έκανε εντύπωση το εξής.. Με ρώτησε τι προγραμμα θέλω.. Την ρωτάω τι προγράμματα υπάρχουν και μου λεει το εξής.. Απλό (σκέτο) μασαζ 50€ μασάζ με εκτονωση 60€ και φουλ μασαζ 70€.

Δεν εφερα κάποια αντίρησση γιατι εχω να πατησω εναμιση χρονο εκει αλλα και δεν φροντισα να διαβασω τις σελίδες εδω μέσα για να ενημερωθω.. Εσείς που ειστε τακτικοί ισχύουν αυτά που μου είπε ή με έπιασε κορόϊδο για να μου φάει το 10ευρω;

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Επισκέφτηκα χθες το ίδρυμα... Είχε μέσα περίπου 8 κοπέλες.. Δεν θυμάμαι απέξω το ανόματά τους.. Έκανα με την Ειρήνη ... Όμορφη και πολύ ευχ΄ριστη και χαμογελαστή.. Αλλά μου έκανε εντύπωση το εξής.. Με ρώτησε τι προγραμμα θέλω.. Την ρωτάω τι προγράμματα υπάρχουν και μου λεει το εξής.. Απλό (σκέτο) μασαζ 50€ μασάζ με εκτονωση 60€ και φουλ μασαζ 70€.

Δεν εφερα κάποια αντίρησση γιατι εχω να πατησω εναμιση χρονο εκει αλλα και δεν φροντισα να διαβασω τις σελίδες εδω μέσα για να ενημερωθω.. Εσείς που ειστε τακτικοί ισχύουν αυτά που μου είπε ή με έπιασε κορόϊδο για να μου φάει το 10ευρω;

καλα στα είπε.Βασικά στο συγκεκριμένο σπίτι είναι τίμιες οι συναλλαγές όπως και να χει.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Οκ ευχαριστώ pathos για την απάντηση...απλά αλλιώς τα θυμώμουν απο την τελευταία φορά που είχα πάει... αλλά όπως είπα έχει περάσει πολύς καιρός από τότε...

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
ανταποκριση 29/10/2010
...
Δυο συνεδριες το συνολο 90 ευρω και ολα καλα.
Δηλαδή παίζει σύστημα με δεύτερη εκτόνωση στα 90 (70 το κανονικό +20 για δεύτερο γύρο); Για ενημερώστε βρε συναγωνιστές γιατί εγώ δεν το έχω παίξει αυτό το σύστημα μέχρι τώρα στα μασάζ, ξέρω μόνο το Χ2, όχι το +1. Από χρόνο πως είναι; όλα στο 45λεπτο ή έχει και παράταση στο παιχνίδι; Το κάνουν όλες ή έτυχε με την καινούργια;
Όποιος γνωρίζει ας ενημερώσει. Ευχαριστώ.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.200
Πόντοι
216
Δηλαδή παίζει σύστημα με δεύτερη εκτόνωση στα 90 (70 το κανονικό +20 για δεύτερο γύρο); Για ενημερώστε βρε συναγωνιστές γιατί εγώ δεν το έχω παίξει αυτό το σύστημα μέχρι τώρα στα μασάζ, ξέρω μόνο το Χ2, όχι το +1. Από χρόνο πως είναι; όλα στο 45λεπτο ή έχει και παράταση στο παιχνίδι; Το κάνουν όλες ή έτυχε με την καινούργια;
Όποιος γνωρίζει ας ενημερώσει. Ευχαριστώ.
Το κάνουν όλες αλλά καλό είναι να έχεις συνεννοηθεί από πριν με την κοπέλα, ότι το μενού το θέλεις διπλόπιτο, για να υπολογίσει το χρόνο της, μασάζ και 2 ημίχρονα :knockinb: ;) ;) ;)
επίσημα ο χρόνος δεν είναι παραπάνω, αλλά όλα παίζουν, 90€ τέτοιες εποχές είναι
ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ  :grin: :grin: :grin:

Άντε και καλά διπλοβόλια...... :rockon: :rockon: :rockon:

ΦΡΙΞΟΣ !

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Οκ ευχαριστώ pathos για την απάντηση...απλά αλλιώς τα θυμώμουν απο την τελευταία φορά που είχα πάει... αλλά όπως είπα έχει περάσει πολύς καιρός από τότε...
βεβαια παίζουν και extra από ωρισμένες (π.χ ακάποτη καλαμακι )  με επι πλεον χρεωση και κατόπιν συννενόησης με την κοπέλα

ΦΡΙΞΟΣ !

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Το κάνουν όλες αλλά καλό είναι να έχεις συνεννοηθεί από πριν με την κοπέλα, ότι το μενού το θέλεις διπλόπιτο, για να υπολογίσει το χρόνο της, μασάζ και 2 ημίχρονα :knockinb: ;) ;) ;)

εχεις δίκιο αλλά ο χρόνος δεν ειναι ποτε  διπλάσιος .Απλά ειναι με πολύ λίγο μασάζ και το πολύ κανα 10 λεπτο παραπάνω Σωστά  λοιπόν επισήμανες για την συνεννήση με την κοπέλα ..Τώρα για όλες δεν νομίζω αλλά με Ειρήνη και Σοφία εχει παίξει...

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.215
Πόντοι
4.365
βεβαια παίζουν και extra από ωρισμένες (π.χ ακάποτη καλαμακι )  με επι πλεον χρεωση και κατόπιν συννενόησης με την κοπέλα
Το ακάποτο καλαμάκιον για όσες το κάνουν δεν είναι έξτρα

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Καλά τα λέει, γιατί απορείς;

Στα μασαζίδικα, η συγκεκριμένη υπηρεσία συνήθως δεν χρεώνεται έξτρα.

Συμφωνώ, στο εν λόγω ίδρυμα η διπλή μπριζόλα παίζει χαλαρά, με το πρόσθετο αντίτιμο.

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Mille Merci φίλε μου  :)

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

απογευματινή εξόρμηση στο Καιτόσπιτο και πήρα δίδυμο τη Φωτεινή με τη κωλάρα από Ιλιάδα και ένα σπαρταριστό πιπίνι από Ρουμανία τη Σοφία με φοβερό βυζάκι!!! :rockon: πέρασα υπέροχα και με τις δύο, ειδικά το πιπίνι αν και άβγαλτο ευχαριστιόταν πούτσο και είναι πολλά υποσχόμενο!!! :pipa1: :fuck1:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
απογευματινή εξόρμηση στο Καιτόσπιτο και πήρα δίδυμο τη Φωτεινή με τη κωλάρα από Ιλιάδα και ένα σπαρταριστό πιπίνι από Ρουμανία τη Σοφία με φοβερό βυζάκι!!! :rockon: πέρασα υπέροχα και με τις δύο, ειδικά το πιπίνι αν και άβγαλτο ευχαριστιόταν πούτσο και είναι πολλά υποσχόμενο!!! :pipa1: :fuck1:
οχι αν και αβγαλτο ...επειδή ειναι αβγαλτο...

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Η Μάρσυ συνάδελφοι γύρισε από το 10ημερο απουσίας της????
Την είδε κανένας?

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.359
Πόντοι
46.232
φιλαρακο παντος προχθες που πηρα την σοφια το μετανειωσα ισως στο διπλο να ειναι διαφορετικη εμενα ουτε το προφυλακτικο δεν ηξερε να περασει το εβαλε αναποδα ,ναι το στηθος ειναι καλο

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom