Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
φιλαρακο παντος προχθες που πηρα την σοφια το μετανειωσα ισως στο διπλο να ειναι διαφορετικη εμενα ουτε το προφυλακτικο δεν ηξερε να περασει το εβαλε αναποδα ,ναι το στηθος ειναι καλο

στο διπλό η Φωτεινή τη βοήθησε να βάλει το προφυλακτικό ;) :tooth: το στήθος φίλε είναι όλα τα λεφτά! :rockon:

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
τελικα δεν κανει αυτη η Σοφία ...
και εγω που περσα μαζι της μπορω να πω χαλια !!!! μονο βυζι !!! τιποτα αλλο πιπα χαλια μετανιωσα τα 70 που εδωσα . μαρσι ολα τα λεφτα !!! για φωτεινη δεν ξερω πειτε κατι ??

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
σκετη χαζομαρα ειναι η σοφια!!!μπορει να ειναι φρεσκια στην δουλεια αλλα δεν βγαζει  ουτε μιλια!!!εγω που την πηρα και τησ εσκισα και την κωλαρα τησ ασταματητα δεν εβγαλε ουτε μια φωνη!!λεσ και πηδουσα κουκλα!!!σφιγκοτανε λεσ και θα μασ ακουγε η καιτη και θα εμπαινε μεσα!!!ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Συνεδρία με Μάγια πριν από μερικές μέρες.
Συμπερασμα: Όταν κάνεις τη μαλακία να αγνοήσεις το γεγονός πως αν η γκόμενα είναι στραβωμένη/ξυνισμένη αντίστοιχο θα είναι και το αποτέλεσμα, την πατάς…
Το κακό είναι πως είναι ξυνισμένη τους τελευταίους μήνες!
Απλά επειδή πιο παλιά ήταν δυνατό κομμάτι, είπα μήπως…αλλά ΔΕΝ!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.645
Πόντοι
46.232
σκετη χαζομαρα ειναι η σοφια!!!μπορει να ειναι φρεσκια στην δουλεια αλλα δεν βγαζει  ουτε μιλια!!!εγω που την πηρα και τησ εσκισα και την κωλαρα τησ ασταματητα δεν εβγαλε ουτε μια φωνη!!λεσ και πηδουσα κουκλα!!!σφιγκοτανε λεσ και θα μασ ακουγε η καιτη και θα εμπαινε μεσα!!!ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
μαζι σου φιλε μαυρο.....εκτος αν την πλακωσουν στα ιδιαιτερα οι αλλες κ ερθει στα ισια της

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
υπάρχει στριπτιζαδικο ΙΚΑ και δεν το ξέρω εγώ ? για ενημέρωσε σε παρακαλώ ....

Ικανοποίηση Κάθε Αναζήτησης...!!! Το club που πρέπει να συσταθεί, με μέλη όλους εμάς...! :grouphug:
Λέμε και καμιά μ.....α :jerking:, για να περνά η ώρα! :offtopic:

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.460
Πόντοι
5.595
Συνεδρία με Μάγια πριν από μερικές μέρες.
Συμπερασμα: Όταν κάνεις τη μαλακία να αγνοήσεις το γεγονός πως αν η γκόμενα είναι στραβωμένη/ξυνισμένη αντίστοιχο θα είναι και το αποτέλεσμα, την πατάς…
Το κακό είναι πως είναι ξυνισμένη τους τελευταίους μήνες!
Απλά επειδή πιο παλιά ήταν δυνατό κομμάτι, είπα μήπως…αλλά ΔΕΝ!
+1000 Είχα αναφέρει και παλιότερα ότι την Μάγια δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ λόγω ξυνισμένης φάτσας. Αν δεν γουστάρει να πάει στο καλό και να μην μας γράφει...  :rockon:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
σκετη χαζομαρα ειναι η σοφια!!!μπορει να ειναι φρεσκια στην δουλεια αλλα δεν βγαζει  ουτε μιλια!!!εγω που την πηρα και τησ εσκισα και την κωλαρα τησ ασταματητα δεν εβγαλε ουτε μια φωνη!!λεσ και πηδουσα κουκλα!!!σφιγκοτανε λεσ και θα μασ ακουγε η καιτη και θα εμπαινε μεσα!!!ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

εμένα γιατί δεν μου έδωσε κουλούρι το πορνίδιο? :think: το κουλούρι στο χρέωσε έξτρα?

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
μεσα στα 70 το εδωσε το κωλαρακι τησ και ουτε μιλια δεν εβγαλε το πουτανακι!!

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
+1000 Είχα αναφέρει και παλιότερα ότι την Μάγια δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ λόγω ξυνισμένης φάτσας. Αν δεν γουστάρει να πάει στο καλό και να μην μας γράφει...  :rockon:
+10000 Επίσης κάποιες φιρμιτσες τυπου μαρσυ εχουν γίνει ολιγον τι ξεπέτες...αντε με την κρίση ισως αλλαξουν νοοτροποία γιατί νομίζουν οτι έχουν πιάσει τον παπά απ' τα @@

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
ρε σεις...σκεφτομαι να παρω την σοφια....για ριξτε μια περιγραφη?...εχει βυζαρα η κανονικο?.....για πειτε....

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.329
Πόντοι
506
...ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΚΟΜΟΔΙΝΑ...

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
+10000 Επίσης κάποιες φιρμιτσες τυπου μαρσυ εχουν γίνει ολιγον τι ξεπέτες...αντε με την κρίση ισως αλλαξουν νοοτροποία γιατί νομίζουν οτι έχουν πιάσει τον παπά απ' τα @@

Εγώ πάντως όσες φορές έχω πάρει την Μάρσυ, ούτε 1 φορά δεν προσπάθησε να με ξεπετάξει.
Και δεν μιλάω για τώρα που υπάρχει και μία "γνωριμία",  :smitten: αλλά και πολύ πριν.
Πάντως σε σχετική κουβέντα με την Μάρσυ και το πόσο συμμετέχει η ίδια με τους πελάτες, αυτό που μου είπε είναι ότι, πολλές φορές η συμμετοχή του πελάτη είναι μηδενική, με αποτέλεσμα και η ίδια να μην μπορεί να ξέρει τι είναι αυτό που αρέσει και τι όχι.
Άρα, συμμετέχετε ρε ρεμάλια και εσείς... :s&m_3: μην τα περιμένετε όλα από την κοπέλα, και κάθεστε αμέτοχοι και παθητικοί... :zombie: κάντε αυτά που δεν κάνετε με τις δικές σας.... ;) :grin:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.060
Πόντοι
5.975
ΟΚ ... αλλά  αυτο ειναι και σαν  δικαιολογία
δηλ.  όποιος έχει πετύχει  την Μαρσυ  πρωι- πρωι--  αγουροξυπνημένη , άβαφτη και άκεφη.. μπορεί  να έχει και  άλλη εμπειρια .. άποψη :(
anyway ..

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
ΟΚ ... αλλά  αυτο ειναι και σαν  δικαιολογία
δηλ.  όποιος έχει πετύχει  την Μαρσυ  πρωι- πρωι--  αγουροξυπνημένη , άβαφτη και άκεφη.. μπορεί  να έχει και  άλλη εμπειρια .. άποψη :(
anyway ..

Επειδή σκέφτομαι να επισκεφθώ το συγκεκριμένο ίδρυμα, μετά τη παρθενική μου στο Ποσειδώνος 67, κι επειδή για αρχή έλεγα να δοκιμάσω κάτι σίγουρο, κι αυτό απ' ο,τι κατάλαβα από προηγ. σελίδες είναι η Μάρσυ, μήπως μπορώ να έχω μια σύντομη περιγραφή της για να καταλάβω προτού τη δω αν είναι του γούστου μου;

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Επειδή σκέφτομαι να επισκεφθώ το συγκεκριμένο ίδρυμα, μετά τη παρθενική μου στο Ποσειδώνος 67, κι επειδή για αρχή έλεγα να δοκιμάσω κάτι σίγουρο, κι αυτό απ' ο,τι κατάλαβα από προηγ. σελίδες είναι η Μάρσυ, μήπως μπορώ να έχω μια σύντομη περιγραφή της για να καταλάβω προτού τη δω αν είναι του γούστου μου;

Είναι αλβανίδα(αμα σου πει τσεχα ξεπέρασέ το,ένα ακόμη ψέμα από γυναικεία χείλη είναι :cheesy:),μέτριο ανάστημα σχετικά γύρω στο 1,70 χωρις τακουνι,ξανθό βαμμένο ίσιο μαλλί πιασμένο συνήθως κότσο,μαύρα μάτια,ωραία πόδια και κώλο αχλάδι φθινοπωρινό και μικρο βυζακι!φάτσα αρκετά καλή και συνουσία αρκετά ικανοποιητική.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom