Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.977
Πόντοι
9.275
Μιας και το έφερε η κουβέντα για ψάξιμο να ρωτήσω κάτι:

Η Άντζελα η σχιστομάτα ρωσίδα (από το Βλαδιβοστόκ) που δούλευε εδώ παλιά (πέρυσι) ξέρουμε που είναι τώρα; Προσωπικά περνούσα πάντα εξαιρετικά μαζί της γιατί ήταν πολύ αισθησιακή κοπέλα (αν και εμφανισιακά απλά μέτρια, σχιστομάτα και κούκλα είναι σπάνιος συνδιασμός).

Αν γνωρίζει κάποιος παρακαλώ ας γράψει...
Επίσης αν έχει κάποιος βρει αντίστοιχων προδιαγραφών κοπέλα (αισθησιακή σχιστομάτα εμφανήσιμη), η ενημέρωση είναι ευπρόσδεκτη...

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
καλημέρα φίλε  !!!! τουλάχιστον να κάνουμε ενα προσκλητήριο ...ας μη γράφουν κριτικές ....ενα παρών μόνο οτι  πέρασα απο το Χ μαγαζύ ....να μετρηθούμε ........

Καλημέρα, καλημέρα! :-*
Παρών (στο κάλεσμα)...!!! ;)
Χ= 3ης Σεπτεμβρίου 119 "Ρείκι" (ή η φωλιά του milf)! :sunglasses: (... πως μου πάει αυτό ...!)
Νο 1 (στο μέτρημα)! :grin:
Να χαλαρώσουμε λίγο :zombie: και επανερχόμαστε δριμύτεροι (με ενημέρωση εννοώ)...!!! :dancing:

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.044
Πόντοι
4.415
ραβουν μανικετοκουμπα εκει κοντα?
αν ναι που?

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Μακρια απο την ελενη -10000000000000000000000000000000 νουμερο και ασχετη

ΦΡΙΞΟΣ !

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
70αρι η απλή συνουσία.Αν θες γκώλθον(που λέει και ο ξάδερφος του γειάσου,ο γειάσας :sunglasses:) τοτε μαλλον θα πεσει ενα 10ρικάκι επιπλέον(μή τους καλομαθαίνουμε).Η ηλικία είναι κάτω από 30 σαφώς.Από καθαριότητα το ίδρυμα δεν πάσχει καθόλου.
μήπως λές λίγα ? αυτο ειναι δωράκι μόνο  για ακάποτη και μάλιστα  δεν ξέρω αν κάνουν ακάποτο όλες .

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.859
Πόντοι
19.795
Μιας και το έφερε η κουβέντα για ψάξιμο να ρωτήσω κάτι:

Η Άντζελα η σχιστομάτα ρωσίδα (από το Βλαδιβοστόκ) που δούλευε εδώ παλιά (πέρυσι) ξέρουμε που είναι τώρα; Προσωπικά περνούσα πάντα εξαιρετικά μαζί της γιατί ήταν πολύ αισθησιακή κοπέλα (αν και εμφανισιακά απλά μέτρια, σχιστομάτα και κούκλα είναι σπάνιος συνδιασμός).

Αν γνωρίζει κάποιος παρακαλώ ας γράψει...
Επίσης αν έχει κάποιος βρει αντίστοιχων προδιαγραφών κοπέλα (αισθησιακή σχιστομάτα εμφανήσιμη), η ενημέρωση είναι ευπρόσδεκτη...
Εγω τελευταια την ειχα παρει στο Σ29 στης Ζανας (αν δεν κανω λαθος-φταιει και το αλτσχαιμερ λογω ηλικιας  :woldman:) αλλα εχει φυγει και απο εκει.

ΦΡΙΞΟΣ !

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
χθεσινή επίσκεψη στο μαγαζύ οπου κατέληξα στην επιλογή  Μάρσυ . Μαυρο κοντο φορεμα που της εδινε μοναδικό  στυλ προσεγμένα εσώρουχα πολυ καλό μασάζ και το δοτικό  πρόγραμμα που εχει ξαναγραφτει .Αυτο που επίσης  θα τονίσω  ειναι η αυθόρμητη ευγένειά της πραγμα που το εκτιμάω πάρα πολύ .

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Πέρασμα απο το κατάστημα την περασμένη εβδομάδα και παρθενική συνάντηση με την Μάρσυ. Να πω την αλήθεια μου, δεν ενθουσιάστηκα. Είναι πράγματι πολύ ευγενική, φαίνεται καθαρή, με την καινοτομία του μπάνιου πριν και μετά το κυρίως πιάτο, και επίσης πολύ ωραίο σωματάκι. Το πρόγραμμα όμως μου φάνηκε κάπως διεκπαιρεωτικό και με ελάχιστη συμμετοχή. Μπορεί βέβαια να φταίω εγώ, να μην υπήρξε χημεία, ή το γεγονός οτι εκείνη τη μέρα είχε πολύ δουλειά και περίμενα και αρκετή ώρα, απ'οτι μου έλεγε είχε πιαστεί η μέση της. Τέλος πάντων, τιμή 70 ευρώ.

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
804
Πόντοι
81
Παίδες μια ερώτηση...Επειδή σήμερα τα γούστα μου είναι για ντουετάκι στο εν λόγω μαγαζί έχετε να προτείνετε κάποια να συνοδέψει την Μάρσυ στην μασαζοθεραπεία? Κάνει το κορίτσι ντουετάκι? Το μαλλί για το ντουέτο πόσο πάει?

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Από όσο γνωρίζω κάνει ντουετάκια, απλά εγώ δεν την έχω πάρει σε διπλό.
Νομίζω με την Ειρήνη, θα είναι καλό δίδυμο και δυνατό (αρκεί να είναι εκεί, γιατί είχε κάποια θέματα με τον Οδοντίατρο, λόγω "ανακαίνισης" της οδοντοστοιχίας της.)
Το κόστος λογικά είναι 70 Χ 2.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom