Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
618
Πόντοι
81
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την άμεση απάντηση...Παζάρια δηλ στο ντουέτο δεν παίζουν ε?

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
χλωμό το κόβω.....
Άλλωστε η τιμή των 70€ σε σχέση με την "ποιότητα" των κοριτσιών και των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι από τα καλά χαρτιά, όχι μόνο του εν λόγο ιδρύματος, αλλά και γενικότερα της "πιάτσας".

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
618
Πόντοι
81
Λοιπόν, απογευματινή μασαζοθεραπεία με Μάρσυ. Νόστιμη κοπέλα με καλούς τρόπους και χαμόγελο. Καλό μασάζ περίπου 25 με τριάντα λεπτά και μετά ντουζάκι από την ίδια και έναρξη αγωνιστικής δράσης. Ο αγώνας εξίσου καλός και μετά από ένα φουλ (κομπλέ) πρόγραμμα μπορώ να πω πως για πρωτη φορά έφυγα από μασατζίδικο με αίσθημα ικανοποίησης...Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν να γράψουν τις κριτικές τους και την επόμενη φορά που θα διαλέξω ντουετάκι (σήμερα ήμουν κομμάτια) θα ενημερώσω ανάλογα..

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Λοιπόν, απογευματινή μασαζοθεραπεία με Μάρσυ. Νόστιμη κοπέλα με καλούς τρόπους και χαμόγελο. Καλό μασάζ περίπου 25 με τριάντα λεπτά και μετά ντουζάκι από την ίδια και έναρξη αγωνιστικής δράσης. Ο αγώνας εξίσου καλός και μετά από ένα φουλ (κομπλέ) πρόγραμμα μπορώ να πω πως για πρωτη φορά έφυγα από μασατζίδικο με αίσθημα ικανοποίησης...Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν να γράψουν τις κριτικές τους και την επόμενη φορά που θα διαλέξω ντουετάκι (σήμερα ήμουν κομμάτια) θα ενημερώσω ανάλογα..

Όταν λες κομπλέ, εννοείς ότι της πήρες και τη μπουκαπόρτα; Κι αν ναι, στα πόσα πήγε το μαλλί;

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Παίδες μια ερώτηση...Επειδή σήμερα τα γούστα μου είναι για ντουετάκι στο εν λόγω μαγαζί έχετε να προτείνετε κάποια να συνοδέψει την Μάρσυ στην μασαζοθεραπεία? Κάνει το κορίτσι ντουετάκι? Το μαλλί για το ντουέτο πόσο πάει?
σε ολα τα μαγαζιά κάνουν διπλό ...δεν εχεις κανένα προβλημα ,οπως δεν εχουν και οι κοπέλες ,που άλλωστε το επιδιώκουν.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.191
Πόντοι
506
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
618
Πόντοι
81
Όταν λες κομπλέ, εννοείς ότι της πήρες και τη μπουκαπόρτα; Κι αν ναι, στα πόσα πήγε το μαλλί;

+20 δηλαδή 90 σύνολο αν και ψιλογκρίνιαξε για +30...Μια χαρά θεωρώ ότι ήταν από τις καλύτερες επισκέψεις μου...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
και στη μάσα και γενικά στη καλοπέραση!τσιγγουνιές και έρευνα αγοράς να κάνετε στις αγορές σας γενικά , έτσι κύριε?

Δηλαδή για να καταλάβω πιο συγκεκριμένα: για τη πίσω πόρτα το +20 είναι το σύνηθες, o.k. Στο +30 λέμε, αν μας αρέσει βέβαια το θέαμα που έχουμε μπροστά μας, "δεν πάει στο διάολο, άντε να στα δώσω". Στο +40 όμως; Νομίζω ότι εκεί λέμε "τόσα σου λείπουνε, σιγά μη στα δώσω", ή κάτι τέτοιο. Σωστά; Γιατί κάπου νομίζω ότι διάβασα ότι η Χριστίνα από το Συγγρού 147 ζήτησε τόσα ή κάνω λάθος;
Μιλάω για κατευθυντήριες γραμμές φυσικά, από κει κι ύστερα ο καθένας βέβαια ανάλογα με τη κάβλα του και το πόσα θέλει να σκοτώσει για να ξεφουντώσει.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Δηλαδή για να καταλάβω πιο συγκεκριμένα: για τη πίσω πόρτα το +20 είναι το σύνηθες, o.k. Στο +30 λέμε, αν μας αρέσει βέβαια το θέαμα που έχουμε μπροστά μας, "δεν πάει στο διάολο, άντε να στα δώσω". Στο +40 όμως; Νομίζω ότι εκεί λέμε "τόσα σου λείπουνε, σιγά μη στα δώσω", ή κάτι τέτοιο. Σωστά; Γιατί κάπου νομίζω ότι διάβασα ότι η Χριστίνα από το Συγγρού 147 ζήτησε τόσα ή κάνω λάθος;
Μιλάω για κατευθυντήριες γραμμές φυσικά, από κει κι ύστερα ο καθένας βέβαια ανάλογα με τη κάβλα του και το πόσα θέλει να σκοτώσει για να ξεφουντώσει.

ε ναι ασφαλώς το +40 πάει πολύ,όπως και το +30 εδώ που τα λέμε...νομίζω πώς το 90αρι είναι το σωστό αντίτιμο.Αν και μέσα στο 2011 θα πέσει αρκετά ο τζίρος έτσι και αλλιώς με την ολοένα αυξανόμενη οικονομική κρίση στας αθήνας...

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom