You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 152K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Λοιπόν, απογευματινή μασαζοθεραπεία με Μάρσυ. Νόστιμη κοπέλα με καλούς τρόπους και χαμόγελο. Καλό μασάζ περίπου 25 με τριάντα λεπτά και μετά ντουζάκι από την ίδια και έναρξη αγωνιστικής δράσης. Ο αγώνας εξίσου καλός και μετά από ένα φουλ (κομπλέ) πρόγραμμα μπορώ να πω πως για πρωτη φορά έφυγα από μασατζίδικο με αίσθημα ικανοποίησης...Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν να γράψουν τις κριτικές τους και την επόμενη φορά που θα διαλέξω ντουετάκι (σήμερα ήμουν κομμάτια) θα ενημερώσω ανάλογα..
Λοιπόν, απογευματινή μασαζοθεραπεία με Μάρσυ. Νόστιμη κοπέλα με καλούς τρόπους και χαμόγελο. Καλό μασάζ περίπου 25 με τριάντα λεπτά και μετά ντουζάκι από την ίδια και έναρξη αγωνιστικής δράσης. Ο αγώνας εξίσου καλός και μετά από ένα φουλ (κομπλέ) πρόγραμμα μπορώ να πω πως για πρωτη φορά έφυγα από μασατζίδικο με αίσθημα ικανοποίησης...Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν να γράψουν τις κριτικές τους και την επόμενη φορά που θα διαλέξω ντουετάκι (σήμερα ήμουν κομμάτια) θα ενημερώσω ανάλογα..
Όταν λες κομπλέ, εννοείς ότι της πήρες και τη μπουκαπόρτα; Κι αν ναι, στα πόσα πήγε το μαλλί;
σε ολα τα μαγαζιά κάνουν διπλό ...δεν εχεις κανένα προβλημα ,οπως δεν εχουν και οι κοπέλες ,που άλλωστε το επιδιώκουν.Παίδες μια ερώτηση...Επειδή σήμερα τα γούστα μου είναι για ντουετάκι στο εν λόγω μαγαζί έχετε να προτείνετε κάποια να συνοδέψει την Μάρσυ στην μασαζοθεραπεία? Κάνει το κορίτσι ντουετάκι? Το μαλλί για το ντουέτο πόσο πάει?
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 506
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την άμεση απάντηση...Παζάρια δηλ στο ντουέτο δεν παίζουν ε?
...Παίζουν...παίζουν...μπορεί να πάει και 120...
δεν το ξερω , αλλά για να το λές κάτι θα ξέρεις...Παίζουν...παίζουν...μπορεί να πάει και 120...
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 506
δεν το ξερω , αλλά για να το λές κάτι θα ξέρεις
...Αν είσαι αποφασισμένος να τα δώσεις και απειλήσεις με αποχώρηση, το βλέπω λίγο δύσκολο να διώξουν το 120άρι σε εποχή ΚΡΙΣΗΣ...
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
σε ολα τα μαγαζιά κάνουν διπλό ...δεν εχεις κανένα προβλημα ,οπως δεν εχουν και οι κοπέλες ,που άλλωστε το επιδιώκουν.
... και τριπλό άμα κρατάει η τσέπη σου ...!!! ;) ;) ;)
οχι μόνο η τσέπη φίλε μου ...πρεπει και το εργαλείο να γιεμίζει....... και τριπλό άμα κρατάει η τσέπη σου ...!!! ;) ;) ;)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.089
- Πόντοι
- 22.785
οχι μόνο η τσέπη φίλε μου ...πρεπει και το εργαλείο να γιεμίζει....
3 ντουφεκιές ςτό μισάωρο !!!!!
Όταν λες κομπλέ, εννοείς ότι της πήρες και τη μπουκαπόρτα; Κι αν ναι, στα πόσα πήγε το μαλλί;
+20 δηλαδή 90 σύνολο αν και ψιλογκρίνιαξε για +30...Μια χαρά θεωρώ ότι ήταν από τις καλύτερες επισκέψεις μου...
συμβουλή : τσιγγουνιές στο γαμήσι μη κάνεις ...+20 δηλαδή 90 σύνολο αν και ψιλογκρίνιαξε για +30...Μια χαρά θεωρώ ότι ήταν από τις καλύτερες επισκέψεις μου...
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
συμβουλή : τσιγγουνιές στο γαμήσι μη κάνεις ...
και στη μάσα και γενικά στη καλοπέραση!τσιγγουνιές και έρευνα αγοράς να κάνετε στις αγορές σας γενικά , έτσι κύριε?
και στη μάσα και γενικά στη καλοπέραση!τσιγγουνιές και έρευνα αγοράς να κάνετε στις αγορές σας γενικά , έτσι κύριε?
Δηλαδή για να καταλάβω πιο συγκεκριμένα: για τη πίσω πόρτα το +20 είναι το σύνηθες, o.k. Στο +30 λέμε, αν μας αρέσει βέβαια το θέαμα που έχουμε μπροστά μας, "δεν πάει στο διάολο, άντε να στα δώσω". Στο +40 όμως; Νομίζω ότι εκεί λέμε "τόσα σου λείπουνε, σιγά μη στα δώσω", ή κάτι τέτοιο. Σωστά; Γιατί κάπου νομίζω ότι διάβασα ότι η Χριστίνα από το Συγγρού 147 ζήτησε τόσα ή κάνω λάθος;
Μιλάω για κατευθυντήριες γραμμές φυσικά, από κει κι ύστερα ο καθένας βέβαια ανάλογα με τη κάβλα του και το πόσα θέλει να σκοτώσει για να ξεφουντώσει.
3 ντουφεκιές ςτό μισάωρο !!!!!
Ούτε στα 18 μου! Αυτό δεν είναι __τσος, αλλά επαναληπτική καραμπίνα!
συμβουλή : τσιγγουνιές στο γαμήσι μη κάνεις ...
Ευχαριστώ αλλά έχω άλλη άποψη στο θέμα...
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Δηλαδή για να καταλάβω πιο συγκεκριμένα: για τη πίσω πόρτα το +20 είναι το σύνηθες, o.k. Στο +30 λέμε, αν μας αρέσει βέβαια το θέαμα που έχουμε μπροστά μας, "δεν πάει στο διάολο, άντε να στα δώσω". Στο +40 όμως; Νομίζω ότι εκεί λέμε "τόσα σου λείπουνε, σιγά μη στα δώσω", ή κάτι τέτοιο. Σωστά; Γιατί κάπου νομίζω ότι διάβασα ότι η Χριστίνα από το Συγγρού 147 ζήτησε τόσα ή κάνω λάθος;
Μιλάω για κατευθυντήριες γραμμές φυσικά, από κει κι ύστερα ο καθένας βέβαια ανάλογα με τη κάβλα του και το πόσα θέλει να σκοτώσει για να ξεφουντώσει.
ε ναι ασφαλώς το +40 πάει πολύ,όπως και το +30 εδώ που τα λέμε...νομίζω πώς το 90αρι είναι το σωστό αντίτιμο.Αν και μέσα στο 2011 θα πέσει αρκετά ο τζίρος έτσι και αλλιώς με την ολοένα αυξανόμενη οικονομική κρίση στας αθήνας...
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
προσεξε μη ριξεις καμια μπεκατσα3 ντουφεκιές ςτό μισάωρο !!!!!
ασφαλώς ...αλλο δουλεια και αλλο ψυχαγωγία ...και στη μάσα και γενικά στη καλοπέραση!τσιγγουνιές και έρευνα αγοράς να κάνετε στις αγορές σας γενικά , έτσι κύριε?
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 128
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 27K