Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Είναι αλβανίδα(αμα σου πει τσεχα ξεπέρασέ το,ένα ακόμη ψέμα από γυναικεία χείλη είναι :cheesy:),μέτριο ανάστημα σχετικά γύρω στο 1,70 χωρις τακουνι,ξανθό βαμμένο ίσιο μαλλί πιασμένο συνήθως κότσο,μαύρα μάτια,ωραία πόδια και κώλο αχλάδι φθινοπωρινό και μικρο βυζακι!φάτσα αρκετά καλή και συνουσία αρκετά ικανοποιητική.

Σ' ευχαριστώ. Γύρω στα 30 ή αρκετά παραπάνω; Και από καθαριότητα τι λέει; Και τελευταίο: η συνουσία (υποθέτω εννοείς μπριζόλα) στα 70 ή παραπάνω;

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Σ' ευχαριστώ. Γύρω στα 30 ή αρκετά παραπάνω; Και από καθαριότητα τι λέει; Και τελευταίο: η συνουσία (υποθέτω εννοείς μπριζόλα) στα 70 ή παραπάνω;

70αρι η απλή συνουσία.Αν θες γκώλθον(που λέει και ο ξάδερφος του γειάσου,ο γειάσας :sunglasses:) τοτε μαλλον θα πεσει ενα 10ρικάκι επιπλέον(μή τους καλομαθαίνουμε).Η ηλικία είναι κάτω από 30 σαφώς.Από καθαριότητα το ίδρυμα δεν πάσχει καθόλου.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
για να συμπληρώσω τον εκλεκτόν αδελφόν  pathos  :)
έχει και tattoo  πίσω στη μέση ---έτσι δεν είναι ?! :o

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
για να συμπληρώσω τον εκλεκτόν αδελφόν  pathos  :)
έχει και tattoo  πίσω στη μέση ---έτσι δεν είναι ?! :o

υπάρχει και δερματοστιξία(κατά πύραυλον και κύριον μπακάλιν..) :)

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
70αρι η απλή συνουσία.Αν θες γκώλθον(που λέει και ο ξάδερφος του γειάσου,ο γειάσας :sunglasses:) τοτε μαλλον θα πεσει ενα 10ρικάκι επιπλέον(μή τους καλομαθαίνουμε).Η ηλικία είναι κάτω από 30 σαφώς.Από καθαριότητα το ίδρυμα δεν πάσχει καθόλου.

Τώρα με κάλυψες πλήρως και όλα ακούγονται πολύ ελπιδοφόρα. Μένει να το διαπιστώσω και ο ίδιος με τη πρώτη ευκαιρία. Ευχαριστώ.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

scorpioss

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ε οχι και μικρο βιζακι γιατι ξεφουσκοσαν

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Άσχετο, αλλά επείγον...
Όποιος συνάδελφος έχει πρόχειρο το τηλ. του καταστήματος, ας μου το στείλει σε p.m.

Thanks...

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Σήμερα το απόγευμα έκανα μια 1η αναγνωριστική βόλτα από το ίδρυμα. Η ψηλή κυρία επί της υποδοχής (Καίτη;) ευγενέστατη, αλλά οι διαθέσιμες εκείνη τη στιγμή θεραπαινίδες (6-7) εμφανισιακά από μέτριες και κάτω. Ονόματα πολύ-πολύ δεν συγκράτησα, αλλά δεν νομίζω ότι έχει και σημασία, αφού δεν μου γυάλισε κάποια απ' αυτές για να την διαλέξω. Υπήρχαν βέβαια και άλλες 4 απασχολημένες, κατά τα λεγόμενα της κυρίας, μεταξύ των οποίων και η Μάρσυ, για την οποία κατ' αρχήν πήγα, αλλά θα έπρεπε να περιμένω. Αναγκαστικά λοιπόν θα επανέλθω, μήπως και μου γυαλίσει κάποια την επόμενη φορά, αλλά ρε παιδιά, ή εγώ (ως εντελώς άπειρος και αμάθητος σ' αυτό το είδος πληρωμένου έρωτα) είμαι εκτός πραγματικότητας για τις απαιτήσεις που πρέπει να έχω από την εμφάνιση των κοριτσιών που δουλεύουν σε τέτοια ιδρύματα, ή ο Μ.Ο. είναι αντικειμενικά πολύ μέτριος, να μη πω της κακομοιριάς. Οπότε θα πρέπει να το πάρω απόφαση, αν συνεχίσω να επισκέπτομαι τέτοια ιδρύματα.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
την εμφάνιση των κοριτσιών που δουλεύουν σε τέτοια ιδρύματα, ή ο Μ.Ο. είναι αντικειμενικά πολύ μέτριος, να μη πω της κακομοιριάς. Οπότε θα πρέπει να το πάρω απόφαση, αν συνεχίσω να επισκέπτομαι τέτοια ιδρύματα.

ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ

[Δυστυχώς, έχεις δίκιο!

όμως το μαγαζι δουλεύει....κάτι σημαίνει αυτό...ο φίλος δεν ειδε τέσσερις που δούλευαν και εγω εχθές περίμενα να αδειάσει δωμάτιο ...

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
όμως το μαγαζι δουλεύει....κάτι σημαίνει αυτό...ο φίλος δεν ειδε τέσσερις που δούλευαν και εγω εχθές περίμενα να αδειάσει δωμάτιο ...
με την ευκαιρία αυτή να σημειώσω οτι μου κάνει εντύπωση η μικρή συμμετοχή στο site ...με τόσο κόσμο που περνάει απο εκει ...κανένας δικός μας  !!!! ή αποφεύγουν να γράφουν και μόνο διαβάζουν ......

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
με την ευκαιρία αυτή να σημειώσω οτι μου κάνει εντύπωση η μικρή συμμετοχή στο site ...με τόσο κόσμο που περνάει απο εκει ...κανένας δικός μας  !!!! ή αποφεύγουν να γράφουν και μόνο διαβάζουν ......
μονο εδω??
Γενικευμενο φαινομενο

Λιγο γραψιμο, πολυ διαβασμα  :coffee:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
μονο εδω??
Γενικευμενο φαινομενο

καλημέρα φίλε  !!!! τουλάχιστον να κάνουμε ενα προσκλητήριο ...ας μη γράφουν κριτικές ....ενα παρών μόνο οτι  πέρασα απο το Χ μαγαζύ ....να μετρηθούμε ........

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Σήμερα το απόγευμα έκανα μια 1η αναγνωριστική βόλτα από το ίδρυμα. Η ψηλή κυρία επί της υποδοχής (Καίτη;) ευγενέστατη, αλλά οι διαθέσιμες εκείνη τη στιγμή θεραπαινίδες (6-7) εμφανισιακά από μέτριες και κάτω. Ονόματα πολύ-πολύ δεν συγκράτησα, αλλά δεν νομίζω ότι έχει και σημασία, αφού δεν μου γυάλισε κάποια απ' αυτές για να την διαλέξω. Υπήρχαν βέβαια και άλλες 4 απασχολημένες, κατά τα λεγόμενα της κυρίας, μεταξύ των οποίων και η Μάρσυ, για την οποία κατ' αρχήν πήγα, αλλά θα έπρεπε να περιμένω. Αναγκαστικά λοιπόν θα επανέλθω, μήπως και μου γυαλίσει κάποια την επόμενη φορά, αλλά ρε παιδιά, ή εγώ (ως εντελώς άπειρος και αμάθητος σ' αυτό το είδος πληρωμένου έρωτα) είμαι εκτός πραγματικότητας για τις απαιτήσεις που πρέπει να έχω από την εμφάνιση των κοριτσιών που δουλεύουν σε τέτοια ιδρύματα, ή ο Μ.Ο. είναι αντικειμενικά πολύ μέτριος, να μη πω της κακομοιριάς. Οπότε θα πρέπει να το πάρω απόφαση, αν συνεχίσω να επισκέπτομαι τέτοια ιδρύματα.
Όπως τα λες είναι φίλε kon.air, αυτά τα καταστήματα είναι όμως για άλλη φάση και όχι για σκέτο  :knockinb:

Πας και για το μασαζάκι και για την γνωριμία. Είναι (συνήθως) πιο ανθρώπινη η σχέση, λες και 5 κουβέντες πριν τον αγώνα και έτσι μετά η πράξη είναι πιο ζεστή (συνήθως και αυτό). Στα στούντιο αυτό δεν υπάρχει γιατί στα 1-2 λεπτά ξεκινάς τις εχθροπραξίες, ο χρόνος τρέχει... Στα μασάζ είναι όλα πιο άνετα και χαλαρά και σαφώς πιο καθαρά, και αυτό για πολλούς μετράει. Επίσης ένα καλό μασάζ (όχι πάντα διαθέσιμο) ειδικά όταν στο τέλος γίνεται αισθησιακό είναι μια εξαιρετική εισαγωγή για την συνέχεια. Τώρα για τις κοπέλες το 70% είναι πρακτικά από μέτριες και κάτω, αυτές τις προσπερνάς (εκτός και αν έχεις κάποιο ειδικό ενδιαφέρον για κάποια, κάποιο σπάνιο-ειδικό προσόν). Άρα αναγκαστικά κάνεις παιχνίδι με το υπόλοιπο 30%. Πάντως κούκλες εδώ σπάνια θα βρεις, αυτές πάνε στα στουντιο όπου βγάζουν περισσότερα και ευκολότερα λεφτά. Στα μασάζ οι κοπέλες κουράζοντε περισσότερο, μην ξεχνάμε ότι μια συνεδρία έχει τουλάχιστο 15 λεπτά μασάζ που αν είναι και δυνατό (που έτσι πρέπει) κουράζει σίγουρα.

Το καλό είναι ότι αυτά τα μαγαζιά έχουν ποσότητα, συνήθως κάτι ενδιαφέρον βρίσκεις. Αααα... και για την Μάρσυ θα σου αρέσει σίγουρα  ;) είναι και ωραία κοπέλα, και ευχάριστη/κοινωνική και με πολύ καλό σέρβις. Εύχομαι να είσαι πιο τυχερός την επόμενη φορά... Η Μάρσυ κάνει και πολύ καλό μασάζ. Βάλε την να ανέβει πάνω σου (στο μασάζ) και να σε τρίβει (που το κάνει και από μόνη της) και να δω σε πόσο χρόνο θα γίνεις turbo  :2funny:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Όπως τα λες είναι φίλε kon.air, αυτά τα καταστήματα είναι όμως για άλλη φάση και όχι για σκέτο  :knockinb:

Πας και για το μασαζάκι και για την γνωριμία. Είναι (συνήθως) πιο ανθρώπινη η σχέση, λες και 5 κουβέντες πριν τον αγώνα και έτσι μετά η πράξη είναι πιο ζεστή (συνήθως και αυτό). Στα στούντιο αυτό δεν υπάρχει γιατί στα 1-2 λεπτά ξεκινάς τις εχθροπραξίες, ο χρόνος τρέχει... Στα μασάζ είναι όλα πιο άνετα και χαλαρά και σαφώς πιο καθαρά, και αυτό για πολλούς μετράει. Επίσης ένα καλό μασάζ (όχι πάντα διαθέσιμο) ειδικά όταν στο τέλος γίνεται αισθησιακό είναι μια εξαιρετική εισαγωγή για την συνέχεια. Τώρα για τις κοπέλες το 70% είναι πρακτικά από μέτριες και κάτω, αυτές τις προσπερνάς (εκτός και αν έχεις κάποιο ειδικό ενδιαφέρον για κάποια, κάποιο σπάνιο-ειδικό προσόν). Άρα αναγκαστικά κάνεις παιχνίδι με το υπόλοιπο 30%. Πάντως κούκλες εδώ σπάνια θα βρεις, αυτές πάνε στα στουντιο όπου βγάζουν περισσότερα και ευκολότερα λεφτά. Στα μασάζ οι κοπέλες κουράζοντε περισσότερο, μην ξεχνάμε ότι μια συνεδρία έχει τουλάχιστο 15 λεπτά μασάζ που αν είναι και δυνατό (που έτσι πρέπει) κουράζει σίγουρα.

Το καλό είναι ότι αυτά τα μαγαζιά έχουν ποσότητα, συνήθως κάτι ενδιαφέρον βρίσκεις. Αααα... και για την Μάρσυ θα σου αρέσει σίγουρα  ;) είναι και ωραία κοπέλα, και ευχάριστη/κοινωνική και με πολύ καλό σέρβις. Εύχομαι να είσαι πιο τυχερός την επόμενη φορά... Η Μάρσυ κάνει και πολύ καλό μασάζ. Βάλε την να ανέβει πάνω σου (στο μασάζ) και να σε τρίβει (που το κάνει και από μόνη της) και να δω σε πόσο χρόνο θα γίνεις turbo  :2funny:
συμφωνω μαζύ σου ....αυτη ειναι η διαφορα και γιαυτο το λογο προτιμω τα μασατζιδικα και εγω...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
μονο εδω??
Γενικευμενο φαινομενο

Είναι γεγονός οτι έχουν αραιώσει πάρα πολύ οι ενημερώσεις. Αρκετοί φίλοι, που κάποτε μονοπωλούσαν τις ενημερώσεις,έχουν να γράψουν πάρα πολύ καιρό.
Βάρεσε η κρίση?

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Η ανάλυσή σου, φίλε Καλοέρε, για τα υπέρ και τα κατά αυτών των ιδρυμάτων ήταν πληρέστατη και πολύ χρήσιμη και για μένα και για όσους σαν κι εμένα είναι φρέσκοι στο χώρο των μασαζερί, ώστε να εκτιμήσουμε τα υπέρ και τα κατά αυτών των ιδρυμάτων.
Όντως, από τη μια και μοναδική επαφή μου μέχρι τώρα σε μασαζερί (Άντζελα στο Ποσειδώνος 67, Γλυφάδα), για την οποία ποστάρισα , κατάλαβα κι εγώ ότι υπάρχει άλλου είδους "επικοινωνία" και "ατμόσφαιρα" με μια κοπέλα σε ένα τέτοιο ίδρυμα απ' ο,τι στα στούντιο, που είναι η πλησιέστερη συγκριτικά λύση από οικονομικής πλευράς. Είναι δηλ. πιο σταδιακή κι ανθρώπινη η επαφή από το "κρέας μπαίνει-κρέας βγαίνει" που νιώθεις φεύγοντας από ένα στούντιο ή ένα __ντέλο. Και μοιάζει με την επαφή που αναπτύσσεται ορισμένες φορές μεταξύ πελάτη και c.t.ουρίστριας ή c.g, αλλά και πάλι υπάρχουν διαφορές, γιατί κι εκεί μπαίνεις σχεδόν αμέσως στο "ψητό", απλά υπάρχει και το ημίχρονο που εξισορροπεί λίγο τα πράγματα.
Όσο για την εμφάνιση των κοριτσιών σε μασαζερί, μπορεί να φάνηκε το ερώτημά μου λίγο απαξιωτικό γι' αυτές, αλλά παρόλα αυτά κι εγώ θέλω να πιστεύω το ίδιο σένα, ότι υπάρχει δηλ. κι ένα μικρό ποσοστό κοριτσιών σ' αυτά τα ιδρύματα που δεν είναι μέτριες ή της κακομοιριάς. Μπορεί βέβαια να μην είναι μοντέλα και να μην πέφτεις κάτω όταν τις βλέπεις, αλλά ότι θα είναι αξιογάμητες. Απλά θέλει υπομονή, ψάξιμο και τύχη το πράγμα.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
      κατάλαβα κι εγώ ότι υπάρχει άλλου είδους "επικοινωνία" και "ατμόσφαιρα" με μια κοπέλα σε ένα τέτοιο ίδρυμα απ' ο,τι στα στούντιο, που είναι η πλησιέστερη συγκριτικά λύση από οικονομικής πλευράς. Είναι δηλ. πιο σταδιακή κι ανθρώπινη η επαφή από το "κρέας μπαίνει-κρέας βγαίνει" που νιώθεις φεύγοντας από ένα στούντιο ή ένα __ντέλο. Και μοιάζει με την επαφή που αναπτύσσεται ορισμένες φορές μεταξύ πελάτη και c.t.ουρίστριας ή c.g, αλλά και πάλι υπάρχουν διαφορές, γιατί κι εκεί μπαίνεις σχεδόν αμέσως στο "ψητό", απλά υπάρχει και το ημίχρονο που εξισορροπεί λίγο τα πράγματα.
Όσο για την εμφάνιση των κοριτσιών σε μασαζερί, μπορεί να φάνηκε το ερώτημά μου λίγο απαξιωτικό γι' αυτές, αλλά παρόλα αυτά κι εγώ θέλω να πιστεύω το ίδιο σένα, ότι υπάρχει δηλ. κι ένα μικρό ποσοστό κοριτσιών σ' αυτά τα ιδρύματα που δεν είναι μέτριες ή της κακομοιριάς. Μπορεί βέβαια να μην είναι μοντέλα και να μην πέφτεις κάτω όταν τις βλέπεις, αλλά ότι θα είναι αξιογάμητες. Απλά θέλει υπομονή, ψάξιμο και τύχη το πράγμα.
  ετσι ακρiβωs ειναι. εισαι ανθρωποs με αντιληψη. ;)

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom