You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 152K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
..χθεσινή επίσκεψη στο κατάστημα.
Δυστυχώς έλλειπε η Μάρσυ, και έτσι είπα να δοκιμάσω με μία πιτσιρίκα που μου ψιλογυάλισε, αλλά και για να δοκιμάσουμε και τα νέα "προϊόντα" του μαγαζιού.
Το όνομα αυτής, Michaela.
Η κοπέλα δυστυχώς δεν κάνει για το μαγαζί, που έχει και μία παράδοση στις υπηρεσίες.
Και δεν μιλώ μόνο ότι με ξενέρωσε στο ότι δεν κάνει ακάποτο... ούτε δακτυλάκι δέχεται, (για κώλο ούτε κουβέντα, ήταν και αρνητικότατη μάλιστα) ούτε γλύψιμο στα @@ κάνει, αλλά έβαλε και αλοιφή πρίν την "επαφή" (γαμώ το ξενέρωμα) και τελείωμα (με τα 1000 ζόρια) στους βύζους της, με τις πραγματικά τεράστιες ρόγες(!)
Από συμμετοχή στο πολύ μέτριο, από μασάζ πάλι στο μέτριο, και τέλος δεν έκανε το ντουζάκι της πριν την "συνεδρία", χωρίς να εννοώ ότι μύριζε άσχημα.
Μία μέτρια εμπειρία, που δεν την συνιστώ στους συναδέλφους.
Δυστυχώς έλλειπε η Μάρσυ, και έτσι είπα να δοκιμάσω με μία πιτσιρίκα που μου ψιλογυάλισε, αλλά και για να δοκιμάσουμε και τα νέα "προϊόντα" του μαγαζιού.
Το όνομα αυτής, Michaela.
Η κοπέλα δυστυχώς δεν κάνει για το μαγαζί, που έχει και μία παράδοση στις υπηρεσίες.
Και δεν μιλώ μόνο ότι με ξενέρωσε στο ότι δεν κάνει ακάποτο... ούτε δακτυλάκι δέχεται, (για κώλο ούτε κουβέντα, ήταν και αρνητικότατη μάλιστα) ούτε γλύψιμο στα @@ κάνει, αλλά έβαλε και αλοιφή πρίν την "επαφή" (γαμώ το ξενέρωμα) και τελείωμα (με τα 1000 ζόρια) στους βύζους της, με τις πραγματικά τεράστιες ρόγες(!)
Από συμμετοχή στο πολύ μέτριο, από μασάζ πάλι στο μέτριο, και τέλος δεν έκανε το ντουζάκι της πριν την "συνεδρία", χωρίς να εννοώ ότι μύριζε άσχημα.
Μία μέτρια εμπειρία, που δεν την συνιστώ στους συναδέλφους.
georgekara
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2009
- Like
- 228
- Πόντοι
- 26
καλη χρονια σε ολους!η νατασα ειναι ρωσιδα ξανθια μηπως?και αν καποιος συναγωνιστης μπορει να περιγραψει λιγο μαρσυ.ψαχνω να την βρω αλλα μαλλον λαθος.πηγα στο καλλιροης 48
gg13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
καλη χρονια κ σενα .καλη χρονια σε ολους! αν καποιος συναγωνιστης μπορει να περιγραψει λιγο μαρσυ.ψαχνω να την βρω αλλα μαλλον λαθος.πηγα στο καλλιροης 48
η μαρσυ είναι ξανθιά σχετικά αδύνατη σφιχτό κορμί, ύψος θα σου έλεγα κάπου στο 1,65 - 1,70 αλλά φοραει πάντα ψηλά τακούνια. ηλικια κοντά στα 25. εκρηκτική παρουσία εαν φοραει κ το ντεκολτέ που φουσκώνει το στήθος της , στο πρόσωπο χάνει λίγο που έχει κάτι σπυράκια.
Νομίζω πάντως πως λείπει για τις γιορτές
georgekara
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2009
- Like
- 228
- Πόντοι
- 26
που θα βρουμε την νατασσα την ρωσιδα την ξανθια με τα σιλικονατα?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
καλη χρονια κ σενα .
η μαρσυ είναι ξανθιά σχετικά αδύνατη σφιχτό κορμί, ύψος θα σου έλεγα κάπου στο 1,65 - 1,70 αλλά φοραει πάντα ψηλά τακούνια. ηλικια κοντά στα 25. εκρηκτική παρουσία εαν φοραει κ το ντεκολτέ που φουσκώνει το στήθος της , στο πρόσωπο χάνει λίγο που έχει κάτι σπυράκια.
Νομίζω πάντως πως λείπει για τις γιορτές
ξέχασες και με κώλο αχλάδι...
Δεν νομίζω.Σήμερα λογικά τα περισσότερα είναι κλειστά.
Γιατι πηγαν να πιασουν το σταυρο οι τανες ?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.291
- Πόντοι
- 46.232
σημερα και στα τρια στην στουρναρη χτυπησα αλλα δεν ανοιξαν αργια γαρ.......Γιατι πηγαν να πιασουν το σταυρο οι τανες ?
georgekara
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2009
- Like
- 228
- Πόντοι
- 26
Κανει καμια ακαποτο;ειμαι κασκαντερ!
Κανει καμια ακαποτο;ειμαι κασκαντερ!
ημαρτον Κύριε !
gg13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
πληρως ενημερωμενοςετελεσθη αγιασμος επι του ιδρυματος
παρουσια ολων των κλοριτσιων
κε τριων ατομων μεταξυ των οποιον ενασ δικηγορος
κατοπιν εμασαζιασθηκαν
και οι τεσσερις στα 4 δωματια
ροστερ αμφιβολον
καλαι γιορται
ευλο
gg13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ρωτα τον !blis αυτος τα ξερει αυταΚανει καμια ακαποτο;ειμαι κασκαντερ!
Η ερωτηση (γενικα μιλωντας και οχι για το συγκεκριμενο μαγαζι) θα επρεπε να ειναι ποια ΔΕΝ κανει ;)Κανει καμια ακαποτο;ειμαι κασκαντερ!
Ειναι πολυ λιγοτερες οι ΔΕΝ :S
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
τι ωρα κλεινει ρε συ σημερα....6?Σημερα εδω ειχε πολυ πραμα, περιπου 10, χρειαζοταν μπλοκακι για να κανεις σωστο ρεπορταζ
Παντως η πλειοψηφια ειχε πλουσιο προσθιο οπλισμο χωρις ομως να ξεχωρισει καποια ιδιαιτερα. Κυριως μικρες και 1-2 μιλφ
και ολεs ηταν ντυμενεs στα μαυρα, εκτοs απο την μιχαελα το μωρο με το αφρατο και μεγαλουτσικο βυζακι. λεs και θα πηγαιναν σε κηδεια η επαιζαν σε καμμια ταινια του xarry poter( τα καπελα τουs ελειπαν). γενικα μπαζοκατασταση.Σημερα εδω ειχε πολυ πραμα, περιπου 10, χρειαζοταν μπλοκακι για να κανεις σωστο ρεπορταζ
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 128
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 27K