χθεσινη επισκεψηστο ιδρυμα με μονο 4 παρουσιες πηγα για φωτεινη αλλα εχει φυγει(οποιος συναγωνιστης ξερει που πηγε ασ πει)και τελικα κατεληξα μιχαελα,μασαζ θα ελεγα καλο οχι οτι τρελαθηκα και μετα κανονικα οπως τα ξερετε...ενταξει...καλα ηταν....καλο βολι μαγκες.....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Καιτόσπιτο (Στουρνάρη 63)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 152K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Χριστινα ....Κανει καμια ακαποτο;ειμαι κασκαντερ!
δεν θα την βρεις αλλού ......χθεσινη επισκεψηστο ιδρυμα με μονο 4 παρουσιες πηγα για φωτεινη αλλα εχει φυγει(οποιος συναγωνιστης ξερει που πηγε ασ πει)και τελικα κατεληξα μιχαελα,μασαζ θα ελεγα καλο οχι οτι τρελαθηκα και μετα κανονικα οπως τα ξερετε...ενταξει...καλα ηταν....καλο βολι μαγκες.....
εχεις pmγιατι φιλε ψαρακα?την εκανε για την πατριδα?
χμ... Θα έχει πολύ δουλειά εκεί που πήγε το μωρό μου η Μάρσυ.
Γιατί πριν τις γιορτές που είχα πάει και έλειπε, μου είπε η Καίτη ότι ερχόταν περίπου στις 14 του μηνός.....
Ελπίζω να επανέλθει συντόμως γιατί θέλω αγκαλίτσες και χαδάκια
Γιατί πριν τις γιορτές που είχα πάει και έλειπε, μου είπε η Καίτη ότι ερχόταν περίπου στις 14 του μηνός.....
Ελπίζω να επανέλθει συντόμως γιατί θέλω αγκαλίτσες και χαδάκια
Οχι,πηγα προχθες και αυτες που ειδα ηταν μπαζα.Τρεις η τεσσερις.Μου ειπαν οτι θα επανακαμψει σε δυο εβδομαδες ητοι 24 περιπου του μηνος.
Σε δικιά μου παρόμοια ερώτηση προ ημερών μού είπαν για επιστροφή της Μάρσυ στις 27/1. Μικρή η διαφορά...
την Δευτέρα την περιμένουμε να δηλώσει παρούσα...Σε δικιά μου παρόμοια ερώτηση προ ημερών μού είπαν για επιστροφή της Μάρσυ στις 27/1. Μικρή η διαφορά...
στην πατρίδα της ειναι ...αγνωστο πότε και αν θα επιστρέψει....Είδε κανείς την Ειρήνη τελευταία;
gmil
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
στην πατρίδα της ειναι ...αγνωστο πότε και αν θα επιστρέψει....
Εφυγε την προηγούμενη εβδομάδα μέσω Ιταλίας για να πάει να εργαστεί Γερμανία, καθότι ο παράς εκεί είναι περισσότερος (έτσι δήλωσε ή ίδια).
Δεν ειναι αυτή.....Προ ημερών με ενημέρωσε κάποιος για μια Ελένη που ήταν στην πόρτα.
Η περιγραφή μοιάζει με την Ελένη τη Γεωργιανή. Ξέρει κανείς τίποτα;
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Είδε κανείς συνάδελφος την Μάρσυ?
Επέστρεψε?
Ναι τη Δευτέρα που πέρασα ήταν εκει.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 128
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 27K