Ενας μεγαλος προβληματισμος..και τωρα τι?Δε ξερω αν καποιοι ειναι σε παρομοια κατασταση με μενα..ειμαι 38 χρονων κ το 99% του κοινωνικου μου κυκλου ειναι ή παντρεμενοι ή στο εξωτερικο λογω δουλειας..Πραγματικα ερχονται ΣΚ κ παρακαλαω να μην ερθουν μιας κ δεν υπαρχει ανθρωπος για ενα καφε ή ενα ποτο...Πραγματικα δε ξερω σε ποσους κ αν συμβαινει αλλα δε φαινεται φως στον οριζοντα..οι αντρες φιλοι μου πραγματικα με θλιβουν για το πως τρεχουν πισω απ το μουνι κ το πως τους απορροφα η οικογενεια..λες κ γουσταρουν το χαλιναρι..μια συμπεριφορα που υποδηλωνει οτι ΥΠΟΦΕΡΑΝ οσο ηταν μονοι κ τωρα που δεσαν το γαιδαρο τους σαν να σου λενε παρ τα αρχιδια μου...Γυναικες φιλες ουτε καν δε το συζητω..εχω κουραστει να κανω τον καραγκιοζη κ τον κλοουν καθε φορα που βλεπω τα παιδια καποιου(γιατι μονο ετσι μπορω να τον δω)..με τον κουμπαρο μου ειμασταν αυτοκολλητοι και εχω 5 χρονια να παω για εναν καφε μαζι του!!Στα 38 τι?να κανεις αλλους φιλους?χλωμο..δεν εισαι ουτε φοιτητης ουτε εχεις την ορεξη να τρεχεις σε κλαμπ σαν παιδαρελι..εφτασα στο σημειο να σκεφτομαι κ γω το γαμο γτ καθε μερα με βλεπω να μαραζωνω..αλλα κ γαμο με ποια?ολες ειναι παντρεμενες ή δεσμευμενες 30+,οι μικροτερες θελουν dj ή μπαρμαν(κουνια που τους κουναγε) κ οτι απομενει τη βρισκει με ακολουθους στο instagram..πρωτη φορα αισθανομαι τετοιο αδιεξοδο..εχω ζησει εξωτερικο κ εχω δει εκει οι ανθρωποι ποσο πιο ανοιχτοι ειναι..εδω σε μια γυναικα αν πεις να πας για ενα ποτο ή για ενα φαγητο απλα για ΠΑΡΕΑ σημαινει στο μυαλο της οτι θελει νς τη γαμησεις..κ απ την αλλη ΟΛΟΙ περνανε τελεια σε facebook κτλ με τα ταιρια με εκδρομες με διασκεδασεις κτλ..κ αυτο σε κανει να νοιωθεις ακομα πιο μαλακας κ μονος..οποιος θελει να καταθεσει γνωμη-αποψη αλλα λιγο σοβαρα παιδια,μη το ξεφτιλισουμε..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Και τωρα?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis81
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 60
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5.988
- Πόντοι
- 2.356
ετσι ειναι καποιοι εχουν στοχο ζωης την καριερα καποιοι τον καφε και καποιοι την οικογενεια! εκανες την επιλογη σου εκαναν τη δικη τους! αφου η προτεραιοτητα σου ειναι να εισαι ρεμπελος δε μπορεις να απαιτεις τον αλλο να αλλαξει τη φιλοσοφια και την ισορροπια στη ζωη του! και εισαι και "ελευθερος" και δε ξερεις τι να την κανεις την ελευθερια σου
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.923
- Πόντοι
- 24.596
τυπε καπου χανεις-καπου κερδιζεις.Δε βγαινει ομως ετσι η ζωη καλε μου φιλε...
πουλα καλα τον εαυτο σου να βρεις γκομενα-ακομη και οι πουτανες εχουν γκομενο και κανουν παιδια.
και αν ειναι ξενογαμας οταν κατσει :S :S :S
bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
Εγώ για πρώτη φορά είμαι σε σχέση άνω του 6μήνου, κοντεύω τα 4 χρόνια, ηλικία 33.
Οι φίλοι μου οι πιο πολύ ελεύθεροι. Συχνά μου λείπει η ελευθερία μου, οι κρεπάλες, τα μουνιά, οι πουτάνες.
όμως έχει κάποια καλά η σχέση με άνθρωπο που αγαπάς και συνεννοείστε και δεν είναι απλά συμβιβασμός, που δεν τα αλλάζω.
Κάποιες μέρες οι καύλες να γαμήσω ένα διαφορετικό μουνί με έχουν φτάσει ως την εξώπορτα πολλών στούντιο. την τελευταία στιγμή όμως κάνω μεταβολή και φεύγω.
έως τώρα τα καταφέρνω , για το μέλλον δεν ξέρω.
ενώ υπάρχει πιθανότητα μια πουτάνα στο κάθε τόσο να αναζωογονεί τον άνδρα και να κάνει καλό στη σχέση, με πιάνουν τύψεις ρε γαμώτο. είμαι πολύ πουριτανός; για πείτε όσοι είστε σε σχέση/γάμο και ξενογαμάτε, πώς το αντιμετωπίζεται το θέμα τύψεις;
Οι φίλοι μου οι πιο πολύ ελεύθεροι. Συχνά μου λείπει η ελευθερία μου, οι κρεπάλες, τα μουνιά, οι πουτάνες.
όμως έχει κάποια καλά η σχέση με άνθρωπο που αγαπάς και συνεννοείστε και δεν είναι απλά συμβιβασμός, που δεν τα αλλάζω.
Κάποιες μέρες οι καύλες να γαμήσω ένα διαφορετικό μουνί με έχουν φτάσει ως την εξώπορτα πολλών στούντιο. την τελευταία στιγμή όμως κάνω μεταβολή και φεύγω.
έως τώρα τα καταφέρνω , για το μέλλον δεν ξέρω.
ενώ υπάρχει πιθανότητα μια πουτάνα στο κάθε τόσο να αναζωογονεί τον άνδρα και να κάνει καλό στη σχέση, με πιάνουν τύψεις ρε γαμώτο. είμαι πολύ πουριτανός; για πείτε όσοι είστε σε σχέση/γάμο και ξενογαμάτε, πώς το αντιμετωπίζεται το θέμα τύψεις;
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Εγώ με παντρεμένους φίλους δεν βγαίνω. Τους έχω κόψει και τα χρόνια πολλά. Έχουν κάνει συμμαχία με τη σύζυγό τους και τους βλέπουν όλους εχθρούς και επιπλεον χαίρονται με το κακό του άλλου. Παίρνουν δύναμη από την στεναχώρια σου.
Πάντως μικρός εισαι, μην σε παίρνει από κάτω.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.651
- Πόντοι
- 25.165
Power of love
Μπορείς να μας πεις δυό λόγια παραπάνω για σένα;
1. Ζεις Αθήνα ή αλλού;
2. Μένεις μόνος;
3. Έχεις δουλειά; Σε γεμίζει τουλάχιστον η ενασχόληση με αυτήν;
Μην νομίζεις ότι είσαι μόνος. Το 90% των ελεύθερων άνω των 35, νιώθει έτσι.
1. Ζεις Αθήνα ή αλλού;
2. Μένεις μόνος;
3. Έχεις δουλειά; Σε γεμίζει τουλάχιστον η ενασχόληση με αυτήν;
Μην νομίζεις ότι είσαι μόνος. Το 90% των ελεύθερων άνω των 35, νιώθει έτσι.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 70.790
- Πόντοι
- 41.129
Ενας μεγαλος προβληματισμος..και τωρα τι?Δε ξερω αν καποιοι ειναι σε παρομοια κατασταση με μενα..ειμαι 38 χρονων κ το 99% του κοινωνικου μου κυκλου ειναι ή παντρεμενοι ή στο εξωτερικο λογω δουλειας..Πραγματικα ερχονται ΣΚ κ παρακαλαω να μην ερθουν μιας κ δεν υπαρχει ανθρωπος για ενα καφε ή ενα ποτο...Πραγματικα δε ξερω σε ποσους κ αν συμβαινει αλλα δε φαινεται φως στον οριζοντα..οι αντρες φιλοι μου πραγματικα με θλιβουν για το πως τρεχουν πισω απ το μουνι κ το πως τους απορροφα η οικογενεια..λες κ γουσταρουν το χαλιναρι..μια συμπεριφορα που υποδηλωνει οτι ΥΠΟΦΕΡΑΝ οσο ηταν μονοι κ τωρα που δεσαν το γαιδαρο τους σαν να σου λενε παρ τα αρχιδια μου...Γυναικες φιλες ουτε καν δε το συζητω..εχω κουραστει να κανω τον καραγκιοζη κ τον κλοουν καθε φορα που βλεπω τα παιδια καποιου(γιατι μονο ετσι μπορω να τον δω)..με τον κουμπαρο μου ειμασταν αυτοκολλητοι και εχω 5 χρονια να παω για εναν καφε μαζι του!!Στα 38 τι?να κανεις αλλους φιλους?χλωμο..δεν εισαι ουτε φοιτητης ουτε εχεις την ορεξη να τρεχεις σε κλαμπ σαν παιδαρελι..εφτασα στο σημειο να σκεφτομαι κ γω το γαμο γτ καθε μερα με βλεπω να μαραζωνω..αλλα κ γαμο με ποια?ολες ειναι παντρεμενες ή δεσμευμενες 30+,οι μικροτερες θελουν dj ή μπαρμαν(κουνια που τους κουναγε) κ οτι απομενει τη βρισκει με ακολουθους στο instagram..πρωτη φορα αισθανομαι τετοιο αδιεξοδο..εχω ζησει εξωτερικο κ εχω δει εκει οι ανθρωποι ποσο πιο ανοιχτοι ειναι..εδω σε μια γυναικα αν πεις να πας για ενα ποτο ή για ενα φαγητο απλα για ΠΑΡΕΑ σημαινει στο μυαλο της οτι θελει νς τη γαμησεις..κ απ την αλλη ΟΛΟΙ περνανε τελεια σε facebook κτλ με τα ταιρια με εκδρομες με διασκεδασεις κτλ..κ αυτο σε κανει να νοιωθεις ακομα πιο μαλακας κ μονος..οποιος θελει να καταθεσει γνωμη-αποψη αλλα λιγο σοβαρα παιδια,μη το ξεφτιλισουμε..
τυπε εγω απο αυτα που διαβασα και σε ψυχολογησα βλεπω ενα ατομο με καταθλιψη και με τασεις αυτοκτονιας...
Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
κυριε σπυροπουλε δηλαδη θα αρνιοσουν προταση απο ορκοειδες?Εγώ με παντρεμένους φίλους δεν βγαίνω. Τους έχω κόψει και τα χρόνια πολλά. Έχουν κάνει συμμαχία με τη σύζυγό τους και τους βλέπουν όλους εχθρούς και επιπλεον χαίρονται με το κακό του άλλου. Παίρνουν δύναμη από την στεναχώρια σου.
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Θα έτρεχα πίσω από την κυλοτα της σαν ψοφημι, είσαι καλά που θα αρνιομουν?κυριε σπυροπουλε δηλαδη θα αρνιοσουν προταση απο ορκοειδες?
Αθηνα ζω,μονος κ ειμαι δικηγορος..αυτο ποθ εγραψε ο φιλος περι συμμαχιας παντρεμενου κ γυναικας του ειναι ολα τα λεφτα...τωρα μικρος στα 38 δε νομιζω αλλα οκ..
Να ξέρεις ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα σου είναι η πόλη (Αθήνα) και όχι τόσο η κατάστασή σου. Η Αθήνα, όπως και κάθε μεγαλούπολη, έχει πολλή έως υπερβολική μοναξιά. Βρες κάποιο χόμπυ όπως γυμναστήριο, τένις, σκάκι, επισκέψεις σε κάποια βιβλιοθήκη, ορειβασια (Πάρνηθα, κλπ) μπες στο meetup, και συμμετείχε όσο μπορείς. Επίσης κάνε ταξίδια.
Αλλά προπάντων, αν μπορείς φύγε από Αθήνα. Η ποιότητα ζωής στην επαρχία δεν συγκρίνεται.
txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 496
Αθηνα ζω,μονος κ ειμαι δικηγορος..αυτο ποθ εγραψε ο φιλος περι συμμαχιας παντρεμενου κ γυναικας του ειναι ολα τα λεφτα...τωρα μικρος στα 38 δε νομιζω αλλα οκ..
φιλε στα μεγαλα ζορια εισαι παντα μονος στη ζωη...δεν πρεπει
να βασιζεσαι σε κανεναν, γιατι κανεις δεν προκειται να σε βοηθησει
Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να χαλιεσαι
κοιτα να περνας καλα με αυτο που εχεις
παντα καπου χανεις κ καπου κερδιζεις
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Στα μεγάλα ζόρια εάν είσαι μόνος θέλει πολλά κιλά αρχιδια για να ανταπεξέλθεις. Σίγουρα μια συντροφιά θα σε βοηθούσε πολύ.φιλε στα μεγαλα ζορια εισαι παντα μονος στη ζωη...δεν πρεπει
Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να χαλιεσαι
κοιτα να περνας καλα με αυτο που εχεις
παντα καπου χανεις κ καπου κερδιζεις
Γαμιαδών33
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2016
- Like
- 20
- Πόντοι
- 6
...τζόκερ η ζωή τύπε...και στις περισσότερες φορές...στημένες και οι κληρώσεις...σαν του οπάπ...
Υπάρχει απλά μια τεράστια διαφορά με τα παρελθοντικά έτη...τώρα βγάζεις συμπεράσματα για την ζωή...τις φιλίες...τις γκόμενες και τα μανούλια σε απείρως πιο μικρό διάστημα και αηδιάζεις μπουκώνεις και γκριζάρεις οπτικά γρηγορότερα απ'ότι ψες που όλα καλύπτονταν με το σορόπι των πεντοχίλιαρων που έρεαν ποτάμι και κάλυπταν την κοινωνική σαπίλα...
Υπάρχει απλά μια τεράστια διαφορά με τα παρελθοντικά έτη...τώρα βγάζεις συμπεράσματα για την ζωή...τις φιλίες...τις γκόμενες και τα μανούλια σε απείρως πιο μικρό διάστημα και αηδιάζεις μπουκώνεις και γκριζάρεις οπτικά γρηγορότερα απ'ότι ψες που όλα καλύπτονταν με το σορόπι των πεντοχίλιαρων που έρεαν ποτάμι και κάλυπταν την κοινωνική σαπίλα...
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 70.790
- Πόντοι
- 41.129
φιλε στα μεγαλα ζορια εισαι παντα μονος στη ζωη...δεν πρεπει