Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
εισαι τυπαραςΘα έτρεχα πίσω από την κυλοτα της σαν ψοφημι, είσαι καλά που θα αρνιομουν?
εισαι τυπαραςΘα έτρεχα πίσω από την κυλοτα της σαν ψοφημι, είσαι καλά που θα αρνιομουν?
Ενας μεγαλος προβληματισμος..και τωρα τι?Δε ξερω αν καποιοι ειναι σε παρομοια κατασταση με μενα..ειμαι 38 χρονων κ το 99% του κοινωνικου μου κυκλου ειναι ή παντρεμενοι ή στο εξωτερικο λογω δουλειας..Πραγματικα ερχονται ΣΚ κ παρακαλαω να μην ερθουν μιας κ δεν υπαρχει ανθρωπος για ενα καφε ή ενα ποτο...Πραγματικα δε ξερω σε ποσους κ αν συμβαινει αλλα δε φαινεται φως στον οριζοντα..οι αντρες φιλοι μου πραγματικα με θλιβουν για το πως τρεχουν πισω απ το μουνι κ το πως τους απορροφα η οικογενεια..λες κ γουσταρουν το χαλιναρι..μια συμπεριφορα που υποδηλωνει οτι ΥΠΟΦΕΡΑΝ οσο ηταν μονοι κ τωρα που δεσαν το γαιδαρο τους σαν να σου λενε παρ τα αρχιδια μου...Γυναικες φιλες ουτε καν δε το συζητω..εχω κουραστει να κανω τον καραγκιοζη κ τον κλοουν καθε φορα που βλεπω τα παιδια καποιου(γιατι μονο ετσι μπορω να τον δω)..με τον κουμπαρο μου ειμασταν αυτοκολλητοι και εχω 5 χρονια να παω για εναν καφε μαζι του!!Στα 38 τι?να κανεις αλλους φιλους?χλωμο..δεν εισαι ουτε φοιτητης ουτε εχεις την ορεξη να τρεχεις σε κλαμπ σαν παιδαρελι..εφτασα στο σημειο να σκεφτομαι κ γω το γαμο γτ καθε μερα με βλεπω να μαραζωνω..αλλα κ γαμο με ποια?ολες ειναι παντρεμενες ή δεσμευμενες 30+,οι μικροτερες θελουν dj ή μπαρμαν(κουνια που τους κουναγε) κ οτι απομενει τη βρισκει με ακολουθους στο instagram..πρωτη φορα αισθανομαι τετοιο αδιεξοδο..εχω ζησει εξωτερικο κ εχω δει εκει οι ανθρωποι ποσο πιο ανοιχτοι ειναι..εδω σε μια γυναικα αν πεις να πας για ενα ποτο ή για ενα φαγητο απλα για ΠΑΡΕΑ σημαινει στο μυαλο της οτι θελει νς τη γαμησεις..κ απ την αλλη ΟΛΟΙ περνανε τελεια σε facebook κτλ με τα ταιρια με εκδρομες με διασκεδασεις κτλ..κ αυτο σε κανει να νοιωθεις ακομα πιο μαλακας κ μονος..οποιος θελει να καταθεσει γνωμη-αποψη αλλα λιγο σοβαρα παιδια,μη το ξεφτιλισουμε..
Ενας μεγαλος προβληματισμος..και τωρα τι?Δε ξερω αν καποιοι ειναι σε παρομοια κατασταση με μενα..ειμαι 38 χρονων κ το 99% του κοινωνικου μου κυκλου ειναι ή παντρεμενοι ή στο εξωτερικο λογω δουλειας..Πραγματικα ερχονται ΣΚ κ παρακαλαω να μην ερθουν μιας κ δεν υπαρχει ανθρωπος για ενα καφε ή ενα ποτο...Πραγματικα δε ξερω σε ποσους κ αν συμβαινει αλλα δε φαινεται φως στον οριζοντα..οι αντρες φιλοι μου πραγματικα με θλιβουν για το πως τρεχουν πισω απ το μουνι κ το πως τους απορροφα η οικογενεια..λες κ γουσταρουν το χαλιναρι..μια συμπεριφορα που υποδηλωνει οτι ΥΠΟΦΕΡΑΝ οσο ηταν μονοι κ τωρα που δεσαν το γαιδαρο τους σαν να σου λενε παρ τα αρχιδια μου...Γυναικες φιλες ουτε καν δε το συζητω..εχω κουραστει να κανω τον καραγκιοζη κ τον κλοουν καθε φορα που βλεπω τα παιδια καποιου(γιατι μονο ετσι μπορω να τον δω)..με τον κουμπαρο μου ειμασταν αυτοκολλητοι και εχω 5 χρονια να παω για εναν καφε μαζι του!!Στα 38 τι?να κανεις αλλους φιλους?χλωμο..δεν εισαι ουτε φοιτητης ουτε εχεις την ορεξη να τρεχεις σε κλαμπ σαν παιδαρελι..εφτασα στο σημειο να σκεφτομαι κ γω το γαμο γτ καθε μερα με βλεπω να μαραζωνω..αλλα κ γαμο με ποια?ολες ειναι παντρεμενες ή δεσμευμενες 30+,οι μικροτερες θελουν dj ή μπαρμαν(κουνια που τους κουναγε) κ οτι απομενει τη βρισκει με ακολουθους στο instagram..πρωτη φορα αισθανομαι τετοιο αδιεξοδο..εχω ζησει εξωτερικο κ εχω δει εκει οι ανθρωποι ποσο πιο ανοιχτοι ειναι..εδω σε μια γυναικα αν πεις να πας για ενα ποτο ή για ενα φαγητο απλα για ΠΑΡΕΑ σημαινει στο μυαλο της οτι θελει νς τη γαμησεις..κ απ την αλλη ΟΛΟΙ περνανε τελεια σε facebook κτλ με τα ταιρια με εκδρομες με διασκεδασεις κτλ..κ αυτο σε κανει να νοιωθεις ακομα πιο μαλακας κ μονος..οποιος θελει να καταθεσει γνωμη-αποψη αλλα λιγο σοβαρα παιδια,μη το ξεφτιλισουμε..
....με πράσινη περούκα στο τελείωμα της Συγγρού με αρχές Αμφιθέας...σαν εκείνον που το πρωί έκοβε σαλάμια στο τμήμα αλλαντικών του σκλαβενίτη Καλλιθέας...τυπε μην απογοητευεσαι καθολου,και ακομα κι αν δεν εχεις γκομενα προσωρινα η εχεις ξεκοψει με τους παντρεμενους φιλους σου παντα μπορεις να κανεις νεους φιλους,και η ζωη σημερα προσφερει πολλες ευκαιριες για να περνας καθε μερα καλα ;)
επισης τυπε να θυμασαι οτι παντα υπαρχουν και πολυ χειροτερα οπως το μελος του μπου πιπαλεκος2 που ρουφαει τραβελια στη συγγρου καθε βραδυ
.Πραγματικα δε ξερω σε ποσους κ αν συμβαινει αλλα δε φαινεται φως στον οριζοντα..οι αντρες φιλοι μου πραγματικα με θλιβουν για το πως τρεχουν πισω απ το μουνι κ το πως τους απορροφα η οικογενεια..λες κ γουσταρουν το χαλιναρι..μια συμπεριφορα που υποδηλωνει οτι ΥΠΟΦΕΡΑΝ οσο ηταν μονοι κ τωρα που δεσαν το γαιδαρο τους σαν να σου λενε παρ τα αρχιδια μου...
....με πράσινη περούκα στο τελείωμα της Συγγρού με αρχές Αμφιθέας...σαν εκείνον που το πρωί έκοβε σαλάμια στο τμήμα αλλαντικών του σκλαβενίτη Καλλιθέας...
...σαν τον vocalist των dead or alive φέρνει τούτος..φαίνεται κι ο καρούτσος να ούμε..τυπε δηλαδη καπως ετσι μοιαζει ο πιπαλεκος; :S :S :S
τυπε δηλαδη καπως ετσι μοιαζει ο πιπαλεκος; :S :S :S
Να ξέρεις ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα σου είναι η πόλη (Αθήνα) και όχι τόσο η κατάστασή σου. Η Αθήνα, όπως και κάθε μεγαλούπολη, έχει πολλή έως υπερβολική μοναξιά. Βρες κάποιο χόμπυ όπως γυμναστήριο, τένις, σκάκι, επισκέψεις σε κάποια βιβλιοθήκη, ορειβασια (Πάρνηθα, κλπ) μπες στο meetup, και συμμετείχε όσο μπορείς. Επίσης κάνε ταξίδια.
Αλλά προπάντων, αν μπορείς φύγε από Αθήνα. Η ποιότητα ζωής στην επαρχία δεν συγκρίνεται.
Θα έτρεχα πίσω από την κυλοτα της σαν ψοφημι, είσαι καλά που θα αρνιομουν?
Χαχαχα, καλο καλο.
Αμα παει επαρχια χωρις φιλους και γκομενα που ειναι τωρα θα αυτοκτονησει...
Τιγκα στα προξενια και στις στημενες εξοδους, ουτε καν επιλογες για πληρωμενο ερωτα δεν εχει. Για παρεες το ξεχναει ,αφου οι περισσοτεροι ειναι σε κλικες απο το δημοτικο ακομα.
Ισα ισα η Αθηνα εχει διεξοδους, μη λεμε μαλακιες. Αν δε μπορει εκει, τοτε πρεπει να την κανει εξω αλλα στα 38 και δικηγορος τον βλεπω πολυ δυσκολα. Θα σταξει η μουνα του...
Χαχαχα, καλο καλο.
Αμα παει επαρχια χωρις φιλους και γκομενα που ειναι τωρα θα αυτοκτονησει...
Τιγκα στα προξενια και στις στημενες εξοδους, ουτε καν επιλογες για πληρωμενο ερωτα δεν εχει. Για παρεες το ξεχναει ,αφου οι περισσοτεροι ειναι σε κλικες απο το δημοτικο ακομα.
Ισα ισα η Αθηνα εχει διεξοδους, μη λεμε μαλακιες. Αν δε μπορει εκει, τοτε πρεπει να την κανει εξω αλλα στα 38 και δικηγορος τον βλεπω πολυ δυσκολα. Θα σταξει η μουνα του...
Επαρχία στην φάση του τύπου ισοδυναμεί με ΑΥΤΟΚΤΟΝΊΑ.
Επαρχία δεν έχεις επιλογές για ΤΙΠΟΤΑ. Δεν έχει πουτανες.
Δεν εχει μαγαζία να γνωρίσεις ξεμπαρκες γκομενες. Μονο μέσω παρέας και γνωστών.
Δεν έχει δραστηριότητες που θα σε βάλουν σε παρέα ή θα σε κάνουν να ξεχαστείς.
Θα βαρεθείς να βλέπεις τους ίδιους κ τις συμπεριφορες τους ειδικα αν έχεις γαλουχηθει εκτος επαρχίας.
Επαρχία ειναι καλα αν έχεις οικογένεια και δουλειά. Εργενης ουτε καν.
Δε θα διαφωνήσω μαζί σας στο κομμάτι των επιλογών για πληρωμένο έρωτα, αλλά ξεχνάτε ορισμένα πράγματα:
1. Στην επαρχία, όπως και παντού, έχει πολλούς στην ίδια φάση
2. Στην επαρχία, μπορείς να αγοράσεις ή νοικιάσεις ένα μικρό χωραφάκι (1 στρέμμα = 3.000 ευρώ χονδρικά) με δέντρα και να την αράζεις εκεί ολόκληρα σαββατοκύριακα, κάτω από τον γαλανό ουρανό και τον ήλιο, μέσα στη φύση. Ένα δυό γείτονες να γνωρίσεις στην καθισιά ρίχνεις δυό λουκάνικα στη σχάρα, βγάζεις κι ένα μπουκάλι τσίπουρο και περνάς ζωάρα.
Το ίδιο κι αν ασχοληθείς με ψάρεμα, ορειβασία, κυνήγι, μηχανές, κλπ
Ο σχηματισμός παρεών και φιλιών στην επαρχία είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο.
3. Έχοντας αμαξάκι, την κάνεις όποτε θες για μεγαλύτερη πόλη (Αθήνα, Σαλονίκη ή και έξω) για άλλα γούστα (μπουζούκια, πουτάνες, κλπ)
Έχω ζήσει αρκετά και Αθηνα και επαρχία, δεν τίθεται κανένα μέτρο σύγκρισης μεταξύ των δύο στο θέμα παρέες. Και νομίζω το βασικό θέμα του φίλου είναι αυτό.
Όχι ότι δεν έχει καλά η μεγαλούπολη, έχει και μάλιστα πολλά (επιλογές, ανωνυμία, ιδιωτικότητα, τάνες, κλπ) αλλά στο θεμα μοναξιά, αν σε πιάσει, όλες οι μεγαλουπόλεις του κόσμου δεν παλεύονται
Εισαι συναδελφος και χάνεσαι με κατι τετοια???Αθηνα ζω,μονος κ ειμαι δικηγορος..αυτο ποθ εγραψε ο φιλος περι συμμαχιας παντρεμενου κ γυναικας του ειναι ολα τα λεφτα...τωρα μικρος στα 38 δε νομιζω αλλα οκ..