Νέα

Έχω εθιστεί να τραβάω κρυφά βίντεο κώλων γνωστών μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ftoxos ergatis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Μωρη γαμιολα επαρχιωτισσα :zfuck: :2on1:
βρηκα και photo του φιλου σου
αν δεν ξερεις ποιος ειναι ο Βουλπιωτης τσεκαρε... :2funny: ανετα λεμε ομως ιδιο στιλ
zim-302x358.jpg

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.232
Πόντοι
12.756
αν εκανα ποτε καποια βρωμοδουλεια για καποιο λογο εισαι το μονο ατομο που θα φοβομουν να εμπιστευτω
μου κανεις η για χαφιες της αστυνομιας η και μπατσος, αλλα το ασχημο ειδος που χαντακωνει κοσμο
γενικα βγαζεις κατι πολυ κακο.. με αγαπη παντα μιλαμε ε :)
οτι κακο να κανεις εσυ θα το παρω στον ταφο μου μαζι μου
με αγαπη παντα :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.232
Πόντοι
12.756
επ καλα εισαι bro
εδω για σενα λεγαν οι αλλοι εγω πανω που την εκανα :angel:
για ολα αυτα φταιω εγω να ξερεις που δεν σε ξεκωλιασα μαζι με τον βατραχο , αλλα ακουσα τον ΑΘηναιο που σε ειχε συμπαθεια

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
οτι τι; μπηκες να μας πεις οτι εχεις βιντεο με κωλαρες αλλα δεν θα μας τα δειξεις; στο πουτσο μας, μια μερα θα σε σαπισουν στο ξυλο και θα γελανε με την αξιολυπητη αγαμητη μαπα σου.
Αμα ειναι να ανεβασεις κανα βιντεακι να δουμε και μεις ομως αδερφε μου, συνεχισε το κοινωνικο εργο που κανεις εμεις σε στηριζουμε και σαγαπαμε

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.249
Πόντοι
3.556
μαλακες εχω εθιστει στο να τραβαω βιντεο κρυφα τους κωλους απο τις γνωστες μου. δεν ενδιαφερομαι τοσο για αγνωστες, παρα μονο για τις γνωστες. μολις τις πετυχω καπου εξω να φορανε κατι καλο, δλδ κανα παντελονι κολλητο, η το αποκορυφωμα........ που ειναι φυσικα τι αλλο απο το μαγιο η παντελονι κολλητο που μπαινει στη κωλοχαραδρα......... τρελενομαι, αμεσως βγαζω το κινητο παταω καμερα και το βαζω να τραβαει βιντεο ενω το κραταω κατω χαμηλα. μια μερα ημουν στην αυλη εκανα δουλειες και μολις ειδα μια που εχει κωλαρα, να περναει με το αμαξι, αμεσως παρατησα αυτο που εκανα , ετρεξα στο αμαξι (ουτε την εξωπορτα δε κλειδωσα) και τη πηρα στο κυνηγι να δω που θα παει για να τη τραβηξω βιντεο. μια αλλη τη παρακολουθω με κυαλια οταν παιρνει το παιδι της απο το νηπιαγωγειο και το βαζει στο αμαξι στο πισω καθισμα σκυβοντας. (και εκεινη την ωρα φανταζομαι να ειχα τη nikon p1000 με τρiποδο που εχει φανταστικο zoom) αλλες που εχω καλες σχεσεις, τις πλησιαζω και τις ανοιγω κουβεντες διαφορες μονο και μονο για να παρω πλανα. μεχρι και τους πιτσιρικαδες τις περιοχης εχω επιστρατευσει να κανουν το ιδιο μολις δουν καποιες συγκεκριμενες γνωστες. γιατι μου λενε....... α ειδα τη ταδε και φορουσε ενα παντελονι κολλητο και ο κωλος της κουνιοταν σαν ζελεδακι........... Ε ΤΡΑΒΑ ΒΙΝΤΕΟ του λεω..........μη τα χανεις αυτα....!!!!!...... τα χρονια που δε το ειχα ξεκινησει αυτο, θυμαμαι αυτες τις γνωστες που τις πετυχενα με μαγιο και δε τραβουσα βιντεο. δλδ οι εικονες αυτες εξατμιστηκαν.............. και τρελενομαι σπαω το κεφαλι μου για το τι ευκαιριες ειχα χασει γιατι ειναι και απο αυτες που τις εχω στο τοπ της λιστας μου με τα πιο ωραια κωλαρακια και τις πετυχαινω και λιγο σπανια. καλα με μαγιο μονο τοτε τις ειχα πετυχει και μονο που το σκεφτομαι για το τι εχασα με πιανει τρελα!!!! εχω εθιστει στο να τις τραβαω βιντεο και μετα στο σπιτι να στελνω τα βιντεο στο λαπτοπ και να τα κοιταω με την ησυχια μου.......... οχι για να τον παιξω......... αλλα για να τα επεξεργαστω και να τα απομυθοποιησω.... τωρα το καλοκαιρι γυρναω παντου και αν εντοπισω αμαξι γνωστης....... ΝΤΙΝΝΝΝΝΝ ..... και θελω να μου πειτε εσεις......... κανω καλα??? η καποτε θα μου τη δωσει και θα τις τραβαω βιντεο φανερα και θα λεω..... γυρνα λιγο μωρη να δω κατι απο πισω σου!!!!!
Όλα αυτά στη κωριό ?
Τις προάλλες ήσουν σε καφενείο σε άλλο κωριό 3 κι ο κούκος και είχε περισσότερο κόσμο από το δικό σου ... πότε, που γίνανε τα παραπάνω ? :confused:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.249
Πόντοι
3.556
οτι τι; μπηκες να μας πεις οτι εχεις βιντεο με κωλαρες αλλα δεν θα μας τα δειξεις; στο πουτσο μας, μια μερα θα σε σαπισουν στο ξυλο και θα γελανε με την αξιολυπητη αγαμητη μαπα σου.
Αμα ειναι να ανεβασεις κανα βιντεακι να δουμε και μεις ομως αδερφε μου, συνεχισε το κοινωνικο εργο που κανεις εμεις σε στηριζουμε και σαγαπαμε
Πως τ αλλάζεις το συναίσθημα !

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
ΣΣΣΣ σωπαστε μπας και δουμε κανα κωλο

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.249
Πόντοι
3.556
δεν πρεπει να ξερει απο τουρνουα αυτος
καμια δηλωτη να επαιζε το πολυ σε καμιά κατάληψη στο λυκειο
Ποιο λύκειο ... στο καφενείο στο κωριό που τον ρώταγαν οι γριές ... τινοσισεσύ α ?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.251
Πόντοι
5.097
δεν πρεπει να ξερει απο τουρνουα αυτος
καμια δηλωτη να επαιζε το πολυ σε καμιά κατάληψη στο λυκειο
μπλακ τζακ παιζαμε στις καταληψεις με κατοσταρικα και καμια μπυρα με τσιμπουκι στην καλυτερη απογευματακι και μετα. :confused: :confused: :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.232
Πόντοι
12.756
μπλακ τζακ παιζαμε στις καταληψεις με κατοσταρικα και καμια μπυρα με τσιμπουκι στην καλυτερη απογευματακι και μετα. :confused: :confused: :confused:
να φανταστω αυτα που πηρες τα θυμάσαι ενα-ενα

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.913
Πόντοι
606

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.249
Πόντοι
3.556
Μπλέκατε αλκοόλ και τσιμπούκια ? κατάλαβα .... ο πρόεδρος του 15μελούς πρέπει να έκανε τα περισσότερα για να ξαναβγεί :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.232
Πόντοι
12.756
εκει εκανα την πρωτη μου μαγια να φτιαξω περιουσια. :sunglasses:
επαιρνες τσιμπουκια για να πλουτίσεις ρε τυπε ??
τόσο καλος ήσουν ?
να το πουμε στον Τζιμυ αν ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom