sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.189
- Πόντοι
- 22.266
Του χρόνου Δεκέμβριο ΒενεζουέλαΕπιστροφη σημερα, απο Παρισι, 2 ημερες πριν λογω των ταραχων που γινονται εκει, ευτυχως ειχα φλεξι εισητηριο.
Δομηνικος λοιπον, 29 ημερες γεματες, για να γεμισουμε τις μπαταριες που θα τις αδειασουμε παλι μετα απο 40 ημερες λογω Ταυλανδης.
Δυστυχως πηρα πολυ αργα χαμπαρι τι παιζεται εκει, θα μπορουσα να ειχα πηδηξει πολυ ωραιες μιλφαρες αν καταλαβαινα απο την αρχη τα σηματα που εξεπεμπαν καμμια φορα ακομα και μπροστα στην γυναικα μου.
Δεν πειραζει ομως του χρονου, αν ζω, θα παω πιο προετοιμασμενος, γιατι πιθανον να αποτελεσει μονιμο τοπο διακοπων μου, αν φυσικα ζω.
Λαος χυμα, πολυ χαρουμενος, ολοι στον δρομο σε χαιρετανε, παντου ακους μουσικη, σε καθε μαγαζι, σε καθε σπιτι και σε καθε αυτοκινητο, η μουσικη ειναι συμαντικο μερος της ζωης τους.
Οι γυναικες εχουν το πανω χερι οπως καταλαβα, και επειδη ο νηματοθετης ζηταει συγκριση μεταξυ Ταυλανδεζων και Δομηνικανων θα πω οτι ναι μεν οι Δομηνικανες ειναι πολυ πιο απελευθερωμενες και επιθετικες στο σεξ απο τις Ταυλανδεζες, αλλα οι δευτερες υπερεχουν κατα πολυ στο γουτσου-γουτσου.
Παραλιες πολυ καλυτερες απο Σευχελλες, Πουκετ, η, Μαυρικιου, ενα σκαλι ομως πιο κατω απο τις αμουδερες παραλιες του Ιονιου οσον αφορα το κρυσταλο των νερων.
Στα τουριστικα μερη, παραλιες η, σταθμους αυτοκινητων, υπαρχουν κραχτες, που φορανε ομοιομορφες φορεσιες, υποτιθεται του Δημου, και οι οποιοι πουλανε τα παντα.
Απο ξαπλωστρες και καφε στις παραλιες, μεχρι τσιγαριλικι και γυναικες. Κατι αναλογο με τους τουκ-τουκ-τζηδες της Μπανγκοκ, αλλα με πολυ μεγαλυτερη γκαμα προιοντων.
Δεν μπορεσα δυστυχως να παω Σοσουα μονος μου, που ειχα τις πληροφοριες απο τον νηματοθετη @sex volcano ισως του χρονου.
.ακούγεται ότι θέλει να ανοίξει τουριστικά σε δύο τρία μέρη κ να τα καθαρίσει πρώτα από κλεφτρονια