κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.793
- Πόντοι
- 19.795
Όταν γυρίσω Αθήνα θα γράψω τις εντυπώσεις μου γενικά για αυτό το ταξίδι.
Εσύ ξέρεις κ ισπανικά κιόλας ..εγώ σαν το μουγκοθοδωρα είμαι με τα λίγα ισπανικά....Όταν γυρίσω Αθήνα θα γράψω τις εντυπώσεις μου γενικά για αυτό το ταξίδι.
Δεν την εκανες προταση να ερθει Ελλαδα να κονομησει?Τελικά όλες γαμιουνται εδώ, αν πετύχουν άνδρα μόνο τους.
Πήγαινα για να δώσω στο ανταλλακτιριο 2000 τελευταία πέσος που είχα και να παρω ευρώ, και στον δρόμο συναντάω μια κοπέλα που δουλεύει ακριβώς έξω από το ρεσορτ που μένω σε ενοικιάσεις αυτοκινήτων ενός Ιταλού.
Που πας μου λέει;
Να αλλάξω χρήματα της λέω γιατί φεύγω το βράδυ και δεν τα χρειάζομαι.
Έλα να στα αλλαξω εγώ, μου λέει.
Ξαναγυρίσαμε λοιπόν πίσω και πήγαμε στις ενοικιάσεις που ήταν κλειστά για μεσημέρι. Αφού άνοιξε αυτή, μου λέει. Θέλεις μασσαζ;
Τι μασσαζ τις λέω;
Τοδος, μου λέει, τσικι-τσικι, μπουκα-μπουκα και κοίταξε το όργανο, που μόνο με την ιδέα από 8ποντο έγινε 9ποντο.
Πόσο της λέω;
Αυτά που έχεις μου λέει.
Που θα το κάνουμε;
Πίσω στην τουαλέτα μου λέει, θακλειδωσω και θα πάμε πίσω.
Τι να κάνω, τελευταίες ώρες υπέκυψα πάλι.
Καλή ήτανε, αλλά λίγο κάτω από τον μέσο όρο, κορυφαίων μασσαζοκοριτσων της Αθήνας.Δεν την εκανες προταση να ερθει Ελλαδα να κονομησει?
Γάμησε τα, τώρα θέλει και ο εισαγγελέας να του μάθω την γλώσσα, που σημαίνει ότι θα καταλαβαίνει περισσότερα από τα υπονοούμενα που πετανε τα κορίτσια όταν περνάμε έξω από τα μασσατζιδικα.Εσύ ξέρεις κ ισπανικά κιόλας ..εγώ σαν το μουγκοθοδωρα είμαι με τα λίγα ισπανικά....
Ζηλεύω..............
Δημοσίευση στο thread ''Buenos Aires - Patagonia 2022 do not cry for me argentina'' Buenos Aires - Patagonia 2022 do not cry for me argentina - Page 2 - bourdela.com forumΚαλή ήτανε, αλλά λίγο κάτω από τον μέσο όρο, κορυφαίων μασσαζοκοριτσων της Αθήνας.
Gamiesai. Εδώ δεν είχε τόσο ωραίες στα μασσατζιδικα, κάποιες φρι-λεινσερς ήταν κάτι φανταστικα μουνια. Ματαρες, χειλαρες και κωλάρες, και κορμιά λαμπάδα. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να δοκιμάσω.Δημοσίευση στο thread ''Buenos Aires - Patagonia 2022 do not cry for me argentina'' Buenos Aires - Patagonia 2022 do not cry for me argentina - Page 2 - bourdela.com forum
Κορυφαίο μουνετα σε μασατζίδικα ειδικά η σιλικονατη που πηρα
Νομίζω η αφαν γκατε των.μασαζερηδων είναι εκεί που είσαι κ όχι sosua ,bocca chica ksi santo domingo διότι είναι high class τουριστικό μέρος με ξενοδοχείαGamiesai. Εδώ δεν είχε τόσο ωραίες στα μασσατζιδικα, κάποιες φρι-λεινσερς ήταν κάτι φανταστικα μουνια. Ματαρες, χειλαρες και κωλάρες, και κορμιά λαμπάδα. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να δοκιμάσω.
Τελικά όλα εδώ τα μαγαζιά είναι και μασσατζιδικα.Νομίζω η αφαν γκατε των.μασαζερηδων είναι εκεί που είσαι κ όχι sosua ,bocca chica ksi santo domingo διότι είναι high class τουριστικό μέρος με ξενοδοχεία
Αργά το αντιληφθηκεςΤελικά όλα εδώ τα μαγαζιά είναι και μασσατζιδικα.
Απορώ που λες ότι σε κλέψανε. Δες τι σου έστειλα στο γουατσαπ. Δεν μπορώ να την κατεβάσω στο μπου.3 στις 6 μασσατζουδες όμως προσπάθησαν να κλέψουν στο γαμησι.
Όπως είπα και παραπάνω όλες φοράνε μπλουτζιν παντελόνια. Δεν το βγάζουν όμως, το κατεβάζουν μέχρι τά γόνατα, έτσι ώστε να μένουν τα πόδια τους κλειστά. Βρε κυρά μου, 8ποντο είναι αν μου κλέψεις 4 πόντους μου κλέβεις το μισό γαμησι.Είναι όμως πολύ ευάλωτες και με λίγο δάκτυλο σου στο τέλος σου παραδίδονται.
Μπήκε με το ζόρι πιατσοβια στο αμάξι που νοίκιασα κ καλά για πίπα κ μόλις την έδιωξα σαν ελαφρότερα έκλεψε το κινητό μου από το κάθισμα του συνοδηγού που το είχα προτελευταία μεραΑπορώ που λες ότι σε κλέψανε. Δες τι σου έστειλα στο γουατσαπ. Δεν μπορώ να την κατεβάσω στο μπου.
Άλλο eκει που είσαι μάλλον σοσουα Σάντο Ντομίνγκο νομιζωΗ φωτό που σου έστειλα είναι από κλειστό μαγαζί το βράδι και το εμπόρευμα απ' έξω, όλη νύχτα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όλα τα μαγαζιά αφήνουν τα πράγματα αφυλαχτα έξω την νύχτα.
Ευγε συναδελφε κωλογερε. Συνεχως μας εκπλησσεις ευχαριστα. Εισαι πολυ μπροστα !!!! Απο μενα respect !!!Τελικά όλες γαμιουνται εδώ, αν πετύχουν άνδρα μόνο τους.
Πήγαινα για να δώσω στο ανταλλακτιριο 2000 τελευταία πέσος που είχα και να παρω ευρώ, και στον δρόμο συναντάω μια κοπέλα που δουλεύει ακριβώς έξω από το ρεσορτ που μένω σε ενοικιάσεις αυτοκινήτων ενός Ιταλού.
Που πας μου λέει;
Να αλλάξω χρήματα της λέω γιατί φεύγω το βράδυ και δεν τα χρειάζομαι.
Έλα να στα αλλαξω εγώ, μου λέει.
Ξαναγυρίσαμε λοιπόν πίσω και πήγαμε στις ενοικιάσεις που ήταν κλειστά για μεσημέρι. Αφού άνοιξε αυτή, μου λέει. Θέλεις μασσαζ;
Τι μασσαζ τις λέω;
Τοδος, μου λέει, τσικι-τσικι, μπουκα-μπουκα και κοίταξε το όργανο, που μόνο με την ιδέα από 8ποντο έγινε 9ποντο.
Πόσο της λέω;
Αυτά που έχεις μου λέει.
Που θα το κάνουμε;
Πίσω στην τουαλέτα μου λέει, θακλειδωσω και θα πάμε πίσω.
Τι να κάνω, τελευταίες ώρες υπέκυψα πάλι.