Νέα

Δομινικανή Δημοκρατία-Sosúa

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 331
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.190
Πόντοι
22.266

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.355
Πόντοι
34.538
Τελικά όλες γαμιουνται εδώ, αν πετύχουν άνδρα μόνο τους.
Πήγαινα για να δώσω στο ανταλλακτιριο 2000 τελευταία πέσος που είχα και να παρω ευρώ, και στον δρόμο συναντάω μια κοπέλα που δουλεύει ακριβώς έξω από το ρεσορτ που μένω σε ενοικιάσεις αυτοκινήτων ενός Ιταλού.
Που πας μου λέει;
Να αλλάξω χρήματα της λέω γιατί φεύγω το βράδυ και δεν τα χρειάζομαι.
Έλα να στα αλλαξω εγώ, μου λέει.
Ξαναγυρίσαμε λοιπόν πίσω και πήγαμε στις ενοικιάσεις που ήταν κλειστά για μεσημέρι. Αφού άνοιξε αυτή, μου λέει. Θέλεις μασσαζ;
Τι μασσαζ τις λέω;
Τοδος, μου λέει, τσικι-τσικι, μπουκα-μπουκα και κοίταξε το όργανο, που μόνο με την ιδέα από 8ποντο έγινε 9ποντο.
Πόσο της λέω;
Αυτά που έχεις μου λέει.
Που θα το κάνουμε;
Πίσω στην τουαλέτα μου λέει, θακλειδωσω και θα πάμε πίσω.
Τι να κάνω, τελευταίες ώρες υπέκυψα πάλι.
Δεν την εκανες προταση να ερθει Ελλαδα να κονομησει?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.793
Πόντοι
19.795
Εσύ ξέρεις κ ισπανικά κιόλας ..εγώ σαν το μουγκοθοδωρα είμαι με τα λίγα ισπανικά....
Ζηλεύω..............
Γάμησε τα, τώρα θέλει και ο εισαγγελέας να του μάθω την γλώσσα, που σημαίνει ότι θα καταλαβαίνει περισσότερα από τα υπονοούμενα που πετανε τα κορίτσια όταν περνάμε έξω από τα μασσατζιδικα.:confused:

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.190
Πόντοι
22.266
Καλή ήτανε, αλλά λίγο κάτω από τον μέσο όρο, κορυφαίων μασσαζοκοριτσων της Αθήνας.
Δημοσίευση στο thread ''Buenos Aires - Patagonia 2022 do not cry for me argentina'' Buenos Aires - Patagonia 2022 do not cry for me argentina - Page 2 - bourdela.com forum
Κορυφαίο μουνετα σε μασατζίδικα ειδικά η σιλικονατη που πηρα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.793
Πόντοι
19.795
Δημοσίευση στο thread ''Buenos Aires - Patagonia 2022 do not cry for me argentina'' Buenos Aires - Patagonia 2022 do not cry for me argentina - Page 2 - bourdela.com forum
Κορυφαίο μουνετα σε μασατζίδικα ειδικά η σιλικονατη που πηρα
Gamiesai. Εδώ δεν είχε τόσο ωραίες στα μασσατζιδικα, κάποιες φρι-λεινσερς ήταν κάτι φανταστικα μουνια. Ματαρες, χειλαρες και κωλάρες, και κορμιά λαμπάδα. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να δοκιμάσω.:confused:

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.190
Πόντοι
22.266
Gamiesai. Εδώ δεν είχε τόσο ωραίες στα μασσατζιδικα, κάποιες φρι-λεινσερς ήταν κάτι φανταστικα μουνια. Ματαρες, χειλαρες και κωλάρες, και κορμιά λαμπάδα. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να δοκιμάσω.:confused:
Νομίζω η αφαν γκατε των.μασαζερηδων είναι εκεί που είσαι κ όχι sosua ,bocca chica ksi santo domingo διότι είναι high class τουριστικό μέρος με ξενοδοχεία

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.793
Πόντοι
19.795
Νομίζω η αφαν γκατε των.μασαζερηδων είναι εκεί που είσαι κ όχι sosua ,bocca chica ksi santo domingo διότι είναι high class τουριστικό μέρος με ξενοδοχεία
Τελικά όλα εδώ τα μαγαζιά είναι και μασσατζιδικα.:confused:

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.190
Πόντοι
22.266
Τελικά όλα εδώ τα μαγαζιά είναι και μασσατζιδικα.:confused:
Αργά το αντιληφθηκες:confused:

Γενικά η χώρα ειναι ένα μπουρδέλο
Εγώ είχα απίστευτες φάσεις κ ίσως το πιο επισοδιακο ταξίδι
Με άλλην έκλεισα ραντεβού .κ μια τυχαία εμφανίστηκε που προσποιείθηκε ότι είναι αυτή που περιμένω
Υπόψιν έχω προσαπογνωσια
Κ αφού την είχα δει την Βίβιαν μόνο σε φωτός τιντερ όταν συνεντησα μια στη γωνία δρόμου κ της είπα αν είναι η Βίβιαν ,τότε είπε πως ναι
Πήγαμε σπίτι μου φάγαμε κ την πήδηξα κ μετά είδα το τηλ μου που το έβαλα στο αθόρυβο μα έχει 25 αναπάντητες κλήσεις από την αληθινή Βίβιαν που περίμενε άδικα εκεί
Επίσης με κλέψανε το κινητό κ φαντάσου από sosua έως 27 charcos και πίσω καθώς κ σοσουα μέχρι πρωτεύουσα δίχως κινητό και gps :confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.793
Πόντοι
19.795
3 στις 6 μασσατζουδες όμως προσπάθησαν να κλέψουν στο γαμησι.
Όπως είπα και παραπάνω όλες φοράνε μπλουτζιν παντελόνια. Δεν το βγάζουν όμως, το κατεβάζουν μέχρι τά γόνατα, έτσι ώστε να μένουν τα πόδια τους κλειστά. Βρε κυρά μου, 8ποντο είναι αν μου κλέψεις 4 πόντους μου κλέβεις το μισό γαμησι.Είναι όμως πολύ ευάλωτες και με λίγο δάκτυλο σου στο τέλος σου παραδίδονται.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.793
Πόντοι
19.795
3 στις 6 μασσατζουδες όμως προσπάθησαν να κλέψουν στο γαμησι.
Όπως είπα και παραπάνω όλες φοράνε μπλουτζιν παντελόνια. Δεν το βγάζουν όμως, το κατεβάζουν μέχρι τά γόνατα, έτσι ώστε να μένουν τα πόδια τους κλειστά. Βρε κυρά μου, 8ποντο είναι αν μου κλέψεις 4 πόντους μου κλέβεις το μισό γαμησι.Είναι όμως πολύ ευάλωτες και με λίγο δάκτυλο σου στο τέλος σου παραδίδονται.
Απορώ που λες ότι σε κλέψανε. Δες τι σου έστειλα στο γουατσαπ. Δεν μπορώ να την κατεβάσω στο μπου.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.793
Πόντοι
19.795
Η φωτό που σου έστειλα είναι από κλειστό μαγαζί το βράδι και το εμπόρευμα απ' έξω, όλη νύχτα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όλα τα μαγαζιά αφήνουν τα πράγματα αφυλαχτα έξω την νύχτα.

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.190
Πόντοι
22.266
Απορώ που λες ότι σε κλέψανε. Δες τι σου έστειλα στο γουατσαπ. Δεν μπορώ να την κατεβάσω στο μπου.
Μπήκε με το ζόρι πιατσοβια στο αμάξι που νοίκιασα κ καλά για πίπα κ μόλις την έδιωξα σαν ελαφρότερα έκλεψε το κινητό μου από το κάθισμα του συνοδηγού που το είχα προτελευταία μερα

Η φωτό που σου έστειλα είναι από κλειστό μαγαζί το βράδι και το εμπόρευμα απ' έξω, όλη νύχτα.

Όλα τα μαγαζιά αφήνουν τα πράγματα αφυλαχτα έξω την νύχτα.
Άλλο eκει που είσαι μάλλον σοσουα Σάντο Ντομίνγκο νομιζω

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.793
Πόντοι
19.795
IMG-20221219-WA0000.jpg

Το μαγαζί κλειστό και οι πίνακες έξω.

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
543
Πόντοι
36
Τελικά όλες γαμιουνται εδώ, αν πετύχουν άνδρα μόνο τους.
Πήγαινα για να δώσω στο ανταλλακτιριο 2000 τελευταία πέσος που είχα και να παρω ευρώ, και στον δρόμο συναντάω μια κοπέλα που δουλεύει ακριβώς έξω από το ρεσορτ που μένω σε ενοικιάσεις αυτοκινήτων ενός Ιταλού.
Που πας μου λέει;
Να αλλάξω χρήματα της λέω γιατί φεύγω το βράδυ και δεν τα χρειάζομαι.
Έλα να στα αλλαξω εγώ, μου λέει.
Ξαναγυρίσαμε λοιπόν πίσω και πήγαμε στις ενοικιάσεις που ήταν κλειστά για μεσημέρι. Αφού άνοιξε αυτή, μου λέει. Θέλεις μασσαζ;
Τι μασσαζ τις λέω;
Τοδος, μου λέει, τσικι-τσικι, μπουκα-μπουκα και κοίταξε το όργανο, που μόνο με την ιδέα από 8ποντο έγινε 9ποντο.
Πόσο της λέω;
Αυτά που έχεις μου λέει.
Που θα το κάνουμε;
Πίσω στην τουαλέτα μου λέει, θακλειδωσω και θα πάμε πίσω.
Τι να κάνω, τελευταίες ώρες υπέκυψα πάλι.
Ευγε συναδελφε κωλογερε. Συνεχως μας εκπλησσεις ευχαριστα. Εισαι πολυ μπροστα !!!! Απο μενα respect !!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.793
Πόντοι
19.795
Επιστροφη σημερα, απο Παρισι, 2 ημερες πριν λογω των ταραχων που γινονται εκει, ευτυχως ειχα φλεξι εισητηριο.

Δομηνικος λοιπον, 29 ημερες γεματες, για να γεμισουμε τις μπαταριες που θα τις αδειασουμε παλι μετα απο 40 ημερες λογω Ταυλανδης.
Δυστυχως πηρα πολυ αργα χαμπαρι τι παιζεται εκει, θα μπορουσα να ειχα πηδηξει πολυ ωραιες μιλφαρες αν καταλαβαινα απο την αρχη τα σηματα που εξεπεμπαν καμμια φορα ακομα και μπροστα στην γυναικα μου.
Δεν πειραζει ομως του χρονου, αν ζω, θα παω πιο προετοιμασμενος, γιατι πιθανον να αποτελεσει μονιμο τοπο διακοπων μου, αν φυσικα ζω.
Λαος χυμα, πολυ χαρουμενος, ολοι στον δρομο σε χαιρετανε, παντου ακους μουσικη, σε καθε μαγαζι, σε καθε σπιτι και σε καθε αυτοκινητο, η μουσικη ειναι συμαντικο μερος της ζωης τους.
Οι γυναικες εχουν το πανω χερι οπως καταλαβα, και επειδη ο νηματοθετης ζηταει συγκριση μεταξυ Ταυλανδεζων και Δομηνικανων θα πω οτι ναι μεν οι Δομηνικανες ειναι πολυ πιο απελευθερωμενες και επιθετικες στο σεξ απο τις Ταυλανδεζες, αλλα οι δευτερες υπερεχουν κατα πολυ στο γουτσου-γουτσου.
Παραλιες πολυ καλυτερες απο Σευχελλες, Πουκετ, η, Μαυρικιου, ενα σκαλι ομως πιο κατω απο τις αμουδερες παραλιες του Ιονιου οσον αφορα το κρυσταλο των νερων.
Στα τουριστικα μερη, παραλιες η, σταθμους αυτοκινητων, υπαρχουν κραχτες, που φορανε ομοιομορφες φορεσιες, υποτιθεται του Δημου, και οι οποιοι πουλανε τα παντα.
Απο ξαπλωστρες και καφε στις παραλιες, μεχρι τσιγαριλικι και γυναικες. Κατι αναλογο με τους τουκ-τουκ-τζηδες της Μπανγκοκ, αλλα με πολυ μεγαλυτερη γκαμα προιοντων.
Δεν μπορεσα δυστυχως να παω Σοσουα μονος μου, που ειχα τις πληροφοριες απο τον νηματοθετη @sex volcano ισως του χρονου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom