pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.323
- Πόντοι
- 3.556
Σήμερα το πρωί, αραχτός, παραλία. Κωλομερα.
Ελλεηνίδες ?
Σήμερα το πρωί, αραχτός, παραλία. Κωλομερα.
Όχι βέβαια. ΛατινεςΕλλεηνίδες ?
Ευγε συναγωνιστη κωλογερε για ολες τις ενημερωσεις και τις φωτογραφιες. Εισαι αξιος !!!!! Απο εμενα respect !!!!Όχι βέβαια. Λατινες
Σωστα. Μπραβο και στους δυο σας.Και respect επίσης στον συναγωνιστή @sex volcano που είναι ο πρωτοπόρος σε αυτά τα ταξίδια και ανοίγει δρόμους για να πηγαίνουμε στα σίγουρα.
Πιο καλές θάλασσες dr ή Thai ?
Οι καλύτερες μετά του Ιονίου. Ειδικά η Ν/Α πλευρά. Καλύτερες και από του Μαυρικίου και από των Σεϋχελλών.Πιο καλές θάλασσες dr ή Thai ?
σουφρωσες κανα κινητο παππουλη ?Αυτό το μουνι ο @Νίπλης με κατηγορεί ότι το κινητό που βγάζω φωτογραφίες είναι του περασμένου αιώνα και εγώ του προπερασμένου, και του βγαίνουν τα μάτια για να τις δει.
Όταν θα έρθεις στην ηλικία μου, (87 χωρίς τά καλοκαιρια) να δούμε εσένα πως θα τρέμουν τα χέρια σου όταν βλέπεις τα κωλαρακια.σουφρωσες κανα κινητο παππουλη ?
γιατι βλεπω ανεβηκε η ποιότητα ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟ !!!
Νεξτ γιατί μαζί Καράκας και iska Margarita με @Tony xxΕν τω μεταξυ, συνήθως πάω πρωί πριν της 10 για κανένα μασσαζακι. Εχθές κυκλοφόρησα χωρίς επιτήρηση το απογευματάκι, και είδα ότι ακόμα και στα μαγαζιά με σουβενίρ έχουν δωματιάκια για μασσαζ. Και πολύ καλύτερες επιλογές σε μασσαζοκορες. Στα δε μαγαζια με σουβενίρ που δουλεύουν άνδρες, σε κράζουν για να πουλήσουν τα πάντα. Από τσιγαριλικι μέχρι τσικας. Δεν είχα όμως χρόνο για τίποτε από αυτά. Νεξτ γιαρ.
87 δεν προκειται να φτασω παππου , πανε αυτες οι ηλικίεςΌταν θα έρθεις στην ηλικία μου, (87 χωρίς τά καλοκαιρια) να δούμε εσένα πως θα τρέμουν τα χέρια σου όταν βλέπεις τα κωλαρακια.