sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.193
- Πόντοι
- 22.266
Τώρα πες την αλήθεια με το χέρι στην καρδιά ....συγκρίνονται οι κρατικές με τα ασιατακια; ferrarika με golfakia
Τώρα πες την αλήθεια με το χέρι στην καρδιά ....συγκρίνονται οι κρατικές με τα ασιατακια; ferrarika με golfakia
Όλες έχουν την χάρη τους. Δεν θα με χαλαγε 6 μήνες Καραϊβική, 6 μήνες Ταυλανδη.Τώρα πες την αλήθεια με το χέρι στην καρδιά ....συγκρίνονται οι κρατικές με τα ασιατακια; ferrarika με golfakia
Δεν ξέρω αν συγκρίνονται Δομίνικος με Ταυλανδη, αλλά οι 2 χοντρές Γαλλίδες γειτόνισσες της διπλανής βίλας, 5-5 τους φέρνουν τους μαυρουκους κάθε βράδυ.Τώρα πες την αλήθεια με το χέρι στην καρδιά ....συγκρίνονται οι κρατικές με τα ασιατακια; ferrarika με golfakia
Που να δεις mtwapa ΚένυαΔεν ξέρω αν συγκρίνονται Δομίνικος με Ταυλανδη, αλλά οι 2 χοντρές Γαλλίδες γειτόνισσες της διπλανής βίλας, 5-5 τους φέρνουν τους μαυρουκους κάθε βράδυ.
Πες αλήθεια τώρα ..που απολαύνεις περισσότερο την παραλία ; Φι φι και πουκετ ή λάτιν.αμερικα;;;Σήμερα το πρωί, αραχτός, παραλία. Κωλομερα.
Εδώ οι κώλοι είναι χύμα στο κύμα. Κυριολεκτικά. Στο Πούκετ όμως, μπορεί από κώλους να υποφέραμε, αλλά τα μουνάκια ήταν χύμα στο κρεβάτι μου.Πες αλήθεια τώρα ..που απολαύνεις περισσότερο την παραλία ; Φι φι και πουκετ ή λάτιν.αμερικα;;;
Δλδ φταίνε οι δομινικανες που είναι πιο βαριά πεπόνια κ δεν έρχονται στο κρεβάτι σου σε σχέση με τις ταυλανδες;;;;;;Εδώ οι κώλοι είναι χύμα στο κύμα. Κυριολεκτικά. Στο Πούκετ όμως, μπορεί από κώλους να υποφέραμε, αλλά τα μουνάκια ήταν χύμα στο κρεβάτι μου.
Όχι, οι Δομηνικανες μια χαρά είναι. Το κρεβάτι φταίει που είναι κατηλλημενο και αναγκάζομαι να ξαπλώνω σε μασσαζοκρεβατα.Δλδ φταίνε οι δομινικανες που είναι πιο βαριά πεπόνια κ δεν έρχονται στο κρεβάτι σου σε σχέση με τις ταυλανδες;;;;;;
πόσα ζητάνε η Δομινικανές; έκανες κάποια έρευνα αγοράς;Όχι, οι Δομηνικανες μια χαρά είναι. Το κρεβάτι φταίει που είναι κατηλλημενο και αναγκάζομαι να ξαπλώνω σε μασσαζοκρεβατα.
20 ευρώ (1000 πέσος) για το απλό μασσαζ, 20 για να κατεβάσει το παντελόνι, (εδώ η εθνική ενδυμασία είναι το μπλουτζιν παντελόνι), 20 για μπουκι και χειρομαλαξη, και 20 για γαμησι. Το τελευταίο εξαρτάται και από την κορασίδα. Αυτά σε μασσατζιδικα τουριστικής περιοχής που είμαι τώρα. Για φρι-λεινσερς δεν ξέρω γιατί δεν έχω την δυνατότητα να τις πάρω στο διαμέρισμα.πόσα ζητάνε η Δομινικανές; έκανες κάποια έρευνα αγοράς;
τώρα πραγματικά λες ότι πρέπει να σκάσεις 80€ για να γαμήσεις στα μασαζ;20 ευρώ (1000 πέσος) για το απλό μασσαζ, 20 για να κατεβάσει το παντελόνι, (εδώ η εθνική ενδυμασία είναι το μπλουτζιν παντελόνι), 20 για μπουκι και χειρομαλαξη, και 20 για γαμησι. Το τελευταίο εξαρτάται και από την κορασίδα. Αυτά σε μασσατζιδικα τουριστικής περιοχής που είμαι τώρα. Για φρι-λεινσερς δεν ξέρω γιατί δεν έχω την δυνατότητα να τις πάρω στο διαμέρισμα.
Οι περισσότερες στα μασσατζιδικα είναι προς το παχουλό, αλλά έχει κάποιες φρι-λεινσερς, ειδικα μαυρουλες, εκπληκτικής ομορφιάς.
Σου είπα, είμαι σε απόλυτα τουριστική περιοχή με 6-7 μασσατζιδικα. Φυσικά στο Σαν Ντομίνγκο, η, στο Ρομάνα, οι τιμές θα παίζουν διαφορετικά και οι επιλογές πολύ-πολυ περισσότερες.τώρα πραγματικά λες ότι πρέπει να σκάσεις 80€ για να γαμήσεις στα μασαζ;
οκ, ευχαριστώ για το χρόνο σου. Με βλέπω ΤαιλάνδηΣου είπα, είμαι σε απόλυτα τουριστική περιοχή με 6-7 μασσατζιδικα. Φυσικά στο Σαν Ντομίνγκο, η, στο Ρομάνα, οι τιμές θα παίζουν διαφορετικά και οι επιλογές πολύ-πολυ περισσότερες.
Και εγώ το ίδιοοκ, ευχαριστώ για το χρόνο σου. Με βλέπω Ταιλάνδη
Σήμερα το πρωί, αραχτός, παραλία. Κωλομερα.