mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.452
- Πόντοι
- 216
Μπράβο βρε volcano! Εύχομαι να αρχίσεις τα ταξίδια σύντομα και να μας ποστάρεις υλικό!
Αληθώς ι κύριος κ ότι αγαπαμεευγε!
καλη συνεχεια
Χριστος Ανεστη!
Αυτο το ερωτημα εχω και εγω ,συνηθως παω ταυλανδη αλλα βαρεθηκα ,και θα παω φιλιπινεςΚαλησπέρα , ξέρουμε τι υπάρχει στο cebu από θέμα γυναίκας , παραλίας κλπ που είναι το καλύτερο μέρος για μείνει κάποιος ;
Cebu πιο βατή πόλη σε σχέση με τα 25 εκ της Μανίλας.Αυτο το ερωτημα εχω και εγω ,συνηθως παω ταυλανδη αλλα βαρεθηκα ,και θα παω φιλιπινες
Πώς βρέθηκες mindoro island??ωραιος. Εγω ειχα παει Μπορακαυ το 2013 αλλα Σεμπου - Μποχολ - Παλαουαν δεν πηγα. Πουερτο Γκαλερα εχω παει μονο
Ευχαριστω πολυCebu πιο βατή πόλη σε σχέση με τα 25 εκ της Μανίλας.
Έχει και πιο πολλές εξορμήσεις εκεί γύρω
Από μουνια ayala mall and mxilom.street
Aλλα και mactan island που είναι νησί τουριστικό απέναντι
Παίξε με τιντερ κ θα χύνει χαμός
Είναι όμως δυτικοθρεμενες με σαβουρες δυτικα φαγητά κ πιο χοντρές από ταυλανδες αλλά μιλαν αγγλικά οπότε συννενόηση γίνεται κ στο live καμάκι.
Στο τιντερ ειδικά θα γίνει χαμός κ αμέσως ζητά whatsapp
Κουζίνα για τον πουτσο αλλα θαλασσες πολύ ανώτερες από υπόλοιπη SOUTH EAST ASIA
Κ έτσι για την ιστορία τους περισσότερους διαγωνισμούς ομορφιάς. Έχουν Βενεζουέλα ινδες και Φιλιππινέζες ( ειδικά οι mestizo)
Βέβαια πιο ακριβά από υπόλοιπη sea ,και δύσκολες οι μετακινήσεις
Το καλό είναι ότι έχουν δυτική νοοτροπία στη σκέψη λόγω χριστιανισμού κ αγγλικής γλώσσας αλλά προσοχή διότι έχει πολλά μπάζα με φωτογραφίες αλλαγμένες κ πολλές είναι συντηρητικές λόγω καθολικισμού
Αν πας Μανίλα κάθισε burgos street
Kai makati
Για βόλτες να xAζέψεις ουρανοξύστες bonifacio
Cebu αξίζει τέλη Γενάρη που γίνεται για 3 μέρες παρελάσεις προς τιμή του βρέφους του Ιησού Χριστού sinulog festival και μαζί με το καρναβάλι Ρίο και τη γιορτή των νεκρών στο Μεξικό είμαι τα τρία μεγαλύτερα φεστιβαλ
Sinulog - Wikipedia
Γραφει 1-15 εκατομμύρια αλλά όσο ξέρω έχει 2-3 εκατομμύρια κ είχα πάει το 2020 κ έπαθα πλάκα ..
Mε λεωφορείο απο Μάνιλα σε Μπατανγκας (90 λεπτα) και μετα ξύλοβαρκα 45 λεπτα. Τωρα ειδα έχουν και φερρυ. Ποιο λεωφορείο και που δε θυμαμαι μια γκομενα τα ηξερε. Στο μεταξυ τα λεωφορεία δε φεύγουν βασει του ωραρίου αλλα οταν ο οδηγός εχει πληρότητα. Που σημαίνει των 10 μπορει να φύγει και 11 και 12. Για φερρυ σε Παλαουαν εχω ακούσει και μιαμιση μερα καθυστέρηση.Πώς βρέθηκες mindoro island??
Οπως τα λέει ο φιλος. Γενικα ΟΛΑ πλην των θαλασσών είναι κατώτερα ερχόμενος απο ταυλανδη και μπορει να χαλαστεις λιγο. Αλλα δεν είναι αποτρεπτικος παράγοντας απο το να πας.Ευχαριστω πολυ
ΧΑ ΧΑ όντως κουφό αλά τα μόνο βαν ξεκινάν μόνο όταν γεμίσουν κ όχι βάσει προγράμματος ..Mε λεωφορείο απο Μάνιλα σε Μπατανγκας (90 λεπτα) και μετα ξύλοβαρκα 45 λεπτα. Τωρα ειδα έχουν και φερρυ. Ποιο λεωφορείο και που δε θυμαμαι μια γκομενα τα ηξερε. Στο μεταξυ τα λεωφορεία δε φεύγουν βασει του ωραρίου αλλα οταν ο οδηγός εχει πληρότητα. Που σημαίνει των 10 μπορει να φύγει και 11 και 12. Για φερρυ σε Παλαουαν εχω ακούσει και μιαμιση μερα καθυστέρηση.
Στο Πουέρτο Γκαλερα έχει δυο παραλίες την white beach αν θυμάμαι που γίνεται ο πανικός και μια πιο ήσυχη, εκεί πήγα αφου ημουνα και καβατζομενος. Στο διπλανο δωματιο πετυχα εναν ελληνα που δουλευε στη ναυτιλιακή του τσακου, στη μανιλα, χαχα.
Το πιο άχρηστο δωρο που μπορει να κανεις σε φιλιππινέζο ειναι ρολοι.ΧΑ ΧΑ όντως κουφό αλά τα μόνο βαν ξεκινάν μόνο όταν γεμίσουν κ όχι βάσει προγράμματος ..