Μην μπλεξεται με ΚουβανεζαΑυτή είναι η ομορφιά στα κτίρια σε πάει σε άλλες εποχές , όσο για τους ανθρώπους χορεύουν μέρα νύχτα
Αρπακτικά
Μην μπλεξεται με ΚουβανεζαΑυτή είναι η ομορφιά στα κτίρια σε πάει σε άλλες εποχές , όσο για τους ανθρώπους χορεύουν μέρα νύχτα
Έχω πάει και γνωρίζω αρπακτικά της κάνει η φτώχειαΜην μπλεξεται με Κουβανεζα
Αρπακτικά
Στα νότια 40-50 ευρώ το μασάζ με φουλ σέρβις.Και ένα βασικό είναι η ασφάλεια εννοείται…δλδ είναι σαν κολομβια που το σκέφτεσαι να βγάλεις το κινητό σου να τραβήξεις φωτογραφίες ; Και επίσης να πηγαίνεις μόνο δε συγκεκριμένα μέση για να μην κινδυνεύεις ..;
Φίλε μου, εγώ έρχομαι στα Νότια, στο Μπαγιαχιμπε (η περιοχή που γίνεται το Σαρβαιβορ.) Έρχομαι εδώ με την γυναίκα μου, επειδή είναι πιο ήσυχα από την Σοσουα, οπότε δεν θα μπω στην διαδικασία να κτυπώ το κεφάλι μου που ήρθα με γυναίκα.Γενικά το παιχνίδι πως γίνεται ; Τα μασάζ δεν με πολύ ενδιαφέρουν …
Τα τιντερ είναι ασφαλές εκεί…;
Για φρι -λανσερ ; Επειδή λόγω ότι έχει κοπεί το αλκοόλ δεν τρελαίνομαι και για ξέφρενα κλάμπινγκ και τέτοια
Ξεκινά από Άγιο ΔομίνικοΣκέφτομαι σοβαρά να πάω μια βόλτα μάλλον μέσα Φλεβάρη …
Δεν έχω πάει ποτέ Λατινική
Να ξέρεις μια απλή συννενόηση είναι πολύ σημαντικό στα ισπανικάΚαι ισπανικά ναι είχα ξεκινήσει με μια καλή εφαρμογή έχω μάθει κάποιες λέξεις -προτάσεις αλλά θα το προσπαθήσω περισσότερο αν τελικά το κάνω έργο σε 2-3 μήνες