Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Ενας μεγαλος προβληματισμος..και τωρα τι?Δε ξερω αν καποιοι ειναι σε παρομοια κατασταση με μενα..ειμαι 38 χρονων κ το 99% του κοινωνικου μου κυκλου ειναι ή παντρεμενοι ή στο εξωτερικο λογω δουλειας..Πραγματικα ερχονται ΣΚ κ παρακαλαω να μην ερθουν μιας κ δεν υπαρχει ανθρωπος για ενα καφε ή ενα ποτο...Πραγματικα δε ξερω σε ποσους κ αν συμβαινει αλλα δε φαινεται φως στον οριζοντα..οι αντρες φιλοι μου πραγματικα με θλιβουν για το πως τρεχουν πισω απ το μουνι κ το πως τους απορροφα η οικογενεια..λες κ γουσταρουν το χαλιναρι..μια συμπεριφορα που υποδηλωνει οτι ΥΠΟΦΕΡΑΝ οσο ηταν μονοι κ τωρα που δεσαν το γαιδαρο τους σαν να σου λενε παρ τα αρχιδια μου...Γυναικες φιλες ουτε καν δε το συζητω..εχω κουραστει να κανω τον καραγκιοζη κ τον κλοουν καθε φορα που βλεπω τα παιδια καποιου(γιατι μονο ετσι μπορω να τον δω)..με τον κουμπαρο μου ειμασταν αυτοκολλητοι και εχω 5 χρονια να παω για εναν καφε μαζι του!!Στα 38 τι?να κανεις αλλους φιλους?χλωμο..δεν εισαι ουτε φοιτητης ουτε εχεις την ορεξη να τρεχεις σε κλαμπ σαν παιδαρελι..εφτασα στο σημειο να σκεφτομαι κ γω το γαμο γτ καθε μερα με βλεπω να μαραζωνω..αλλα κ γαμο με ποια?ολες ειναι παντρεμενες ή δεσμευμενες 30+,οι μικροτερες θελουν dj ή μπαρμαν(κουνια που τους κουναγε) κ οτι απομενει τη βρισκει με ακολουθους στο instagram..πρωτη φορα αισθανομαι τετοιο αδιεξοδο..εχω ζησει εξωτερικο κ εχω δει εκει οι ανθρωποι ποσο πιο ανοιχτοι ειναι..εδω σε μια γυναικα αν πεις να πας για ενα ποτο ή για ενα φαγητο απλα για ΠΑΡΕΑ σημαινει στο μυαλο της οτι θελει νς τη γαμησεις..κ απ την αλλη ΟΛΟΙ περνανε τελεια σε facebook κτλ με τα ταιρια με εκδρομες με διασκεδασεις κτλ..κ αυτο σε κανει να νοιωθεις ακομα πιο μαλακας κ μονος..οποιος θελει να καταθεσει γνωμη-αποψη αλλα λιγο σοβαρα παιδια,μη το ξεφτιλισουμε..
Φίλε να σε ρωτήσω κάτι;Αν ήσουν κι εσύ στη θέση τους με γυναίκα/οικογένεια,και σου έλεγε ένα μπακούρι φίλος σου να βγείτε,πες μου ειλικρινά ρε φίλε,θα τον έκλανες κι εσύ ή όχι;Άρα,γιατί κατηγορείς αυτό που θα ήθελες να ήσουν κι εσύ;
Το πιο σωστό θα ήταν να πεις 'θα ήθελα να είμαι κι εγώ τώρα με γυναίκα και παιδί,να ανεβάζω κι εγώ στο facebook φώτος με εκδρομές και διασκεδάσεις και αν κανένας μαλάκας και μπακούρης παλιός φίλος με έψαχνε,θα του λεγα κι εγώ πάρε τ'αρχίδια μου.