Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 823
  • Εμφανίσεις 212K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (3 μέλη και 7 επισκέπτες)

full of hellium

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Like
224
Πόντοι
21
1000001963.jpg

:rose: Καλημέρα , εύχομαι Καλά Χριστούγεννα σε όλους, υγεία να έχουμε και πολλη αγάπη!!

Την επόμενη εβδομάδα δεν θα είμαι διαθεσιμη τις παρακάτω μέρες:
Τρίτη 24/12
Τετάρτη 25/12
Παρασκευή 27/12 και
Σάββατο 28/10

Ευχαριστώ πολύ!! :kiss-mark:
Άρα μονο Δευτέρα 23 και Πέμπτη 26 θα κάνεις ραντεβου

gofretas

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
225
Πόντοι
20
1000001963.jpg

:rose: Καλημέρα , εύχομαι Καλά Χριστούγεννα σε όλους, υγεία να έχουμε και πολλη αγάπη!!

Τρίτη 24/12
Τετάρτη 25/12
Παρασκευή 27/12 και
Σάββατο 28/10

Καλά Χριστούγεννα και κάθε ευτυχία και χαρά στην γλυκύτατη και όμορφη κοπέλα που φροντίζει να μας κάνει " ευτυχισμένους" και εμας
Παράθεση

John agri

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2024
Like
161
Πόντοι
0
1000001963.jpg

Τρίτη 24/12
Τετάρτη 25/12
Παρασκευή 27/12 και
Σάββατο 28/10

Καλά Χριστούγεννα και σε εσένα όμορφη με υγεία σε όλο τον κόσμο

?️Lysergic?️

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
732
Πόντοι
80
1000001963.jpg

Τρίτη 24/12
Τετάρτη 25/12
Παρασκευή 27/12 και
Σάββατο 28/10

Καλές γιορτές με υγεία κοριτσάρα όμορφη..:kiss-mark:

Kapone 1981

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2023
Like
67
Πόντοι
0
1000001963.jpg

Τρίτη 24/12
Τετάρτη 25/12
Παρασκευή 27/12 και
Σάββατο 28/10

Καλες γιορτες...
Καυλα εισαι...!

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Κριτικές
2
Like
1.462
Πόντοι
201
Μάγκες αυτό το πλασματάκι δεν υπάρχει! Σίγουρα είναι τι ψάχνει ο καθένας μας, αλλά αυτά που προσφέρει τα δίνει με την ψυχή της και με τρόπο που σε απογειώνει! Μια μοντέρνα γκέισα θα έλεγα αλλά χωρίς το σεξ. Να είσαι καλά κοπέλα μου, γεμίζεις κενά στη ζωή μας και ομορφαίνεις την καθημερινότητά μας! Καλά Χριστούγεννα!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.933
Πόντοι
5.506
Συνάντηση με την Ίριδα προχθές σε βραδινό ραντεβού σε ξενοδοχείο της πόλης, πετιτ καυλακι, μελαχροινή με γλυκό χαμόγελο και όμορφα εκφραστικά μάτια. Απόλυτη χαλάρωση και ξεμούδιασμα απ άκρη σε άκρη εκτός της επίμαχης περιοχής που ξέρει πως να σε κρατάει σε εγρήγορση και όταν το αποφασίσει σε ανεβάζει στα ύψη μέχρι τελικής πτώσης. Για αυτούς που θέλουν να περάσουν ποιοτικό χρόνο και χαλάρωση σε σώμα και μυαλό αποδεχόμενοι ότι δε μιλάμε για υπηρεσίες μπουρδελου και βίζιτας, προχωρήστε άφοβα, οι υπόλοιποι μπορείτε να προσπεράσετε, έχει τόσες καρτέλες με προτάσεις!

Καλές γιορτές κυρία μου, υγεία!

Gangbanger96

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
747
Πόντοι
81
Συνάντηση με την Ίριδα προχθές σε βραδινό ραντεβού σε ξενοδοχείο της πόλης, πετιτ καυλακι, μελαχροινή με γλυκό χαμόγελο και όμορφα εκφραστικά μάτια. Απόλυτη χαλάρωση και ξεμούδιασμα απ άκρη σε άκρη εκτός της επίμαχης περιοχής που ξέρει πως να σε κρατάει σε εγρήγορση και όταν το αποφασίσει σε ανεβάζει στα ύψη μέχρι τελικής πτώσης. Για αυτούς που θέλουν να περάσουν ποιοτικό χρόνο και χαλάρωση σε σώμα και μυαλό αποδεχόμενοι ότι δε μιλάμε για υπηρεσίες μπουρδελου και βίζιτας, προχωρήστε άφοβα, οι υπόλοιποι μπορείτε να προσπεράσετε, έχει τόσες καρτέλες με προτάσεις!

Την πηδηξες?

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.432
Πόντοι
11.146
....ρε μαγκα τι φαση εισαι?!? Σου εχουν πει ολοι οτι δεν προσφερει πηδημα, δν το εχει γραμενο στις υπηρεσιες της, το ξεκαθαρισε κ η ιδια εδω κανα δυο φορες, αλλα εσυ εκει κολλημα να ρωτας το ιδιο!!!! :confused::confused::confused:

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.145
Πόντοι
1.056
Edging έχει δοκιμάσει κανείς με την Ίριδα;

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
2.437
Πόντοι
441
Μάγκες αυτό το πλασματάκι δεν υπάρχει! Σίγουρα είναι τι ψάχνει ο καθένας μας, αλλά αυτά που προσφέρει τα δίνει με την ψυχή της και με τρόπο που σε απογειώνει! Μια μοντέρνα γκέισα θα έλεγα αλλά χωρίς το σεξ. Να είσαι καλά κοπέλα μου, γεμίζεις κενά στη ζωή μας και ομορφαίνεις την καθημερινότητά μας! Καλά Χριστούγεννα!
Σ ευχαριστώ πάρα πολύ!!!
Καλα Χριστούγεννα!!! :kiss-mark:

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
2.437
Πόντοι
441

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

Καλές γιορτές!!!:kiss-mark:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: barock

italaki

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
130
Πόντοι
0
Καλησπέρα και χρόνια πολλά....ελπίζω να πέρασες-περνάς ωραίες γιορτινές ημέρες και νύχτες....εγώ πάντως θυμάμαι ακόμα τη Δευτέρα....καλό βράδυ

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
2.437
Πόντοι
441
Καλησπέρα και χρόνια πολλά....ελπίζω να πέρασες-περνάς ωραίες γιορτινές ημέρες και νύχτες....εγώ πάντως θυμάμαι ακόμα τη Δευτέρα....καλό βράδυ
Σ ευχαριστώ πολύ!!!
Χρόνια πολλά και πολλά φιλιά :kiss-mark:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom