Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 954
  • Εμφανίσεις 257K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (3 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
3.158
Πόντοι
441
ομορφυνε το μωρο? αν εχει 2 ,3 κιλακια παραπανω απο οτι ηταν εδω θα ειναι πολυ καλη..βεβαια γουστα ειναι αυτα.

Δεν είναι μόνο 2,3.... Είναι πιο πολλά!! :cheesy:

Σ' ευχαριστώ πολύ....

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
610
Πόντοι
81

Σ' ευχαριστώ πολύ....
Σιγά βρε και συ....κατηγορία φτερού είσαι ακόμα και έτσι....να χουμε κάτι να πιάνουμε εκτός τις καταπληκτικά καυλωμενες ρωγες που διαθέτεις.

Traindriver!

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2024
Like
99
Πόντοι
0

Σ' ευχαριστώ πολύ....
Η σωστή η γυναίκα η καυλιαρα πρέπει να έχει πιασιματα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σ' ευχαριστώ πολύ....
Η σωστή η γυναίκα η καυλιαρα πρέπει να έχει πιασιματα

chris-91

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2024
Like
40
Πόντοι
0
1000001957.jpg
:rose: Καλημέρα από την ηλιόλουστη σήμερα Θεσσαλονίκη.
Καλή Κυριακή να έχουμε :kiss-mark:
Πολύ όμορφο σώμα και ωραίο στήθος . Μήπως τώρα π έχω άδεια να ανέβω πάνω και εσύ βέβαια εσύ πιο πάνω μου;

assasertzis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
228
Πόντοι
21
Ίριδα είσαι παίδαρος! Και βασικά ο τρόπος που απαντάς δείχνει πολύ σωστό άνθρωπο και είμαι απόλυτα σίγουρος πως θα περάσω υπέροχα όταν κανονίσω να βρεθούμε. Η ερώτηση μου είναι αν κάνεις επίσκεψη και στα προάστια της Θεσσαλονίκης με το ανάλογο κόστος μεταφοράς εννοείται

Xrp13

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
8
Πόντοι
0
Ίριδα δέχεσαι και σε δικό σου χώρο ή μόνο στο χώρο μας;

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
3.158
Πόντοι
441
Ίριδα είσαι παίδαρος! Και βασικά ο τρόπος που απαντάς δείχνει πολύ σωστό άνθρωπο και είμαι απόλυτα σίγουρος πως θα περάσω υπέροχα όταν κανονίσω να βρεθούμε. Η ερώτηση μου είναι αν κάνεις επίσκεψη και στα προάστια της Θεσσαλονίκης με το ανάλογο κόστος μεταφοράς εννοείται
Σ' ευχαριστώ πολύ!! Το πιστεύω κι εγώ... Όταν κάτι ξεκινάει με καλή προδιάθεση δεν μπορεί να μην πάει καλά :grin:
Όταν λες προάστια που εννοείς; Μέσα στη Θεσσαλονίκη πχ Ωραιόκαστρο, Περαία...Πανόραμα;....

assasertzis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
228
Πόντοι
21
Σ' ευχαριστώ πολύ!! Το πιστεύω κι εγώ... Όταν κάτι ξεκινάει με καλή προδιάθεση δεν μπορεί να μην πάει καλά :grin:
Όταν λες προάστια που εννοείς; Μέσα στη Θεσσαλονίκη πχ Ωραιόκαστρο, Περαία...Πανόραμα;....
Δίπλα στη θέρμη

ANALgitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2024
Like
336
Πόντοι
21
Συγγνώμη για την ίσως αδιάκριτη ερώτηση αλλά ποια η λογική του να σβήνεις μάτια στις μισές φωτογραφίες και στις υπόλοιπες όχι;

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
36
Like
32.514
Πόντοι
11.146
Συγγνώμη για την ίσως αδιάκριτη ερώτηση αλλά ποια η λογική του να σβήνεις μάτια στις μισές φωτογραφίες και στις υπόλοιπες όχι;
....ειναι παγια τακτικη αυτη, σε φωτογραφιες οπου υπαρχει γυμνο ή ημιγυμνο ή "ερωτικο" στοιχειο σβηνουνε τα ματια-προσωπο ωστε εαν διακινηθει η φωτο στο δικτυο να μν υπαρχει αναγνωριση. Στην αντιθεση περιπτωση οι φωτο που δν εχουν γυμνο δν υπαρχει λογος να σβησουν χαρακτηριστικα. :wink::wink::wink:

Τελευταία τροποποίηση:

ANALgitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2024
Like
336
Πόντοι
21
1000001957.jpg
:rose: Καλημέρα από την ηλιόλουστη σήμερα Θεσσαλονίκη.
Καλή Κυριακή να έχουμε :kiss-mark:
@Odin_ ευχαριστώ για την απάντηση! Αλλά αυτή ας πούμε δείχνει ρώγα αλλά στο προφίλ της υπάρχει και χωρίς blur.
Τέλος πάντων, σκαλώνω και εγώ με μαλακίες ώρες ώρες. Δυστυχώς θα αργήσω να ανέβω Θεσσαλονίκη. Καλά να περνάτε!

• Like
Αντιδράσεις: Odin_

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
36
Like
32.514
Πόντοι
11.146
@Odin_ ευχαριστώ για την απάντηση! Αλλά αυτή ας πούμε δείχνει ρώγα αλλά στο προφίλ της υπάρχει και χωρίς blur.
Τέλος πάντων, σκαλώνω και εγώ με μαλακίες ώρες ώρες. Δυστυχώς θα αργήσω να ανέβω Θεσσαλονίκη. Καλά να περνάτε!
....τι να σ πω ρε μαγκα μου, δεν ξερω! Μπορει να της ξεφυγε, μπορει ετσι να ηθελε, μπορει δν ξερω τι! Εγω σου ανεφερα γενικα για την κοινη πρακτικη των φωτο στο δικτυο! :wink:

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
3.158
Πόντοι
441
1000001963.jpg

:rose: Καλημέρα , εύχομαι Καλά Χριστούγεννα σε όλους, υγεία να έχουμε και πολλη αγάπη!!

Την επόμενη εβδομάδα δεν θα είμαι διαθεσιμη τις παρακάτω μέρες:
Τρίτη 24/12
Τετάρτη 25/12
Παρασκευή 27/12 και
Σάββατο 28/10

Ευχαριστώ πολύ!! :kiss-mark:

giannSL

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
452
Πόντοι
301
1000001963.jpg

:rose: Καλημέρα , εύχομαι Καλά Χριστούγεννα σε όλους, υγεία να έχουμε και πολλη αγάπη!!

Τρίτη 24/12
Τετάρτη 25/12
Παρασκευή 27/12 και
Σάββατο 28/10

αν και απεχουμε τα χιλιομετρα πρωτευουσας-συμπρωτευουσας ,και χωρις να εχουμε συναντηθει , λατρευω και τις φωτο σου και τους ωραιους σου τροπους ! παντα ευγενικη ερωτικη και προσχαρη !

Traindriver!

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2024
Like
99
Πόντοι
0
1000001963.jpg

Τρίτη 24/12
Τετάρτη 25/12
Παρασκευή 27/12 και
Σάββατο 28/10

Πανέμορφη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom