Θα το κοιτάξω λοιπόν τον Ιανουάριο. Πιστεύω να είσαι ακόμα εκεί να κρατηθώΝαι!!! Να έρθεις!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Irida
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 954
- Εμφανίσεις 257K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
italaki
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2008
- Like
- 1.347
- Πόντοι
- 201
Βρέθηκα λοιπόν με την Ίριδα...ανοίγοντας την πόρτα του δωματίου είδα ένα υπέροχο πλάσμα με φανταστικό και συνάμα αφοπλιστίκο χαμόγελο...
Κοινωνική και πρόσχαρη από την αρχή,έσπασε αμεσως τον πάγο...
Οι υπηρεσίες της φανταστικές,χωρίς να έχω ποτέ μου αντιστοιχή εμπειρία μασάζ,αλλά μετά από μια βδομάδα συνεχόμενου ωραρίου στη δουλεία
κατάφερε να με χαλαρώσει απίστευτα...πρόγραμμα 1,5 ώρας με κάποια extra ούτε κατάλαβα πως πέρασε...ματάρες πολύ εκφραστίκες...σώμα μινιόν αλλά
με πολύ καλές αναλογίες...στα του αγώνα που λέτε οι περισσότεροι blowjob & footjob πάρα πολύ καλή,αν ήμουν και εγώ πιο ντούρος πιστεύω θα ήταν καλύτερη...
Αξίζει η εμπειρία και 100% VFM...
Οι υπηρεσίες της φανταστικές,χωρίς να έχω ποτέ μου αντιστοιχή εμπειρία μασάζ,αλλά μετά από μια βδομάδα συνεχόμενου ωραρίου στη δουλεία
κατάφερε να με χαλαρώσει απίστευτα...πρόγραμμα 1,5 ώρας με κάποια extra ούτε κατάλαβα πως πέρασε...ματάρες πολύ εκφραστίκες...σώμα μινιόν αλλά
με πολύ καλές αναλογίες...στα του αγώνα που λέτε οι περισσότεροι blowjob & footjob πάρα πολύ καλή,αν ήμουν και εγώ πιο ντούρος πιστεύω θα ήταν καλύτερη...
Irida_msg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 3.154
- Πόντοι
- 441
Εδώ θα είμαιΘα το κοιτάξω λοιπόν τον Ιανουάριο. Πιστεύω να είσαι ακόμα εκεί να κρατηθώ
Irida_msg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 3.154
- Πόντοι
- 441
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Βρέθηκα λοιπόν με την Ίριδα...ανοίγοντας την πόρτα του δωματίου είδα ένα υπέροχο πλάσμα με φανταστικό και συνάμα αφοπλιστίκο χαμόγελο...
Πολύ χαίρομαι που κατάφερα να σε χαλαρώσω και πέρασες τόσο όμορφα!!!
Πολλά φιλιά και σφιχτή αγκαλιά
Επιστροφή μετά από έναν χρόνο Θεσσαλονίκη για μόνιμα. Έψαξα στο μπουρδελοσαιτ μας για κάτι αξιόλογο μιας και ήμουν στην δίψα τόσο καιρό από όλη αυτήν την φάση ..Έτσι βρήκα την ίριδα έκανα ραντεβού μαζί της και όντως είναι εμφανίσιμη κοπέλα γλυκιά και ευγενική σε κάνει να νιώθεις άνετα και ξέρει από μασάζ αν και εγώ δεν είμαι μασαζακιας το απόλαυσα μπράβο κοπέλα μου να είσαι καλά πάντα και να μας προσφέρεις στιγμές χαλάρωσης και χαράς. Χρόνια πολλά μάγκες και χρόνια πολλά κοριτσάρα μας .
Irida_msg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 3.154
- Πόντοι
- 441
Σ ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Επιστροφή μετά από έναν χρόνο Θεσσαλονίκη για μόνιμα. Έψαξα στο μπουρδελοσαιτ μας για κάτι αξιόλογο μιας και ήμουν στην δίψα τόσο καιρό από όλη αυτήν την φάση ..Έτσι βρήκα την ίριδα έκανα ραντεβού μαζί της και όντως είναι εμφανίσιμη κοπέλα γλυκιά και ευγενική σε κάνει να νιώθεις άνετα και ξέρει από μασάζ αν και εγώ δεν είμαι μασαζακιας το απόλαυσα μπράβο κοπέλα μου να είσαι καλά πάντα και να μας προσφέρεις στιγμές χαλάρωσης και χαράς. Χρόνια πολλά μάγκες και χρόνια πολλά κοριτσάρα μας .
Χρόνια πολλά με πολλή χαρά και αγάπη εύχομαι
any plans to visit athens?Thank you very much!!!
Happy birthday with lots of joy and love, I wish you
Irida_msg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 3.154
- Πόντοι
- 441
Good afternoon, unfortunately I don't have any plans for now, maybe later....any plans to visit athens?
Thank you
Καλησπέρα σε όλους, να εκφράσω και γω λίγα λόγια για την Ίριδα σε συνάντηση τις προάλλες. Η κοπέλα είναι φοβερή! Χαρακτήρας επικοινωνιακός, σε κάνει να νοιώθεις άνετα, βγάζει μια ζεστασιά και δίνει απλόχερα φιλιά και αγγαλιές. Καθαρή και ενδιαφέρεται να ασχοληθεί μαζί σου. Στο μπάνιο σε περιποιείται με το παραπάνω και σε όλο το κορμί. Το μασάζ είναι πολύ καλο, είτε με χέρια είτε με το σώμα της που περνάει απο παντού. Δεν υπάρχει όμως καμιά επαφη μεταξυ των ευαίσθητων περιοχών. Στοματικό και παίξιμο με το χέρι αρκετά καλο όπου τελείωσα 2 φορες. Πήρα το 2ωρο ραντεβού. Η κοπέλα κατα την δική μου αποψη αξιζει τα λεφτά της γιαυτο που προσφέρει, ειδικά αν δεν ζητάς σεξ. Σιγουρα θα ξαναπροτιμήσω με την πρωτη ευκαιρια.
Καλές γιορτές σε όλους!
Καλές γιορτές σε όλους!
Irida_msg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 3.154
- Πόντοι
- 441
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Καλησπέρα σε όλους, να εκφράσω και γω λίγα λόγια για την Ίριδα σε συνάντηση τις προάλλες. Η κοπέλα είναι φοβερή! Χαρακτήρας επικοινωνιακός, σε κάνει να νοιώθεις άνετα, βγάζει μια ζεστασιά και δίνει απλόχερα φιλιά και αγγαλιές. Καθαρή και ενδιαφέρεται να ασχοληθεί μαζί σου. Στο μπάνιο σε περιποιείται με το παραπάνω και σε όλο το κορμί. Το μασάζ είναι πολύ καλο, είτε με χέρια είτε με το σώμα της που περνάει απο παντού. Δεν υπάρχει όμως καμιά επαφη μεταξυ των ευαίσθητων περιοχών. Στοματικό και παίξιμο με το χέρι αρκετά καλο όπου τελείωσα 2 φορες. Πήρα το 2ωρο ραντεβού. Η κοπέλα κατα την δική μου αποψη αξιζει τα λεφτά της γιαυτο που προσφέρει, ειδικά αν δεν ζητάς σεξ. Σιγουρα θα ξαναπροτιμήσω με την πρωτη ευκαιρια.
Καλές γιορτές σε όλους!
Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε τόσο πολύ!!
Καλή χρονιά φιλιά πολλά και μεγάλη σφιχτή αγκαλιά !!!
Η ίριδα έχει έναν ρόλο γκέισας είναι σαν να βρίσκεσαι με την ερωμένη σου και περνάτε σούπερ σαν να ζεις έναν πλατωνικό έρωτα είναι κάτι πολύ διαφορετικό δεν είναι πουτανα ούτε μασατζου της συμφοράς ασκεί λειτούργημα για εμάς μακάρι να υπήρχαν και άλλες στην πόλη σαν εκείνη αξίζει τα φράγκα της και πολλά παραπάνω κατά την άποψη μου μπράβο κοπέλα μου ανεβάζεις την ποιότητα της πόλης με τις υπηρεσίες σού καλή χρονιά και να είσαι πάντα υγιείς. Καλή χρονιά μάγκες.Καλησπέρα σε όλους, να εκφράσω και γω λίγα λόγια για την Ίριδα σε συνάντηση τις προάλλες. Η κοπέλα είναι φοβερή! Χαρακτήρας επικοινωνιακός, σε κάνει να νοιώθεις άνετα, βγάζει μια ζεστασιά και δίνει απλόχερα φιλιά και αγγαλιές. Καθαρή και ενδιαφέρεται να ασχοληθεί μαζί σου. Στο μπάνιο σε περιποιείται με το παραπάνω και σε όλο το κορμί. Το μασάζ είναι πολύ καλο, είτε με χέρια είτε με το σώμα της που περνάει απο παντού. Δεν υπάρχει όμως καμιά επαφη μεταξυ των ευαίσθητων περιοχών. Στοματικό και παίξιμο με το χέρι αρκετά καλο όπου τελείωσα 2 φορες. Πήρα το 2ωρο ραντεβού. Η κοπέλα κατα την δική μου αποψη αξιζει τα λεφτά της γιαυτο που προσφέρει, ειδικά αν δεν ζητάς σεξ. Σιγουρα θα ξαναπροτιμήσω με την πρωτη ευκαιρια.
Καλές γιορτές σε όλους!
nick thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2024
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καλή
Καλή Χρονιά συναθλητές, έχει χώρο η Κυρία?Η ίριδα έχει έναν ρόλο γκέισας είναι σαν να βρίσκεσαι με την ερωμένη σου και περνάτε σούπερ σαν να ζεις έναν πλατωνικό έρωτα είναι κάτι πολύ διαφορετικό δεν είναι πουτανα ούτε μασατζου της συμφοράς ασκεί λειτούργημα για εμάς μακάρι να υπήρχαν και άλλες στην πόλη σαν εκείνη αξίζει τα φράγκα της και πολλά παραπάνω κατά την άποψη μου μπράβο κοπέλα μου ανεβάζεις την ποιότητα της πόλης με τις υπηρεσίες σού καλή χρονιά και να είσαι πάντα υγιείς. Καλή χρονιά μάγκες.
Irida_msg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 3.154
- Πόντοι
- 441
Είσαι υπέροχος σ 'ευχαριστω παρά πολύ!!!Η ίριδα έχει έναν ρόλο γκέισας είναι σαν να βρίσκεσαι με την ερωμένη σου και περνάτε σούπερ σαν να ζεις έναν πλατωνικό έρωτα είναι κάτι πολύ διαφορετικό δεν είναι πουτανα ούτε μασατζου της συμφοράς ασκεί λειτούργημα για εμάς μακάρι να υπήρχαν και άλλες στην πόλη σαν εκείνη αξίζει τα φράγκα της και πολλά παραπάνω κατά την άποψη μου μπράβο κοπέλα μου ανεβάζεις την ποιότητα της πόλης με τις υπηρεσίες σού καλή χρονιά και να είσαι πάντα υγιείς. Καλή χρονιά μάγκες.
Καλή Χρονιά και πολλά φιλιά !!!
Traindriver!
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2024
- Like
- 99
- Πόντοι
- 0
Η πιο σεξυ αγιοβασιλινα
Καλησπερα, Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά!!!
Υγεία εύχομαι και αγάπη σε όλους, να είναι αυτή η χρονιά δημιουργική και όμορφη, με ότι ο καθένας επιθυμεί !!
Πολλά φιλιά και πολλές αγκαλιές
Irida_msg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 3.154
- Πόντοι
- 441
Καλή χρονιά!! Δεν έχω δικό μου χώρο..Καλή
Καλή Χρονιά συναθλητές, έχει χώρο η Κυρία?
Οι Συνεδρίες γίνονται σε χώρο της επιλογής σου.
Καλησπερα, Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά!!!
Υγεία εύχομαι και αγάπη σε όλους, να είναι αυτή η χρονιά δημιουργική και όμορφη, με ότι ο καθένας επιθυμεί !!
Πολλά φιλιά και πολλές αγκαλιές
Gangbanger96
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2024
- Like
- 808
- Πόντοι
- 86
Η Ίριδα εντέλει έχει γκόμενο μάγκες?Καλή χρονιά!! Δεν έχω δικό μου χώρο..
Οι Συνεδρίες γίνονται σε χώρο της επιλογής σου.
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 5.199
- Πόντοι
- 1.056
Θέλεις να ζητήσεις το χέρι της τύπε;Η Ίριδα εντέλει έχει γκόμενο μάγκες?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 132
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις