Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 787
  • Εμφανίσεις 192K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

italaki

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπέρα και χρόνια πολλά....ελπίζω να πέρασες-περνάς ωραίες γιορτινές ημέρες και νύχτες....εγώ πάντως θυμάμαι ακόμα τη Δευτέρα....καλό βράδυ

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
2.176
Πόντοι
441
Καλησπέρα και χρόνια πολλά....ελπίζω να πέρασες-περνάς ωραίες γιορτινές ημέρες και νύχτες....εγώ πάντως θυμάμαι ακόμα τη Δευτέρα....καλό βράδυ
Σ ευχαριστώ πολύ!!!
Χρόνια πολλά και πολλά φιλιά :kiss-mark:

italaki

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
0
Βρέθηκα λοιπόν με την Ίριδα...ανοίγοντας την πόρτα του δωματίου είδα ένα υπέροχο πλάσμα με φανταστικό και συνάμα αφοπλιστίκο χαμόγελο...
Κοινωνική και πρόσχαρη από την αρχή,έσπασε αμεσως τον πάγο...
Οι υπηρεσίες της φανταστικές,χωρίς να έχω ποτέ μου αντιστοιχή εμπειρία μασάζ,αλλά μετά από μια βδομάδα συνεχόμενου ωραρίου στη δουλεία
κατάφερε να με χαλαρώσει απίστευτα...πρόγραμμα 1,5 ώρας με κάποια extra ούτε κατάλαβα πως πέρασε...ματάρες πολύ εκφραστίκες...σώμα μινιόν αλλά
με πολύ καλές αναλογίες...στα του αγώνα που λέτε οι περισσότεροι blowjob & footjob πάρα πολύ καλή,αν ήμουν και εγώ πιο ντούρος πιστεύω θα ήταν καλύτερη...
Αξίζει η εμπειρία και 100% VFM...

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
2.176
Πόντοι
441
Βρέθηκα λοιπόν με την Ίριδα...ανοίγοντας την πόρτα του δωματίου είδα ένα υπέροχο πλάσμα με φανταστικό και συνάμα αφοπλιστίκο χαμόγελο...
Κοινωνική και πρόσχαρη από την αρχή,έσπασε αμεσως τον πάγο...
Οι υπηρεσίες της φανταστικές,χωρίς να έχω ποτέ μου αντιστοιχή εμπειρία μασάζ,αλλά μετά από μια βδομάδα συνεχόμενου ωραρίου στη δουλεία
κατάφερε να με χαλαρώσει απίστευτα...πρόγραμμα 1,5 ώρας με κάποια extra ούτε κατάλαβα πως πέρασε...ματάρες πολύ εκφραστίκες...σώμα μινιόν αλλά
με πολύ καλές αναλογίες...στα του αγώνα που λέτε οι περισσότεροι blowjob & footjob πάρα πολύ καλή,αν ήμουν και εγώ πιο ντούρος πιστεύω θα ήταν καλύτερη...
Αξίζει η εμπειρία και 100% VFM...
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!!
Πολύ χαίρομαι που κατάφερα να σε χαλαρώσω και πέρασες τόσο όμορφα!!!
Πολλά φιλιά και σφιχτή αγκαλιά :kiss-mark:

Alexis58

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
108
Πόντοι
0
Επιστροφή μετά από έναν χρόνο Θεσσαλονίκη για μόνιμα. Έψαξα στο μπουρδελοσαιτ μας για κάτι αξιόλογο μιας και ήμουν στην δίψα τόσο καιρό από όλη αυτήν την φάση ..Έτσι βρήκα την ίριδα έκανα ραντεβού μαζί της και όντως είναι εμφανίσιμη κοπέλα γλυκιά και ευγενική σε κάνει να νιώθεις άνετα και ξέρει από μασάζ αν και εγώ δεν είμαι μασαζακιας το απόλαυσα μπράβο κοπέλα μου να είσαι καλά πάντα και να μας προσφέρεις στιγμές χαλάρωσης και χαράς. Χρόνια πολλά μάγκες και χρόνια πολλά κοριτσάρα μας .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom