AB66
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Like
- 451
- Πόντοι
- 36
Θα την αφησεις ομως να δουλευει. Να συνεχισουμε να την απολαμβανουμεΘέλεις να ζητήσεις το χέρι της τύπε;
Θα την αφησεις ομως να δουλευει. Να συνεχισουμε να την απολαμβανουμεΘέλεις να ζητήσεις το χέρι της τύπε;
45αρα την βλέπω. Άσε που πρέπει να είναι 1 μέτρο και ένα μιλκο.Θέλεις να ζητήσεις το χέρι της τύπε;
Ξερς τί λένε με το μάτι..45αρα την βλέπω. Άσε που πρέπει να είναι 1 μέτρο και ένα μιλκο.
Μακάρι να είχαν όλες οι 45αρες τέτοια εμφάνιση.45αρα την βλέπω. Άσε που πρέπει να είναι 1 μέτρο και ένα μιλκο.
45αρα την βλέπω. Άσε που πρέπει να είναι 1 μέτρο και ένα μιλκο.
....γτ ρε μαγκα μου, ψαχνεις γυναικα να ξαραχνιασει τις γωνιες ή να σου καθαρισει τα πανω ραφια?!?!45αρα την βλέπω. Άσε που πρέπει να είναι 1 μέτρο και ένα μιλκο.
Έχει νεανικό λουκ όμως.Έχει πει ότι είναι 42.Αν κρύβει κάνα 2-3 ως συνήθως,μπορεί να είναι και 45.Συμπαθητικό πρόσωπο έχει.Η πιο αντιπροσωπευτική φωτογραφία της είναι αυτή που έχει τώρα ως φωτό προφίλ,χωρίς φίλτρα.Γνώμη μου να τη διατηρήσει για να μην έχει κάποιος υψηλές προσδοκίες και απογοητευτεί.45αρα την βλέπω. Άσε που πρέπει να είναι 1 μέτρο και ένα μιλκο.
Οι γυναίκες,γενικά ,με την περιοχή της κοιλιάς ειναι λιγο καλύτερα σε σχέση με τους άνδρεςΈχει νεανικό λουκ όμως.Έχει πει ότι είναι 42.Αν κρύβει κάνα 2-3 ως συνήθως,μπορεί να είναι και 45.Συμπαθητικό πρόσωπο έχει.Η πιο αντιπροσωπευτική φωτογραφία της είναι αυτή που έχει τώρα ως φωτό προφίλ,χωρίς φίλτρα.Γνώμη μου να τη διατηρήσει για να μην έχει κάποιος υψηλές προσδοκίες και απογοητευτεί.
Αυτό που πρέπει να φτιάξει στην εμφάνιση της είναι η ελαφριά κοιλίτσα που επιμελώς κρύβει στις φωτογραφίες της.Δεν ταιριάζει στο ωραίο και αδύνατο κορμί της,το οποίο επειδή είναι πετίτ,είναι το πλέον κατάλληλο για body to body massage.Μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει η κοιλιά επίπεδη,αλλά θα βελτιωθεί με διατροφή και γυμναστική.
Έμπαινες καρντασακο?Έχει νεανικό λουκ όμως.Έχει πει ότι είναι 42.Αν κρύβει κάνα 2-3 ως συνήθως,μπορεί να είναι και 45.Συμπαθητικό πρόσωπο έχει.Η πιο αντιπροσωπευτική φωτογραφία της είναι αυτή που έχει τώρα ως φωτό προφίλ,χωρίς φίλτρα.Γνώμη μου να τη διατηρήσει για να μην έχει κάποιος υψηλές προσδοκίες και απογοητευτεί.
Αυτό που πρέπει να φτιάξει στην εμφάνιση της είναι η ελαφριά κοιλίτσα που επιμελώς κρύβει στις φωτογραφίες της.Δεν ταιριάζει στο ωραίο και αδύνατο κορμί της,το οποίο επειδή είναι πετίτ,είναι το πλέον κατάλληλο για body to body massage.Μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει η κοιλιά επίπεδη,αλλά θα βελτιωθεί με διατροφή και γυμναστική.
Θεωρητικά ναι.Για λίγη κοιλίτσα δεν θα τα χαλούσαμε.Έμπαινες καρντασακο?
Ο ορισμός του πετιτ.Έχει νεανικό λουκ όμως.Έχει πει ότι είναι 42.Αν κρύβει κάνα 2-3 ως συνήθως,μπορεί να είναι και 45.Συμπαθητικό πρόσωπο έχει.Η πιο αντιπροσωπευτική φωτογραφία της είναι αυτή που έχει τώρα ως φωτό προφίλ,χωρίς φίλτρα.Γνώμη μου να τη διατηρήσει για να μην έχει κάποιος υψηλές προσδοκίες και απογοητευτεί.
Σας ευχαριστώ και τους δύο παρά πολύ!!!Τι να πρωτοπεί κανείς για την Ίριδα; Οι περισσότεροι τα έχουν ήδη πει, οπότε θεωρώ ότι είναι πλεονασμός να επεκταθεί κανείς στα θετικά ή τα αρνητικά της. Εγώ μπορώ μόνο να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην κοπέλα για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισε ως μέρος ενός όμορφου δώρου προς τη σχέση μου πριν από μερικές μέρες για τα γενέθλιά της. Όσοι πραγματικά έχετε την άνεση με τη σχέση σας, και κυρίως, η σχέση σας είναι άνετη με παιχνίδια με άλλες γυναίκες, δοκιμάστε τις υπηρεσίες της σε πολύωρο (2+ ώρες), αξίζει κάθε ευρώ.
Μάγκες, μην της τα κάνετε τσουρέκια με το να θέλετε να έχει χώρο, ή με το να ρωτάτε ξανά και ξανά εάν κάνει διείσδυση, δεν έχει χώρο και δεν κάνει σεξ, κάνει όμως πολύ καλά τη δουλειά της και ξέρει να ικανοποιεί ακόμη και απαιτητικούς στο μασάζ, ενώ απολαμβάνει να σε βλέπει να χύνεις (τουλάχιστον τη σχέση μου την έλιωσε στους οργασμούς). Είναι περιττό το εάν έχει χώρο ή όχι, και προσωπικά θα μας χαλούσε απίστευτα εάν έπρεπε να φύγουμε για να επιστρέψουμε σπίτι μας μετά από το πολύωρο ραντεβού για να συνεχίσουμε.
@Irida_msg εις το επανιδείν, keep it up και μην κολλάς πουθενά. Σ' ευχαριστούμε και από εδώ για το όμορφο απόγευμα που μας προσέφερες.
Αχ μανάρι μήν τα λες όλα, άσε καί λίγο μυστήριο να σέ διακατέχει,μας αρέσει το σασπένς και άσε μας να χτυπιομαστε...
Καλησπέρα!! Φιλιά και αγκαλια σε όλους !!
Είμαι 42 ετων, γεννήθηκα 7 Σεπτεμβρίου 1982
Για την κοιλιά θα προσπαθήσω να τη φτιάξω λίγο.
Ευχαριστώ πολύ!!
Καλησπέρα!! Φιλιά και αγκαλια σε όλους !!
Είμαι 42 ετων, γεννήθηκα 7 Σεπτεμβρίου 1982
Για την κοιλιά θα προσπαθήσω να τη φτιάξω λίγο.
Ευχαριστώ πολύ!!