Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 816
  • Εμφανίσεις 205K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.300
Πόντοι
11.146

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.309
Πόντοι
3.786
45αρα την βλέπω. Άσε που πρέπει να είναι 1 μέτρο και ένα μιλκο.
Έχει νεανικό λουκ όμως.Έχει πει ότι είναι 42.Αν κρύβει κάνα 2-3 ως συνήθως,μπορεί να είναι και 45.Συμπαθητικό πρόσωπο έχει.Η πιο αντιπροσωπευτική φωτογραφία της είναι αυτή που έχει τώρα ως φωτό προφίλ,χωρίς φίλτρα.Γνώμη μου να τη διατηρήσει για να μην έχει κάποιος υψηλές προσδοκίες και απογοητευτεί.

Αυτό που πρέπει να φτιάξει στην εμφάνιση της είναι η ελαφριά κοιλίτσα που επιμελώς κρύβει στις φωτογραφίες της.Δεν ταιριάζει στο ωραίο και αδύνατο κορμί της,το οποίο επειδή είναι πετίτ,είναι το πλέον κατάλληλο για body to body massage.Μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει η κοιλιά επίπεδη,αλλά θα βελτιωθεί με διατροφή και γυμναστική.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.992
Πόντοι
1.056
Έχει νεανικό λουκ όμως.Έχει πει ότι είναι 42.Αν κρύβει κάνα 2-3 ως συνήθως,μπορεί να είναι και 45.Συμπαθητικό πρόσωπο έχει.Η πιο αντιπροσωπευτική φωτογραφία της είναι αυτή που έχει τώρα ως φωτό προφίλ,χωρίς φίλτρα.Γνώμη μου να τη διατηρήσει για να μην έχει κάποιος υψηλές προσδοκίες και απογοητευτεί.

Αυτό που πρέπει να φτιάξει στην εμφάνιση της είναι η ελαφριά κοιλίτσα που επιμελώς κρύβει στις φωτογραφίες της.Δεν ταιριάζει στο ωραίο και αδύνατο κορμί της,το οποίο επειδή είναι πετίτ,είναι το πλέον κατάλληλο για body to body massage.Μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει η κοιλιά επίπεδη,αλλά θα βελτιωθεί με διατροφή και γυμναστική.
Οι γυναίκες,γενικά ,με την περιοχή της κοιλιάς ειναι λιγο καλύτερα σε σχέση με τους άνδρες

Gangbanger96

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
708
Πόντοι
81

Έμπαινες καρντασακο?

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.809
Πόντοι
4.895
Τι να πρωτοπεί κανείς για την Ίριδα; Οι περισσότεροι τα έχουν ήδη πει, οπότε θεωρώ ότι είναι πλεονασμός να επεκταθεί κανείς στα θετικά ή τα αρνητικά της. Εγώ μπορώ μόνο να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην κοπέλα για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισε ως μέρος ενός όμορφου δώρου προς τη σχέση μου πριν από μερικές μέρες για τα γενέθλιά της. Όσοι πραγματικά έχετε την άνεση με τη σχέση σας, και κυρίως, η σχέση σας είναι άνετη με παιχνίδια με άλλες γυναίκες, δοκιμάστε τις υπηρεσίες της σε πολύωρο (2+ ώρες), αξίζει κάθε ευρώ.

Μάγκες, μην της τα κάνετε τσουρέκια με το να θέλετε να έχει χώρο, ή με το να ρωτάτε ξανά και ξανά εάν κάνει διείσδυση, δεν έχει χώρο και δεν κάνει σεξ, κάνει όμως πολύ καλά τη δουλειά της και ξέρει να ικανοποιεί ακόμη και απαιτητικούς στο μασάζ, ενώ απολαμβάνει να σε βλέπει να χύνεις (τουλάχιστον τη σχέση μου την έλιωσε στους οργασμούς). Είναι περιττό το εάν έχει χώρο ή όχι, και προσωπικά θα μας χαλούσε απίστευτα εάν έπρεπε να φύγουμε για να επιστρέψουμε σπίτι μας μετά από το πολύωρο ραντεβού για να συνεχίσουμε.

@Irida_msg εις το επανιδείν, keep it up και μην κολλάς πουθενά. Σ' ευχαριστούμε και από εδώ για το όμορφο απόγευμα που μας προσέφερες.

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
6
Like
4.745
Πόντοι
736

Ο ορισμός του πετιτ.

Έχω να την δω 2 χρόνια και σίγουρα άλλαξε , τσούπωσε από ότι φαίνεται από τις φωτό.

Δύσκολο να την συναντήσω πια λόγω απόστασης οπότε δεν μπορώ να κρίνω το σχόλιο περί κοιλιτσας…

Για μένα φαινεταιι τέλεια έστω και έτσι

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
2.286
Πόντοι
441
Τι να πρωτοπεί κανείς για την Ίριδα; Οι περισσότεροι τα έχουν ήδη πει, οπότε θεωρώ ότι είναι πλεονασμός να επεκταθεί κανείς στα θετικά ή τα αρνητικά της. Εγώ μπορώ μόνο να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην κοπέλα για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισε ως μέρος ενός όμορφου δώρου προς τη σχέση μου πριν από μερικές μέρες για τα γενέθλιά της. Όσοι πραγματικά έχετε την άνεση με τη σχέση σας, και κυρίως, η σχέση σας είναι άνετη με παιχνίδια με άλλες γυναίκες, δοκιμάστε τις υπηρεσίες της σε πολύωρο (2+ ώρες), αξίζει κάθε ευρώ.

Μάγκες, μην της τα κάνετε τσουρέκια με το να θέλετε να έχει χώρο, ή με το να ρωτάτε ξανά και ξανά εάν κάνει διείσδυση, δεν έχει χώρο και δεν κάνει σεξ, κάνει όμως πολύ καλά τη δουλειά της και ξέρει να ικανοποιεί ακόμη και απαιτητικούς στο μασάζ, ενώ απολαμβάνει να σε βλέπει να χύνεις (τουλάχιστον τη σχέση μου την έλιωσε στους οργασμούς). Είναι περιττό το εάν έχει χώρο ή όχι, και προσωπικά θα μας χαλούσε απίστευτα εάν έπρεπε να φύγουμε για να επιστρέψουμε σπίτι μας μετά από το πολύωρο ραντεβού για να συνεχίσουμε.

@Irida_msg εις το επανιδείν, keep it up και μην κολλάς πουθενά. Σ' ευχαριστούμε και από εδώ για το όμορφο απόγευμα που μας προσέφερες.
Σας ευχαριστώ και τους δύο παρά πολύ!!!
Χαίρομαι πραγματικά πολύ που το απολαύσατε θα χαρώ πολύ να σας δω ξανά ειλικρινά ευχαριστώ
Πολλά φιλιά και αγκαλια και στους δυο :kiss-mark:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Spiler
OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
2.286
Πόντοι
441
1000002653.jpg

:rose: Καλησπέρα!! Φιλιά και αγκαλια σε όλους !!

Είμαι 42 ετων, γεννήθηκα 7 Σεπτεμβρίου 1982 :kiss-mark:
Για την κοιλιά θα προσπαθήσω να τη φτιάξω λίγο.
Ευχαριστώ πολύ!!

?️Lysergic?️

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
710
Πόντοι
80
1000002653.jpg

Ευχαριστώ πολύ!!
Αχ μανάρι μήν τα λες όλα, άσε καί λίγο μυστήριο να σέ διακατέχει,μας αρέσει το σασπένς και άσε μας να χτυπιομαστε...

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
55
Πόντοι
1
1000002653.jpg

Ευχαριστώ πολύ!!

Γιαυτο ολοι θελουν και σεξ ωστε να σε βοηθησουν με την κοιλιτσα, αλλα λες οχι, αυτοι ειμαστε :grin::grin::grin::grin::2funny::2funny::2funny::2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom