Μαλλον μπερδυτικες.Εμενα η εμπειρια μου με αγοραιο ειναι 5 φορες ολο και ολο και ολες με την ιδια κοπελα τον Φεβρουαριο.Με βαζει και παιρνω απλο (μετα την τριτη φορα βεβαια,οχι απο την πρωτη) και με αφηνει και γλειφω,κανει ελευθερο,με αφηνει δαχτυλο που αν δε κανω λαθος δεν αφηνουν ουτε στο φουλ προγραμμα (μπορει να κανω και λαθος αλλα τεσπα),δεν χρησημοποιει λιπαντικη (την πρωτη φορα ειχε φουλ και αερογαμουσα,απο την τριτη φορα και μετα καταλαβαινα φουλ την διεισδυση),αντιθετως υγραινεται φουλ,καλα γλωσσοφιλα και τετοια δεν το συζητω,μετα το σεξ καθεται ξαπλωμενη και με κοιταει ολο χαμογελο και λεει ολο σαχλαμαρες του στυλ μου αρεσε πολυ και τετοια,τι να σου πρωτοπεριγραψω.Δλδ πραγματα που δεν χρειαζεται να τα κανει για να με εχει πελατη,και το 1/5 να εκανε,παλι πελατη θα με ειχε.Το θεμα ειναι οτι παλι πιστευω οτι δεν τα νοιωθει κατι που δεν με ενοχλει,το σεξ μαζι της ειναι πολυ ωραιο και με πολυ παθος οποτε ολα τα αλλα δεν με απασχολουν.Ισως να το ευχαριστιεται σαν πραξη γενικα (μιας και ειμαι 35,εμφανισημος με γυμνασμενο σωμα,οι 9 στους 10 που με βλεπουν για πρωτη φορα,κυριως γυναικες,μου λενε οτι μοιαζω απιστευτα στον Ντανο) αλλα δεν πιστευω οτι γουσταρει το σεξ με εμενα προσωπικα.Μετα απο 1 λεπτο πιστευω το εχει ξεχασει,απλα τα πραγματα.Μπορει να κανω και λαθος,δεν με ενδιαφερει και πολυ,απλα κουβεντα κανουμε.