Νέα

Ικανοποίηση της ιερόδουλης: έχει σημασία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Coggers
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 184
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
32.711
Πόντοι
6.186
το παν είναι να περάσω εγώ καλά τώρα εάν είναι έξυπνη θα αφεθεί κ θα περάσει κ αυτή καλά εάν όχι, δεν θα τα βάψω κ μαύρα.

• Like
Αντιδράσεις: nick9x

starboy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Like
418
Πόντοι
290
Μια επαγγελματιας θα σε κανει να νιωσεις καλλα και ας μην το αισθανεται το σεξ. Παντα το να ικανοποιεις μια γυναικα σε φτιαχνει αλλα με πουτανα δυσκολο το εργο αυτο μιας και εχουν συνηθησει την ψωλη και γενικα σε βλεπουν σαν ενα πενηνταρικο η εκατοσταρικο κτλ

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Εχει σημασια και μεγαλη κιολας.Αν ικανοποιηθει αυτη,τοτε θα ικανοποιηθεις και εσυ φουλ,ειδικα στις επομενες φορες.Ικανοποιηση δεν ειναι μονο σωματικη αλλα και ψυχικη με συμπεριφορα και καθαριοτητα.Εγω πηγα πρωτη φορα σε studio πριν 20 μερες,35 χρονων εγω,25 η εργαζομενη,Ουκρανια.Πρωτη φορα απλο προγραμμα 30€ αρκετα καλη επαφη,η κοπελα φημιζεται για την συμμετοχη της.Ακρως επαγγελματικη,2 κουβεντες,2 στασεις στο μπαμ,τελειωμα και απο εδω πανε και οι αλλοι.Την δευτερη φορα πηρα 60€ με 69,πολυ πιο προσωπικο σεξ,επαιρνε αποφασεις και ζηταγε πραγματα,κοιτα με στα ματια οσο με γλειφεις μου ελεγε και τετοια,περασα πολυ καλυτερα.Τριτη φορα πηρα απλο προγραμμα με παραπανω χρονο 40€,gfe φαση τελειως.Καναμε 3- στασεις,επεσαν λιγα φιλια στο λαιμο,εγλυφε και αυτη φουλ στηθος ρογες,μου προτεινε να κανουμε 2-3 στασεις περιεργες που δεν τις ειχε ξαναδοκιμασει,περασα τελεια.Εν τω μεταξυ καθε φορα μιλουσαμε ολο και πιο πολυ και ειχα μαθει σχεδον τα παντα γι αυτην.

Κανω το λαθος και παω 4 φορα,λαθος που λεει ο λογος.Με το που με βλεπει,τρεχει πανω μου,αγκαλιες,φιλια,δεν συμμαζευετε.Τι προγραμμα θα παρεις μου κανει?Δεν προλαβαινω να απαντησω,ασε μου λεει,απλο θα παρεις.Δινω τα λεφτα,πηγαινε μου κανει στο δωματιο και ερχομαι.Σκαει σε 5 λεπτα με τραγουδια στο κινητο και χορευε.Ελα να βγαλουμε φωτο μου κανει,βγαζουμε φωτο,ξαναβαζει τραγουδια και αφηνει το κινητο στο κομοδινο να παιζει.Βγαζει εσωρουχα,ξαπλωνει για ιεραποστολικο.Βαζει 2 δαχτυλα και μου τα δινει προς το στομα.Δεν ρωτουσε τπτ,οτι ηθελε εκανε.Σηκωνεται και ξεκιναει στοματικο ελευθερο.Εγλειφε και κοιταγε τον καθρευτη να βλεπει τον εαυτο της πως κανει στοματικο,φτιαχνοταν φουλ.Μετα ξαπλωνει και αρχιζουμε ιεραποστολικο,ξεκιναω να την φιλαω στον λαιμο,παω προς το μαγουλο,με σταματαει και μου λεει,θες φιλια?Θελω της κανω,εχω πιει μια μπυρα μου κανει,να μην σου μυριζω.Μην το σκεφτεσαι καν ρε της λεω.Δεν προλαβαινω να τελειωσω την κουβεντα και ξεκιναει κατι γλωσσοφιλα απιστευτα,σε μια φαση χαθηκα τελειως,τετοιο παθος ουτε με τις πρωην μου.Συνεχιζουμε doggy και μετα απο κανενα 5επτο που τελειωσα,αφου κατα την διαρκεια του τελειωματος εκανε κατι σφιξιματα μυστηρια με το σωμα της,ξεκινησε να παει μπρος πισω παλι μονη της.Την εσπρωξα μετα απο κανενα λεπτο,αν την αφηνα θα συνεχιζε για δευτερο γυρο με την ιδια καποτα.

Μολις τελειωσαμε,ξαπλωσε στο κρεββατι και την χαιδευα,τωρα θελω να κοιμηθω μου κανει,ηταν τελειο.Ειπαμε και 5 μαλακιες εκει,αλλαξαμε και φβ.Γενικα η τεταρτη φορα ηταν κολλημα.Δεν υπαρχει πλεον οχι δαχτυλο,οχι γλυψιμο,οχι αγγιγμα εκει,τιποτα.Οτι θελω και οτι θελει το κανουμε.Μονο αναλ δεν εχει παιξει ακομα αλλα δυσκολο το βλεπω μιας και με το ζορι μπαινει ενα δαχτυλο εκει.Το σκεφτομαι σοβαρα για 5 φορα,ειμαι σιγουρος οτι αν παω παιζει και να την ερωτευτω,χαχαχα.Της φερθηκα καλα απο την αρχη,της αρεσε και αυτης γενικα και δωθηκε χωρις επιστροφη.Αν σαν αντρες τηρουμε τα βασικα,καθαριοτητα και συμπεριφορα,μετα απο καποιες φορες με την ιδια κοπελα γινεται πολυ προσωπικο το σεξ,σαν να εισαι με την κοπελα σου.Οσο σε γνωριζει και η κοπελα,τοσο αφηνεται και οσο αφηνεται τοσο φτιαχνεται.Καθολου καλο βεβαια για εναν που εχει πολυ καιρο να συναναστραφει με γυναικα γιατι αν πεσει σε καμια μαλακω,υπαρχει κινδυνος εξαρτησης.

farmerjim

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2021
Like
436
Πόντοι
21
Ό,τι λέει ο τίτλος

Για εμένα σεξ χωρίς αμοιβαιότητα δεν λογίζεται ως σεξ, παρά μάλλον ως αναβαθμισμένος αυνανισμός. Δηλαδή η κολπική διείσδυση και το μέσα – έξω, μέσα – έξω απλά δεν φτάνει για να το πω σεξ. Δεν το καταλαβαίνω για σεξ.

Προφανώς δεν περιμένω να είναι σαν να πηγαίνω με τη σύντροφό μου, αλλά επειδή ούτε μπορείς να είσαι σε σχέση συνεχώς ούτε να βρίσκεις κάθε εβδομάδα και διαφορετική ενώ είσαι ελεύθερος (φοιτητές σε φοιτητουπόλεις δεν μετράνε), υπάρχει και ο αγοραίος έρωτας στα ενδιάμεσα.

Θεωρώ ότι και στα studio και στα μπουρδέλα (ειδικά σε αυτά) δεν σου αφήνεται καμία δυνατότητα να κοιτάξεις την ιερόδουλη. Αλλά στα call girls και στις ανεξάρτητες (είτε με δικό τους χώρο, είτε χωρίς) τα πράγματα αλλάζουν, καθώς ούτε η πίεση χρόνου υπάρχει, ενώ και οι ίδιες έχουν λιγότερους πελάτες μέσα στη μέρα, και άρα κουράζονται λιγότερο.

Επίσης, σχετικά με τα θεατρινίστικα και αυτά όλα, προφανώς δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, αλλά αν το μουνί της στάζει κι αν στο τέλος κάθεται ξαπλωμένη στο στρώμα λαχανιασμένη με ένα ηλίθιο χαμόγελο, ε, τι να πω ; Μάλλον της άρεσε. Δεν είναι και τόσο δύσκολο δα.

Προσωπικά θεωρώ την εμπειρία πολύ καλύτερη όταν το απολαμβάνει κάπως και η ιερόδουλη. Δεν εννοώ να έχει οργασμό αναγκαστικά, αλλά να γουστάρει λίγο. Επίσης ανεβαίνει και η απόδοσή της έτσι, αυτό έχω παρατηρήσει. Δηλαδή ευνοεί κι εσένα τελικά, γίνεται καλύτερο παιχνίδι. Ξαναλέω, κάτι τέτοιο είναι σίγουρο πολύ δύσκολο σε μπουρδέλο και studio.

Τι πιστεύουν οι συναγωνιστές ;
Καμμια απολυτως δεν εχει. Πληρωνεις για μια υπηρεσια. Ανταλλαζεις λεφτα για τα οποια εχει δαπανησει δικο σου χρονο με χρονο καποιου αλλου, τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.156
Πόντοι
3.846
Δεν κάνω διακρίσεις, θέλω να ικανοποιείται η γυναίκα είτε είναι επαγγελματίας, είτε όχι. Η διαφορά με τις σεξεργάτριες είναι ότι κάνουν πολύ σεξ κάθε μέρα, κουράζονται ,ξενερώνουν και είναι πιο δύσκολο να έχουν καλή διάθεση προς το τέλος της βάρδιας, ό,τι και να κάνει ο άντρας.

Προσπάθησε τουλάχιστον να τους φέρεσαι καλά ,μετράει και αυτό πολύ.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.507
Πόντοι
8.346
Ας μην γελιομαστε, οι περισσότερες το αντιμετωπίζουν τελείως κυνικα το ραντεβού, εξάλλου το κανουν για οικονομικούς λόγους οποτε η ευχαρίστηση ερχεται σε 2η μοιρα. Επίσης ακομα κ αυτες που το ευχαριστιουνται μετα απο συνεχομενα ραντεβού στο τελος της ημερας απλά θέλουν να τελειώσεις κ να φύγουν να ξεκουραστούν. Το σημαντικό είναι να της φερθείς καλα, έτσι ώστε να νιώσει ανετα . σιγουρα θα ειναι πιο ευχάριστο μετα το ραντεβού κ για τους 2

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.770
Πόντοι
2.586
Όταν και αν, και αν λεω, η κοπέλα περνάει πραγματικά καλά μαζί σου (ειδικά αν γίνει σε καναδυο ραντεβού), απο κει και πέρα το σεξ θα είναι σαφεστατα πολύ καλύτερο και σε άλλο επίπεδο.
Συμφωνω σιγουρα σε αυτο το κομάτι
Εγω προσωπικα θα ηθελα να περασει καλα μαζι μου και η κοπελα ...
Μου εχει συμβει σε μεγάλα ραντεβου 2ωρες + και κυριως με στανταρακια εσκορτ....που ηδη ηξερε ο ενας τον αλλο...
Το μεγαλο μυστικό ειναι οτι θα τελειωσουν μονο αν το θελουν και οι ιδιες ....
Μην ξεχνατε οτι ειναι μετρ του ειδους στην προσποιηση οργασμου ( μας ανεβάζει πολυ το εγω μας )

poutsolis

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
1.107
Πόντοι
4.360
Μια επαγγελματιας θα σε κανει να νιωσεις καλλα και ας μην το αισθανεται το σεξ. Παντα το να ικανοποιεις μια γυναικα σε φτιαχνει αλλα με πουτανα δυσκολο το εργο αυτο μιας και εχουν συνηθησει την ψωλη και γενικα σε βλεπουν σαν ενα πενηνταρικο η εκατοσταρικο κτλ
Λογικό δεν είναι; Δουλειά είναι. Από την άλλη είναι σημαντικό το κομμάτι της προσποίησης για να γίνει ατμόσφαιρα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
αυτα τα ερωτηματα εχουν απαντηθει απο τους ελληνες σοφους εδω και χιλιαδες χρονια

αν και δεν πολυδιαβαζα θυμαμε καλα οτι ενας ελλην σοφος ειπε οτι οταν τρωει μια μπριζολα ποτε δεν αναρωτηθηκε εαν αυτο αρεσει και στο βοδι
στο περίπου. Η Λαίδα ήταν η πιο διάσημη και ακριβή εταίρα της εποχής της. Όταν ο θησαυροφύλακας κάποιου του είπε πως είναι ακριβή και δεν απολαμβάνει την πράξη, το αφεντικό του απάντησε πως δεν απολαμβάνουν ούτε τα ψάρια όταν τα τρώει, ούτε το κρασί όταν το πίνει, αλλά αυτός το κάνει συνέχεια

OP
OP
C

Coggers

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2018
Κριτικές
2
Like
407
Πόντοι
20

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.740
Πόντοι
9.297
Ας μην γελιομαστε, οι περισσότερες το αντιμετωπίζουν τελείως κυνικα το ραντεβού, εξάλλου το κανουν για οικονομικούς λόγους οποτε η ευχαρίστηση ερχεται σε 2η μοιρα. Επίσης ακομα κ αυτες που το ευχαριστιουνται μετα απο συνεχομενα ραντεβού στο τελος της ημερας απλά θέλουν να τελειώσεις κ να φύγουν να ξεκουραστούν. Το σημαντικό είναι να της φερθείς καλα, έτσι ώστε να νιώσει ανετα . σιγουρα θα ειναι πιο ευχάριστο μετα το ραντεβού κ για τους 2
Ναι αλλά αν από εκεί που δεν το περιμενουν προκύψει οργασμός θα τους μείνει αξέχαστος...και ο οργασμός αλλά και αυτός που θα τον προσφέρει.... :sunglasses: :coffee:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.507
Πόντοι
8.346
Ναι αλλά αν από εκεί που δεν το περιμενουν προκύψει οργασμός θα τους μείνει αξέχαστος...και ο οργασμός αλλά και αυτός που θα τον προσφέρει.... :sunglasses: :coffee:
Ισχύει αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να είναι άνετη με τν πελάτη,να αφεθεί κ προπαντός να είναι ξεκούραστη

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.740
Πόντοι
9.297
Ισχύει αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να είναι άνετη με τν πελάτη,να αφεθεί κ προπαντός να είναι ξεκούραστη
Η πρόκληση είναι να επιτύχεις κάτι στα όρια του ανέφικτου όταν οι συνθήκες είναι δύσκολες....

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.127
Πόντοι
456
Φυσικά έχει σημασία, για το εγώ μας όπως και με όλες τις γυναίκες , επαγγελματίες η μη.
επειδή όμως τρώμε και φόλες αυτό δεν επιτυχανεται πάντα όποτε για τος πληρωμένες δεν χαλιόμαστε ;-)

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Όλες παίρνουν μια κάποια ικανοποίηση. Άλλες λίγο και άλλες πολύ.

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
1.812
Πόντοι
366
Εχει σημασια και μεγαλη κιολας.Αν ικανοποιηθει αυτη,τοτε θα ικανοποιηθεις και εσυ φουλ,ειδικα στις επομενες φορες.Ικανοποιηση δεν ειναι μονο σωματικη αλλα και ψυχικη με συμπεριφορα και καθαριοτητα.Εγω πηγα πρωτη φορα σε studio πριν 20 μερες,35 χρονων εγω,25 η εργαζομενη,Ουκρανια.Πρωτη φορα απλο προγραμμα 30€ αρκετα καλη επαφη,η κοπελα φημιζεται για την συμμετοχη της.Ακρως επαγγελματικη,2 κουβεντες,2 στασεις στο μπαμ,τελειωμα και απο εδω πανε και οι αλλοι.Την δευτερη φορα πηρα 60€ με 69,πολυ πιο προσωπικο σεξ,επαιρνε αποφασεις και ζηταγε πραγματα,κοιτα με στα ματια οσο με γλειφεις μου ελεγε και τετοια,περασα πολυ καλυτερα.Τριτη φορα πηρα απλο προγραμμα με παραπανω χρονο 40€,gfe φαση τελειως.Καναμε 3- στασεις,επεσαν λιγα φιλια στο λαιμο,εγλυφε και αυτη φουλ στηθος ρογες,μου προτεινε να κανουμε 2-3 στασεις περιεργες που δεν τις ειχε ξαναδοκιμασει,περασα τελεια.Εν τω μεταξυ καθε φορα μιλουσαμε ολο και πιο πολυ και ειχα μαθει σχεδον τα παντα γι αυτην.

Κανω το λαθος και παω 4 φορα,λαθος που λεει ο λογος.Με το που με βλεπει,τρεχει πανω μου,αγκαλιες,φιλια,δεν συμμαζευετε.Τι προγραμμα θα παρεις μου κανει?Δεν προλαβαινω να απαντησω,ασε μου λεει,απλο θα παρεις.Δινω τα λεφτα,πηγαινε μου κανει στο δωματιο και ερχομαι.Σκαει σε 5 λεπτα με τραγουδια στο κινητο και χορευε.Ελα να βγαλουμε φωτο μου κανει,βγαζουμε φωτο,ξαναβαζει τραγουδια και αφηνει το κινητο στο κομοδινο να παιζει.Βγαζει εσωρουχα,ξαπλωνει για ιεραποστολικο.Βαζει 2 δαχτυλα και μου τα δινει προς το στομα.Δεν ρωτουσε τπτ,οτι ηθελε εκανε.Σηκωνεται και ξεκιναει στοματικο ελευθερο.Εγλειφε και κοιταγε τον καθρευτη να βλεπει τον εαυτο της πως κανει στοματικο,φτιαχνοταν φουλ.Μετα ξαπλωνει και αρχιζουμε ιεραποστολικο,ξεκιναω να την φιλαω στον λαιμο,παω προς το μαγουλο,με σταματαει και μου λεει,θες φιλια?Θελω της κανω,εχω πιει μια μπυρα μου κανει,να μην σου μυριζω.Μην το σκεφτεσαι καν ρε της λεω.Δεν προλαβαινω να τελειωσω την κουβεντα και ξεκιναει κατι γλωσσοφιλα απιστευτα,σε μια φαση χαθηκα τελειως,τετοιο παθος ουτε με τις πρωην μου.Συνεχιζουμε doggy και μετα απο κανενα 5επτο που τελειωσα,αφου κατα την διαρκεια του τελειωματος εκανε κατι σφιξιματα μυστηρια με το σωμα της,ξεκινησε να παει μπρος πισω παλι μονη της.Την εσπρωξα μετα απο κανενα λεπτο,αν την αφηνα θα συνεχιζε για δευτερο γυρο με την ιδια καποτα.

Μολις τελειωσαμε,ξαπλωσε στο κρεββατι και την χαιδευα,τωρα θελω να κοιμηθω μου κανει,ηταν τελειο.Ειπαμε και 5 μαλακιες εκει,αλλαξαμε και φβ.Γενικα η τεταρτη φορα ηταν κολλημα.Δεν υπαρχει πλεον οχι δαχτυλο,οχι γλυψιμο,οχι αγγιγμα εκει,τιποτα.Οτι θελω και οτι θελει το κανουμε.Μονο αναλ δεν εχει παιξει ακομα αλλα δυσκολο το βλεπω μιας και με το ζορι μπαινει ενα δαχτυλο εκει.Το σκεφτομαι σοβαρα για 5 φορα,ειμαι σιγουρος οτι αν παω παιζει και να την ερωτευτω,χαχαχα.Της φερθηκα καλα απο την αρχη,της αρεσε και αυτης γενικα και δωθηκε χωρις επιστροφη.Αν σαν αντρες τηρουμε τα βασικα,καθαριοτητα και συμπεριφορα,μετα απο καποιες φορες με την ιδια κοπελα γινεται πολυ προσωπικο το σεξ,σαν να εισαι με την κοπελα σου.Οσο σε γνωριζει και η κοπελα,τοσο αφηνεται και οσο αφηνεται τοσο φτιαχνεται.Καθολου καλο βεβαια για εναν που εχει πολυ καιρο να συναναστραφει με γυναικα γιατι αν πεσει σε καμια μαλακω,υπαρχει κινδυνος εξαρτησης.

συμφωνω απολυτα φιλε μου, η χημεια παιζει μεγαλο ρολο στο σεξ!

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.142
Πόντοι
736
Τις προάλλες μου εξηγούσε εργαζόμενη πως δεν υπάρχει περίπτωση μα αφεθεί να νιώσει καλά, πόσο μάλλον να τελειώσει. "Είναι δουλειά" μου λέει "και στη δουλειά δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο με οποιονδήποτε". Είχε δε την άποψη πως μόνο κάποια απελπισμένη θα το επιδίωκε κάτι τέτοιο στη δουλειά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom