Black Panther91
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 32.711
- Πόντοι
- 6.186
το παν είναι να περάσω εγώ καλά τώρα εάν είναι έξυπνη θα αφεθεί κ θα περάσει κ αυτή καλά εάν όχι, δεν θα τα βάψω κ μαύρα.
Καμμια απολυτως δεν εχει. Πληρωνεις για μια υπηρεσια. Ανταλλαζεις λεφτα για τα οποια εχει δαπανησει δικο σου χρονο με χρονο καποιου αλλου, τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο.Ό,τι λέει ο τίτλος
Για εμένα σεξ χωρίς αμοιβαιότητα δεν λογίζεται ως σεξ, παρά μάλλον ως αναβαθμισμένος αυνανισμός. Δηλαδή η κολπική διείσδυση και το μέσα – έξω, μέσα – έξω απλά δεν φτάνει για να το πω σεξ. Δεν το καταλαβαίνω για σεξ.
Προφανώς δεν περιμένω να είναι σαν να πηγαίνω με τη σύντροφό μου, αλλά επειδή ούτε μπορείς να είσαι σε σχέση συνεχώς ούτε να βρίσκεις κάθε εβδομάδα και διαφορετική ενώ είσαι ελεύθερος (φοιτητές σε φοιτητουπόλεις δεν μετράνε), υπάρχει και ο αγοραίος έρωτας στα ενδιάμεσα.
Θεωρώ ότι και στα studio και στα μπουρδέλα (ειδικά σε αυτά) δεν σου αφήνεται καμία δυνατότητα να κοιτάξεις την ιερόδουλη. Αλλά στα call girls και στις ανεξάρτητες (είτε με δικό τους χώρο, είτε χωρίς) τα πράγματα αλλάζουν, καθώς ούτε η πίεση χρόνου υπάρχει, ενώ και οι ίδιες έχουν λιγότερους πελάτες μέσα στη μέρα, και άρα κουράζονται λιγότερο.
Επίσης, σχετικά με τα θεατρινίστικα και αυτά όλα, προφανώς δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, αλλά αν το μουνί της στάζει κι αν στο τέλος κάθεται ξαπλωμένη στο στρώμα λαχανιασμένη με ένα ηλίθιο χαμόγελο, ε, τι να πω ; Μάλλον της άρεσε. Δεν είναι και τόσο δύσκολο δα.
Προσωπικά θεωρώ την εμπειρία πολύ καλύτερη όταν το απολαμβάνει κάπως και η ιερόδουλη. Δεν εννοώ να έχει οργασμό αναγκαστικά, αλλά να γουστάρει λίγο. Επίσης ανεβαίνει και η απόδοσή της έτσι, αυτό έχω παρατηρήσει. Δηλαδή ευνοεί κι εσένα τελικά, γίνεται καλύτερο παιχνίδι. Ξαναλέω, κάτι τέτοιο είναι σίγουρο πολύ δύσκολο σε μπουρδέλο και studio.
Τι πιστεύουν οι συναγωνιστές ;
Ακριβώς αυτό.το παν είναι να περάσω εγώ καλά τώρα εάν είναι έξυπνη θα αφεθεί κ θα περάσει κ αυτή καλά εάν όχι, δεν θα τα βάψω κ μαύρα.
Συμφωνω σιγουρα σε αυτο το κομάτιΌταν και αν, και αν λεω, η κοπέλα περνάει πραγματικά καλά μαζί σου (ειδικά αν γίνει σε καναδυο ραντεβού), απο κει και πέρα το σεξ θα είναι σαφεστατα πολύ καλύτερο και σε άλλο επίπεδο.
Λογικό δεν είναι; Δουλειά είναι. Από την άλλη είναι σημαντικό το κομμάτι της προσποίησης για να γίνει ατμόσφαιρα.Μια επαγγελματιας θα σε κανει να νιωσεις καλλα και ας μην το αισθανεται το σεξ. Παντα το να ικανοποιεις μια γυναικα σε φτιαχνει αλλα με πουτανα δυσκολο το εργο αυτο μιας και εχουν συνηθησει την ψωλη και γενικα σε βλεπουν σαν ενα πενηνταρικο η εκατοσταρικο κτλ
Αλήθεια λες πως κάνεις γλυφομούνι σε πουτάνες;όταν βλέπω την καύλα στο πρόσωπό της την ώρα που τη γλύφω εκεί κάτω
στο περίπου. Η Λαίδα ήταν η πιο διάσημη και ακριβή εταίρα της εποχής της. Όταν ο θησαυροφύλακας κάποιου του είπε πως είναι ακριβή και δεν απολαμβάνει την πράξη, το αφεντικό του απάντησε πως δεν απολαμβάνουν ούτε τα ψάρια όταν τα τρώει, ούτε το κρασί όταν το πίνει, αλλά αυτός το κάνει συνέχειααυτα τα ερωτηματα εχουν απαντηθει απο τους ελληνες σοφους εδω και χιλιαδες χρονια
αν και δεν πολυδιαβαζα θυμαμε καλα οτι ενας ελλην σοφος ειπε οτι οταν τρωει μια μπριζολα ποτε δεν αναρωτηθηκε εαν αυτο αρεσει και στο βοδι
Με τις εκτός οίκων δεν νομίζω να είναι και πολύ δύσκολο. Λογικά έχουν πολύ λιγότερους πελάτες και επίσης περισσότερο χρόνο να πλυθούν.Αλήθεια λες πως κάνεις γλυφομούνι σε πουτάνες;
Ναι αλλά αν από εκεί που δεν το περιμενουν προκύψει οργασμός θα τους μείνει αξέχαστος...και ο οργασμός αλλά και αυτός που θα τον προσφέρει....Ας μην γελιομαστε, οι περισσότερες το αντιμετωπίζουν τελείως κυνικα το ραντεβού, εξάλλου το κανουν για οικονομικούς λόγους οποτε η ευχαρίστηση ερχεται σε 2η μοιρα. Επίσης ακομα κ αυτες που το ευχαριστιουνται μετα απο συνεχομενα ραντεβού στο τελος της ημερας απλά θέλουν να τελειώσεις κ να φύγουν να ξεκουραστούν. Το σημαντικό είναι να της φερθείς καλα, έτσι ώστε να νιώσει ανετα . σιγουρα θα ειναι πιο ευχάριστο μετα το ραντεβού κ για τους 2
Ισχύει αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να είναι άνετη με τν πελάτη,να αφεθεί κ προπαντός να είναι ξεκούραστηΝαι αλλά αν από εκεί που δεν το περιμενουν προκύψει οργασμός θα τους μείνει αξέχαστος...και ο οργασμός αλλά και αυτός που θα τον προσφέρει....
Η πρόκληση είναι να επιτύχεις κάτι στα όρια του ανέφικτου όταν οι συνθήκες είναι δύσκολες....Ισχύει αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να είναι άνετη με τν πελάτη,να αφεθεί κ προπαντός να είναι ξεκούραστη
Εχει σημασια και μεγαλη κιολας.Αν ικανοποιηθει αυτη,τοτε θα ικανοποιηθεις και εσυ φουλ,ειδικα στις επομενες φορες.Ικανοποιηση δεν ειναι μονο σωματικη αλλα και ψυχικη με συμπεριφορα και καθαριοτητα.Εγω πηγα πρωτη φορα σε studio πριν 20 μερες,35 χρονων εγω,25 η εργαζομενη,Ουκρανια.Πρωτη φορα απλο προγραμμα 30€ αρκετα καλη επαφη,η κοπελα φημιζεται για την συμμετοχη της.Ακρως επαγγελματικη,2 κουβεντες,2 στασεις στο μπαμ,τελειωμα και απο εδω πανε και οι αλλοι.Την δευτερη φορα πηρα 60€ με 69,πολυ πιο προσωπικο σεξ,επαιρνε αποφασεις και ζηταγε πραγματα,κοιτα με στα ματια οσο με γλειφεις μου ελεγε και τετοια,περασα πολυ καλυτερα.Τριτη φορα πηρα απλο προγραμμα με παραπανω χρονο 40€,gfe φαση τελειως.Καναμε 3- στασεις,επεσαν λιγα φιλια στο λαιμο,εγλυφε και αυτη φουλ στηθος ρογες,μου προτεινε να κανουμε 2-3 στασεις περιεργες που δεν τις ειχε ξαναδοκιμασει,περασα τελεια.Εν τω μεταξυ καθε φορα μιλουσαμε ολο και πιο πολυ και ειχα μαθει σχεδον τα παντα γι αυτην.
Κανω το λαθος και παω 4 φορα,λαθος που λεει ο λογος.Με το που με βλεπει,τρεχει πανω μου,αγκαλιες,φιλια,δεν συμμαζευετε.Τι προγραμμα θα παρεις μου κανει?Δεν προλαβαινω να απαντησω,ασε μου λεει,απλο θα παρεις.Δινω τα λεφτα,πηγαινε μου κανει στο δωματιο και ερχομαι.Σκαει σε 5 λεπτα με τραγουδια στο κινητο και χορευε.Ελα να βγαλουμε φωτο μου κανει,βγαζουμε φωτο,ξαναβαζει τραγουδια και αφηνει το κινητο στο κομοδινο να παιζει.Βγαζει εσωρουχα,ξαπλωνει για ιεραποστολικο.Βαζει 2 δαχτυλα και μου τα δινει προς το στομα.Δεν ρωτουσε τπτ,οτι ηθελε εκανε.Σηκωνεται και ξεκιναει στοματικο ελευθερο.Εγλειφε και κοιταγε τον καθρευτη να βλεπει τον εαυτο της πως κανει στοματικο,φτιαχνοταν φουλ.Μετα ξαπλωνει και αρχιζουμε ιεραποστολικο,ξεκιναω να την φιλαω στον λαιμο,παω προς το μαγουλο,με σταματαει και μου λεει,θες φιλια?Θελω της κανω,εχω πιει μια μπυρα μου κανει,να μην σου μυριζω.Μην το σκεφτεσαι καν ρε της λεω.Δεν προλαβαινω να τελειωσω την κουβεντα και ξεκιναει κατι γλωσσοφιλα απιστευτα,σε μια φαση χαθηκα τελειως,τετοιο παθος ουτε με τις πρωην μου.Συνεχιζουμε doggy και μετα απο κανενα 5επτο που τελειωσα,αφου κατα την διαρκεια του τελειωματος εκανε κατι σφιξιματα μυστηρια με το σωμα της,ξεκινησε να παει μπρος πισω παλι μονη της.Την εσπρωξα μετα απο κανενα λεπτο,αν την αφηνα θα συνεχιζε για δευτερο γυρο με την ιδια καποτα.
Μολις τελειωσαμε,ξαπλωσε στο κρεββατι και την χαιδευα,τωρα θελω να κοιμηθω μου κανει,ηταν τελειο.Ειπαμε και 5 μαλακιες εκει,αλλαξαμε και φβ.Γενικα η τεταρτη φορα ηταν κολλημα.Δεν υπαρχει πλεον οχι δαχτυλο,οχι γλυψιμο,οχι αγγιγμα εκει,τιποτα.Οτι θελω και οτι θελει το κανουμε.Μονο αναλ δεν εχει παιξει ακομα αλλα δυσκολο το βλεπω μιας και με το ζορι μπαινει ενα δαχτυλο εκει.Το σκεφτομαι σοβαρα για 5 φορα,ειμαι σιγουρος οτι αν παω παιζει και να την ερωτευτω,χαχαχα.Της φερθηκα καλα απο την αρχη,της αρεσε και αυτης γενικα και δωθηκε χωρις επιστροφη.Αν σαν αντρες τηρουμε τα βασικα,καθαριοτητα και συμπεριφορα,μετα απο καποιες φορες με την ιδια κοπελα γινεται πολυ προσωπικο το σεξ,σαν να εισαι με την κοπελα σου.Οσο σε γνωριζει και η κοπελα,τοσο αφηνεται και οσο αφηνεται τοσο φτιαχνεται.Καθολου καλο βεβαια για εναν που εχει πολυ καιρο να συναναστραφει με γυναικα γιατι αν πεσει σε καμια μαλακω,υπαρχει κινδυνος εξαρτησης.
Για τις πουτανες λες τώρα?Πρώτα τελειώνει το μουνι και μετά εσύ... Νόμος!!
Για μένα τουλάχιστον